One Tree Hill Villains!

2012-01-11
Imorgon är det dags för den alldeles sista säsongen av One Tree Hill att börja. Jo då, jag är redo att gråta, att bli förbannad, att skratta, för tydigen ska denna nya säsongen vara någt alldeles extra. Jag hoppas verkligen att dom slutar denna serien på topp nu efter två lite dåliga säsonger.

Något som det inte har varit brist på i One Tree Hill så är det dummingar, som min son säger. Dummingar som ställer till det för våra favoriter, dummingar som ställer livet på ända och till och med vissa dummingar som man inte kan låta bli att tycka om. Här kommer min lista på de mest minnesvärda skurkarna.


Kommer ni ihåg Daunte Jones? Efter att Nathan och Haley fick skulder så var det honom som Nathan lånade pengar av. När Nathan sen inte kunde betala tillbaka så ville han att Nathan skulle se till att Tree Hill Ravens förlorade sin Championship match. När Nathan sen vann matchen så försökte Daunte köra över honom med sin bil men en gravid Haley knuffade undan Nathan och blev själv påkörd. Haley överlever som bekant men Daunte själv dör i kraschen.


Rachel kom in i serien som en fiende till Brooke som försökte stjäla både hennes kille (Lucas) och hennes plats som kapten i cheerleading laget. Efter ett tag blev Racehl och Brooke vänner men Rachel fortsätte ändå att ställa till besvär, som att försöka få Nathan i säng och visa tidskapselvideon som ledde till att Jimmy Edwards tog gisslan på skolan. Hon knarkade även nästan ihjäl sig, stal ett otroligt tjockt kuvert med pengar från Brooke och gifte sig med Dan. Fast jag gillade Rachel.


Ett tag så trodde väl alla att Nathan hade faktiskt varit otrogen mot Haley, alla bevis pekade på det. Renee ljög men lyckades ändå hinna med att få Haley i fängelse. Tillslut var det Dan som avslöjade Renee med ett lögndetektortest på sin talk show.


Jag tyckte verkligen synd om Jimmy för han var så ensam och sorgsen. Men detta kan ju få ostabila människor att göra dumma saker och tar man en pistol till skoln så kan nog det klassas som en dum sak. Han sköt Peyton i benet och höll bland annat Haley, Nathan och Rachel gisslan i en skolsal. Tillslut sköt han sig själv i bröstet när Keith försökte få honom att ge upp.


Han tog ifrån Brooke hennes trygghet när han slog henne sönder och samman inne i hennes butik. Han dödade Quentin när han rånade en närbutik. Han kidnappade Sam och sin egen bror. Detta var en riktig vidrig man och han orsakade många smärta.


Hon såg ut precis som Clays döda fru och självklart var hon mentalsjuk så då måste hon börja tro att det är meningen att hon och Clay ska vara tillsammans på grund av det. Hon skjuter Clay och Quinn, som knappt överlever, och när dom väl blivit lite trygga i sin tillvaro igen så försöker hon återigen mörda Quinn. Det slutar, efter en spännande katt och råtta lek, med att Quinn skjuter Katie.


En otroligt självgod och otrevlig karl som krockade med bilen som Jamie och Brooke var i medans han körde full. Sen lät han pappa ta skulden för det och skrev kontrakt med pappan till pojken som han nästan dödade. Fyra bokstäver. SVIN.


Ian Banks är inte så välkänd, psyko Derek däremot, han känner man ju till. Han började förfölja Peyton på nätet under screen namnet "WATCHMEWATCHU". Senare när Peyton försökte hitta sin halvbror Derek tog Ian på sig den rollen. Tillslut försöker han våldta henne men stoppas av Lukas och riktige Derek, han kommer dock undan. Senare kidnappar han Peyton och Brooke men dom lyckas komma undan.


Detta är väl precis den personen man inte vill anställa som nanny till sitt barn men misstag görs.Just detta misstaget ledde till att Carrie försökte sära på paret Scott, kidnappade deras son och sedan också kidnappade Dan i ett försök att få Jamie. Hon sköts av Dan och dog.


Självklart kan ingen annan än Dan Scott vara på första plats! Eller hur? Han övergav sin förstfödde, han försökte leva ut sina basketdrömmar genom Nathan på riktigt sportpappa manér. Han dödade Keith, sin egen bror, och gav Jimmy Edwards skulden. En underbar pappa och make på alla sätt och vis. Eller kanske inte?

Undra om vi får se några bra dummingar i denna säsongen. Jag vet att två av dom på min lista ska vara med i alla fall (kan ni gissa vilka?) men förhoppningsvis blir det även någon ny ondskefull karaktär som dom har släppt lös i Tree Hill!

0 Comments


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback