Imorgon är det dags för The Vampire Diaries igen

2013-01-17
Kommer ni ihåg hur det slutade strax innan jul? Klaus gick bananas och dödade alla sina hybrider och sen också Tylers mamma för att straffa Tyler. Ska Tyler nu bo själv i det där stora huset och planera sin hämnd mot Klaus eller kommer borgmästartiteln nu gå i arv till honom eftersom det verkar ju borgmästartitlar göra i Mystic Falls.
Elena och Damon sa adjö. Damon sa att han ville att hon skulle gå vidare och eftersom hon är sired till honom så måste hon göra som han säger. Däremot sa han adrig att hon inte skulle tänka på honom. That sneaky bastard ;)
Jeremy ville döda alla vampyrer han bara kan men samtidigt vill ju ingen att han ska döda Elena för gud förbjude att något skulle hända henne. Som vanligt. Så äckelläraren och Bonnie försöker lära Jeremy hur han ska undvika att döda Elena genom att hoppla ihop hennes vampyrjag med den människa hon en gång var.
Stefan försöker fortfarande hitta ett botemedel mot vampyrism vilket innebär att han inte har någon överlevnadsinstinkt alls. Har man dött en gång så kan man väl inte börja leva igen? Blir man av med vampyrdelen så är ju faktum att man faktiskt fortfarande är död!
April hittade ju också Rebeka i en kista efter att hon sett Klaus dödat en tjej och hon sett Caroline återuppstå från de döda. Hade jag varit April hade jag lagt benen på ryggen och lämnat stan men nej då...
 
Vad har jag missat? Massor antagligen. Imorgon är det dags i vilket fall!
 
 
 
 

1 Comments

2013-01-17 @ 09:20:16

Ska bli kul att se morgondagens avsnitt :) Vad bra att du uppdaterade mig om vad som har hänt, man hinner ju glömma massor när man tittar på så många andra serier oxå! :)


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback