Time travel is a tricky business.

2009-11-14
Har precis kollat färdligt på filmen Terminator; Salvation. Det är ju Christian Bale i huvudrollen denna gången, vilket är jävligt konstigt eftersom han inte alls är med lika mycket i filmen som snyggingen Sam Worthington som spelar Marcus Wright.
Filmen var väl lite si så där och därför hade vi möjligheten att diskutera tidsresor. Tidsresor var ju det som gjorde det möjligt för terminatorerna att finnas i filmerna 1-3 men vi får liksom inte ihop det. John skickar tillbaka Kyle i tiden för att skydda hans mamma i första filmen. Kyle visar sig vara hans pappa. Detta vet ju alla som sett filmerna. Men... nu kommer knuten på tråden. Om Kyle och morsan som jag inte vet vad hon heter aldrig träffats hur kan då John ha skickat Kyle tillbaka i framtiden? Det går ju liksom inte. Det är inte möjligt.

Filmen då? Terminatorerna dör ju aldrig. Dom är stora som hus och allt är väldigt överdrivet. En datagjord Schwarzenegger (riktigt kasst gjort kan tilläggas) får äran att dyka upp eftersom den riktige inte ville vara med. Inget bra betyg från min sida tyvärr. Och det kommer två till. Ge upp.
På tal om två till så ska det göras två nya Independence Day filmer. Ge upp. Som att Emerich och det gänget inte har tillräckligt med pengar. Självklart ska ju scientologen Will Smith vara med i dessa filmer också. För han behöver ju tjäna mer pengar för att ge till en galen sekt som tror på utomjordingar. Kanske ganska smart att göra filmer om utomjordingar då?

Ska ta och traska in i badrummet och göra mig iordning för natten. Min tur att gå upp till morgonen och sen lär det väl bli en dag med full fart imorgon eftersom det ska lekas med H och mamma A. Om dom inte ställer in eftersom jag varit sjuk och fortfarande är riktigt kass i halsen.

God natt!

0 Comments


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback