Ringer - 1X06 - The Poor Kids Do It Everyday

2011-10-19
Här kommer en liten recap, har ni inte sett avsnittet så läs inte detta!


Henry städar upp efter att han dödat Gemma. Eller har han? Tydligen inte! Var är Gemma egentligen och om hon är död varför skulle någon ta med sig hennes kropp? Henry verkar faktiskt riktigt oroad över vart han fru är.

Seriens skapare vägrar bekräfta att Gemma faktiskt är död utan han säger att man själv får lägga ihop bitarna. Låster ju onekligen som att hon fortfarande lever någonstans!

Juliette börjar på sin nya skola och genast hamnar hon i bråk. Och där kom nya läraren som är lite snygg och gissa om dom kommer få ihop det om några avsnitt. Ganska uppenbart tycker jag men jag hoppas att jag har fel för det är en sån jäkla klyscha att den snygga eleven blir ihop med den snygga läraren...

Bridget är sugen på knarket som Juliette gav henne och hon söker stöd hos Charlie som hon träffade på ett NA möte. Han verkar ju dock lite lurig den där mannen. Är han någon som Shioban har skickat? Och hur har hon fått reda på att Gemma vet att Bridget låtsas vara Shioban, för varför skulle hon annars ligga bakom Gemmas försvinnande?

Många frågor och få svar. Vad tyckte ni? Jag är fortfarande väldigt kluven. Det är inte jättebra men man blir ju så nyfiken när det hela tiden är massa cliffhangers. Dock så kan man ju inte basera en hel serie på enbart cliffhangers!
Trackback