Castingnyheter för The Originals, Arrow och Castle

2013-01-23
Det kom en hel del castingnyheter under natten och bland annat så meddelade TVD lägret att ännu en orginalvampyr skrivit på för att vara med i den möjliga spinoffen på The Vampire Diaires. Kan ni gissa vem?
 

Jo då det är ingen mindre än allas vår favorit Elijah som kommer vara med i The Originals. Daniel Gillies har alltså skrivit på vilket bör innebära att han antingen hoppar av Saving Hope eller att den blivit nerlagd. Jag kollar inte längre på Saving Hope så jag har inte en aning men jag är riktigt nöjd med att han har valt att hoppa på The Originals tåget!

När det gäller hiten Arrow så kommer den gamla Cityakuten skådisen Alex Kingston snart dyka upp som Laurels mamma. Hon lämnade familjen när Laurel var liten och i serietidningarna så var Laurels mamma även Black Canary. Om Kingston kommer slänga på sig trikåer och fightas mot eller med Oliver vet jag inte men jag hoppas verkligen inte att en sak som händer i tidningarna kommer hända i serien... Ollie dejtar nämligen mamma Dinah (som om det inte vore nog med Laurel och Sarah...)
 
Det sista nyförvärvet för detta inlägget är ingen mindre än Barbara Streisands make James Brolin (så klart pappa till Josh Brolin!). Han kommer dyka upp i Castle som Richards pappa. Vad jag förstått så har han varit M.I.A. under det mesta av Castles uppväxt så jag gissar på lite drama där både mellan pappan utan namn (för tillfäller i alla fall), Martha och Richard.

0 Comments


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback