Snart är det helg mina vänner!

2010-01-29
Gick upp alldeles för tidigt imorse, tanken var att jag skulle se det nya Supernatural avsnittet innan jobbet. Finns ingenstans! Så det får bli till kvällen istället. Dock hann jag ju se Vampire Diaries istället och det är ju inte så illa pinkat. Riktigt bra!


Nu blir det snart lite jobb och där blir det en fortsättning på utbildningen i krishantering som jag var på igår. Igår var det mest den psykologiska biten bakom en människas olika reaktioner vid en katastrofal situation. Idag ska vi gå in på hur vi ska agera vid en sån händelse. Spännande!

Bevvan!

2010-01-27
Kommer ni ihåg det att man alltid kallade Beverly Hills 90210 för Bevvan? Jag kommer ihåg att jag var så arg när dom visade det första avsnittet på TV. Jag hade ridlektion och kunde inte se det och hade glömt att spela in det. Snacka om att jag var besviken! Tror till och med att mamma fick lite skäll där en sväng också haha!
Glömmer inte hur snygga kläder dom hade, och dom var ju sååå snygga i håret och killarna var ju bara så läckra och man ville se ut som tjejerna.

Idag såg jag det allra första avsnittet av just Bevvan. Vilken nostalgichock! Det var bara helt underbart... Helt jävla freakin' fantastic!


Jag var verkligen en sån där trogen Bevvan tittare. Såg varenda avsnitt på TV (förutom det första då) när det gick eller så hade jag spelat in det om jag inte var hemma. En trogen kund sen 1990. Jag var åtta och helt besatt. Tur att besattheten av TV-serier följt mig i 20 år nu haha!

Så jäkla trött!

2010-01-23
Vet inte varför men är verkligen helt slut. Ska snart lägga mig och vila en liten stund innan vi ska åka ut och gratulera Zakks farfar på födelsedagen men först bara jag måste berätta om filmen vi såg igår. Vilken gråtfilm!

Man kan tro att det ska vara en helt vanligt romantisk komedi men jag kan garantera att man blir glatt överraskad. Filmen handlar om Burke, en självhjälpsguru med en hemlighet. Medans han lär sina "elever" hur man går vidare efter en älskads död så har han själv inte kunnat göra det samma. Medans han försöker hjälpa Walter som förlorat sin 12årige son i en olycka, och alla andra som går hans kurs, så gräver han sin egen grav bara djupare.

Helt klart ett måste! Se den!

Pudding!

2010-01-22


Jag har inte garvat så här mycket på länge!

Sonen har fått magsjuka...

2010-01-21

Sambon skickade ett sms för en iten stund sedan att Zakk var magsjuk och hade spytt ner både soffan och sin pappa. Stackarn! Det blir snällt till att vabba imorgon och antagligen även stanna uppe halva natten för att vakta kräkset antar jag...

Ikväll är det dags för både Grey's Anatomy, Supernatural och The Vampire Diaries! Love!

Vampire Diaries!

   







Har inte hittat några bilder för Supernatural eller Grey's denna veckan men har fått tag i bilder för VD för rlea veckor framöver. Nice! Resterande bilder kommer senare ikväll eller imorgon... Slutar snart här och då blir det ju snabbt hem till mammas lille sjukling...


Ikväll ska jag...

2010-01-19

...kolla in den nya serien Life Unexpected.


Golden Globe 2010!

2010-01-18
Inatt var det dags för Golden Globe-galan för 2010 och självklart satt jag INTE uppe och kollade. Hallå?! Jag har barn, det funkar liksom inte då... Förr satt jag alltid uppe och kollade på Oscarsgalan och alla andra som gick på TVn då men sen man fick barn så funkar det liksom inte riktigt. Har ju självklart kollat in vilka som vann och lite besviken är jag väl kanske.

För det första så skulle Neil Patrick Harris haft en statyett, lätt bästa skådisen just nu! Sen har vi ju Inglorious Basterds, som helt klart är bästa filmen jag sett på ett par år, som också skulle ha fått en i mitt tycke. Men jag måste säga att jag blir bara mer sugen på att se Avatar och även The Blind side efter att ha sett vinnarlistan.

Bästa dramafilm: Avatar.
Manlig dramaskådespelare: Jeff Bridges (för Crazy Heart).
Kvinnliga dramaskådespelare: Sandra Bullock (The Blind Side).
Komedi/musikal: The Hangover.
Skådespelare i komedi/musikal: Robert Downey junior. (Sherlock Holmes).
Kvinnlig skådespelare komedi/musikal: Meryl Streep (Julie &Julia).
Manlig birollsinnehavare: Christoph Walz (Inglourious Basterds).
Kvinnlig birollsinnehavare: Mo'Nique (Precious).
Animerad film: Up.
Utländska film: Det vita bandet (Tyskland).
Regi: James Cameron (Avatar).
Manus: Jason Reitman och Sheldon Turner (Up In the Air).
Tv-drama: Mad Men.
Tv-skådespelare, manlig: Michael C Hall (Dexter).
Tv-skådespelare, kvinnlig: Julianna Marguiles (The Good Wife).
Tv-komedi: Glee
Cecile B Demille-priset för en hel filmkarriär gick till regissören Martin Scorsese.


Julia Roberts är otroligt vacker i vad hon än klär sig i måste man väl erkänna och Sandra Bullock ser ut som en gudinna i sin härligt lila kreation.


Ginnifer Goodwin är vacker vacker vacker! Fergies klänning är ju bara såå snygg men byt ut tjejen i den. Klarar bara inte av henne. Mannen vid hennes sida dock... mumma! ;)


Marion Cotillard brukar vara supersnygg men vad är detta egentligen? Och January Jones ger oss sin egen syn på 20talet och den återkommna trenden med headbands. Isch! Gör om! gör rätt!


Neil Patrick Harris och hans fina man är ju supersnygga. Men roliga män blir läckra vare sig dom är übergay eller inte :) Calista Flockhart syns ju knappt men klänningen är vacker.


Anna Paquin ser trots sin galastass ganska trist ut. Klänningen är ju super men hon känns ju sååå jäkla trist. Jennifer Garner är vacker men också ganska blaha...


Michael C. Hall med sin vinnarstatyett. Olivia Wilde är ju bara såååå snygg!


Tea Leoni missade att det var en klädkod och kom direkt från skolan där hon höll en kurs? Drew Barrymore ser sjukt bra ut! Det enda negativa i mina ögon är klänningen där det har räckt med enbart en "rattmuff" på axeln och inte höften haha!


Cameron Diaz har verkligen hittat färgen och jag önskar att jag kan ha en sån riktigt hallonröd klänning någon gång! Lauren Graham är lika vacker som alltid men på något sätt känns allting så "ofittat" på henne.


Maggie Gyllenhall och Heidi Klum kör på Sjöjungfrustilen. Klarar inte av det bara. Dom är ju jättevackra men klänningsmodellen går ju helt bort!

Jag tror jag dör så snyggt! Chloé Sevigny kan inte göra fel!

Movietime!

2010-01-17
Inte riktigt än men snart iaf. Ikväll blir det Sherlock Holmes, ska bli riktigt spännande att se hur detta blir. Jag har alltid älskat Guy Ritchie och jag har verkligen alltid älskat Robert Downey Jr. Ska bli spännande att se hur det blir med dessa två inblandade i samma produktion :)


Gamlingarna Linda & Timmy...

2010-01-16
Igår kväll började vi kolla på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Jag har ju redan sett den i somras men inte Timmy. Lite drygt en timma såg vi innan vi gav upp och gick och lade oss istället. Fan! Vi har verkligen blivit så jäkla gamla haha! Går och lägger oss nio på en fredag haha!

Nåja, Zakk ska ju gå och lägga sig om en stund och då ska vi försöka bli klara med den där filmen haha! Imorgon ska jag in och jobba några timmar men ska försöka förtränga det tills det är dags... Nu ska jag sätta mig brevid sonen igen i soffan och pussa på honom tills han skriker att jag ska sluta ;)


Nytt Greys ikväll!!

2010-01-14
Japp ikväll är det nytt Grey's i USA vilket innebär nytt Grey's imorgon för oss galningar som inte kan vänta till det visas i Sverige haha! Härligt!

Can't wait!

Jag älskar busshållplatser just nu!

2010-01-14

Varje morgon när jag kör till jobbet kör jag förbi X antal busshållplatser och möter väldigt härliga bilder för varje ny busshållplats.
Filmen Snabba Cash gör sig redo för att bli Sveriges nästa storfilm men jag bara älskar att jag varje morgon möts av Joel Kinnamans vackra ansikte. Stackars Timmy... men titta på en bild får man ;)


Life Unexpected

2010-01-12


Det bästa på TV 2010 ska tydligen vara Life Unexpected. En helt ny CW show i samma anda som Gilmore Girls. Kerr Smith (Dawsons Creek) och Shiri Appelby (Roswell) spelar med i vad jag tror kommer bli en enorm succé. Efter att ha sett 2 minuter av serien så visste jag att detta är vad jag har saknat sen Gilmore Girls gick i graven. Det är en härlig blandning av allt som är bra!

Lux är en tjej som försöker bli kvitt fosterbarnssystemet genom att få en domare att deklarera henne som vuxen. För att detta ska kunna ske så måste hon först hitta sina biologiska föräldrar, Cate och Baze, och få dom att skriva under på hennes beslut. Detta leder självklart till oväntade händelser.

Jag vet i alla fall vad jag kommer göra den 19 januari. Titta och döm själva.


I can't wait!

2010-01-11
28 maj är det dags! Våren kan inte komma för tidigt...
 


Cloudy with a chance of meatballs

2010-01-10
Kommer ni ihåg den gamla barnboken? Nu har dom iaf gjort film på den. En riktigt rolig barnfilm om en missförstådd och jäkligt klantig vetenskapsman som försöker rädda sin stad från dess sardinätande tvång. Han uppfinner en maskin som förvandlar vatten till mat och allt är frid och fröjd i staden. Dom älskar sin nya "restaurang" men vilken barnfilm är inte komplett utan en sensmoral? Saker och ting går ju inte riktigt som det ska eftersom vissa bara vill ha mer, mer, mer och snart står jorden inför dess undergång...

Jag skrattade som en tok ibland. Jättegullig film som måste ses :)


Clarissa i Sex And The City?

2010-01-10
Kerstin Gezelius kanske borde läsa på eller åtminstonde se ett avsnitt eller två innan hon namnger någon i Sex and The City igen?


Att para strumpor är roligare med en grogg under västen...

2010-01-09
Som Zachary Levi påpekade så har jag glömt bort att nämna att Chuck börjar den 10 januari (11 januari) så på måndag kan man se det här i Sverige om man känner för det. Jag gav upp serien eftersom mitt serietittande tog alldeles för mycket tid men självklart så måste man ju lägga upp en påminnelse för er Chuckälskare där ute... Som t.ex. vissa som har en NerdHerd skärmsläckare på jobbet ;)

Dock undrar jag ju varför just Zachary Levi (killen på bilden i mitten och huvudperson i serien Chuck för er som inte vet) skulle bry sig om att jag inte skrivit med Chuck på min lilla TV-lista haha! Dåliga tittarsiffror? ;)


Fredag och jag är hemma...

2010-01-08
Bilen står där han ska, i värmegaraget! Gott :) Vi har precis tryckt i oss hemmagjorde hamburgare här, är verkligen proppmätt nu, och sitter och slappar i soffan framför Wall-E. Zakk har blivit lite besatt av trottottar (robotar) så då fick det bli den söta lilla övergivna roboten Wall-E :)


Band of Brothers

2010-01-07
Ett glas vin (alkoholfritt dock, ska ju faktiskt jobba imorgon) en chokladbit och tv-serien Band of Brothers ska förgylla resten av min kväll. Kan det bli bättre?


Inte ens Megan Fox...

2010-01-06
Nää ni... inte ens Megan Fox kan få till det där med sminket alla gånger...


Snart är våra vänner tillbaka! ;)

2010-01-06
Jajjemen! Redan nästa vecka börjar TVprogrammen som dom ska igen i USA (vissa av dom i alla fall). Jag saknar det som bara den när det är såna här uppehåll som det varit nu i över en månad. Hemskheter!


Supernatural kommer tillbaka den 21 januari (22 januari) med avsnittet Sam, Interrupted. Namnet kommer från filmen Girl, Interrupted som utspelas på en mentalsjukhus så man kan väl gissa vart detta avsnittet ska utspelas. Tydligen är det någon gammal jägare som hamnat på kockohuset efter att ha sett lite väl mycket i sitt jobb.


One Tree Hill är tillbaka den 18 januari (19 januari) coh det verkar fortsätta några veckor efter att det sista avsnittet sändes. Lite bilder har det iaf kommit från det nya avsnittet...

     


The Vampire Diaries fortsätterden 21 januari (22 januari) med avsnittet Bloodlines. Vill bara veta vem det var som Elena körde på där på vägen... Vän eller fiende?

   

Grey's Anatomy kommer tillbaka den 14 januari (15 januari) med ett avsnitt som heter Blink. Addison kommer tillbaka till Seattle igen! :) Bara för ett avsnitt men ändå :) Gillar Addison men gillade inte Private Practice därför blir jag så glad haha!


Criminal minds kommer tillbaka den 13 januari (14 januari) med avsnittet The Uncanny Valley.


Two And A Half Men kommer tillbaka redan nu på måndag den 11 januari (12 januari) med ett avsnitt som heter Fart Jokes, Pie and Celeste. Älskar deras titlar på avsnitten, det är alltid ett replik som någon säger i avsnittet och jag funderar alltid på vad det handlar om och vem som säger det :)


How I Met You Mother, våra bästa vänner i New York numera sen Vänner försvann kommer också tillbaka den 11 januari (12 januari) med avsnittet Girls Vs. Suits. Vi lär väl inte få träffa mamman i detta avsnittet heller.

Hur kan man tycka att Angelina är vacker?

2010-01-05
Ännu en gång har Angelina Jolie röstats fram som världens vackraste. Jag fattar det verkligen inte. Hon ser ju så jävla konstig ut.

Kantig som fan och en big jäkla käft liksom...

Vackra är däremot...

Sophia Bush.

Jennifer Aniston.

Kate Bosworth.

Miranda Kerr.

Megan Fox.

Det är vad jag tycker det... Angelina kan gå och dra nåt gammalt över sig haha!