Vem ligger i den fjärde kistan?

2012-01-31
Man vet ju aldrig riktigt vem som är död och inte i The Vampire Diaries och bara för att man ligger i en kista så innebär ju inte det att man är död och borträknad. Eller? Men vem, vad eller kanske till och med vilka är det som ligger i den fjärde och ointrängliga kistan egentligen?


Jag kan väl erkänna att jag har inte en aning. Är det något dom håller på borta i TVD lägret så är det ändå en sån här sak men man kan ju alltid spekulera! Så vad har man då för alternativ att titta på?

Den första Petrova. Skulle detta då innebära att vi har en tredje karaktär för Nina Dobrev? Den första Petrovas blod var ju det som band Klaus varulvsdel och kanske bär han runt henne på grund av ilska eller kanske för att hon skulle kunna stoppa honom? Men då skulle hon ju behöva vara en vampyr nu eftersom en människokropp kan ju inte ligga i en kista i tusen år utan att bli lite risig om man säger så.

The Original Witch. Kanske är det mamma Original som ligger där? Men vi vet ju att hennes själ eller vad det nu är är på andra sidan eftersom hon fick Vicki att försöka döda Elena. Och hon var var väl aldrig en vampyr? För om hon blev det så skulle hon ju förlora sin krafter och då kan hon ju inte hålla på med trolldom från andra sidan.

Ett okänt syskon. Kan det vara så att Rebecka utelämnade ett syskon när hon berättade om familjens historia för Elena? Men varför skulle hon göra det och varför skulle det syskonet behöva låsas in med häxkraft och allt? Skulle det syskonet vara så ondskefullt? Det känns ju som att den värsta av dom alla är den som bär runt på kistorna.

Klaus biologiska pappa. Kan det vara så att Klaus som alltid har drömt om en familj, om en gemenskap bär runt på sin biologiska pappa? Men han var ju varulv så hur skulle han kunna ligga i en kista i tusen år, dom är ju inte odödliga?

Ett vapen mot Klaus. Det finns ju även den möjligheten att det skulle kunna vara någonting som går att använda mot Klaus. Något slags vapen som kanske kan döda Klaus?

Skaparna av The Vampire Diaries är ju kända för att inte dra ut på en sak för länge så vi lär nog ganska snart få veta vem eller vad som finns i den där kistan. Vad tror ni finns i kistan?

1 Comments

2012-02-05 @ 20:21:14

http://www.free-tv-video-online.me/

Gratis serier och filmer, där finns det senaste VD avsnittet;)


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback