Kommer någon lista ut vem Emily är?

2012-01-10
Har vi några andra Revenge freaks där ute? Eller är det bara jag? På tordag börjar faktiskt Revenge på trean här i Sverige! Klockan nio. Tell all, don't forget!

Emily verkliga identitet är ju den största hemligheten av alla i Revenge. För tillfället i alla fall. För vem vet? Kanske kan det ändras? Om det skulle komma fram att Emily i verkligheten är Amanda Clarke vilken är då personen som skulle lista ut det? (Förutom Nolan och Amanda då, även om jag har en känsla av att Amanda inte kommer bli långvarig!)


Tyler. Hittills så har ju Tyler lyckats lista ut alla små smaskiga hemligheter som ligger gömda i The Hamptons och nu vet han även att Emily har en hemlig lucka i golvet. Han är väl den första jag skulle kunna tro att han skulle lista ut vem Emily verkligen är, dock så sitter han i fängelse (eller på en psykavdelning) så frågan är när vi får se Tyler igen. Jag är ju fortfarande ganska övertygad om att han är inblandad i skottdramat på stranden på Emily och Daniels förlovningsfest så kanske får vi se honom ganska snart ändå. Om han listar ut vem Emily verkligen är så kan vi nog alla vara överrens om att det inte kommer vara kul att vara Tyler då.

Jack. Varför är Jack på stranden den natten när (om vi nu antar) Daniel dör? Att få reda på sanningen om Emilys verkliga identitet skulle ju kunna leda till det. Sen är det nog så att Jack är det enda som skulle kunna stödja Emilys verkliga motiv för flytten tillbaka till Hamptons.

Daniel.
Om Emily verkligen håller på att bli kär i Daniel, vilket det faktiskt verkar som, så skulle hon kanske berätta sin hemlighet för Daniel. Fast å andra sidan är hela deras förhållande baserat på en lögn så antagligen inte. Daniel skulle nog aldrig kunna lista ut det själv heller, han är ju alldeles för snäll för att tro att någon skulle ljuga för honom som Emily gör.

Charlotte. Rykten går om att Charlotte skulle kunna vara Emilys halvsyster och att Victoria blev gravid med henne under hennes förhållande med David Clarke. Tittar man på tidslinjen och det faktum att Victoria ångrar hennes födelse så skulle det faktiskt kunna vara så. Om Charlotte är Emilys halvsyster så skulle väl dessa två någon gång slå sina påsar ihop.

Victoria. Vilken cliffhanger! Tänk om Victoria skulle få reda på Emilys verkliga identitet i sista scenen i säsongsavslutningen. I'm just dreaming here! Dessa två lär väl alltid stå på motsatt sida misstänker jag men tänk er vad härligt det skulle vara att det dessa två isdrottningar gå ihop och jobba tillsammans? Det skulle vara häftigt!

Ashley. Just nu är förhållandet mellan Emily och Ashley otroligt kyligt och värre lär det väl bli innan det blir bättre. Skulle Ashley få reda på något i detta läget så misstänker jag att hon skulle utpressa Emily på pengar för att själv kunna få bli en del av Hamptons rika värld. Dock så börjar hon ju bli lite mer bundis med Victoria nu så möjligtvis skulle hon kanske berätta för Victoria. Och då är vi tillbaka till en dröm take-down med Emily och Victoria i spetsen!

Conrad. Här har vi ju en man som är sinnessjukt kall och otrevlig så han skulle antagligen tysta Emily på något sätt. En hyr mördare vore väl hans stil så jag hoppas att han inte får veta något!

Declan. Denna lille fjant (har svårt för honom!) lär nog aldrig lista ut vem Emily är. Jag tror faktiskt inte ens att han skulle bry sig om han fick veta det, bara han får fortsätta klaga på sitt liv så är det nog lugnt. Nej, Declan är den sista att luska ut några hemligheter runt omkring honom.



0 Comments


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback