Snart är våra vänner tillbaka! ;)

2010-01-06
Jajjemen! Redan nästa vecka börjar TVprogrammen som dom ska igen i USA (vissa av dom i alla fall). Jag saknar det som bara den när det är såna här uppehåll som det varit nu i över en månad. Hemskheter!


Supernatural kommer tillbaka den 21 januari (22 januari) med avsnittet Sam, Interrupted. Namnet kommer från filmen Girl, Interrupted som utspelas på en mentalsjukhus så man kan väl gissa vart detta avsnittet ska utspelas. Tydligen är det någon gammal jägare som hamnat på kockohuset efter att ha sett lite väl mycket i sitt jobb.


One Tree Hill är tillbaka den 18 januari (19 januari) coh det verkar fortsätta några veckor efter att det sista avsnittet sändes. Lite bilder har det iaf kommit från det nya avsnittet...

     


The Vampire Diaries fortsätterden 21 januari (22 januari) med avsnittet Bloodlines. Vill bara veta vem det var som Elena körde på där på vägen... Vän eller fiende?

   

Grey's Anatomy kommer tillbaka den 14 januari (15 januari) med ett avsnitt som heter Blink. Addison kommer tillbaka till Seattle igen! :) Bara för ett avsnitt men ändå :) Gillar Addison men gillade inte Private Practice därför blir jag så glad haha!


Criminal minds kommer tillbaka den 13 januari (14 januari) med avsnittet The Uncanny Valley.


Two And A Half Men kommer tillbaka redan nu på måndag den 11 januari (12 januari) med ett avsnitt som heter Fart Jokes, Pie and Celeste. Älskar deras titlar på avsnitten, det är alltid ett replik som någon säger i avsnittet och jag funderar alltid på vad det handlar om och vem som säger det :)


How I Met You Mother, våra bästa vänner i New York numera sen Vänner försvann kommer också tillbaka den 11 januari (12 januari) med avsnittet Girls Vs. Suits. Vi lär väl inte få träffa mamman i detta avsnittet heller.
Trackback