Save One Tree Hill!

2010-03-31
One Tree Hill riskerar att läggas ner efter denna sjunde säsongen och jag vill verkligen inte att den ska göra det. Älskar verkligen den här TV-serien den är en av dom bästa serier som går just nu, i varje avsnitt så både gråter och skrattar jag.

Eonline! anordnar varje år en "Save One Show" kampanj där man kan rösta på sin favoritserie och den som vinner får Eonline! i ryggen för att fajtas om att behålla den ett år till. Jag har röstat på One Tree Hill så klart. Vill du göra det samma kan du rösta här.


Supernatural imorgon!

2010-03-25
Jag har verkligen längtat. Det är helt rubbat som jag har väntat och längtat. Imorgon kan vi äntligen se Supernatural igen. Lovely! En enda sak med morgondagens avsnitt... det handlar om Zombies! Hata!

Cocktail!

2010-03-24


Jag blev helt sinnessjukt sugen på att se denna filmen. Åhhh man var ju så kär i Tom Cruise. Nu vill jag egentligen inte ens se åt karln men vad ska man göra när han är med i en av filmerna som man minns med värme från sin barndom. Ska nog se om det inte går att köpa hem den... Nån sajt borde ha den!


Lite TVskvaller...

2010-03-18
Grey's Anatomys Katherine Heigl kommer inte återvända till serien. Good riddens säger jag! Gnällig jävla människa som piper om allt och har divalater för sig. Nej tack!


Känner inte igen henne i mörkt hår. Go back to the blonde!


Har du sett The Blind Side?

2010-03-18

Har du inte det så är det ett måste. Otroligt bra och man kan verkligen förstå varför Sandra Bullock vann en Oscar. Så jäkla rolig hon är... Jag har ju inte fattat att det var baserat på en verklig historia förän i eftertexten. Smarta jag. Vissa stunder balanserar filmen precis på gränsen till att bli lite sliskig men den vänder alltid i rättan tid. Mycket, mycket bra! Se den!


Personerna som figurerar i filmen. I verkligheten så att säga.

Mr. Darcy

2010-03-18

Ni anar inte hur förälskad jag var i Mr Darcy när 4an för första gången visade Stolhet och Fördom på TVn. Åhh det är en av dom bästa bäckerna som skrivits och nog gör BBC boken rättvisa genom sin miniserie. Försökte mig på att se filmen Stolthet och Fördom med Kiera Knightley men usch... BBCs version ska det vara.

Nu har jag kollat färigt på denna underbara skapelse och ska ni lägga mig och vila en stund. Sen måste jag ju packa inför imorgon. Hoppas bara jag är frisk till dess, annars åker jag ändå!

Ikväll blir det The Pacific

2010-03-15

Ikväll ska vi kolla in det allra första avsnittet utav The Pacific. Ska blir riktigt spännande!

Did you hear about the Morgans?

2010-03-14
Lättittat och halvroligt. Precis en sån film man behöver en söndagskväll...


Sandra Bullock. Bäst och sämst.

2010-03-08
Sandra Bullock gick för en liten stund sedan upp på scen på Kodak Theather och mottog sin Oscar för bästa kvinnliga huvudroll i dramat "The Blind Side". Det var hennes första nominering och första vinst i Oscarsammanhang och vann väl kanske lite otippat framför Meryl Streep och Helen Mirren. Meryl som hon förresten dedikerade sin Oscar till eftersom hon är en sån underbar älskarinna.
Detta var ju dock inte det enda priset Bullock vann i år. För inte så längesen var hon och mottog en Razzie för årets sämst skådis i komedin "All about Steve". Hon är den första som har vunnit dessa två priser under samma år.Grattis till Sandra Bullock för dessa prestigefyllda priser... nåja, för en av dom iaf. Men ska sägas om Bullock i alla fall är att hon tar ju inte sig själv på för stort allvar för hon mottog faktiskt sitt Razzieaward på plats när dom delades ut tillsammans med en stor kärra fylld med gratis DVD:er av All about Steve.

Ni glömmer väl inte Oscarsgalan?

2010-03-07
Inatt är det dags för den 82a omgången utav Oscarsgalan. Så länge jag har fått bestämma själv så har jag ställt klockan och gått upp mitt i natten för att titta på denna kavalkad i lyx. Älskar det. Vet inte varför men det är verkligen helt underbart att titta på. Och ja, jag erkänner. Jag gråter ibland när dom har sina tacktal eller när dom visar hyllningsfilmen för dom som gått bort under året. Jag är så pinsam haha!

Ska allt försöka ta mig upp inatt. Gjorde inte det förra året för jag var tvungen att passa på att sova om Zakk sov men innan dess har jag gjort det. Något jag hoppas på är att Avatar inte vinner bästa film utan det priset borde med all rimlighet gå till Camerons exfru och filmen The Hurtlocker. Den som lever får se...

Men glöm inte att kolla. Det börjar kl 24 med klänningskavalkad och sen är det nedräkning och till sist börjar galan kl 02.35 i Kanal 9.


Nu gråter hälften av alla fans

2010-03-01
Supernaturalskådisen Jared Padalecki har gått och gift sig bara några månader efter han förlovade sig med sin motskådespelerska från Supernatural, Genevive Cortese. Så nu är det antagligen totala chocken för ungefär hälften av alla SPN fans.


Snart gråter även resten av SPNfansen eftersom den andre brodern, Jensen Ackles, snart gifter sig med One Tree Hill-skådisen Danneel Harris.


Jag säger grattis jag... Men jag är ju lite tokig på det sättet...