Welcome to a tour of your dreams...

2010-06-07
MTV Movie Awards var inatt och jag gick in för att kolla lite videos från gårkvällen. Den första jag såg var Ed Helms och Ken Jeong från The Hangover som var vackert utstyrslade som ett moln och en tiger. Sen kom Les Grossman (Tom Cruise) från Tropic Thunder och dansade med Jennifer Lopez till beats av Ludacris och JLo. Bästa garvet idag helt klart haha! Videon har inte kommit ut på YouTube så ni kan kolla på den här.


Helt klart en värdig hyllning till två av årets bästa filmer! Även om jag har galet svårt för Cruise i vanliga fall så kan jag inte låta bli att älska människor som inte tar sig själva på för stort allvar. Två tummar upp helt klart :)



Vackra Amanda Seyfried vann pris i en kategori som heter Best Scared As Shit. Endast MTV kan lämna ut sådana priser. Ken Jeong och Ed Helms från The Hanover som tyvärr inte vann bästa film. Dom förlorade till New Moon. Konstigt med tanke på att The Hangover är en av dom bästa filmerna under året och New Moon var ett sömnpiller utan dess like...


Paul Rudd och Jason Segal var på plats. Dock inga priser för I Love You Man som dom spelade med i förra året.
Trackback