I Fokus: Emily VanCamp

2011-11-13

Eftersom min absoluta favoritserie för hösten är "Revenge" (ska jag sluta tjata om den snart?) så fanns det ingen annan än Emily VanCamp som första "I Fokus" fick handla om.

Den kanadensiskfödda VanCamp har arbetat sedan hon var fjorton år då hon fick sitt första skådisjobb i Nickelodeon serien "Are You Afraid Of The Dark?" men dom flesta såg hennes första gången i läkarmyssåpan "Everwood". Senare har hon setts i långköraren "Brothers & Sisters" men nu är det alltså i hämnddramat "Revenge" som hon är aktuell med.

VanCamp gick i Kanadas bästa dansskola när hon blev intresserad av skådespeleri efter att hon sett sin syster vara med i en film. Hennes mamma ska ha sagt att om hon verkligen ville bli skådespelare så fick hon själv hitta en agent. Sagt och gjort så hittade hon en agent och hon fick fort jobb i olika reklamfilmer. I en stod hon i en stor tunna med glass!

VanCamp dejtade sin "seriebror" från "Everwood" Chris Pratt  under inspelningarna. Nu säger hon att hon inte längre letar efter kärlek men hon är öppen för den om den kommer. Hon dansar balett, fotograferar, är flytande i franska och drömmer om att en dag äga flera stora hundar.

Emily vann pris för "Bästa Skådespelerska" vid San Diego Film Festival 2010 för filmen Norman.



"If I could meet anybody in the whole world, dead or alive, it would be Audrey Hepburn. She is my idol. I've been watching her movies since I was a little kid".

0 Comments


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback