Veckans TV (v.34)

2013-08-23
För varje vecka som går kommer vi närmre höstsäsongen men det är några veckor kvar att njuta av sommarserierna. Denna vecka är det tyvärr dock dags att säga adjö till True Blood för denna säsongen. Markera nedan för att jag läste om det avsnittet och de andra avsnitten för denna veckan.
 
True Blood - 6x10 - Radioactive *Säsongsfinal*
Vilket konstigt avsnitt detta kändes som, det kändes inte alls som säsongsfinal i början. Sen kändes det verkligen som det efter ett litet tag i samband med hela Warlow slutscenen. Sen helt plötsligt kändes det som en seriefinal med hoppet på ett halvår och sen var det en clffhangerr i slutet. Kände mig väldigt yr där tillslut.
Jag tycker att dom hade kunnat sluta säsongen med att Warlow dog (även om jag är jävligt missnöjd över det för jag gillade verklige honom tills han tog styptag på Sookie) och sen ha några minuters upptakt till nästa säsongs handling, inte halva avsnittet nästan...
De här nya, infekterade, vampyrerna... var det någon mer än mig som fick en "The Walking Dead" känsla? Det kändes verkligen som att dom ska börja med någon jäkla zombie-vampyr grej nu och det kan jag nog inte acceptera. De döda är redan döda tycker jag och det behövs inte fler lager död på det nu haha! Dessutom så känns det som att hela den handlingen faller på sin egen rimlighet. Det tog högst ett par dagar för Nora att dö men dessa infekterade vampyrer dom kan fara runt över hela landsbygden och attackera småstäder utan att dom dör?
Sookie och Alcide igen också... Ja det var ju inte speciellt förvånande, den känslan fick man redan i förra avsnittet men det börjar bli lite skrattretande att hon gått varvet runt ett par gånger redan så varöfr inte ta ett varv till...
Skrattade gott åt att sexgalningen Jason inte ens får komma till efter ett halvår med den där galna vampyren som helt plötsligt fick för sig att hon ägde honom. Han verkar ju vara allt annat än nöjd över situationen haha!
Skrattade även ordentligt åt Pam och hennes attackkram till Sookie. Så där är vi verkligen inte vana att se henne. Man kan ju undra om hon hittade Eric någon gång eller om hon jagar runt i Åres snötäckta berg och letar efter honom. Jag har ju väldigt svårt att tro att han inte överlevde även om det såg lite halvkört ut där, om han nu skulle dö så kunde dom visa det ordentligt. Dom är och har aldrig varit rädda för att döda av folk menar jag så hans fortsättning i serien är ganska given tycker jag.
 
The Glades - 4x12 - Happy Trails
Tycker det är så kul att få se Jamie Luner så här ibland. Hon var med i en kortlivad serie som jag såg när jag var yngre och jag älskade att hata henne där. Det är fortfarande likadant när jag ser henne. Blev väldigt glad att hon var mördaren, jag misstänkte henne så fort jag såg henne haha!
Callie är ju så jävla dum som hjälper hennes gamla partners in crime. Väldigt tur att hon gjorde det rätta tillslut och kontaktade polisen. Sen blev det ju bacheloretteparty för henne och det var ju en väldigt lugn tillställning om man tänker på hur de svenska möhipporna brukar gå till. Jag vet inte men är det bara jag som får lesbiska vibbar av Callies vän? Hon från Atlanta som jag inte vet vad hon heter, jag vet inte om det är meningen men jag får verkligen känslan som att hon ska hoppa på Callie vilken sekund som helst.
När ska Jim berätta för Callie egentligen att Ray har stuckit från vittnesskyddet? I denna takten så dyker han väl upp lagom till att dom gör sig redo för att säga ja. Berätta för bövelen!
 
Under The Dome - 1x09 - The Fourth Hand
Vad kul att få se Natalie Zea i en annan roll är den menlösa hon spelar i The Following. Här var hon stenhård och ganska häftig även om jag inte gillar henne. Hon försöker ju förstöra mellan Barbie och Julia och I can't have that! Det är så sjukt att jag gillar Barbie, han är för fan en mördare! Men jag kan ändå inte bry mig mindre om det, jag gillar Barbie trots han mörka förflutna. Det kommer ju inte hålla så länge gissar jag, Julia kommer väl snart få reda på vad som hände hennes man och då är det bye bye med... Barulia kanske? Eller vad är namnet för detta paret just nu?
Jag tyckte det var så roligt när Junior skakade på huvudet åt Angie när han ville att hon skulle följa med honom och hon tvekade. För det är verkligen så förvånande att hon är tveksam till att följa med honom? Ja jävligt förvånande, han låste ju bara in henne i en vecka så jag förstår verkligen honom. Idiot! Fast av någon anledning så hatade jag honom inte riktigt lika mycket i detta avsnittet. Kanske för att han för första gången verkade mänsklig och inte bara galen?
Så det fattas alltså en fjärde hand? Undra vem det kan vara, antagligen någon yngre då. Kanske den där asiatiska killen? Det lär väl inte vara junior, hoppas inte det i alla fall!
 
Covert Affairs - 4x06 - Space (I Believe In)
Oj vad kommer att hända nu när Henry blev helt galen på Annie i slutet där. Han är verkligen så jäkla lömsk den där mannen och har tentakler överallt och jag känner mig inte säker på någon längre förrutom Annie, Auggie och Joan. Uppenbarligen så gör Henry mer där ute i skogen än sitter och minns saker han gjorde tillsammans med sin son annars hade han ju aldrig reagerat som han gjorde när Annie sa att hon hade bilder.
Kul att få se FBI agenten från säsong ett igen men det är verkligen synd om honom som hamnar i skottelden mellan Annie och Henry.
 
Rizzoli & Isles - 4x09 - No One Mourns The Wicked
Oj vad jag tyckte det var jobbigt att se Lee Thompson Young efter att man vet att han inte längre finns i livet. Det är så tragiskt hans öde och jag har lite svårt att förstå att dom inte ställde in detta avsnittet, kanske en vecka eller så bara men "the show must go on" eller hur är det?
Jag kan förstå att Jane är ganska paranoid efter vad hon har gått igenom. Isch vad jag tyckte det var läskigt när man såg Hoyt hemma hos henne igen. Trodde verkligen att det var på riktigt först trots att jag vet att han är död. Det var först när den lilla pojken kom in med valpen som jag fattade att det var en dröm. Usch!
Jag var så säker på att det var den där författarens assistent som var mördaren, han såg liksom alldeles för snäll ut. Sen när man såg bilden på den första familjen så förstod jag att det var författaren. Sen, värsta twisten, så var han hennes son och dom mördade tillsammans! Och sen skönt hon honom!!! Snacka om moderskärlek!

0 Comments


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback