Timmy have been deflowered!

2009-10-26
Som Fylking skulle ha sagt; Äntligen!

Satt i soffan igår kväll och zappade mellan TVkanalerna. Trots ett stort TVutbud så fanns det inget som föll oss i smaken. Då säger Timmy; "Sätt på Supernatural då."
Det var ju verkligen ett tillfälle att ta i akt må jag säga. Trodde aldrig jag skulle höra honom säga det haha! Vi såg första avsnittet och när det var färdigt så frågade jag honom självklart vad han tyckte. Ja, det var väl inte så dåligt svarar han. Det tog nog emot att svara så misstänker jag eftersom han ända sedan jag började kolla på det vägrat se det...

Timmy have been deflowered. Supernatural style!

WTF?!?!? Inget Supernatural?!?!?

2009-10-23
Vad i helvete är det här?! Inget Supernatural. Nu kan jag nog lika gärna ta livet av mig. Hade ju sett fram emot detta hela dagen. Ikväll får det bli Idol istället så får jag försöka stå ut till nästa vecka istället...

Ville. Ju. Se. På. Supernatural!

Att försöka övertala sambon...

2009-10-18
är inte det lättaste. Jävlar vad envis människan är då!
Vi vill nämligen börja se en serie så vi har något att fylla kvällarna med eftersom det ALDRIG är något att se på TV. Eftersom sambon aldrig har velat se Supernatural med mig så föreslår jag självklart den. Jag älskar den serien (som om det inte framgått), den är rolig, äcklig och jävligt bra.

NEJ! Det är sambons enda ord. En sån jäkla envis karl jag har. Trött jag blir...
Men men, skam den som ger sig haha!Jag menar hallå!?! Vem vill inte se denna serien?

Nya SPN-bilder

2009-10-16
Jajjemen, redan har det kommit lite nya blider från avsnittet "The Curious Case of Dean Winchester."

Tydligen försöker Bobby köpslå med någon (demon?) att kunna gå igen men det går lite fel. Dean to the rescue! Går även det lite fel uppenbarligen...

  


Bobby, Sam & Dean? Jajjemen, som sagt. Det går lite fel och Dean åldras i en rasande fart och är helt plötsligt 70 plus. Ja, vad säger man? Lär bli ett kul avsnitt.

Men mest längtar jag till parodin på CSI och Greys dom ska göra efter detta avsnittet. Lär bli HILARIOUS!

Ny design... igen...

2009-10-16
Självklart ingen bra header men det bästa jag kunde få ihop på en kvart haha!

Nu har pojkarna kommit hem och det är som vanligt supermysigt. Zakk sitter och tittar i tidningen som min pappa skickade upp till oss. En tidning med bara lastbilar, traktorer och annat små och gott. Snacka om att han är i sjunde himlen. Timmy sitter med en whisky i soffan och slappar. Det är ju fredag så då åker den obligatoriska whiskyn fram för ett glas *s*

Har haft en otroligt tråkig dag efter jag hade sett Supernatural och Grey's.
Supernatural var riktigt bra! (What else is new?) Spännande, roligt och lite creepy eftersom det var en liten unge med... Ett av dom bättre, lite mörkare, avsnitten denna säsongen.

Obs! Spoilrar för Sverigetakt...

Grey's slutar med en cliffhanger utan dess like och man vart ju orolig där en stund. Men men, ingen fara på taket. Izzie kommer tillbaka efter en liten semester på fem avsnitt (Heigl ska spela in en ny film).
Grattis för övrigt till Ellen Pompeo som fick en liten flicka, en Stella, för ett litet tag sen. Hon kommer dock inte fattas i något avsnitt då hon har spelat in scener för flera avsnitt i förväg under hennes korta mammaledighet. Lär väl komma tillbaka snyggare än någonsin. Smalare hoppas jag inte att hon är när hon kommer tillbaka dock, Hollywood stjärnor har ju en förmåga att göra det annars, men hon är ju anorektikersmal redan innan...

I'll have what she's having.

2009-10-12

Glömde ju bort att berätta vad jag tyckte om filmen igår... Den var som romantiska komedier ska vara i största allmänhet. Gulliga, mysiga och förutsägbara såklart. Härliga skratt fick man iaf. Katerine Heigl är nog på god väg att bli den nya Meg Ryan (på gott och ont antar jag). Gerard Butler är ju som vanligt en karla karl :)
Bästa scenen i hela filmen var när Heigl fick på sig ett par vibrerande trosor och råkar hamna på ett jobbmöte där hon får en orgasm. Mäter sig helt klart med Ryan fejkade orgasm i När Harry mötte Sally. En riktigt rolig scen som gjorde att jag skrattade så tårarna sprutade :)


This is so going in my blog!

2009-10-12
Tror jag garvar ihjäl mig! Jag och Jennifer har suttit och skrivit Barney citat till varandra på Facebook. Barney är verkligen den härligaste jäkeln i världen! (Nåja, det fictiva världen eftersom han är en karaktär i How I Met Your Mother).

Härliga Barney citat kommer här;

Suit up!

It's gonna be legen... wait for it... dary!

Have you met Ted ?

When I get sad I stop being sad and be awesome instead.

[talking about how easy it is to run a marathon] Step 1: You start running. There is no Step 2.

This is so going in my blog!

You are forcing me to be the voice of reason. And that’s not a good look for me!

Ted Mosby: Barney...
Barney Stinson: This is not Barney, although I hear that guy's awesome.

Aochie in my mouth!

Wad up?

Ashlee: I'm Ashlee, with two E's.
Barney Stinson: Please. Two C's at most.

How's not playing lazertag? 'Cause playing lazertag is awesome!

Barney Stinson: C-? What are you talking about? I pulled an all-nighter.
Professor Lewis: You didn't budget your time well. You glossed over some of the most important points. And your oral presentation was sloppy and inconclusive

We're building an igloo in central park. Snow suit up!

Ted: Hey Barney, see that girl?
Barney: Oh yeeeahh, you just KNOW she likes it dirty. Go say 'Hi'.För övrigt fixade Timmy PhotoShop åt mig så snart fixar jag till bloggen. Först blir det middag och mys!

Middagen intagen...

2009-10-11
Rotmos och köttkorv blev det idag. Riktig husmanskost idag med andra ord. Gött var det iaf!

Nu ska jag bara slappa, mysa med sonen och slappa lite till. Sen när Zakk gått och lagt sig så blir det film. The Ugly Truth med Katerine Heigl och Gerard Butler.Sägs att den ska vara riktigt bra... hoppas på det!

En lugn fredagskväll...

2009-10-02

Snart blir det varm smörgåstårts till käk och sen ikväll ska vi se en film och sitta och svulla i soffan. Jag ska jobba imorgon annars hade jag allt tatt mig en grogg. Får ta den imorgon kväll istället haha! Zakk kör runt här i vardagsrummet på sin Bobbycar och kör konstant över mina fötter. INTE skönt!
I vilket fall så är jag överlycklig över min nya mobiltelefon. Jävligt bra bilder tar den iaf och nu sitter man och skriver sms på ett tangentbord istället för F9 metoden som jag mestadels hatade. Vissa telefonnummer som inte ville följa med från den andra telefonen får jag sätta mig och skriva ner och lägga in. Det är ju vissa nummer som man måste ha i telefonen som inte kom med.
Denna filmen blir det ikväll...