Terra Nova...

2011-09-29

ska vi kolla in ikväll när ungarna lagt sig. Får se om det är något att ha eller om dom bara har lagt sin 20 miljoner dollar budget på att ha snygga dinos och skitit i manus och allt. Risken är väl att det är så tyvärr...

No, no, no

2011-09-29

Vet ni, en serie som ni absolut inte behöver kolla in är Charlie's Angels. Första avsnittet var så dåligt, så ointressant, så tråkigt att jag absolut inte komma utsätta mig för ett avsnitt av den serien igen... Det var inte ens dumaction. Det var bara dum action, skådespeleri som man inte trodde på och en serie som tar sig själv på alldeles för stort allvar.
Filmerna var jätteroliga och varför dom inte gjorde en sån grej i stället kan jag inte förstå. Det finns så många renodlade actionserier att det inte krävs en till. Särskillt inte en som redan gjorts i flera säsonger...

Suburgatory börjar ikväll...

2011-09-28
Idag är det dags för ännu en seriestart. Suburgatory handlar om en tjej som flyttar från New York till förorten eftersom hennes pappa hittat kondomer i hennes rum. Vad han inte visste är att förorten kanske är värre den stora staden?

Helt värt att kolla in. Trailern verkar riktigt rolig och om inte annat så är Rex Lee (Lloyd i Entourage) med och han är ju dörolig!


TVhösten är igång...

2011-09-28
och det är svårt att veta var man ska börja och vad man ska följa haha! Det finns några som jag absolut kommer följa...


Först och främst Hart of Dixie. Endast ett avsnitt har visats men efter ett avsnitt så hoppas jag verkligen att det fortsätter i samma anda. Detta är en serie som har alla förutsättningar att bli en succe. Charm, intriger, snygga killar ;) Första avsnittet fick väldigt många tittare och förhoppningsvis så håller det i sig för detta bara jag måste se!


Sen är det 2 broke girls. Jag var inte imponerad av trailern och skulle bara kolla in den "bara för att" liksom men detta är en skitrolig serie. Det är 23 minuter som är väl spenderade! :)


A Gifted Man trodde jag inte heller på... men jag älskar Jennnifer Ehle (Hallå! Stolhet och Fördom!!!) så bara därför var den ju värd en titt. Jag som inte brukar tycka om Patrick Wilson, tycker att han har spelat väldigt dåliga roller där han får spela väldigt okarismatiska människor, men här har han verkligen hittat rätt. Han är perfekt som Dr. Holt. Även här spelar han en väldigt okarismatisk människa som man egentligen borde avsky men samtidigt är han så charmig och sårbar... Kolla in detta för detta är bra!


Och sen är det favoriten av alla starter i höst. Revenge. Åhh detta var bra! Ruskigt bra till och med. Detta är TV när den är som bäst helt enkelt! En ung kvinna ska hämnas sin pappas nerfall och död så med hjälp av många sedelbuntar, fler lögner och mycket list börjar hon nästla sig in i den världen där dom skyldiga finns... Imorgon är det dags för avsnitt nummer två och jag kan knappt vänta!


Höll ju nästan på att glömma New Girl. Har sagt det förr och säger det igen... Den som inte älskar det här har inget hjärta! Avsnitt nummer två var precis lika charmigt, roligt och dömysigt som första... Underbart!

Excited!

2011-09-26
Idag börjar serien Hart of Dixie. Om Zoe Hart, storstadsläkaren som flyttar till Alabama. Detta är den serien som jag sett fram emot mest av alla höstpremiärer så imorgon ska det bli riktigt intressant att se första avsnittet!


Lördag 24 september 2011.

2011-09-24
Ja nu jävlar kör vi! Äntligen ska jag sätta mig och kolla på säsongspremiären utav Supernatural. Som jag har väntat, längtat och önskat efter denna dagen. Nu är den här! ;)


Ikväll börjar det äntligen!

2011-09-23
Ikväll börjar Supernaturals sjunde säsong! Gissa vad jag ska göra imorgon?

En ondskefull Gud som verkar ha blivit lite halvtokig. Sam som inte har kvar muren i huvudet och nu kommer ihåg allt från helvetet, Döden kommer på besök. Ja detta har alla ingredienser för att bli ännu en otroligt bra säsong!
















Fredag 23 september 2011.

2011-09-23
God morgon! Redan fredag... om veckorna fortsätter springa så här fort förbi så är jag snart 70! Sluta! Jaja, åldersångest till trots, det är snart helg och det är ju som vanligt favoritdagarna ;)

Nu ska vi gå till dagis om en liten stund och sen ska jag hem och lägga lillstumpan som fick för sig att det var helt okej att vakna kvart i fem i morse... Både hon och jag är dötrötta! Sonen vaknade ju också så tidigt men han blir ju aldrig trött. Han är pigg, pigg, pigg och pigg och sen bara han stupar haha!
Jaja, jag har ändå några serier som jag vill kolla in medans lillan sover ;) Den nya Person of Interest, sen är det så klart Vampire Diaries, The Secret Circle och dubbelavsnitt av Grey's Anatomy. En jävligt bra fredag helt enkelt! (Fast det verkar som att Sienna får sova väldigt länge om jag ska hinna med allt det där?)


Ännu mera Grey's

2011-09-22
Jag har hittat så mycket bilder från dom två första avsnitten som går ikväll att det fick lov att bli två inlägg helt enkelt...

Karev kommer inte få det lätt denna säsongen efter sveket mot Meredith. Han försöker ändå trösta henne samtidigt som han får stryk av Yang. You go Cristina! Dock så undrar jag... Var är Mark och Lexie!? Va? Va?




2 timmars Grey's Anatomy imorgon!

2011-09-22
Meredith får sparken. Derek sover i skelettet som ska bli deras McDream hus. Socialtanten får höra om problemen mellan Mer/Der och kommer för att... ta Zola? Cristina är ofrivilligt gravid och har flytt hem till Meredith. Problemen hopar sig och det ser som vanligt ut att bli ångest, tårar och sorg i Grey's Anatomy den här säsongen!

Börjar ikväll så imorgon kan man se det!








Seriepremiär: Person of Interest

2011-09-22
Ikväll börjar då den nya serien Person of Interest. En actionspäckad triller verkar det vara och den ska absolut kollas in imorgon, om inte annat än bara för att Caviezel är läcker, läcker, läcker ;)


Ringer.

2011-09-21

Nu har jag kollat på dom två första avsnitten av Ringer och ärligt talat så vet jag inte vad jag tycker. Jaja, det är spännande och allt, det händer saker precis hela tiden, men det känns som att man har sett det förut. Någon som låtsas vara något eller någon man inte är. Som trots goda intentioner förstör livet för andra. Jag vet inte...
Någon annan som sett avsnitten? Jag kommer nog fortsätta kolla några avsnitt till för att se om det blir bättre. Rusar det på i samma spår som dom första två avsnitten så lär jag inte fortsätta titta på serien...

Seriepremiär: Revenge

2011-09-21
Ikväll börjar serien Revenge som handlar om den unga kvinnan Emily som flyttar till Hamptons utanför New York med en enda uppgift. Det är ett ultrarikt samhälle med många hemligheter och Emily är en av dom. Hennes enda uppgift i livet är att förstöra den kvinna som förstörde Emilys liv många år tidigare.









Criminal Minds börjar ikväll!

2011-09-21
Idag börjar Criminal Minds sjunde säsong i USA. Första avsnittet ska återintroducera två gamla rävar... JJ kommer tillbaka efter att ha jagat terrorister och Prentiss återuppstår från dom döda. Nåja, Prentiss var ju aldrig död på riktigt utan det var ju bara lite lureri men jag trodde faktiskt inte att hon skulle komma tillbaka till serien.

Imorgon blir det i alla fall massmördare och annat gött igen ;)






Onsdag 21 september 2011.

2011-09-21
Idag är det som vanligt full fart! Strax ska vi gå till dagis och sen ska jag hem en sväng och fixa lite innan jag åker upp och hälsar på mina kollegor på jobbet. Har en jobbarkompis som är gravid och eftersom jag rensade ut alla gravidkläder ur garderoben igår och inte har några som helst planer på att vara gravid igen så kan ju lika gärna hon få dom...
Sen ska vi ta en sväng till biblioteket, det ska grejas i hallen och jag ska till sjukhuset vid fem också och få en spruta. Tur att man inte har annat än tid haha!

Har för övrigt kollat på första avsnittet av New Girl och det är ju en sån jäkla mysserie! Zooey Deschanel är pinsamt gullig och jag skrattade ordentligt flera gånger. Detta är en serie som man älskar, annars är man nog fan helt hjärtlös! Underbar. Hett tips!


Seriepremiär: New Girl

2011-09-20
Idag börjar den nya serien New Girl. Jag hoppas verkligen att den är lika rolig som den verkar. Zooey Deschanel är så jäkla rolig och trailern verkar jätterolig så jag hoppas att den är som jag tror... Imorgon får jag vet :)


Seriepremiär: Unforgettable

2011-09-20
Idag börjar den nya serien Unforgettable. Det är en polisserie om en kvinnlig detektiv som har fotografiskt minne och kan komma ihåg precis allt hon har sett! Detta är både en gåva och en förbannelse!

Får se om detta är något att ha. Har lite svårt för polisserier, det finns ju så otroligt många som är precis likadana. Dom polisserierna jag ser har något visst som gör att dom är bra. Får se om detta kanske är en av dom på grund av den lilla twisten att hon har ett superminne som stundtals plågar henne.






Imorgon börjar Glee!

2011-09-20
Eller idag börjar det ju i USA men imorgon kan vi TV galna människor kolla på det. Som alltid är det musiken man vill lyssna på. Egentligen så är ju storyn lite så där men musiken är ju underbar :)
















Two And A Half Men utan Charlie ikväll!

2011-09-19
Imorgon kan man kolla in resultatet av hur skådisbytet från Charlie Sheen till Ashton Kutcher blev på Two And A Half Men. Jag hoppas att det blir bra men tyvärr så har man väl inte några höga förhoppningar... Jag är rädd att Kutcher kommer vara skrikig och jävlig som han varit i typ Punked. Avskyr honom där! Annars är han ju en bra skådis, det senaste, mer lågmälda, han har gjort har han varit riktigt bra i så om han inte håller på och spelar över så kan det nog bli bra!

Ska bli intressant hur dom dödar Charlie. Det har ju gått så många rykten om det där haha! Folk har ju till och med satsat pengar på olika sätt han kanske dör. Kutcher ska i alla fall spela en internetmiljardär och det verkar som att han kommer köpa Charlies hus men hur Alan ska få bo kvar där förstår jag inte. Det är ju inte ofta man köper ett hus där det ingår en igel ;)


How I Met Your Mother säsong 7!

2011-09-19
Redan sju säsonger. Jisses vad fort det gick då haha! Men jag klagar inte, HIMYM är helt klart den bästa komediserien just nu. Den hade varit den bästa av alla om det inte vore för en liten serie som heter Vänner ;)

Nåja, ikväll börjar i alla fall How I Met Your Mother och då kommer dom gå på bröllop. Och det hettar till mellan Robin och Barney. Igen. Som jag längtat efter det!


Ikväll börjar säsong fyra av Castle!

2011-09-19


Nu får vi se imorgon då om Kate lever eller dör ;) Självklart kommer hon överleva, hon är ju liksom halva serien! Men det ska bli så spännande att se vad som kommer hända mellan henne och Castle nu när han avslöjat sina känslor för henne. Och han är ju anledningen till att hon blev skjuten från början eftersom han började gräva i hennes mammas mord igen!

The Secret Circle.

2011-09-19
I lördags såg jag det allra första avsnittet av serien The Secret Cirlce. Precis som med The Vampire Diaries så har jag inte läst böckerna så jag visste inte alls vad jag hade att vänta. Jag vet ju dock att dom har gjort en stor ändring från bok till serie och det är huvudpersonen Cassies mamma som i boken är den som flyttar med Cassie till sin hemstad. I serien så dör hon i en "olycka" i första scenen. En scen som för övrigt är så ruggigt snyggt gjord att man nästan ryser.

Så vad tyckte jag om första avsnittet? Jo, det duger att se på. Det är inte en ny Vampire Diaries men å andra sidan så är det bara första avsnittet och det handlar ju då mest om en studie av karaktärerna och att lägga en grundhistoria. Dock så hade jag gärna sett mer av Louis och Melissa som egentligen bara var någon sorts glorifierad extra. Trist! Förhoppningsvis så får man se mer av dom i nästa avsnitt...
Britt Robertson (Cassie) är som vanligt riktigt bra och kemin men Thomas Dekker (Adam) är härlig men jag som är lite äldre tycker nog att the bad daddy Gale Harold (Charles) är läckerbiten i serien ;) Han är ju en ruskigt bra skådis och det är härligt att se honom komma bort från Hellcats till denna rollen där han får leva ut sin talang i en roll där han är elak, manipulerande och skrämmande!
Phoebe Tonkin (Faye) är mäkta duktig i sin roll som en impulsiv och bortskämd tjej. Att se henne gå från nöjd och lite skrämmande när hon startar en storm, till den panik hon visar sekunden senare när hon inser att stormen vuxit bortom hennes kontroll är riktigt härligt att se.

Även om första avsnittet har många fel och är ganska långtråkigt stundtals så kommer jag absolut kolla in nästa avsnitt. Det verkar bli spännande, kanske skrämmande och självklart mycket magi!


The end of Entourage...

2011-09-17
eller inte riktigt?

Jag måste då säga att jag är så sinnessjukt besviken på serieavslutningen på Entourage. Såg den först igår eftersom jag varit i Uddevalla och jag har ju längtat efter att få sett det men nu är jag bara besviken. Jag känner inte alls att det var en värdig avslutning på en serie som jag har älskat i ett par år nu!

Nu är det ju tydligen bestämt att det ska bli en film som ska komma 2013 men det spelar ingen roll. Man avslutar inte en serie efter åtta år med att allt hänger uppe i luften! Det är bara en massa kansken och om... Det är inte okej. Fan, jag kommer sakna Entourage. Så nu börjar det bli dags att köpa alla säsongerna antar jag... Dock utan detta sista avsnittet då kanske?


På väg hem...

2011-09-16
Nu sitter jag i bilen på väg hemmåt mot Linköping och min underbare man. Detta är ju alltså ett tidsinställt inlägg för hur skulle jag kunna blogga och köra samtidigt? ;)

Tänkte passa på att visa ett gäng bilder från "behind the scenes" av The Vampire Diaries. Det är från när dom spelade in det första avsnittet för säsongen. Det som jag ännu inte hunnit se utan ska se ikväll...
























The Vampire Diaries imorgon!

2011-09-15
Eller snarare så börjar det ju faktiskt ikväll i USA men imorgon kan vi streamidioter som inte kan vänta se det i alla fall. Detta är verkligen en av mina favoritserier just nu. Lite roligt när man tänker på att jag inte alls ville se serien från början eftersom det handlar om vampyrer och jag var så trött på den sortens "ungdomsporr" som jag kallar det. Men fan det är bara att erkänna att jag älskar det!

Bilder från kvällens avsnitt The Birthday.










Seriepremiär: The Secret Circle

2011-09-15
Ikväll börjar den nya serien The Secret Circle på kanalen CW. Det är samma kanal som ser till att vi får se The Vampire Diaries. Vad gäller The Secret Circle så är det samma kvinna som skrivit Vampire Diaries böckerna som skrivit The Secret Circle böckerna så man vet lite vad man kan vänta sig.

Ska bli intressant att se hur denna serien verkar imorgon. Brittany Robertson som spelar huvudrollen sågs senast i Life Unexpected (vilket jag fortfarande avskyr iofs att den lades ner). Vänta er tonårsångest, magi både vit och svart och mysterier!
















Seriepremiär: Ringer

2011-09-13
Idag börjar den nya serien Ringer i USA. Ska bli spännande att se vad detta är för något. Verkar ju ganska spännande om en problemfylld kvinna som tar över sin lika problemfyllda, men döda, tvillingsysters identitet. Sarah Michelle Gellar var ju så jäkla bra i Buffy så bara baserat på det kan detta bli en riktig toppenserie!

Dock så sitter jag ju just nu hemma hos pappa med mobilt internet och det är inte så jäkla snabbt att det duger till att streama känner jag så detta är en premiär som jag får vänta lite till innan jag ser. Men på fredag eller lördag ska jag absolut kolla in den!


V3

2011-09-08
CW lade upp riktigt läcka promotionbilder för The Vampire Diaries tredje säsong på Twitter. Damons ögon får som vanligt mitt hjärta att slå lite hårdare ;) Den mannen är snygg! Eller som Perez Hilton kallar honom... Smolderhalder!





Himmelskt!

2011-09-08

Eller kan man säga att en seriestart som innehåller nästan ett dussin mord, varav ett där en man får en skalpell intryckt i örat är himelsk? Så kändes det i alla fall! Man är väl lite halvt hemsk själv kanske... Det är som vanligt en underbar balansgång mellan kärlek, mord, korruption och skratt och denna säsongen kommer inte göra mig besviken, det insåg jag redan under dom första tio minuterna igår.

Låt TV hösten börja!

2011-09-07


Om en liten stund ska barnen gå och lägga sig och jag tänker sätta mig i soffan och kolla på det första avsnittet i säsong fyra utav Sons of Anarchy. Det skulle ju vara 90 minuter långt gjorde dom reklam om överallt... och jo det var det ju med reklamen så själva tittandet är ju tyvärr bara en timma. Men va fan, man ska absolut inte klaga, inte nu när jag snart ska få se på Sons igen!

Nu är verkligen TV hösten igång. Ikväll kör vi premiär då ;) Äntligen! Jag har verkligen längtat hela sommaren!

Tandläkaren idag...

2011-09-06
Yeay! Vilken tur jag har. Idag ska jag få gå till tandläkaren igen. Lovely! Eller kanske inte? Nåja, munnen ska ju bli hel så då får man snällt offra sig för sprutor och borrar. Men jag gillar det fortfarande inte!

På tal om Sons of Anarchy. Här är dom först fyra minuterna från dagens avsnitt! Älskar när man hittar sånt här haha!


Ikväll börjar Sons of Anarchy!

2011-09-06
Imorgon kan vi alltså kolla på det första avsnittet av säsong fyra! Har längtat så otroligt mycket faktiskt. Som om det skulle gå att missa då eller? Jo då så imorgon kväll kommer jag och Timmy bänka oss i soffan och äntligen få träffa Jax, Gemma, Tig och dom andra!

Vem mer kommer kolla in nya säsongen imorgon?





Tisdag 6 september 2011

2011-09-06
God morgon!

Har precis varit och lämnat en mycket gladare grabb på dagis idag. Igår var han en riktig liten Damian (han hette väl så ungen från Omen?) och gjorde inget annat än att bråka.Men jag antar att även han ska få ha dåliga dagar...

Nu ska jag sätta mig och kolla på säsongsavslutningen på The Glades medans Sienna ändå sover. Hon vaknade för övrigt innan fem i morse. Tack för den, jag är ju superpigg nu så klart! Efter jag har kollat på det så ska jag ut i höstsolen och ta en promenad...


Castle Säsong 4!

2011-09-05


Om två veckor börjar Castle! Can't wait!

Watching Buffy!

2011-09-02

Åhh nostalgi! Var tvungen att titta på första avsnittet av Buffy The Vampire Slayer. Det är ju kult om något! Sienna sover så jag tänkte att jag skulle passa på att slappa framför TVn ch då kunde jag inte låta bli att kolla på lite Buffy.