Supernatural - 7X05 - Shut Up, Dr. Phil

2011-10-22
Lördag igen. Vilket innebär att det är dags för ett nytt Supernatural! Har ni sett det än? Om inte, läs inte vidare!


Hur många har inte tänkt tanken när man suttit hos frisören under en sån där hårtork att något skulle kunna gå fel? Way to play on a womans fears! Kan inte vara trevligt att dö för att typ hjärnan börjar koka. Isch! I övrigt så var det ju riktigt mysiga mord. Kommer nog aldrig se på en cupcake på riktigt samma sätt igen!

Kan någon ringa Anonyma Alkoholister? Att vakna och direkt sträcka sig efter en flaska öl. Det är ganska sjukt faktiskt. Medans Sam är ute och springer så sitter Dean och häller i sig whiskey på morgonen. Det är inte hälsosamt. Varken psykiskt eller fysiskt. Det är ju trevligt att se att Dean inte har lärt sig något från förra avsnittet då han nästan dog för att han inte kan prata om saker och släppa skulden han bär på.
Han sa det bäst i pilot avsnittet för sju år sedan... "No chick-flick moments!" Fortfarande kan han inte prata om saker. Gud, vad skadad han är!

Spike och Cordelia. Eller förlåt... Don och Maggie. Det var ju riktigt kul att se dessa gamla rävar igen. Dom hade riktigt bra kemi och deras tjafsande var riktigt underhållande. Att höra Maggie ursäkta sin otrohet på sjuttonhundratalet med att sjömannen kanske skulle segla över kanten var riktigt rolig och Spike... förlåt, Don, eller snarare James Marsters, är ju som alltid underbar!

Dock så måste jag säga att jag fortfarande väntar på att denna säsongen ska hitta sig själv. Det är fortfarande inte på samma hög klass som det har varit, även om detta avsnittet var bättre än dom förra. Säsongens första avsnitt är det första, antagligen för att Castiel fortfarande var med. Come back Cas! I miss you!

Trackback