You Can't Handle The Truth...

2010-10-30
Ett klipp från gårdagens Supernatural. Dock kommer inte jag se detta förän imorgon kväll eftersom systeryster är här :)


RED

2010-10-23
Ikväll ska vi se denna... Började kolla igår redan men efter ca 20 minuter så orkade inte Timmy hålla ögonen öppna mer, därför ska vi göra ett nytt försök idag. Verkar riktigt rolig och tiktigt bra :)


Harper's Island!

2010-10-23

Ibland så hittar man såna där serier som man verkligen inte vill ska ta slut. Aldrig någonsin! Harper's Island var sån just för att det var så jäkla spännande varenda vecka. Samtidigt så ville man ju att det skulle ta slut så att man någon gång fick upplösningen. Otroligt spännande serie!

Ett litet smakprov...


Titta på denna mannen!

2010-10-17


Titta vilken jäkla karl alltså! Så jävla snygg så det liknar ingenting! Sen råkade han hamna hos fel plastikkirurg och sen gick han till en annan plastikkirurg för att rätta till det första misstaget, det blev inget bra och så gick han till nästa kirurg. Och så vidare och så vidare...


Idag ser Mickey Rourke ut så här och är väl inte en speciellt vacker man längre. Platikoperationer är ju verkligen något man ska ta det ganska lugnt med. Det är ju väldigt tydligt om man tittar på Mickey idag. Fast bra filmer gör han fortfarande. Efter att inte ha gjort en film på ett gäng år så återkom han 2008 med den otroligt gripande The Wrestler. Efter det guldkornet så är han åter het på Hollywoods himmel. Dock inte som sexsymbol som sist...


International Suit Up Day!

2010-10-13
Idag är det en stor dag. Idag är det International Suit Up Day. (Bra där Christoffer som faktiskt har kostym på sig idag! Hade jag också haft om jag haft en kostym!)
Många kanske inte vet vad detta handlar om men det kommer från TV-serien How I Met Your Mother där karaktären Barney lever i kostymer och en av hans uppdrag här i livet är att få folk att använda kostymer.Självklart har ju Barney en kostymlåt... Inget konstigt med det så klart!Har ni aldrig sett How I Met Your Mother? Det är fan dags för det nu! Helt klart tog denna serien över kronan när Vänner gick i graven... Se den! And suit up!