Vänner åteförenas?

2009-09-28
Jaha, då var det dags igen... Ännu en gång går det rykten om att tv-serien Vänner ska bli film. Jag skulle älska det men inte lär det väl hända eller? Dom har ju förnekat det om och om igen... Den som lever får se...



Bästa serien någonsin iaf!

Teenage mutant ninja angel?

2009-09-25

Fick sett Supernatural i morse iaf. Greys fanns uppe först när jag skulle dra till jobbet så det får bli att jag ser det ikväll...

Tillbaka till Supernatural. Avsnitt 3 Free To Be You And Me är hysteriskt. Som jag skrattade. Dean och Sam har gått skilda vägar och Dean försöker tillsammans med Cas att hitta ärkeängeln Raphael. Det kan visa sig att det kanske är Cas sista kväll vid liv vilket leder till att Dean tar med sig till Cas till ett horhus. Stackarn är flera tusen år gammal och han var sååååå nervös över att bli av med oskulden... Asgarv! :)
Sam's historia är mörkare. Lucifer besökte honom och förklarade för honom att han var det riktiga kärlet. WTF?!?!? Så ska det ju inte alls vara... Blev helt chockad men jag antar att det är precis så dom vill att man ska reagera...

Nää nu ska jag fortsätta jobba fast det är lugnt idag... har med mig en bok iaf Nyckeln till mod av Nora Roberts.


Where is Sam?

2009-09-24
Ännu en gång har det kommit nya bilder från nästa Superntural avsnitt. Avsnittet heter The End och utspelas fem år in i framtiden där Croatoanviruset har spridit ut sig... Sam verkar ha försvunnit och jag undrar om det är nu han är utstyrslad i den hemska vita kostymen? Misstänker att det är så... Jag är fan för jävlig! Jag har ett avsnitt till att se innan detta men jag kan ändå inte låta bli att analysera avsnitten från vad jag kan läsa om dom och vad jag kan se på bilderna... Sjuk i huvudet? Jajemensan! :)

           

Idol... snart börjar fredagsfinalerna!

2009-09-23
Sambon sitter och kollar på huslån medans jag sitter med laptopen i knät i fåtöljen och granskar husen på Hemnet med lupp. Peter Jihdes röst fyller tystnaden och jag inser att jag verkligen trivs på hösten med fredagsfinaler. Man sitter hemma i soffan, klagar på folk och känner gåshuden när någon är riktigt bra...

För övrigt undrar jag om det inte är lite väl tidigt för reklam för julskivor på TVn?

Nu ska vi stället kolla på lite How I Met Your Mother... Klarar inte av kassa människor som inte kan sjunga. Hellre då en rolig Barney som är freakin' fantastic :)

One Tree Hill... igen...

2009-09-23

I morse fick jag iaf sett det nya One Tree Hill avsnittet. Riktigt sorgligt var det av någon anledning. Vet inte riktigt vad jag ska tro om den nya säsongen än. Det har tyvärr blivit lite väl amerikanskt känner jag. Lite för mycket fluff och lite för lite som det var innan haha! Vad chockad man blev när man fick veta vem Dan hade gift sig med för övrigt... Hjälp! Va sjukt! Fattar ingenting?

För övrigt så ligger det ute nya bilder från nästa avsnitt.
       
Publicity fotona är riktigt snygga. Gillar :)

      
Är inte Dan den ängel han verkar var? Han predikar om avhållsamhet mot droger och alkohol men vad är det egentligen han dricker? Haley verkar förstörd över nyheterna Nathan gett henne, vem skulle inte vara det? Härligt att Brooke och Julian verkar kära och galna :)


En rolig TV-kväll

2009-09-22
Nu har vi sett nya avsnitt av Two and a half men och Entourage. Riktigt bra avsnitt av båda serierna. Har hittat OTH nu iaf så jag kan se det. Men orkar inte ikväll känner jag. Får bli imorgon när man är mer upplagd för det. På fredag börjar den nya säsongen av Grey's Anatomy också. Säsongen startar (som vanligt?) med ett dubbelavsnitt och då får vi veta hur det går för George och Izzie. Nu vet ju jag redan vad som händer eftersom jag inte kan låta bli att läsa allt jag kommer över. Ska inte förstöra "överraskningen" för dom som inte vet...

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Sen blir det väl till att sova och upp och jobba imorgon. Till helgen blir det nog fest med svägerskan tror jag. Sonen ska nog sova hos farmor och farfar så sambon får roa sig på egen hand. Slutar väl med att han kommer bjuda hem Don så kommer dom spela RockBand och dricka whisky haha!

Ska försöka ta och shoppa lite i helgen också. Lönen var mer än väntat trots sjukdom hos både mig och sonen. Ska försöka hitta mig ett par jeans iaf men vad jag verkligen vill köpa är nya lampor till fönstren i lägenheten. Är så trött på våra lampor. För det första så har katterna haft ner dom i golvet ca 17 gånger när dom har busat så dom går väl på sista versen nu och sen så är jag bara så evinnerligt trött på hur dom ser ut. Hittade ett par fina lampor med svart fot och en lampskärm som var vit bakgrund och svart blommor på. Fina och billiga. Den perfekta kombinationen!

Kollat lite på Hemnet igen på huset vi ska åka och kolla på nu på söndag. Gillar det mer och mer men man får ju se hur det känns när man verkligen är där sen. Det går väl inte riktigt att veta riktiga känslan efter bilder på nätet antar jag. Ska bli spännande att se det i verkligheten...

Näää nu blir det god natt!
Don't let the bed bugs bite!

Supernatural... Freakin' awesome!

2009-09-18
Aahhhh fy fan så bra då!!! Det är helt underbart att få se denna serie. Sista säsongen är det också (antagligen även om Kripke säger att det kanske kan bli en säsong till om dom kan komma på någon bra handling...). Jag satt som på nålar här i morse innan sonen vaknade, så jävla bra!

Det har kommit nya bilder till nästa avsnitt också. Sweeeeeet!

      

Det ser ut som att Sam har en liten run in med Lucifer som får honom att se saker eftersom Jess dog i första avsnittet av säsong ett *s*
Dean & Castiel verkar vara på ett uppdrag. Undrar om det är i detta avsnittet som dom eldar upp killen i rullstolen? Hahaha! Fan så makabert det låter...

Life as an angelcondom!

2009-09-11


Åh fy satan i gatan vad bra det var. Nu är livet precis som det ska igen. Supernatural är ett måste på fredagarna. Det går liksom inte att leva utan. Avsnittet var riktigt bra, spännande och ångestfyllt som sig bör. Dock så måste jag säga att medan säsong 4 var väldigt svart och mörk men nu när jordens undergång är här så är det faktiskt väldigt roligt. Armageddon är fylld av humor vilket är en härlig kontrast mot förra säsongen.
Brödernas relation är inte speciellt bra numera och just den biten känns som att dom borde arbeta sig bort ifrån. Det är trist att se och jag vill ha tillbaka familjedynamiken som den var i säsong ett. 
Bästa med hela avsnittet var hur dom driver med sina galna fans och den tokiga tjejen som satt och skrev incesthistorier om Sam & Dean var helt hysteriskt rolig.

Nu är iaf fredagarna som dom ska igen. SKÖNT!


Nu jävlar...

2009-09-11
blir det Supernatural!

Nice!

God morgon!

2009-09-10

Nu är frukosten intagen och jag ska till jobbet om en stund. Just nu är det bara en lång jäkla nedräkning tills jag kan se Supernatural. Jag längtar så jag håller på att bli galen. Och inte nog med att SPN börjar idag så kommer One Tree Hill med sin sjunde säsong nästa vecka och det utan Lucas och Peyton. Finally! Sen veckan efter det så börjar Grey´s Anatomy igen.

Det börjar arta sig till en riktigt trevlig TV-höst med SPN, OTH, GA, HIMYM och Entourage. De två sistnämda behöver jag inte ens se själv utan dom gillar ju sambon också. Har försökt få honom att se Supernatural i flera år men han vägrar. Han vet inte vad han missar!

Någon mer som kollar på SPN? Längtar ni lika mycket som jag?


How I Met Your Mother

2009-09-08
Har hunnit med ett avsnitt HIMYM innan Idol. Det är en av de nya serierna som jag och älsklingen verkligen fastnat för. Som favoriten Vänner så kommer nog denna hålla i många många år hoppas jag...
Men nu blir det Idol och chips...

Nya Supernatural bilder

2009-09-08
Hittade lite nya bilder från Supernatural som börjar på torsdag. Jag håller på och längtar så jag håller på att bli galen och den som väntar på något gott väntar alltid för länge.

Här är bilderna som finns från avsnittet som kommer på torsdag 5.01 - Sympathy for the devil
     

Det har även kommit nya bilder till 5.02 - Good God y'all
      

Dags för skämskudden ikväll

2009-09-08


Ikväll är det dags för ännu en säsong av Idol och jag ska fira denna kväll med sambon i soffan med chips och nåt drickbart. Jag lär väl spendera den mesta av tiden bakom en kudde, lyssnandes på sambons asgarv. För ni förstår, medans han kan skratta åt idioterna som tror dom kan sjunga så skäms jag bara. Jag mår fysiskt dåligt men samtidigt så kan jag ju bara inte låta bli att titta på det. Det är ju bara några avsnitt som det är galningar med och sen börjar ju det roliga.

Har fixat en liten provisorisk design iaf men har inte kunnat enas med mig själv om färger eller bilder så det får vara som det är tills jag bestämt mig. Sonen är dock lite piggare nu, vilket känns skönt. Imorgon får sambon stanna hemma så jag kan åka och jobba. Har varit hemma så mycket det senaste så jag till och med saknar jobbet. Jag saknar att prata med dom galna kunderna och dom galna arbetskamraterna.