Veckans TV (v. 4) Del 2

2013-01-28
Så stressigt det blev i livet helt plötsligt! Det är därför jag inte hunnit med att få upp del 2 av (förra) veckans serier förän nu. Här kommer i alla fall mina tankar om avsnitten!
 
Hart of Dixie - 2x12 - Islands In The Stream
Herregud vilken jobbig jäkla mamma George har! Snacka om att inte fatta när ens åsikter inte är önskvärda! Jag älskade att dom faktiskt lämnade tanken på Zoe och George bakom sig nu. Wade och Zoe är det som gäller för mig så jag är nöjd. Dessutom är George inte nämvärt så tråkig när han är med Tansy! Do I smell some romance between AnnaBeth and Lavon?!? Det kommer inte bli roligt att se eftersom jag verkligen älskar Lemon numera! Tänk att jag verkligen hatade henne i början av serien!
 
White Collar - 4x11 - Family Business
Jag hade nästan glömt att White Collar skule starta upp idag igen och ärligt talat så gjorde inte detta avsnittet att jag grämde mig över att nästan ha missat det. Tyvärr har White Collar tappat lite av sin charm. Jag kommer kolla på resten av denna säsongen och bestämma mig då om jag ska släppa den eller inte! Jag var tyvärr inte alls imponerad av avsnittet! Dock så älskade jag den sista scenen med Neal och hans pappa. Både Bomer och Williams är riktigt bra skådespelare så den scenen kändes varm och ärligt och jag fick en tår eller två i ögat.
 
Supernatural - 8x11 - LARP And The Real Girl
Supernatural-gänget kan verkligen komma på de vidrigaste sätten att döda folk på! Hur fan kommer man på något sånt egentligen? Måste vara ett gäng sjuka människor som sitter och planerar avsnitten!
Jensen Ackles är så jävla brebent!. Han skulle passa så bra i en cowboy parodi, det måste vara de där Texas rötterna! Men han är också en riktigt bra skådespelare även om det drunknar i sådana här "löjliga" avsnitt. Med det sagt så menar jag självklart inte att jag inte gillar dessa avsnitten. Jag fullkomligt älskar dom!
 
Arrow - 1x11 - Trust But Verify
Gillar inte att Diggle och Ollie bråkar men i slutändan verkar det ju som att det förde dom ännu närmre tillsammans som vänner.
Intressant att man fick se lite mer av Tommy också. Han har ju mest gått runt och varit en grej som håller Ollie och Laurel isär (inte mig emot!) men nu fick han lite mer screentime och hans äckliga pappa fick visa sig fortsatt äcklig! Men sen blev jag förvånad när han satt i slutet och kollade på ett foto av hans familj och då visade det sig att han har ett hjärta? Nej, jag tvivlar på det faktiskt! Dessutom är han alldeles för ung för att vara Tommys pappa! Så det så!
Så fruktansvärt irriterande Thea var då! Snacka om en rikemansunge grej att göra! Köra iväg med bilen hög och så krocka. Mycket dumt!
 
The Vampire Diaires - 4x11 - Catch Me If You Can
Jag gillar att Elena fick inse att hon inte är den enda för alla! Hon behövde nog höra det annars kommer hon bli värre än värst om hon får fortsätta tro att hon är mittpunkten jämt. Dom gör verkligen allt dom kan för att hålla Damon och Elena isär... Nu ligger han instängd i en källare. Igen.
Att Bonnie litar på den där professorn är för mig helt otroligt men men... Han har ju lurat henne till att använda sig av mörka magiska krafter så jag gissar på att dom börjar kontrollera henne lite grann.
Hände så mycket i avsnittet att jag knappt kommer ihåg längre... Det får bli en längre text i nästa avsnitt!
 
Grey's Anatomy - 9x12 - Walking On A Dream
Jag börjar gilla Keppner lite grann faktiskt. Hon var så inne i sitt lärande så hon inte ens märkte att den snygge ambulanskillen stirrade på henne. Mycket! Men han fick ju charmat henne till slut i alla fall. Jag hoppas på en härlig romans! Så klart för det gör jag alltid!
Stackars Arizona som fick uppleva sån smärta! Måste ju vara en jättekonstig känsla. Hjärnan är en märklig sak, tänk att den kan lura kroppen så där! Helt otroligt. Den där "skära ner häxan" måste ha trott hon var helt galen! Oj Bailey röt till på Derek. Skulle det vara någon så skulle det ju vara hon som alltid säger vad hon tycker och tänker! Och jag förstår henne helt klart. Det måste kännas för jäkligt att behöva oroa sig över jobbet för att några få ska kunna bli miljonärer flera gånger om!

Taylor Swift som Rapunzel

2013-01-24
Annie Leibowitz fick i uppdrag av Disney att porträttera en av de mest kända sagoprinsessorna, Rapunzel och vem fick äran att leka Rapunzel för en dag? Jo, sångerskan och sämsta skådisen någonsin(?) Taylor Swift! Hur dålig hon är må vara på att agera så blir hon väldigt bra på bild...
 

Castingnyheter för The Originals, Arrow och Castle

2013-01-23
Det kom en hel del castingnyheter under natten och bland annat så meddelade TVD lägret att ännu en orginalvampyr skrivit på för att vara med i den möjliga spinoffen på The Vampire Diaires. Kan ni gissa vem?
 

Jo då det är ingen mindre än allas vår favorit Elijah som kommer vara med i The Originals. Daniel Gillies har alltså skrivit på vilket bör innebära att han antingen hoppar av Saving Hope eller att den blivit nerlagd. Jag kollar inte längre på Saving Hope så jag har inte en aning men jag är riktigt nöjd med att han har valt att hoppa på The Originals tåget!

När det gäller hiten Arrow så kommer den gamla Cityakuten skådisen Alex Kingston snart dyka upp som Laurels mamma. Hon lämnade familjen när Laurel var liten och i serietidningarna så var Laurels mamma även Black Canary. Om Kingston kommer slänga på sig trikåer och fightas mot eller med Oliver vet jag inte men jag hoppas verkligen inte att en sak som händer i tidningarna kommer hända i serien... Ollie dejtar nämligen mamma Dinah (som om det inte vore nog med Laurel och Sarah...)
 
Det sista nyförvärvet för detta inlägget är ingen mindre än Barbara Streisands make James Brolin (så klart pappa till Josh Brolin!). Han kommer dyka upp i Castle som Richards pappa. Vad jag förstått så har han varit M.I.A. under det mesta av Castles uppväxt så jag gissar på lite drama där både mellan pappan utan namn (för tillfäller i alla fall), Martha och Richard.

Veckans TV (v. 4) Del 1

2013-01-23
Revenge - 2x12 - Collusion
Dom är så söta tillsammans Emily och Aiden. Tillsammans på stranden så var dom som vilket par som helst som stod och gullade. Är det verkligen slut nu? Jag tror inte på att det var Aiden (eller i hans ögon Emily) som fick The Initiative att döda hans syster utan antingen så var hon död sedan länge eller så fejkade dom bara hennes död. Jag vill verkligen inte att Emily och Aiden ska vara finito. Har älskat det förhållandet! Jag trodde dock att Aiden skulle ha någon sorts moralisk spärr gentemot att döda Victoria men han verkade knappt tänka på det faktiskt. Lite tvekan kanske men han hade ju gjort det om inte Emily stoppat honom.
Stackars Nolan kan verkligen inte få det lätt någon gång. Först kommer hans gamla älskare och förstör så han blir av med hea sitt företag och nu har hans flickvän visat sig vara en satmara som ljuger och försöker stjäla program från Nolan. Dock så verkar ju The Initiative ha någon sorts hållhake på henne för Padma verkar inte tycka om det speciellt mycket (och jag vill verkligen inte försvara henne eftersom jag hatar henne!) Men vi fick tack vare Padma en härlig Emily/Nolan scen som verkligen visade att Emily faktiskt bryr sig om Nolan. Som jag skrattade när Emily sa att hon skulle köpa ett hus till honom. Så givmilda vänner har inte jag!
Jag kan förstå varför Charlotte vill byta sitt efternamn till Clarke men herregud vad dum hon är. Det kommer ju bara bita henne i arslet! Emily såg i vilket fall väldigt rörd och nöjd ut! Är det slut mellan Ems och Daniel nu förresten? Det kändes som att det faktiskt var ett good bye och inte mig emot! Vill verkligen inte att den fruktansvärda Daniel ska få vara lycklig!
Tänk att Conrad ska förstöra precis allt genom att hjälpa bröderna Ryan istället för att göra som han lovat. Stackars Jack!
Nästa avsnitt kommer inte förän den 11 februari och då kanske vi får veta vem det egentligen är som dör ombord på The Amanda. Jag vet inte ens om jag vill veta. Jag är bara så rädd att det är Jack så jag får ont i magen!
 
Once Upon A Time - 2x12 - In The Name Of The Brother
Jag gillar verkligen inte att se Belle så förvirrad och Rumple så förstörd. Jag tycker att dom är så fina tillsammans och det är tråkigt att se dom isär igen. Dock så håller jag liv i hoppet och hoppas att dom hittar något sätt att väcka liv i Belles minne igen.
Jag trodde förra veckan att det kanske var Henrys pappa som kom men istället var det Ethan Embry. Inte mig emot, jag har älskat honom sen jag såg Empire Records för första gången! Han såg uppenbarligen mer än vad han sa så nu lär det väl bli total cirkus av detta och då finns varken Emma eller Rumple i närheten för att rädda dagen. Äntligen kanske man kan få se en skymt av Bey igen i alla fall!
 
Castle - 5x12 - Death Gone Crazy
Ett bra avsnitt men tyvärr så ger inte Castle längre så mycket att kommentera på... Kul dock att få se Kelly Hu. Gillar henne men hade önskat att hon kicked som ass haha!
 
How I Met Your Mother - 8x14 - Ring Up!
Vilken hycklare Barney är! Han kan ligga med hela staten New York och ungefär hälften av resten av världen men så fort Ted ligger med hans syster så blir det ett jäkla liv!
Det där med Robins ring tycker jag inte alls stämmer. Jag tycker nog att jag upplevde det precis tvärtemot. Så fort jag fick en ring på mitt finger så flockades männen istället (nåja, flockades är väl kanske inte rätt ord men ibland måste man överdriva för att få till en dramatisk effekt ;) Eller hur?)
Marshall och Lily har jäkla konstiga sexdrömmar för övrigt. Dom där byxorna var riktigt vatändande för alla utom Marshall tror jag haha!
 
Bunheads - 1x13 - I'll Be Your Meyer Lansky
Jag tycker att Bunheads har fått ett lyft nu efter pausen dom hade under hösten men jag önskar att dom kunde sluta med dom där dansuppträdandena i tid och otid. Det är inte alls intressant att se!
Herregud vilken jäkla otur Sasha har haft i föräldralotteriet. Det är tur att hon har Michelle som hon kan luta sig mot!

The Following har premiär imorgon!

2013-01-21
Imorgon är det dags för det nya serien The Following att visa sitt första avsnitt och detta har jag verkligen väntat på. Den verkar så mörk och sjuk och sånt älskar jag. Så kanske är det jag som är sjuk haha. Här har ni trailern som är lämplig för de flesta... det bör väl innebära att det finns riktigt läskiga trailers för The Following som jag inte sett. Imorgon är det dags! Ska ni kolla in The Following?
 

Invitation To The Set

2013-01-21
Det börjar så sakteliga närma sig Game of Thrones tredje säsong och i takt med att den kommer närmre så släpps det lite bilder från inspelningarna. Förra veckan var den en (dålig) teasertrailer men denna veckan startar vi med en titt bakom kulisserna. Vi får till och med se en liten snutt av Mance Rayder, kungen bortom Muren!
 

Veckans TV (v.3) Del 2

2013-01-20
Hart of Dixie - 2x11 - Old Alabama
Blev så glad av att se Zoe och Wade så lyckliga tillsammans. Självklart var Lavon tvungen att förstöra allt genom att kräkas bitterhet över hela Zoe. Bara för att hans förhållande inte fungerade behöver han ju inte förstöra andras förhållande kan jag tycka. Känns så konstigt att han är så längsint mot Lemon också. Förstår att han är arg men att vara elak känns inte som Lavon!
 
Arrow - 1x10 - Burned
Jag gillar verkligen inte att se Oliver så svag och bruten. Det var skönt att han hittade sin melodi igen så att säga. Jag vet att många gillade detta avsnittet men jag tyckte det var lite tråkigt faktiskt. Vet inte varför egentligen för det var som vanligt välspelat och så. Kanske för att dom fokuserade så mycket på Ollie och Laurel? Ingen kemi what so ever där! Ollie och den där datortjejen på företaget? Där snackar vi kemi!

Supernatural 8x10 - Torn And Frayed
Älskar att "The Road So Far" montaget är tillbaka! Och jag älskar att Amelia-storyn är över (och jag hoppas att den aldrig kommer tillbaka faktiskt). Den hade potential men det blev bara konstigt tyckte jag. Att Sam fortfarande hoppas på ett normalt liv är ganska fint ändå. Det verkar även som att Benny storym är slut (för stunden i alla fall. Jag gissar på att han kommer komma tillbaka som det blodtörstiga monster han egentligen är...) Sam och Dean verkar ha gjort någon sorts deal där.
 
The Vampire Diaires - 4x10 - After School Special
Bonnie är så lättlurad. Jag fattar inte att hon kan vara så jäkla dum som går på proffessorns lögner. Blev full i skratt av Bonnies pappa som helt plötsligt dykt upp. Han säger att det är hans jobb att skydda henne. Vart har han hållt hus under alla dessa skräckupplevelser? Nu passar det att dyka upp!
Damon såg så otroligt lycklig och lättad ut när Elena ringde honom och det blev jag också. Jag vill ha lite mer Delena scener innan dom dödar det förhållandet igen. Stefan däremot är riktigt olycklig och hans lilla deal med Rebeka kan bara betyda dåliga saker...
Däremot så blir jag ganska road av Jeremys förskräckelse över att behöva döda folk för att komma åt den fulla tatueringen. Vad trodde han skulle hända? Skulle han pussa dom och så skulle tatueringen bli större?
Tyler tycker jag bara synd om, han bara förlorar människor runt omkring sig och jag kan förstå om han är arg på Klaus. Just nu verkar han bara nedbruten och förstörd!
 
Grey's Anatomy - 9x11 - The End Is The Beginning Is The End
Shit vilken payday! Helt sjuka summor pengar som dom antaligen kommer skänka tillbaka till sjukhuset när dom får veta att sjukhuset måste stänga...
Karev och Jo är bara vänner? Hon ser på honom som sin bror? What the?! Här sitter man och hoppas på en fin romans som man kunde ucka lite över och så ska dom vara som syskon? Inte okej! Men det var en väldigt fin gest att köpa en soffa till Karevs hus. Gör en syster sånt? I så fall behöver jag ha ett snack med min syster för jag är i behov av en ny soffa ;)

The Newlyweds

2013-01-17
Visste ni att Arrow-stjärnan Stephen Amell gifte sig på juldagen med sin kärlek Cassandra Jean. Cassandra är en modell/skådis som först syntes i Americas Next Top Model. Kommer ni ihåg tjejen som bröt ihop för att dom klippte hennes långa, vackra bruna hår superkort och blonderade det? Samma tjej! Hon har också varit med i One Tree Hill och där spelade hon tjejen som skulle gestalta Brooke i filmen av The Ravens.

Grattis till dessa två men det är nog många tjejer som gråter en skvätt av denna infon. Jag kan nästan erkänna att jag är en av dessa med tanke på att denna vackra man fått äran att pryda bakgrundbilden på min jobbdator ;)
 

Imorgon är det dags för The Vampire Diaries igen

2013-01-17
Kommer ni ihåg hur det slutade strax innan jul? Klaus gick bananas och dödade alla sina hybrider och sen också Tylers mamma för att straffa Tyler. Ska Tyler nu bo själv i det där stora huset och planera sin hämnd mot Klaus eller kommer borgmästartiteln nu gå i arv till honom eftersom det verkar ju borgmästartitlar göra i Mystic Falls.
Elena och Damon sa adjö. Damon sa att han ville att hon skulle gå vidare och eftersom hon är sired till honom så måste hon göra som han säger. Däremot sa han adrig att hon inte skulle tänka på honom. That sneaky bastard ;)
Jeremy ville döda alla vampyrer han bara kan men samtidigt vill ju ingen att han ska döda Elena för gud förbjude att något skulle hända henne. Som vanligt. Så äckelläraren och Bonnie försöker lära Jeremy hur han ska undvika att döda Elena genom att hoppla ihop hennes vampyrjag med den människa hon en gång var.
Stefan försöker fortfarande hitta ett botemedel mot vampyrism vilket innebär att han inte har någon överlevnadsinstinkt alls. Har man dött en gång så kan man väl inte börja leva igen? Blir man av med vampyrdelen så är ju faktum att man faktiskt fortfarande är död!
April hittade ju också Rebeka i en kista efter att hon sett Klaus dödat en tjej och hon sett Caroline återuppstå från de döda. Hade jag varit April hade jag lagt benen på ryggen och lämnat stan men nej då...
 
Vad har jag missat? Massor antagligen. Imorgon är det dags i vilket fall!
 
 
 
 

Veckans TV (v.3) Del 1

2013-01-16
Revenge - 2x11 - Sabotage
Jag älskade detta avsnittet! Det är precis så här ett avsnitt av Revenge ska vara! Spännande, fartfyllt, romantiskt och enerverande! Jag avskyr att jag inte får svar på alla mina frågor och samtidigt så vill jag ju absolut inte har svar på frågorna!
Aiden kan fortsätta med att prata som Bond tycker jag. Han behöver inte öppna munnen om han inte pratar som Bond. Han spelade på min konstigaste kändiscrushdär, Sean connery! Tycker så synd om honom dock för han vill ju så gärna vara med Emily men hennes jäkla Revengenda kommer ivägen... Kan inte Emily bara sluta hålla på med Daniel och hålla sig till Aiden istället? Det är där hon hör hemma (jag vill inte ens ha henne med Jack längre! Tänk att jag inte gillade Aiden när han kom!)
Amanda har köpt en pistol och jag hoppas att hon använder den! Inte för att jag vill bli av mes Ryanbröderna (dom är ju snygga!) men för att jag vill bli av med henne! Gillar henne fortfarande inte! Men jag gillar Jack och vill inte se honom sårad så det är väl bäst om hon inte använder den.
Conrads politikdrömmar är ju bara för löjliga! Borde inte den där mannen inse att han har alldeles för många skelett i garderoben för att det någonsin ska bli bra?!
Nu börjar vi närma oss avsnittet som ska avslöja vem det var som dog på båten. Spännande värre... Hoppas bara att det inte är någon som jag gillar!

Once Upon A Time - 2x11 - The Outsider
Jag var så chockad av sista scenen! Herregud hur kunde Hook göra så?! Jag som alltid gillat honom och skjuter han Belle så hon dessutom trillar över linjen och får minnesförlust?! Inte okej! Ett riktigt bra avsnitt eftersom det fokuserade så mycket på Rumple och Belle.
Det andra kändes bara som fyllnad eftersom man visste att Jiminy inte var död och att han snart skulle komma tillbaka... Men kul att man fick se Philip igen, otippat för min del att han skulle vara det där brinnande monstret...
Det ska bli spännande att se vem det var i bilen som nästan körde över Rumple och Belle (som faktiskt körde på Hook men han förtjänade det!) Kanske Henrys riktiga pappa? Hoppas kan man ju!

Castle - 5x11 - Under The Influence
Gillade detta Espositofokuserade avsnitt. Det är intressant att se hur dom andra i Casketts värld lever tycker jag. Men jag börjar bli lite uttråkad av serien ska jag erkänna... Vecka till vecka fall är ganska tråkigt och nu när Beckett och Castle äntligen är tillsammans så försvann lite av charmen. Jag är en "Will they or won't they" knarkare helt enkelt! Kanske ger jag upp serien snart men samtidigt vill man inte sluta kolla på nåt som har hänge med i flera år som man egentligen tycker om... Svårt det där för samtidigt vill man göra plats för andra bra serier och tyvärr har jag inte all tid i världen!

How I Met Your Mother - 8x13 - Band or DJ?
Jag börjar känna att den där "Ted är kär i Robin" storyn är färdig nu. Det har varit så i åtta säsonger nu. Släpp det någon gång! Man fick ju till och med reda på i första avsnittet att Robin inte är mamman så varför hålla på med den storyn i så många år?
Jag älskar Robins pappa, han är så jäkla läskig! "Vampire in daylight!" En fantastisk replik från Barney men jag skulle nog hellre se honom säga att det är djävulen för han ser riktigt ond ut! Barney i mörkt hår för övrigt var bara inte okej!
För andra gången i HIMYMs historia så grät jag till avsnittet (första gången var när Marschalls pappa dog) och det hade ju självklart med Lilys mammakänslor att göra. Hemskt att känna så men jag tror inte att det finnns en enda förälder som inte haft dom tankarna någon gång!
Så fick man ännu en liten titt på mamman och denna gången en hel arm! Nu är jag verkligen redo för att se vem den där mamman är! Jag tror faktiskt att serien skulle kunna funka även om man visste vem mamman var!
 
Bunheads - 1x12 -Channing Tatum Is A Fine Actor
Ännu en Gilmore Girls skådis kom på besök och det var min favorit Paris. Här som Trulys syster, inte helt otippat kan jag känna! Men jag gillade det och jag älskade att även Paris (kommer inte ihåg vad hon hette i Bunheads) var kär i Hubble. Han var en riktig kvinnojägare den där karln. Förvånande nog!
Jag gissar på att hela den där Sasha grejen med hennes föräldrar och flytten kommer sluta med att hon bor med Michelle. Vilket säkert skulle kunna bli en jättebra story men saken är den att Palladino har ju redan gjort den grejen en gång... Så jag tycker inte att just den storyn känns så spännande även om jag gillar Sasha som karaktär och är väldigt intresserad över vad som ska hända med henne.

Josh Bowman in the morning

2013-01-16
Jag gillar inte Daniel Grayson men Josh Bowman är en helt annan femma. Något bra måste han ju ha gjort för att kunna fånga en pärla som Emily VanCamp eller hur! Här har ni en härligbild på denne snygge man så här på morgonen!
 

Golden Globe 2013

2013-01-14
Det duggar tätt mellan galorna i USA nu och allt är i princip bara en förberedelse inför den stora smällen i februari. Det vill säga Oscarsgalan! Inatt var det Golden Globe galan som lockade massor med kändisar som hoppades på priser och bra press. Jag hoppades på vackra klänningar i vanlig ordning! Eftersom jag har haft så sinnessjukt mycket att göra på jobbet så har jag dock inte ens hunnit kolla på klänningar på lunchrasten. Men Harpersbazaar.com gjorde sin egen top 10 lista som jag tänkte kommentera i alla fall.
 
Julianne Moore platsade tydligen på en av platserna med denna otroligt tantiga klänning. Dom tyckte den var toksnygg medans jag avskydde den! Kerry Washingtons klänning var inte mycket bättre den!
 
 
Jennifer Lawrence var vacker som en dag i denna (vad är det för färg egentligen? Rosa? Orange?) klänning. Jessica Chastains klänning har en ful skärning och en fulare färg som bara får henne att se tråkig ut...
 
Michelle Dockery ger jag poäng för att hon vågade gå utanför ramen men jag gillar ändå inte klänningen mest på grund av den konstiga skärningen på magen! Anne Hathaway passar inte i den där frisyren och den drar ner hela henne. Hon ser ut som en tråkig pojke!
 
Vad Nicole Kidman har på sig här har jag inte en aning om men gillar det gjorde jag inte! Paret som ledde galan var Tina Fey och Amy Poehler. Fey såg ut som en tant (och hon som är så vacker egentligen!). Poehler var den första som fick mig att tänka wow! Jag gillade henes kostym!
 
Sen kom favoriten! Egentligen är Amanda Seyfrieds klänning en gardin men ändå så funkar den ack så bra! En gardin som inte funkade lika bra var Emily Blunts guldklänning... Trist!

The Originals

2013-01-13
 
Visste ni att kanalen CW som visar The Vampire Diaries nu tillsammans med Julie Plec (skaparen av TVD) håller på att utveckla en spinoff serie på TVD. The Originals ska den tydligen heta och dess "pilotavsnitt" kommer vara ett avsnitt av TVD där man får se Klaus i New Orleans tillsammans med sin gamla vapendragare (en roll som än så länge inte är tillsatt). Även Phoebe Tonkin kommer vara med i denna nya serie som det går som planerat och hon spelar ju just nu varulven Haley i TVD.

Game of Thrones är tillbaka den 1/4

2013-01-12
En första teaser har släppts för Game of Thrones tredje säsong och den är... dålig! Usch så besviken jag var efter jag såg den. Hade hoppats på någon liten scen ifrån den kommande säsongen men tyvärr inte...
 
 

Veckans TV (v. 2)

2013-01-12
Revenge - 2x10 - Power
Ärligt talat? Vad är det för otroligt dum polis som får ett tips från Jack om knark och sen går på att det är Jack själv som langar? Det är ju så icke trovärdigt att det är helt sanslöst! Frågan är ju bara hur länge Jack ska sitta i finkan eller om Emily kanske betalar så han får komma hem? Visst har det varit väldigt lite Emily och Jack det senaste? Jag hoppas att dom snart ger oss en liten Emily/Jack scen snart för just nu är vi svältfödda på det! Eller i alla fall jag...
Börjar bli väldigt orolig för vem det är som dom kommer hitta i den sjunkna Amanda. Förra säsongen så trodde man hela tiden att Daniel skulle dö och sen gjorde han aldrig det. Nu tror man att antingen Jack eller Declan ska dö. Dom kan ju inte fejka en gång till tycker jag. Så jag röstar på att Declan får dö men risken är stor att Jack säger ajöken. Vem annars springer runt i flanneskjortor jämt?
Jag önskar att slutet på sagan mellan Emily och Aiden inte skulle ta slut men det är den väl på gång att göra antar jag. Speciellt efter att Emily kysser Daniel (även om det vara är på grund av hennes Revengenda) och Aiden har fått upp spåret på sin syster igen. Jag har verkligen älskat dom som ett par tillsammans, till och med mer än Emily och Jack (nåja nästan) så det känns bittert att förstå att det snart är slutet för dessa två.
Själva Emily och Daniel grejen är jag inte alls för och jag hoppas att hon inte blir indragen där på riktigt igen. Förra gången så verkade hon ju falla för honom på riktigt och det hoppas jag verkligen att vi slipper denna gången. Daniel blir bara värre och värre och jag gillar honom inte alls!
Herregud vad jag satt och hejjade på den där stackars kvinnan när hon skulle visa för världen vad hennes man har gjort mot henne i alla år. Jag satt bara och log och var riktigt stolt över henne och det såg ut som att Emily också var det in emellan hennes skadeglädje över domarens fall och att hennes pappa äntligen fått lite upprättelse!
Nu kommer väl kanske media nysta lite mer i David Clarkes historia? Hoppas kan man ju för hans minne har varit besudlat alldeles för länge!
 
Once Upon A Time - 2x10 - The Cricket Game
Jag förstår inte riktigt Coras tanke bakom att få Regina att använda magi? Vill hon att alla vänder henne rygger så hon då kan krypa fram ur skuggorna och återta sin plats som "mamma"? Eller vill hon bara orsaka henne så mycket smärta som möjligt? Det är inte mycket den där kvinnan gör som jag förstår ärligt talat. Jag tycker dock att det är lite tråkigt att dom nu vänder tillbaka till Regina som the big bad för jag gillade henne när hon försökte vara god.
 
Castle - 5x10 - Significant Others
Inget att fundera över. Självklart hade Meredith en bakomliggande anledning till att komma och stanna med sin sjuka dotter. Ganska äckligt kan jag tycka men hon har ju visat det flera gånger under seriens gång att hon inte bryr sig speciellt mycket om sin dotter utan hellre ställer till besvär och gör saker endast för sitt eget bästa eller kanske för att bara roa sig själv. Att Becket ska börja tvivla på sin och Castles relation bara för något som den där blåsta damen säger vill jag inte veta av men jo då tydligen så kan det vara så... Fruktansvärt irriterande!
 
Bunheads - 1x11 - You Wanna See Something? 
Jag har varit väldigt fundersam på om jag skulle fortsätta kolla på Bunheads när det startade upp igen. Och jag kan erkänna att jag satt och surfade under den första delen av avsnittet. Det var inte alls så intressant som jag hade velat ha det. Tills Fanny kom vill säga. Då kom jag på varför jag kollar på serien. Kelly Bishop är fantastisk! Så jag ger det några avsnitt till innan jag bestämmer mig om detta är en keeper!
 
Chicago Fire - 1x12 - Under The Knife
Vänta här nu? Kelly ska helt plötsligt flytta till Spanien? Tillåt mig tvivla! För någon som lever för att vara brandman och som dessutom verkar ha haft ganska rejäla trustissues med kvinnofolk sedan hans fästmö lämnade honom så tvivlar jag på att han faktiskt kommer åka med Reneé. Jag hoppas verkligen att han inte kommer göra det i alla fall... Men kanske vill Taylor Kinney spring runt med flickvännen Lady Gaga istället för att vara med i TV? (Jag vet faktiskt inte om han ska sluta eller inte, eftersom jag försöker hålla mig så längt borta ifrån spoilers).
Dawson och Casey irriterar jag mig som fan på. Vilken brud att hoppa i säng med någon annan bara för att hon vet att killen hon är intresserad av har det jobbigt och hon bara antar att det är med en annan kvinna? Nej den grejen håller inte! Kanske inte det hade varit en massa kemi mellan henne och Mills sen tidigare och hon inte riktigt vilken fot hon skulle stå på men det har verkat som att det bara har varit från hans håll.
Längtar tills på torsdag i vilket fall. Börjar verkligen älska denna serien. Trodde inte att jag skulle göra det eftersom de första avsnitten var så svaga men den växer för varje avsnitt!
 
Grey's Anatomy - 9x10 - Things We Said Today
Jag trodde aldrig att Miranda och Ben faktiskt skulle gifta sig! Jag hade aldrig i livet förlåtit min blivande om han bara struntade i att höra av sig, dyka upp eller någonting! Men Ben är uppenbarligen en större person än vad jag är för han gjorde ju det. Underbart att se dom så lyckliga tycker jag! Den lyckan i kontrast till Adeles död var väldigt vacker ändå. Jättesorgligt att Adele dog självklart men livet går vidare och det var vackert att för en gångs skull få se en avsnitt med mycket skratt och lycka.
Sen så tyckte jag att det var så otroligt fint med motorcykelklubben som så gärna ville ha sin revisor som medlem. Roadrash. Helt klart ett bra namn!
Vad som händer med Cristina och Owen mer än att dom tydligen är skilda fattar jag inte riktigt. Är det bara på grund av den där stämningen som sjukhuset har mot sig som gör att dom skiljer sig? En jäkla dålig anledning till att skilja sig!

Pride and Prejudice

2013-01-11

Magsjukan har dykt på mig under natten så idag går det inte i många knop... Lillan sover, pojken spelar och jag ligger i sängen och kollar på Pride and Prejudice med Firth och Ehle (den enda versionen som man ska se!)


Oscarsnomineringarna är här!

2013-01-10
Så nu börjar min och makens innan Oscar filmtittande! Brukar försöka se alla filmerna innan galan. Alltid kul att ha något att jämföra med när dom får sina priser, dvs ens egna åsikter!
 


Best Picture
Amour
Argo
Beasts of the Southern Wild
Django Unchained
Les Miserables
Life of Pi
Lincoln
Silver Linings Playbook
Zero Dark Thirty

Best Actor
Bradley Cooper, Silver Linings Playbook
Daniel Day-Lewis, Lincoln
Hugh Jackman, Les Miserables
Joaquin Phoenix, The Master
Denzel Washington, Flight

Best Actress

Jessica Chastain, Zero Dark Thirty
Jennifer Lawrence, Silver Linings Playbook
Emmanuelle Riva, Amour
Quvenzhane Wallis, Beasts of the Southern Wild
Naomi Watts, The Impossible

Best Supporting Actor
Alan Arkin, Argo
Robert De Niro, Silver Linings Playbook
Philip Seymour Hoffman, The Master
Tommy Lee Jones, Lincoln
Christoph Waltz, Django Unchained

Best Supporting Actress
Amy Adams, The Master
Sally Field, Lincoln
Anne Hathaway, Les Miserables
Helen Hunt, The Sessions
Jacki Weaver, Silver Linings Playbook

Best Director
Michael Haneke, Amour
Ang Lee, Life of Pi
David O. Russell, Silver Linings Playbook
Steven Spielberg, Lincoln
Benh Zeitlin, Beasts of the Southern Wild

Best Original Screenplay
Amour, Michael Haneke
Django Unchained, Quentin Tarantino
Flight, John Gatins
Moonrise Kingdom, Wes Anderson and Roman Coppola
Zero Dark Thirty, Mark Boal

Best Adapted Screenplay
Argo, Chris Terrio
Beasts of the Southern Wild, Lucy Alibar and Benh Zeitlin,
Life of Pi, David Magee
Lincoln, Tony Kushner
Silver Linings Playbook, David O. Russell

Best Animated Feature:
Brave
Frankenweenie
ParaNorman
The Pirates! Band of Misfits
Wreck-It Ralph

Best Cinematography
Anna Karenina, Seamus McGarvey
Django Unchained, Robert Richardson
Life of Pi, Claudio Miranda
Lincoln, Janusz Kaminski
Skyfall, Roger Deakins

Best Costume Design
Anna Karenina, Jacqueline Durran
Les Misérables, Paco Delgado
Lincoln, Joanna Johnston
Mirror Mirror, Eiko Ishioka
Snow White and the Huntsman, Colleen Atwood

Best Documentary Feature
5 Broken Cameras
The Gatekeepers
How to Survive a Plague
The Invisible War
Searching for Sugar Man

Best Documentary Short
Inocente
Kings Point
Mondays at Racine
Open Heart
Redemption

Best Film Editing
Argo, William Goldenberg
Life of Pi, Tim Squyres
Lincoln, Michael Kahn
Silver Linings Playbook, Jay Cassidy and Crispin Struthers
Zero Dark Thirty, Dylan Tichenor and William Goldenberg

Best Foreign Language Film
Amour, Austria
Kon-Tiki, Norway
No, Chile
A Royal Affair, Denmark
War Witch, Canada

Best Makeup and Hairstyling
Hitchcock, Howard Berger, Peter Montagna and Martin Samuel
The Hobbit: An Unexpected Journey, Peter Swords King, Rick Findlater and Tami Lane
Les Misérables, Lisa Westcott and Julie Dartnell

Best Original Score
Anna Karenina, Dario Marianelli
Argo, Alexandre Desplat
Life of Pi, Mychael Danna
Lincoln, John Williams
Skyfall, Thomas Newman

Best Original Song
“Before My Time” from Chasing Ice, music and lyric by J. Ralph
“Everybody Needs A Best Friend” from Ted, music by Walter Murphy; lyric by Seth MacFarlane
“Pi’s Lullaby” from Life of Pi, music by Mychael Danna; lyric by Bombay Jayashri
“Skyfall” from Skyfall, music and lyric by Adele Adkins and Paul Epworth
“Suddenly” from Les Misérables, music by Claude-Michel Schönberg; lyric by Herbert Kretzmer and Alain Boublil

Best Production Design
Anna Karenina, Production Design: Sarah Greenwood; Set Decoration: Katie Spencer
The Hobbit: An Unexpected Journey, production Design: Dan Hennah; Set Decoration: Ra Vincent and Simon Bright
Les Misérables, Production Design: Eve Stewart; Set Decoration: Anna Lynch-Robinson
Life of Pi, Production Design: David Gropman; Set Decoration: Anna Pinnock
Lincoln, Production Design: Rick Carter; Set Decoration: Jim Erickson

Best Animated Short
Adam and Dog
Fresh Guacamole
Head over Heels
Maggie Simpson in “The Longest Daycare”
Paperman

Best Live Action Short
Asad
Buzkashi Boys
Curfew
Death of a Shadow
Henry

Best Sound Editing
Argo, Erik Aadahl and Ethan Van der Ryn
Django Unchained, Wylie Stateman
Life of Pi, Eugene Gearty and Philip Stockton
Skyfall, Per Hallberg and Karen Baker Landers
Zero Dark Thirty, Paul N.J. Ottosson

Best Sound Mixing
Argo, John Reitz, Gregg Rudloff and Jose Antonio Garcia
Les Misérables, Andy Nelson, Mark Paterson and Simon Hayes
Life of Pi, Ron Bartlett, D.M. Hemphill and Drew Kunin
Lincoln, Andy Nelson, Gary Rydstrom and Ronald Judkins
Skyfall, Scott Millan, Greg P. Russell and Stuart Wilson

Best Visual Effects
The Hobbit: An Unexpected Journey, Joe Letteri, Eric Saindon, David Clayton and R. Christopher White
Life of Pi, Bill Westenhofer, Guillaume Rocheron, Erik-Jan De Boer and Donald R. Elliott
The Avengers, Janek Sirrs, Jeff White, Guy Williams and Dan Sudick
Prometheus, Richard Stammers, Trevor Wood, Charley Henley and Martin Hill
Snow White and the Huntsman, Cedric Nicolas-Troyan, Philip Brennan, Neil Corbould and Michael Dawson


Vackra människor på People's Choice Awards

2013-01-10
Inatt gick den 70e upplagan av Peoples Choice Awards av stapeln och som vanligt så var alla vackra människor där. Jag är mest intressead av vackra klänningar men några vackra män slank det allt in ;)
 
Ian Somerhalder & Matt Bomer
 
Grey's skådisarna Jesse Williams & Ellen Pompeo
 
 Supernatural skådisen Jensen Ackles med gravida frun Danneel Ackles
 
 Taylor Swift blev nyligen singel men verkar inte gråta sig till sömns över det!
 
Julianne Hough har en film på gång till våren "Safe Haven" tillsammans med Josh Duhamel.
 
 Otroligt snygga Stephen Amell.
 
Vacker Kristin Kreuk i lika vacker klänning!
 
The Vampire Diaries har många vackra män, en av dom är Daniel Gillies. Här med frun Rachael Leigh Cook.

The Walking Dead kommer tillbaka den 11/2!

2013-01-10
Kollar ni på The Walking Dead? Jag är (eller snarare var) livrädd för Zombies så jag har inte sett så mycket men nu har jag tänkt att jag ska kolla in hela serien. Självterapi deluxe!
 

Inkognito

2013-01-09
Igår kollade vi in det första avsnittet av miniserien Inkognito. En dramathriller om läkemedelsfusk och mord. Ikväll är det tänkt att vi ska kolla in del två (om det otroligt sjuke maken orkar med det). Varför vet jag egentligen inte, det är en ganska platt produktion. Karaktärerna känns inte så trovärdiga, som varför skulle en kvinna i militären som skyr landet som pesten och absolut inte vill vara här ha levande blommor i sin lägenhet? Det faller på sin egen rimlighet! Jag vet inte mycket om militären men om någon inte dyker upp till sin tjänstgöring så gissar jag att ens befäl inte bara ringer och frågar om man är okej? Det är ju ett jobb som alla andra jobb!
 
Men... det fick mig att skratta och jag gillade karaktären Eddie. Han var sjuk i huvudet och sånt gillar jag. Jag är nog ganska sjuk själv antar jag... Sen så tyckte jag att den karaktären som Richard Ulfsäter spelade i Annika Bengtsson filmserien var så jäkla sur och trist hela tiden så det var en frisk fläkt att se honom i en annan roll!
 
Har ni sett Inkognito? Vad tyckte ni?

Biggest Loser Challenge America

2013-01-09
Det är säkert löjligt men jag fullkommligt älskar Biggest Loser, speciellt nu när Jillian har kommit tillbaka igen. Hon är världen bästa människa, jag är fullkommligt förälskad i henne! Jag önskar att jag hade en alldeles egen Jillian här hemma.
 
Denna säsongen har Biggest Loser gänget en extra twist på programmen och det är att dom utmanar USA att ta tag i barnfetman som invaderat USA (och även har invaderat vårt land också!) och då har tre barnambassadörer med i programmet som även dom ändrar sin livsstil. Många säger att det är fel att utnyttja barn för att göra bra TV men jag tycker att dom har hanterat detta på ett bra sätt!

En ny Supernatural baby på jäsning

2013-01-08
Denna gången är det inte paret Padalecki som ska ha en liten bebis utan Jensen Ackles som väntar smått med frun Danneel Ackles. Danneel har tidigare sagt att dom ville vänta tills Supernatural var över med att skaffa barn så kanske ska man börja oroa sig för att vi inte kommer få några fler säsonger av den övernaturliga serien? Eller så kanske paret bara har ångrat sig.
 
Källa.

Ring My Bell Blog

2013-01-07
Visste ni att den brittiska Revengeskådisen Ashley Madekwe har en blogg där hon skriver om hennes stora intresse, mode! Så är man mode och kändisintresserad så är hennes blogg ett bra ställe att besöka. Ibland kan det ju till och med smyga sig in lite bilder på hennes kändisvänner också. Hur hon hinner med att blogga emellan inspelningar och andra Revengejobb är ett mysterium för mig.
 
Självklart finns hon på Instagram också. Där heter hon smashleybell.
 

Någon har haft för mycket tid...

2013-01-07
för nu är det någon som har räknat ut hur många personer varje karaktär i komediserien Vänner hade sex med!
 
Joey var ju självklart "vinnaren" i denna tävling med hela 51 kvinnor under seriens 10 år. En siffra som jag personligen låter låg om man tänker efter vilken syn dom strävade efter att man skulle ha av Joey i serien. Phoebe ligger tvåa, föga förvånande, med 32 partners under seriens 10 säsonger. Därefter ligger Rachel med 15 partners. På delad plats kommer syskonen Ross och Monica med 14 sängpartners vardera och sist kommer Chandler med 10 partners.
Hur dom har listat ut denna siffra kan ju vara spännande att veta men tydligen så ska dessa siffror vara högt över medelmåttet. Någon kan ju roa sig med att kolla om på serien och hojta om ni får någon annan siffra? Jag ska snart kolla om på serien tillsammans med maken men jag nöjer mig med att njuta av avsnitten istället...
 
Källa.

Veckans TV (v. 1)

2013-01-06
Bara ett avsnitt av veckans TV denna första vecka på året och jag höll till och med på att missa det! Men tack och lov så gjorde jag inte det... Här kommer mina tankar om Chicago Fire denna veckan!
 
Chicago Fire - 1x11 - God Has Spoken
När serien började så trodde jag att jag mest skulle kolla på den för att Taylor Kinney skulle vara med i den... för mums! Och första avsnittet var ingen höjdare (även om pilotavsnitt sällan är det!) men för varje avsnitt så växer serien imina ögon och nu sitter jag och svär och gormar och hejjar och stojjar varje gång jag ser ett avsnitt. Jag har verkligen börjat tycka om serien och dramat som utspelar sig.
Jag trodde aldrig att Severide skulle be om hjälp utan att han skulle crasha på något jobb och det skulle komma fram på det sättet. Istället var det Shay och Dawsons olycka som skulle få homon på rätt köl. Jag älskar förhållandet mellan Shay och Severide så jag är väldigt glad över att hon flyttade tillbaka igen. Hoppas ni bara att han faktiskt fixar att bli drogfri!
Vad trist för övrigt att vi kanske bara får se Renée i ett par avsnitt så här. Jag trodde och hoppades att hon skulle vara med lite mer men tydligen inte.
Hela grejen med Dawson och Casey tycker jag är lite löjlig för han sa faktiskt inte att han inte ville vara med henne varken denna eller förra veckan utan att han ville ta det lite lugnt och så ska hon börja sexa till det med Mills istället? Ett otroligt dumt beslut skulle jag vilja påstå! Jag som bara vill se henne tillsammans med Casey blir väldigt frustrerad över sådana beslut...

Castingnyheter v.1

2013-01-06
Lesley Nicol kommer till Stoorybrooke! Och då tänker ni vem?! Om jag istället säger Mrs Pattmore så har ni stenkoll eller hur? Kocken från Downton Abbey kommer till Once Upon A Time och som vanligt så släpper inte Oncelägret vem hon ska porträttera mer än att det är någon med en nära relation till Snövits familj. Jag gissar på Snows mamma kanske?
 

Inför Revenges återkomst

2013-01-04
Snart är det dags för en av mina favoritserier att återigen ta plats i rutan och det är självklart Revenge. Har saknat serien under dessa veckor men på måndag är det dags igen! Alltså den 7 januari. Remember that!
 
Här har ni lite bilder från det kommande avsnittet "Power". Längst ner i inlägget har ni även trailern!