Once Upon A Time - 1X11 - Fruit of the Poisonous Tree

2012-01-30
Så var det måndag igen och en bättre TV vecka än den föregående är här. Förhoppningsvis. Här kommer mina tankar om denna veckans Once Upon A Time avsnitt. Läs, som vanligt, inte vidare om du fortfarande inte sett avsnittet!


Jag kan inte påstå att detta avsnittet var så överraskande som det skulle kunna vara. Om Sidney verkligen hade varit på Emmas sida hade det varit överraskande. Eller om Emma direkt hade förstått att Sidney fortfarande jobbade med Regina så hade det varit överraskande. Det som faktiskt hände var bara väntat. För att vara så skeptiskt till allt och alla så var hon väldigt snabb att tro på Sidney.

Jag trodde att Mary-Margaret var en hederlig person? Helt plötsligt håller hon på och leker otrohetsaffär med David? Och varför har inte David sagt till vad-hon-nu-heter att han vill skiljas? Och varför har inte Regina sagt till frun att hon såg Mary-Margaret och David kyssas? Det var alldeles för många trådar från det förra avsnittet som ligger och dinglar fortfarande som jag vill ha svar på. Men det var ett bra avsnitt och det var en intressant sak att se Sidneys (aka Den magiska spegeln/Anden) bakgrund.

Nu är ju bara frågan vart alla dom där nycklarna går? Har Regina ett helt lager med galna odjur från sagovärlden inlåsta någonstans?

0 Comments


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback