Gott Nytt År!

2011-12-31
Jag tänkte bar springa in här en snabbis och hälsa alla er underbara läsare ett gott nytt år! Pappa och syster är här och hälsar på så därför blir det inget blogande idag (förutom detta då) eller imorgon. På måndag kör jag på som vanligt igen!


Nu är det inte långt kvar!

2011-12-30
Här är alla datum för när våra (eller mina i alla fall) favoritserier startar upp igen efter juluppehållet. Detta har man ju väntat på i flera veckor nu!


(Datumen gäller när vi kan se dom här i Sverige, inte när dom visas i USA)

3/1 How I Met Your Mother, Two And A Half Men, 2 Broke Girls
Våra favorit sitcoms återvänder bara några dagar in på det nya året! How I Met Your Mother var riktigt sorgligt innan det gick på julledigt och det ska bli intressant att se hur Robin hanterar nyheterna om sin barnlöshet. Two And A Half Men kollar jag enbart på för mannens skull faktiskt. Jag tycker inte det är lika roligt längre nu när Charlie Sheen inte är med! Jag hoppas på en massa härliga avsnitt av 2 Broke Girls där Max och Johnny har många härliga scener tillsammans!

5/1 Revenge
Oj oj oj! Det ar varit långa, långa veckor sedan förra avsnittet. Det blir en väldigt knepig födelsedagsmiddag. Jack tillsammans med Amanda på Daniels fest, Tyler med en pistol. Jag har kämpat hårt för att undvika att se dom första nio minuterna som släpptes häromdagen och jag tänker fortsätta kämpa för att kunna bli överraskad den femte.

6/1 The Vampire Diaries, Grey's Anatomy
Detta är dagen som jag (och många, många andra?) väntat hela julen på! Jag hoppas på massor Delena och att Teddy ska få veta vad som hänt med hennes make och självklart en massa Lexie och Mark!

7/1 Supernatural, Nikita, A Gifted Man
Mina favoritbröder är tillbaka! Dock så vill jag inte se en susning av Bobby (annat än i flashbacks då!) Jag vill inte att han ska bli ett spöke, jag älskar Bobby alldeles för mycket för att se honom bli något som han jagat halva livet! I Nikita så avslöjades det innan juluppehållet att Alex mamma lever och verkar numera vara hennes döda makes rivals nya fru? Eller?

9/1 Once Upon A Time
Sheriffen är död. Den snygga sheriffen är död. Nu måste dom ju se till att illa kvickt ordna fram någon annan läckerbit som vi kan vila ögonen på!

10/1 Castle
Nu börjar det bli dags för Castle och Beckett att få tummen ur och se till att få ihop det! Och sen skulle jag verkligen önska att man får veta mer om Becketts mammas mord.

12/1 One Tree Hill

Den allra sista (och tyvärr förkortade) säsongen av One Tree Hill börjar och tydligen ska vi få se massor av drama och tragedier! I can't wait!

13/1 Person of Interest

Jim Caviezel är så jäkla bra (och snygg! Suck!) att det inte går att inte kolla på Person of Interest. Dock så måste jag säga att jag hade önskat mer röd tråd i avsnitten. Nu räcker det med fristående avsnitt, nu vill jag ha sammanhängande handling och självklart mer Caviezel

17/1 Gossip Girl
Blair och Chuck krockade efter att ha blivit jagade av paparazzis (vart måhända kom inspirationen för den scenen ifrån?). Dock så vet man ju redan vad som kommer hända eftersom jag ibland har svårt för att hålla mig borta från spoilers. Dock så vet jag inte vad som händer med Blairs baby!
Underbara New Girl skulle kommit tillbaka vecka 1 men av någon anledning så fördröjde dom återkomsten med 3 veckor!

18/1 Glee
Tydligen ska det bli ett frieri i avsnittet och förhoppningsvis blir det väl bra musik men jag måste säga att jag är fortfarande trött på att det inte händer något med substans i serien.

19/1 Criminal Minds
Mer seriemördare och galningar. Finally! Men varför är Morgan aldrig utan tröja? Va?

24/1 Hart of Dixie
Åh vad skönt det skulle vara att få se en Zoe/Wade kyss eller hur?! Det är vad jag hoppas på när säsongen fortsätter. Och att Lemon och Lavon får ihop det igen, dom två är ju underbara tillsammans!

31/1 Ringer
Ringer slutade med att Shiobhans bästa vän Gemma lyckades rymma från sin kidnappare och sen ändå bli dödad av honom. Juliet anklagade sin lärare för att ha våldtagit henne och Shiobhan verkar ha bestämt sig för att stanna i New York.

Misterioso

2011-12-28
Arne Dahls Misterioso var ett mysterium för mig (märkte ni vad jag gjorde där) tills igår. Självklart har jag hört talas om boken men inte läst den eller någon av dom andra om A-gruppen. Igår så visades den första delen av  Misterioso på SVT och vi var självklart tvugna att kolla.


Det tog ungefär 45 minuter innan jag kunde sluta skratta så fort jag såg Magnus Samuelsson. (Jag som hör den där östgötska dialekten var och varannan dag borde väl vara van nu?) Men jag tror faktiskt att han kan bli bra i denna serien. Trots Kisabräkandet ;)

Om vi bortser från Samuelsson så var det ett avsnitt som grep tag i en ganska omgående och jag ska absolut se fortsättningen som kommer ikväll. Jag har inte en susning om vem som är mördaren (vem kastar för övrigt pilar i ögonen på folk?) och det är ju precis så det ska vara! Man ska bli förvånad över vem som är mördaren!

En sak som jag funderar över dock är om dom nu har plockat in poliser från hela landet hur kommer det sig då att Samuelsson, som ganska uppenbart kommer från Östergötland, sjunger i kör i Stockholm efter några dagar. Och finländaren har sina barn med sig? För att komma från hela landet så verkar det vara många som kommer från Stockholm? Glömde jag bort att Sverige slutar vid Stockholms förorter? ;)

Suddenly

2011-12-28
Nästa fredag så ser vi inte bara återkomsten av The Vampire Diaries och The Secret Circle utan även Grey's Anatomy är tillbaka och det verkar som att inget har hänt sedan den månad vi såg dom sist. Meredith och Alex försöker hjälpa offrena i bilen som krockade med deras ambulans och Teddy är fortfarande plågsamt omedveten om sin tragiska förlust.

Det kommer bli ett otroligt sorgligt, plågsamt och svårsmält avsnitt verkar det som. Kolla in trailern för "Suddenly" nedan...


Skönheten och Odjuret

2011-12-27
Eftersom jag är en sån otroligt snäll mamma som tycker att mina barn bör uppleva det bästa från inte bara deras utan även min barndomstid så fick min son Skönheten och Odjuret i julklapp. Det hade inte alls med min egen önskan att se Skönheten och Odjuret. Inte det minsta.
Dock så verkar ju min omtänksamma julklapp ha slagit lite fel eftersom han inte ville ha kvar den i Uddevalla utan jag fick ta med den igår när jag åkte hem. Men jag kunde inte motstå så just nu sitter jag och kollar på en film som jag sett så många gånger att jag kan den utantill...


Breakout

2011-12-27
Entertainment Weekly har korat vad dom tycker är 2011 års bästa nykomlingar vad det gäller film och TV och vem hittar vi inte där om inte våran alldeles egen Joel Kinnaman! Jodå, EW.com var så imponerade av Kinnamans tolkning av polisen Holder i The Killing.

Även Thor (Chris Hemsworth), Magneto (Michael Fassbender) och Jaime Lannister (Nicolaj Coster-Waldau) platsade på listan. Kanske ska dom döpa om listan till 2011 års vackraste män? Kolla in hela listan här!


Har ni haft en bra jul?

2011-12-27
Nu så var man hemma igen efter en skön julhelg med familjen i Uddevalla. Dock så fick jag bara med mig dottern hem. Sonen stannade kvar hos morfar och kommer inte hem förrän på fredag! Vilket innebär att det är så tyst här hemma så jag håller på att bli kocko!

Men detta innebär ju också att jag kommer ha en massa tid att titta på TVn helt plötsligt så nu är det dags att börja med säsong två att Dawson's Creek. Dessutom ska jag faktiskt ta och se dom avsnitten av The Secret Circle som jag inte sett. Efter vad jag har förstått så har det fått upp farten?


Merry Christmas!

2011-12-23
Lite tidigt att säga God Jul eftersom julafton inte är förän imorgon men idag ska vi åka till min hemstad Uddevalla (strax ovanför Göteborg för dom som inte vet...) för att fira jul där. Vi kommer hem på måndag igen eftersom min sambo ska börja jobba igen på tisdagen. En annan är ju mammaledig så jag slipper jobb än så länge!
Detta innebär alltså att det inte kommer bli något bloggande under dessa dagar. Kommer inte ta med mig datorn och jag känner inte att jag vill hålla på och blogga istället för att umgås med familjen som man träffar så sällan!

Ha nu en riktigt fin jul med massa mat, härligt sällskap och kanske några klappar så hörs vi nästa vecka!


På plats med Game of Thrones

2011-12-23
Om ni är som jag så är ni väldigt sugna på den kommande säsongen av Game of Thrones. Eftersom jag inte har fått en inbjudan till inspelningsplatserna så får jag nöja mig med denna videon som produktionen bjöd på. Säsong två verkar bli, precis som säsong ett, en otroligt välarbetad säsong och fortfarande kärleksfullt anpassad från bok till TV.Själv ska jag börja på den fjärde boken nu under jul och jag längtar tills jag får veta vad som händer...

50 frågor om serier.

2011-12-22
Jag hittade en rolig lista på en blogg (som jag tyvärr glömt bort vilken den var.. sorry!)

Lista upp 10 olika serier som du gillar i valfri ordning:

1. Nikita
2. Supernatural
3. The Vampire Diaires
4. Revenge
5. Sons of Anarchy
6. Grey's Anatomy
7. One Tree Hill
8. Game of Thrones
9. 2 Broke Girls
10. Gilmore Girls

1.
Vem är din favorit av de manliga karaktärerna i nr 3? (The Vampie Diaries)
Helt klart, Damon. Ian Somerhalder är en otrolig skådespelare som har många små nyanser i sitt skådespeleri vilket gör det till en väldigt intressant stund när man tittar på hans scener. Men nu när Stefan är ond så ser man så mycket mer i hans skådespeleri... Att Stefan blev ond var en bra sak för Paul Wesley!2.
Vilken är din favorit säsong av nr 7? (One Tree Hill)
Jag tror att den femte är den bästa. Jag gillar att dom är lite äldre och det ger lite mer spännande intriger än när dom var i High School.

3. Om du skulle vara en av karaktärerna i nr 4, vem skulle det vara då? (Revenge)
Oj, vill man vara någon i den serien egentligen? Charlotte kanske? Hon verkar vara mest normal!

4.
Vilken serie av nr 9 och nr 2 har det bästa castet? (2 Broke Girls, Supernatural)
Jag måste nog säga Supernatural. 2 Broke Girls är otroligt bra men det är egentligen mest tack vare Kat Dennings. Dom andra karaktärerna känns lite overkliga och skådespelarna som gestaltar dom känns överflödiga på något sätt.
Supernatural har verkligen träffat rätt i sitt val av skådespelare (även om jag inte gillade att Rachel Miner spelade Meg när hon kom tillbaka i säsong 5) och det känns som att man aldrig skulle kunna tänka sig några andra skådespelare än dom som det blev!

5. Vilket par i nr 8 gillar du minst? (Game of Thrones)
Nu har ju jag läst bäckerna (eller jag har precis läst den tredje) och där i är det ett par som jag AVSKYR men för att inte spoilra något så får jag väl säga... Jag vet inte... I brist på annat så Cersei och Jaime.6.
Nämn en idé till ett framtida avsnitt av nr 7. (One Tree Hill)
Jag skulle vilja se Nathan och Lucas säga ett och annat till Dan... Man får hoppas på att det händer nu i sista säsongen!

7.
Vilken karaktär är mest överskattad i nr 5? (Sons of Anarchy)
Jag tror inte att det finns någon karaktär som är överskattad i SOA för alla fyller liksom sin funktion...

8.
Något i nr 5 som du hatar? (Sons of Anarchy)
Att Clay fortfarande lever (även om jag inte vill att han ska dö egentligen!)

9. Hur länge har du kollat på nr 1? (Nikita)
Jag kollade på första avsnittet när det hade premiär men sen rann det ut i sanden. Sen började jag kolla igen i somras och nu är jag fast!

10. Har nr 4 inspirerat dig? (Revenge)
Nja, jag har inte så många att utöva hämnd på faktiskt . Har jag lärt mig något så är det nog snarare att man ska lösa problem genom att prata om dom och inte låsa in folk i containers. Och det är ju en nog så viktig läxa i livet. Lås inte in folk där du själv inte vill bli inlåst!

11.
Vem är din favorit av de kvinnliga karaktärerna i nr 10? (Gilmore Girls)
Oj, där går ju inte alls att välja mellan Lorelai eller Rory. Det är omöjligt! Jag älskar båda karaktärerna fast Lauren Graham är ju en bättre skådis än Alexis Bledel så kanske Lorelai enbart baserat på det då.

12.
Nämn en scen ur nr 7 som gör dig ledsen. (One Tree Hill)
Det är så många men för att nämna några så... Qs begravning. Keiths begravning. När Brooke får reda på kyssen mellan Lucas och Peyton på Nathan och Haleys bröllop... Gråter som en galning varje gång jag ser dom scenerna!

13.
Din favorit gäst karaktär i nr 5? (Sons of Anarchy)
Haha det måste väl vara David Hasselhoff som porrfilmsproducent eller när Stephen King helt plötsligt dök upp och skulle stycka ett lik!14.
Något i nr 4 som du vill ska hända, men som inte har hänt? (Revenge)
Självklart är det Emily och Jack tillsammans!

15.
Ditt favorit par i nr 9? (2 Broke Girls)
Max och Johnny så klart!

16.
Sätt ihop två karaktärer ur nr 2 som skulle kunna bli ett helt okej par. (Supernatural)
Dean och Jo hade varit jättefina tillsammans!

17.
Vilket avsnitt i nr 3 gillar du minst? (The Vampire Diaries)
Finns det något avsnitt som inte är bra? Det har jag svårt att tro! Dock så hade jag väldigt svårt för Vicki så vi säger något av dom avsnitten som hon är med i!

18.
Vilken är din favoritlåt som har spelats i nr 8? (Game of Thrones)
Får dra till med intromusiken då eftersom det inte är speciellt mycket musik i den serien... Eller varför inte sången som dom sjunger i böckerna hela tiden. "En björn, en BJÖRN!" Haha skulle vilja höra hur melodin går på den för jag kommer inte ihåg om den var med i säsong ett.

19. Vad är det du älskar med nr 2? (Supernatural)
Vad är det inte att älska? Bröderna, Bobby, storyn, Castiel... Jag älskar allt (förutom kanske Sera Gamble!)

20. Vilken är din favorit säsongpremiär av nr 4? (Revenge)
Eftersom Revenge inte ens har gått en säsong än så är det ju självklart den första säsongen ;)

21. Hur blev du intresserad av nr 8? (Game of Thrones)
Folk på jobbet sa att den var så bra och sambon hörde samma sak från sina kollegor...

22.
Vilken serie utav nr 10 och nr 5 har du sett mest avsnitt ifrån? (Sons of Anarchy, Gilmore Girls)
Eftersom det finns flest av Gilmore Girls så är det ju den då, för övrigt måste jag se om den igen snart!23. Vilken är din favoritvänskap i nr 1? (Nikita)
Nikita och Birkhoff.

24. Nämn en scen ur nr 6 som får dig att skratta. (Grey's Anatomy)
Det finns så många men när Lexie har sönder Marks penis är ju jätterolig!

25. Ditt favorit OMG/chockerande ögonblick ur nr 7? (One Tree Hill)
Det måste ju vara när Dan dödar Keith. Man visste ju att han var en idiot men inte att han faktiskt kunde mörda sin egen bror!

26. Något i nr 6 du inte ville skulle hända, men som gjorde det? (Grey's Anatomy)
Mark och Lexie gjorde slut. George dog. Mark och Lexie gjorde slut igen. Det är bara att välja...

27. Vilken karaktär gillar du minst i nr 2? (Supernatural)
Meg i säsong fem eller Ruby i säsong 4.

28. Vilket är ditt favoritcitat ur nr 10? (Gilmore Girls)
Det finns ju så otroligt många men ett är när Rory säger; "God! You're like a pop-up book from hell!"

29.
Vilken är din favorit säsongavslutning av nr 9? (2 Broke Girls)
Det finns ingen än eftersom dom fortfarande är på säsong ett...30. Vilken serie utav nr 1, nr 3 och nr 9 gillar du mest? (Nikita, The Vampire Diaries, 2 Broke Girls)
Självklart är det The Vampire Diaries. Jag älskar den serien så otroligt mycket! Och nu har jag fått min syster att kolla också och hon har blivit helt besatt!

31.
Vem utav karaktärerna i nr 8 skulle du vilja se mer utav? (Game of Thrones)
Självklart är det Ned Stark men eftersom han dog då så får jag nöja mig med att titta på Missing som börjar den 15 mars där Sean Bean ska vara med!

32. Vem av karaktärerna i nr 1 är du mest lik? (Nikita)
Har aldrig varit en tränad mördare och lär inte bli heller så... ingen!

33. Vilket par du nr 7 klarar du inte av? (One Tree Hill)
Lucas och Peyton. Usch, fy och blää! På riktigt så får jag kalla kårar av att bara tänka på dom!34. Vilken karaktär ur nr 1 är din favorit övergripande? (Nikita)
Alex.

35.
Nämn ett par du vill ska hända i nr 10. (Gilmore Girls)
Lorelai och Luke. Nu hände ju faktiskt dom också vilket jag fortfarande är lycklig över haha!

36.
Skulle nr 4 och nr 9 fungera att slås ihop? (Revenge, 2 Broke girls)
Haha! Nej verkligen inte!

37. Nämn en scen ur nr 8 som gör dig lycklig. (Game of Thrones)
Det är ju inte en speciellt lycklig serie utan den handlar ju egentligen om förfall så det finns nog inga scener som gör mig lycklig.

38. Nämn ett avsnitt ur nr 2 som du önskade aldrig hände. (Supernatural)
Bobbys död om det nu är så att han är död. Man kan ju aldrig veta med dom där... Sen står ju Castiels död och dårskap då han skulle ha alla själarna i skärselden ganska högt upp också. Jag älskar Misha Collins och han borde aldrig ha försvunnit!39. Vem i nr 10 är mest underskattad? (Gilmore Girls)
Finns det någon som är underskattad egentligen? Jag tycker nog att alla i den där galna knäppa lilla staden är väldigt uppskattade av sina tittare!

40. Vilket är ditt favoritavsnitt ur nr 5? (Sons of Anarchy)
Det är nog 3.13 som heter NS. Det är så otroligt härligt när Opie äntligen får döda Stahl!

41.
Vilken är din favoritscen ur nr 6? (Grey's Anatomy)
Alla med Denny? Åh jag saknar Denny!42. Nämn en idé om en framtida karaktär i nr 3. (The Vampire Diaries)
Jag vill gärna se Elena som vampyr faktiskt, fast det är ju inte en ny karaktär, bara en variant på den gamla iofs.

43. Vilken serie utav nr 2 och nr 6 har det bästa intromusiken? (Supernatural, Grey's Anatomy)
Supernaturals intro till avsnittet Changing Channels är ju underbart!

44. Vilken serie utav nr 5, nr 1 och nr 10 är mest överskattad? (Nikita, Sons of Anarchy, Gilmore Girls)
Det får väl bli Nikita då. SOA och GG är ju klassiker som aldrig kan bli överskattade!45. Vem är din favorit skådespelare (manlig) i nr 6? (Grey's Anatomy)
Patrick Dempsey är riktigt bra men även T.R. Knight och Sandra Oh är jättebra!

46. Nämn ett mashup par som du skulle gilla ur nr 3 och nr 7. (The Vampire Diaries, One Tree Hill)
Ooohh! Damon och Brooke så klart! Har sett alldeles för många crossovers på YouTube för att inte vilja se dom tillsammans. Fast mest av allt vill jag se Brooke (One Tree Hill) och Dean (Supernatural) tillsammans!

47. Vilken serie utav nr 6, nr 4 och nr 7 är mest underskattad? (Grey's Anatomy, Revenge, One Tree Hill)
Det är Revenge så klart! Det är än så länge för få som upptäckt den. Jo jag vet att det är en hit och att massor av folk kollar på serien men det borde vara lag på att se Revenge!48.
Vilken gäst karaktär i nr 9 gillar du minst? (2 Broke Girls)
Den där otroligt överspelade mamman som Max är barnflicka hos. Hon som gav sina tvillingar namnen Brad och Angelina. Brangelina. Usch!

49.
Vem är din favoritskådespelerska i nr 3? (The Vampire Diaries)
Candice Accola som spelar Caroline eller Nina Dobrev som spelar Elena.

50.
Nämn en idé om en spinoff av nr 7. (One Tree Hill)
Det skulle nog vara Brooke Davis fortsatta liv helt enkelt. Har alltid älskat den karaktären och Sophia Bush som spelar henne.


Första titten på The Hobbit: An Unexpected Journey

2011-12-21
Jag är ett jättestort fan av Sagan om Ringen. Böckerna har jag läst så många gånger att jag fick köpa en ny uppsättning (som även dom börjar bli lite slitna). Filmerna har jag sett fler gånger än jag kan räkna. Tolkien var ett geni utan dess like!
Om först ett år (12/12/12) släpps filmen The Hobbit: An Unexpected Journey, som baseras på boken The Hobbit, men redan nu har det kommit en trailer från första filmen. Den ser ut att vara precis lika välgjord som Sagan om Ringen filmerna. Can't wait!


The Dark Knight Rises

2011-12-20
Är det någon film som jag verkligen längtar till så är det The Dark Knight Rises. Den tredje och sista filmen som Christopher Nolan gjort om Batman. Den första var bra. Den andra var magisk. Tittar man på trailern så ser den tredje ut att bli precis lika bra!


Duress

2011-12-20
Detta året har dom varit väldigt duktiga på att starta upp alla serier fort igen efter juluppehållet. The Vampire Diaries, Grey's Anatomy, Supernatural och New Girl börjar alla vecka ett. Även min favorit Revenge börjar i vecka ett. Redan den femte januari kan vi se fortsättningen och det ser verkligen ut att bli otroligt spännande!Den största frågan är ju bara hur alla lyckades bli bjudna till Daniels födelsedagsfest! Jack och "Amanda"? Dock så måste jag säga att det är otroligt skönt att se Tyler verkligen bli galen så att alla ser vem han verkligen är! Undra kan man ju göra ifall Ashley är med på det hela eller om detta är en chock även för henne? Det börjar verkligen se ut som att det är Tyler som skjuter Daniel på stranden om några avsnitt... Eller så gör dom så här för att man ska bli jättelurad!

19 dagar kvar till TVDs återkomst!

2011-12-19
Nu är det ter veckor kvar tills The Vampie Diaries återkommer till våra TV-apparater, den 6 januari vet jag i alla fall en som kommer sitta klistrad! Jo jag! Så vad kan man då förvänta sig av fortsättningen av säsongen? Efter att ha läst denna artikeln så kommer det några hintar i alla fall... Läs inte vidare om du vill vara ovetande!


Elena menade faktiskt det hon sa i det sista avsnittet om att släppa Stefan och gå vidare. Damon däremot är ganska förtvivlad över att Stefan är borta och gör det han gör bäst. Det vill säga dricker på dagen! Samtidigt väntar dom på att Klaus ska utöva sin hämnd för att dom slog sina påsar ihop med Mikael.
Stefan har vänt sig mot Klaus och vi har tydligen inte sett det värsta av Klaus än. Trevligt, för Klaus har ju alltid varit en sån sympatisk, vänlig och hjälpsam vampyr! Och Klaus plan är att vända Mystic Falls mot Stefan! Jag säger ju att hna är en otroligt trevlig vampyr. Så genomsnäll!

Men den största grejen är, i alla fall för min Delena centrerade värld, att Elena och Damon fortsätter hamna i olika situationer där deras kemi gör allt lite hetare! Och nu när Elena äntligen släppt Stefan så är som fria att agera utan skuldkänslor...

Innan den sjätte januari är här ska jag se till att se alla avsnitt en gång till så man är helt redo för att fortsätta säsongen! Mer vampyrer, spänning, varulvar, romantik, häxor och drama åt folket!

Dallas

2011-12-18
Eftersom jag är så gammal så kommer jag ihåg när Bobby helt plötsligt kom tillbaka från dom döda på Dallas. Jag kommer ihåg mamma som suckade av välbehag när man fick se honom stå i duschen haha! Bobby Ewing var verkligen en sexsymbol på den tiden. I sommar är det dags för Dallas att göra sitt återtåg till våra TV apparater och då föds det kanske några nya sexsymboler!


Denna gången handlar det om Bobbys och JRs söner Christopher (Jesse Metcalfe) och John Ross (Josh Henderson) och deras spel mot varandra. Äpplena faller verkligen inte långt från Ewing trädet inte! Jag måste säga att jag längtar efter ännu en sån här (vad jag hoppas kommer bli) härlig såpa.
Sen är det ju otroligt roligt att dom har fått Bobby, Sue Ellen och JR att komma tillbaka! Frågan är ju bara om deet bara är jag som är gammal nog att uppskatta att Dallas kommer tillbaka eller om det finns någon mer än mig som längtar?

Kolla in trailern och berätta sen för mig om ni kommer kolla på Dallas i sommar!


Misha Collins naked on a horse!

2011-12-17
För ett par månader sedan twittrade Misha Collins att om hans followers hjälpte hans vän att vinna en konst tävling så skulle han ta ett kort på sig själv, naken, på en häst. Hon vann så klart eftersom Mishas "minions" röstade som galningar på henne. Och Misha är ju inte den som backar från sitt ord. Aldrig någonsin! Så igår postade han bilden på sig själv. Naken på en häst. Typ.


Beautiful people.

2011-12-16

Den snyggaste julgranen jag någonsin sett!

2011-12-16
Jag skulle absolut inte ha något emot att ha denna man som min julgran, frågan är ju bara vad min sambo skulle säga?


Thirteen?

2011-12-15
Är inte Paris Jackson, det vill säga Michael Jacksons dotter, alldeles för stor för att vara blott tretton år?! Femton skulle jag kunna gå med på men tretton?!


För övrigt så beror min frånvaro från bloggen på två dagars hårt julgodisbakande! Jag är en sån där som går all in när det gäller julen och julgodis hör ju självklart dit! Så jag har bland annat gjort Baci (som är en italiensk chokladpralin) och mintkyssar.

Suit up!

2011-12-14
Även om Supernatural har fått jullov tills den 6 januari så jobbar både Jared Padalecki och Jensen Ackles hårt i Vancouver för att vi nästa år ska få nya härliga avsnitt att njuta av! Är det någon som förresten har hört någonting om en möjlig åttonde säsong? Jag vet att dom har skrivit på enbart för denna säsongen också men mitt hopp dör aldrig! Haha!


Revenge - 1X10 - Loyalty

2011-12-13
Det har tagit ett tag för mig att skriva något om det senaste Revenge avsnittet enbart för att jag inte har vetat vad jag skulle skriva. Jag ville titta på avsnittet en gång till innan jag ens försökte mig på någon form av recension. Här kommer i alla fall mina tankar om "Loyalty". Har du ännu inte sett det så läs inte vidare!Nu när jag har sett "Loyalty" en gång till så går jag fortfarande runt lite med känslan att "jaha, var det allt?" Man har ju börjat förvänta sig så mycket spänning och drama och en hel del såpa nu och även om såpan aldrig försvann så var både spänningen och dramat borta. Eftersom detta var det sista avsnittet innan juluppehållet och då vill man ha ett otroligt spännande avsnitt och en otrolig cliffhanger. Båda dessa saker fattades tyvärr!

Emily och Nolan verkar vara finito. Fast det vill dom nog bara att man ska tro. Dock så verkar Nolan vilja vara med i händelsernas centrum alldeles för mycket för att faktiskt kunna släppa saken helt. Men jag tycker ju fortfarande inte att han går att lita på... Jag har svårt för hans (numera avslutade?) förhållande med Tyler och det kändes väldigt konstigt om han nu, som han säger, är Emilys tillförordnade hämnd hjälpreda!

Daniel ställer sig tillslut på sin mammas sida, trots att han i förra avsnittet hatade henne, när föräldrarna ska skiljas. Låter som ett väldigt konstigt drag baserat enbart på att Tyler fick fortsätta i företaget? Någon sorts initiativförmåga måste han väl ändå ha så han kan komma på något sätt att få Tyler därifrån? Fast han är ju genomsnäll så sådana intriger är väl inte tänkbara för honom misstänker jag.

Stackars lilla godtrogna Jack. Han är det uppslukad av att "Amanda Clarke" är tillbaka att han inte ens reagerar på att ena sekunden vill ho inte prata om sitt förflutna och sen helt plötsligt så måste hon bara prata massor om det, för då har hon fått en gammal dagbok av Emily.
Men Emily som vill få bort Amanda måste ju ha gett henne en dagbok som inte är från sin barndom? Eller? Den måste ju vara nyligen komponerad av henne med mycket sanning och lite lögner för att få till någon sorts brytning. Det är i alla fall vad jag hoppas och tror.
Dock så tycker jag att det ska bli intressant att se förhållandet mellan Jack och Amanda uvecklas och förhoppningsvis även brinna upp haha!

Vad tyckte ni om avsnittet?

Lika som bär #2

2011-12-13
Visste ni att Steven R. McQueen, som spelar Jeremy i The Vampire Diaries, är barnbarn till skådespelarlegendaren Steve McQueen? Lite lika tycker jag allt att dom är, hakan har han ju i alla fall ärvt av sin far-/morfar!


The Cold Winds Are Rising

2011-12-12
Här är den allra första teaser trailern för säsong två av Game of Thrones. Den andra säsongen börjar i april och även om det är alldeles för länge så kanske dessa bilderna kan släcka törsten något? Det hjälper inte på mig dock, jag har nu läst ut bok nummer tre och väntar ivrigt på bok nummer fyra som släpps i mars så antagligen kommer jag ha läst ut även den innan säsong två börjar.

En sak jag ska göra är att se till att se säsong ett en gång till innan säsong två börjar!


Once Upon A Time - 1X07 - The Heart Is A Lonely Hunter

2011-12-12
Det sista Once Upon A Time avsnittet för ett tag. Om nästan en månad kan vi se nästa avsnitt. Den 8 januari närmare bestämt kommer 'Once' tillbaka och det kommer bli en lång, lång månad. Här kommer i alla fall mina tankar om avsnittet, har du inte sett avsnittet så bör du inte läsa vidare!


Okej, så dödsfallet som dom spoilrat om ett tag var alltså inte Prince Charming i förra avsnittet. Det var Graham. Jag är så jäkla missnöjd! Graham var ju snygg ju! Och det fanns ju en verklig chans (uppenbarlien) till romans där mellan han och Emma. Markera för att läsa möjlig spoiler!(Dock så står han fortfarande med på IMDB både som Graham och Huntsman (olika för olika avsnitt) så kanske kan han komma tillbaka ändå!? Fast det kan ju självklart vara för att dom vill luras lite så man ska tro att han kan ha överlevt.)

Detta var ju, trots det faktum att Graham dog, det bästa avsnittet i seriens historia. Det var full fart från början till slut och det avslöjades många saker från båda världarna. Det väcktes ju dock frågor också. Vad gjorde egentligen Mr. Gold i skogen med en spade? Är Graham verkligen död? Kommer Emma någonsin öppna sitt hjärta igen? Vad var det för hemlighet som den onda drottningen berättade för Snow som hon sen inte höll för sig själv?

Lika som bär?

2011-12-12
Är det bara jag eller är inte Indiana Jones och Alaric Saltzman jättelika?! Vi satt och kollade på Indiana Jones igår och då helt plötsligt såg jag det! Kanske är det så att Matt Davis är Harrison Fords borttappade son för jag tycker verkligen att dom är superlika! Tror det är något med ögonen, det där kisander, som gör det...


Snygga Noomi!

2011-12-11
Wow vad Noomi Rapace är snygg! Här är hon på några bilder för tidningen Blackbooks december nummer. Det är svårt att se henne på dessa bilder nästan för hon är sååå snygg och när jag tänker på henne så är det alltid Lisbeth Salander jag ser... Det är ju verkligen skillnad på Lisbeth och Noomi minst sagt!

I Fokus: Kat Dennings

2011-12-11

Kat Dennings föddes 13 juni 1986 i närheten av Philadelphia där hon också är uppvuxen. Dennings gick aldrig i skola utan blev hemskolad och när hon först berättade för sin familj att hon ville bli skådespelerska så tyckte dom att det var den värst idéen någonsin. Men ändå så packade hela familjen ihop sig och flyttade till Los Angeles 2002 så att hon kunde skådespela på heltid.

Hennes första anmärkningsvärda roll var som en 13årig flicka i Sex and the City som anställer Samantha i ett avsnitt för att planera hennes bat mitzvah. Efter det så var hon med i den kortlivade serien Raising Dad, där hon spelade Bob Sagets dotter. Hon har även varit med i CSI, Brottskod: Försvunnen och Cityakuten. Hennes största roll är nog dock som Catherine Keeners dotter i 40 Year Old Virgin. Hon har även spelat i komedin The House Bunny, där hon spelade den piercade och felplacerade Mona.

Numera så spelar Cat Dennings rollen som Max i 2 Broke Girls. En sitcom skapad av Michael Patrick King som skapade Sex And The City. 2 Broke Girls om den cyniska och panka servitrisen Max som i ett svagt ögonblick låter överklass tjejen Caroline flytta in som även hon numera är pank.

På fritiden har Dennings en blogg som har varit uppe sen januari 2001 och hon videobloggar också på YouTube. Hon älskar djurbebisar, Shojo Manga och ost.

"There's nothing else I would rather do, unless there was a profession that involved cuddling bunny rabbits and kittens all day for money."


Time to face my fears!

2011-12-11
Jag är livrädd för Zombies! Visste ni det? Det är en otroligt konstig fobi eftersom jag vet att Zombies inte finns! Dock så är jag ändå skraj och kan inbilla mig att dom kommer efter mig när jag går ner i garaget för att hämta bilen till exempel. Eller snarare överallt där det är mörk och lite läskigt så kan jag inbilla mig att det finns Zombies... Normalt? NEJ. Men, jag är ju fortfarande ung och vi ungdomar får ha orationella rädslor! (Den som påpekar att jag fyller 30 i februari får stryk!)

För ett tag sen så lottade jag ju ut första säsongen av The Walking Dead men jag har alltså inte sett den själv! Detta ska bli ändring på. Jag blir så irriterad när folk pratar om serier som är så jäkla bra, som till exempel då The Walking Dead (eller varför inte American Horror Story tror jag den heter som jag heller inte vågat se än!) så nu ska vi börja kolla på den här hemma. Zombies eller inte, jag ska se serien. Vem vet, kanske kan jag bli av med min fobi på köpet?


Dom två sista Originals är avslöjade!

2011-12-10
Så ska vi snart få träffa dom sista Originals på The Vampire Diaries! Det är två bröder till vi kan väl bara vara överrens om att det inte finns några dåliga gener i Originals familjen... Alla är oförskämt vackra!


Den brittiska skådespelaren Caspar Zafer (till vänster) ska spela Finn medans den australiensiska skådisen Nathaniel Buzolic (till höger så klart) har fått rollen som Kol. Båda bröderna ska tydligen ha något otalt med Klaus, vilket inte är så konstigt eftersom han dödade deras mor och sen har han haft dom i kistor Gud vet hur länge...

Det där är alltså dom sista syskonen men... hur är det egentligen? Klaus hade sex syskon. En bror dog innan dom kom till den nya världen, lillebror Henrik blev dödad av varulvar, Elijah ligger i en kista, Elena har lagt Rebecka i Salvatore husets källare och sen är det självklart då Finn och Kol. Hur kommer det sig då att det finns fler kistor än Originals!?

Men denna frågan ska tydligen få sitt svar när serien kommer tillbaka tidigt nästa år.

Fem saker ni inte visste om One Tree Hill!

2011-12-09
Nu är det lite mer än en månad kvar tills den allra sista säsongen av One Tree Hill startar. En sista gång får vi träffa dom igen (eller tretton då om man ska vara petnoga) och det känns lite vemodigt måste jag säga... Här kommer i alla fall några saker som ni kanske inte visste om OTH...1. Sophia Bush älskar alla sina OTH killar!
Dom flesta vet nog att Sophia dejtade sin motspelare Chad Michael Murray, som spelade Lucas, i två år och även gifte sig med honom (dom skiljde sig dock fem månader senare när han tydligen varit otrogen mot henne med Paris Hilton!). Men visste ni att hon nu lever tillsammans med sin on-screen make Julian, Austin Nichols? Och hon har faktiskt även haft ett förhållande med James Lafferty, som spelar Nathan!

2. Jackson Brundage i en klass för sig själv!
Lillkillen Jackson Brundage, som spelar Nathan och Haleys son Jamie, är den enda som kommit in i serien utan att först ha varit en guest star. Han blev så att säga fast anställd direkt!

3. När historier blir verklighet!
Flera av dom storys som har berättats i serien har blivit verklighet då Bethany Joy Galeotti och Tyler Hilton faktiskt åkte på turne tillsammans i USA precis som deras karaktärer Haley och Chris Keller. Och Kate Voegele som spelar Mia har också varit på flera turnéer och spelat på en konsert som varit sponsrad av Starburst.

4. James Lafferty spelar basket i verkligheten.
Det är inte bara i serien som James Laffertys Nathan älskar basket utan även i verkligheten så är han en basketgalning! Han spelade på High School och vann pris för bästa spelare. Han har även spelat i ett NBA All-Star lag i 2008 och har varit värd för flera basket event i Wilmington. Han ägen även en liten del i basketlaget Wilmington Sea Dawgs.

5. Ålder är en lurig sak på TV
Shantel Van Santen, som spelar Quinn, spelar i One Tree Hill Haleys äldre syster fast hon i verkligheten är fyra år yngre än Bethany Joy Galeotti (som snart faktiskt fyller 31!) Om Moira Kelly som spelade Karen skulle varit Lucas mamma på riktigt så skulle hon varit 13 år när hon fick honom!

Sons of Anarchy - 4X14 - To Be (Act Two)

2011-12-08
Så var ännu en säsong till ända och redan igår kväll efter vi hade sett avsnittet så satt vi och suckade över att vi ville se mer och att det var många månader kvar tills nästa avsnitt kommer. Här kommer i alla fall mina tankar om säsongsavslutningen, har du inte sett detta avsnittet så läs inte vidare!


Jag måste säga (precis som alla andra?) att det var ett avsnitt som faktiskt förstörde alla tretton avsnitt innan. Det var inte ett dåligt avsnitt, det var känslosamt och välspelat, men det var alldeles för enkelt! Kartellen fixade till deras lilla problem med Potter. Bara så där. Jag måste säga att jag har väldigt svårt att tro på den där storyn men vi får väl se vart den tar oss i nästa säsong.

Detta avsnittet tryckte dock 'Delete' för nästan alla storylines denna säsongen. Jax som ville lämna klubben var tvingad att stanna för att rädda sin klubb. Clays död som har hintats om hela säsongen, lever självklart vidare. (Inte för att jag klagar, jag älskar Ron Pearlman!) Juice, lurad att lurad sin klubb, kom ur situationen utan problem. Allt var alldeles för enkelt!

Men tillbaka till det här med att Clay lever. Det kan ju faktiskt bli en ganska bra sak av det. Det kan bli en bra nästa säsong, Sutter ser ju i alla fall till att han har material till ett par säsonger till! Och jag är glad att han inte dödade Tara. Ännu en gång inser jag att han har rätt, det är mer intressant att se henne klara av livet nu utan sin kirurgtalang, så förhoppningsvis så gäller det även detta med att Clay lever.

Sen så måste jag undra över Charlie Hunnam (Jax) lite. Hur kunde han spotta Clay i ansiktet utan att ens blinka? Fy fan så äckligt! Det är ju verkligen en sån skymf att bli spottad i ansiktet och man måste vara ganska kall för att göra det. Jag måste säga att jag är imponerad över att Hunnam kunde göra det, det måste vara så svårt hur 'inne i karaktären' man än är kan jag tycka!


Så vad kommer hända nästa säsong?
Det kommer ju vara krig med The Niners och Damon Pope (jag hoppas dom ser till att få något stort namn till att spela Pope!) Jax (och förhoppningsvis Opie) försöker reda ut klubbens problem. Bobby, stackarn, sitter väl kvar där i fängelset. En jävla massa catfights mellan Gemma och Tara och Clay kommer intrigera för att få tillbaka sin plats vid bordet.

"I'm leaving all my options on the table"

2011-12-08
Ryktet går och det vill göra gällande att det är en fjärde Transformers film väntar på att bli gjord. Michael Bay, som regisserade dom första tre säger att han fortfarande inte bestämt sig men att han har flera studiomöten under den kommande veckan.

Snälla! Snälla! Snälla! Gör inte en en till! Ettan var bra, riktigt bra faktiskt. Tvåan var inte så dålig som alla sa och trean var så dålig att hjärnsubstans började sippra ur öronen när jag tittade på den. Det kan liksom inte bli sämre än den sista filmen. Men samtidigt så förstår jag varför dom vill göra en till, den sista drog in mer pengar än Konungens återkomst så då kanske det är värt att göra en skitfilm till*.

Jag har alltid försvarat Michael Bay filmer när alla gnäller på att dom inte har någon substans för jag har alltid tyckt att dom har gett det dom lovat. Man bli underhållen och man kan få sig några skratt och man kan få se några galna och oralistiska actionscener. Men den tredje filmen... Herregud! Jag satt hela filmen och väntade på att det skulle bli bra. När blir det bra? Svaret var aldrig! Den var så dålig att bara tanken på en fjärde film får mig att gå igång så på morgonen att jag blir helt förbannad!


(*Tyvärr är det väl bara att inse att även om Michael Bay bestämmer sig för att inte göra den fjärde filmen så kommer den ändå bli gjord och då lär den väl bli ännu värre än trean!)

Jag blir så stolt!

2011-12-07
Jag vet inte varför men jag blir så fruktansvärt stolt när jag ser svenskar lyckas i Hollywood. Faktiskt. Det kanske är konstigt men det väcker verkligen min svenska sida (som jag lovar är jävligt gömd oftast haha!) när jag ser svenskar lyckas over there!

Igår var det dags för premiären av Sherlock Holmes: A Game of Shadows och Noomie Rapace var självklart där! Och jag blir så där löjligt jävla lycklig när jag ser henne på röda mattan! Precis som jag blir när jag ser Max von Sydow, Alexander Skarsgard eller varför inte Lena Olin!

Svenskar börjar bli väldigt heta i Hollywood nu!


Noomie var otroligt vacker på premiären!

Extremely Loud and Incredibly Close

2011-12-07
Låt detta bli eran varning! Se inte trailern för den nya filmen "Extremely Loud and Incredibly Close" utan ett helt gäng med servetter! Jisses! Tårarna bara rann när jag såg den här trailern.


Misha Collins come back!

2011-12-07
Jag läste en artikel häromdagen om vilka olika sätt som man skulle kunna skriva in Castiel, eller i alla fall Misha Collins, i Supernatural igen. Det kanske inte är det lättaste eftersom sist vi såg Castiel så var han proppfull med Leviathans och traskade rakt ut i en sjö för att lite smidigt gå i atomer då hans inneboende ville ut. Det enda som var kvar av honom var hans trenchcoat.Så hur får man då tillbaka Misha Collins?

Gud helar honom: Eftersom Gud är Chuck Shurley (eller hur? Det kan inte vara någon annan!) och han har ju tidigare räddat både Sam och Dean tidigare och även fått tillbaka Castiel från döden tidigare.

Flashback eller tidsresande: Ibland så får man ju uppleva gamla äventyr i Supernatural. Kanske är det så att man får se mer av vad Castiel höll på med tillsammans med Crowley (jag har fortfarande svårt att tro på den storyn).

Jimmy Novaks återkomst: Istället för att Gud för tillbaka Castiel så kanske han för tillbaka hans kärl, Jimmy Novak.

Hallucinationer: Sam har tryckt ner hans syner av Lucifer (vad vi vet) men Sam har sett döda människor tidigare. Kanske kan Cas dyka upp i syner om (eller snarare när) Sam tappar kontrollen igen.

Så kommer då Misha Collins komma tillbaka till Supernatural? Han kommer definitivt inte (Markera för att läsa vidare!) vara med i bara ett avsnitt utan i minst TRE!!! Från och med avsnitt 17 kommer vi äntligen se Misha igen. Tack och lov!

Hart of Dixie - 1X10 - Hairdos & Holidays

2011-12-06
Så har man precis sett det sista avsnittet för detta året. Trist att man ska behöva vänta ända tills 24 januari innan man kan få se fortsättningen. Hart of Dixie har verkligen blivit en favorit av dom nya serierna och lite besatt som man blir är det alltid lite trist när man måste vänta flera veckor tills nästa avsnitt. Här kommer i alla fall mina tankar om det senaste avsnittet, läs inte vidare om ni inte har sett det än!


Jag vet att det är jättemånga som verkligen inte gillar Lemon men jag måste säga att jag tycker verkligen att hon är en intressant karaktär med väldigt många lager och jag gillar faktiskt henne mer och mer för varje avsnitt. Man börjar verkligen förstå varför hon är som hon är och det är verkligen en sorglig historia som hon bär med sig.

Inte blev det minsdre sorgligt i detta avsnittet när hon först får veta att hennes mamma har en ny familj! Jag är ju mamma och jag skulle ALDRIG kunna tänka mig att lämna mina barn, det är liksom otänkbart, så den där mamman hatade man ju redan från början och så har hon gift om sig och fått ett nytt barn! Hon växte inte i mina ögon precis! Men jag gillar Meredith Monroe så samtidigt är jag lite ambivalent här...

Härligt att Wade skällde ut George, för han har ju verkligen helt rätt! (Även om Lemon kanske inte förtjänar det eftersom hon ändå varit otrogen mot George...) Men jag gillar att Wade tar ett steg närmre Zoe fast jag hade helst velat se att hon hade tackat ja till drinken... Vadå en lång dag?! Man tackar väl inte nej till en drink med Wade?

Vad tyckte ni om avsnittet?

What if...

2011-12-06
Vad skulle hända om Meredith Greys mamma aldrig fick Alzheimers och dog? Skulle hennes liv se annorlunda ut? Skulle hon vara gift med Derek? Skulle kanske George aldrig dött? Skulle mamma Grey och Cheif Webber leva tillsammans? Några av dom frågorna kommer faktiskt bli besvarade då dom ska göra ett avsnitt som heter "If/Then" som utspelar sig en alternativ värld där Ellis Grey fortfarande lever och Addison Montgomery aldrig flyttade och då heller aldrig skiljde sig från Derek?

Så nu tar man alltså tillbaka det triangeldramat som serien började med och inte mig emot! Jag älskar såna här Meta avsnitt där man funderar över vad som skule kunna hända om en enda sak inte hade hänt...


Once Upon A Time - 1X06 - The Sheperd

2011-12-05
Här kommer mina tankar om det senaste Once Upon A Time avsnittet, har du inte sett det så bör du inte läsa vidare!


I flera veckor nu så har det hintats om att en älskad karaktär i 'Once' skulle dö och om dom menade det som hände Prince Charming (som tydligen inte var Prince Charming som vi känner, utan den riktiga) så var det ju ett ganska fegt sätt att skaffa tittare tycker jag utan att behöva faktiskt bli av med en karaktär. Dåligt! Förhoppningsvis så är den dom pratat om en karaktär som dör i nästa avsnitt (som är sista innan jul för övrigt) för jag känner mig väldigt snuvad på konfekten här!

Blev faktiskt lite orolig att Mary Margaret och David skulle få varandra där men precis som sig bör så blev det många fler hinder ivägen där för deras kärlek. Åh jag älskar spirande förhållanden i TV, dom är oftast mer intressanta än själva förhållandet!
Men vad håller doktorn på med nu då? Det känns som att det ligger mycket mer bakom hans lilla flörtande med Mary Margaret... Antagligen så är det väl Regina som ligger bakom det också...

För övrigt så var det kul att se Alan Dale igen. Och en drake! Det är alldeles för lite Alan Dale och drakar på TV numera!

I Fokus: Ian Somerhalder

2011-12-04


Ian Joseph Somerhalder föddes den 8 december 1978. Han började sin karriär som modell men jobbar numera som skådis och dom mest kända rollerna är som Boone Carlyle i Lost och som Damon Salvatore i The Vampire Diaries.

Somerhalder föddes i Covington, Louisiana. Han har en väldigt intressant bakgrundshistoria. Egentligen ska hans efternamn vara Hull. Hans biologiska farfars far var en rik engelsk man som fick en av sina älskarinnor gravid och betalade då en av sina arbetare att gifta sig med älskarinnan. Mannen hette självklart Somerhalder i efternamn.

Ians föräldrar skiljde sig när han var tretton och han växte upp med sin mamma. Han har en syster och en bror och familjen i Louisisana blev väldigt påverkade av orkanen Katrina 2005 och har inte kunnat bo i deras hus bland annat som blev totalförstört.

Somerhalder började sin karriär som model på sin mammas påverkan när han var tio. Han arbetade i New York, Paris, Milano och London och han har jobbar för stora märken so Calvin Klein, Dolce & Gabbana och Versace.
Hans första roll som skådis fick han i 1997 i en serie som hette "The Big Easy". Hans första ordentliga roll var i serien "Young Americans", en spin-off av Dawson's Creek. Han har även gästspelat i CSI, Smallville och Now And Again."To explore different parts of yourself and different emotional lives....not to hide from who you are but to actually explore who you are".


Supernatural - 7X10 - Death's Door

2011-12-04
Åh vad härligt det är med ett Bobby centrerat avsnitt! Det är en glädje att få se Jim Beaver i TV rutan. Han är så jäkla bra iblan att jag får gåshud! Här kommer mina tankar om det senaste Suernatural avsnittet och har ni inte sett det så gör ni bäst i att inte läsa vidare...


Det som gör Supernatural till en sån jäkla bra serie är inte monstrena, änglarna eller demonerna. Det är känslorna! Alla känslor som Bobby levererar i detta avsnittet känns så äkta och det är just det som gör Supernatural till just Supernatural. Det finns en äkthet i varenda tum trots allt det övernaturaliga.

Bobby som redan är en väldigt nyanserad karaktär fick ännu mer bakgrundhistoria i detta avsnittet och det är en sorglig sådan. Fast det visste man ju redan men det finaste måste ju har varit när Bobby sa till John att han visste att han inte var pojkarnas far. Fast det var han ju... egentligen var han ju det. John kunde ju aldrig se på pojkarna utan att bli påmind om deras mor och det uppdrag som han gett sig själv. Bobby däremot tog sig tiden att kasta boll.

Åh älskade Bobby vad jag hoppas att du går med 'Reapern'. Bli inte ett spöke, försök inte stanna utan gå vidare! Jag vet att jag var väldigt hård i mina ord mot Sera Gamble efter förra avsnittet men jag måste ändå säga att dom räddade det snyggt och gav verkligen Bobby en hjältes död. Han kämpade sig upp ur en koma för att hjälpa pojkarna en sista gång. Och med ordet "Idjit" så klart. Jag älskar när han säger "Idjit".

I miss you every day of my life!

2011-12-03
Åhhh Guuud vad jag saknar Gilmore Girls ibland! Det blir verkligen som ett fysiskt sug efter dom ibland... Nästan som jag blir röksugen ibland fortfarande, fast värre! Haha! Är det någon annan som har det här problemet?

Jag har i alla fall suttit och läst igenom massa härliga repliker och sånt på imdb och min saknad blir bara värre! Fan vilken bra serie det var! Måste snart ta och kolla på hela igen...Rory
: So, is this party Grandma's having going to be a big deal?
Lorelai: Not really. The government will close that day. Flags will fly at half-mast. Barbra Streisand will give her final concert... again.
Rory: Uh-huh.
Lorelai: Now, the Pope has previous plans, but he's trying to get out of them. However, Elvis and Jim Morrison are coming and they're bringing chips.

Lorelai: Give me a burger, onion rings, and a list of people who killed their parents and got away with it. I need some heroes.

Nu kan du ha TVD runt handleden också!

2011-12-02
Nu är väl kanske inte detta ett mode som kommer slå igenom speciellt mycket men för dom allra mest inbitna (haha!) fansen så kanske ett The Vampire Diaries armband är en toppen julklapp! Jag kan tycka att 90 dollar är i högsta laget men det är jag det.


The Walking Dead tävlingen är avslutad!

2011-12-01
Grattis till Millah som vann The Walking Dead tävlingen! Du har fått ett mail!Sons of Anarchy - 4X13 - To Be (Act One)

2011-12-01
Nu är det bara ett avsnitt kvar av denna fjärde säsongen av Sons of Anarchy och det är många, många trådar kvar att knyta ihop. Som vanligt så blir det väl en jävla cliffhanger så man går och är förbannad i över ett halvår innan man får se vad som händer.
Här kommer i alla fall mina tankar om "To Be (Act One). Har du inte sett avsnittet så läs inte vidare!


Jag måste säga att jag är lite besviken på detta avsnittet men kanske borde jag inte säga så ändå? Det är ju ändå en del till av avsnittet att se så kanske bör jag inte lägga någon dom på avsnittet utan att först ha sett del 2?

Jag läste en rescension på avsnittet som sa att Jax är seriens hjälte och därför så var det självklart att Opie inte kunde döda Clay. Trist och förutsägbart säger ja! Vad härligt det hade varit om Opie faktiskt kunde fått den upprättelsen. Jag har alltid tyckt att SOA alltid gått egna vägar men tyvärr så var det otroligt förutsägbart vad som skulle hända. Chocka mig istället!

Just nu kan jag inte se framför mig vad som ska hända i det sista avsnittet. Jag kan inte se om Clay överlever detta eller inte. Jag kan inte se hur han rimligtvis skulle kunna överleva men allt är möjligt i Sutters lilla värld... En sak som jag är säker på är att Jax inte kommer lämna klubben (och om han gör det i sista minuterna av nästa avsnitt så är han ju tillbaka lagom tills säsong fem börjar) men frågan är vad Tara kommer göra då. Hon kändes så kall och distanserad i detta avsnittet och hon börjar bli mer och mer som Gemma. Tara har varit lite av den moraliska fyren i Sons och om hon blir som Gemma så skulle jag bli lite ledsen. (Även om Maggie Siff förtjänar lite roligare scener, hon är ju en riktigt bra skådis!)

Och Jax fick äntligen läsa breven! Det var väl ta mig fan på tiden! Dock så fick han ju självklart inte hela sanningen... Alla är så luriga att jag blir tokig snart. Men Jax fick i alla fall sanningen och även om jag hade önskat att Gemmas del i det kom fram så är jag glad att han fick veta nu.

Nä, jag känner mig inte nöjd med avsnittet. Fast jag älskar fortfarande Tig (även om han var så jävla dum och startade ett krig med 'The Niners'!) och Happy har blivit en favorit under säsongens gång... Bäst repliken kom ju från Happy i detta avsnittet; "He needs to die. Like a lot." Han är så härlig!

Vad tyckte ni om avsnittet?

Dean + aunt Jenna = sant?

2011-12-01
Jodå, det verkar faktiskt så! Sara Canning som spelade aunt Jenna i The Vampire Diaries kommer till Supernatural för ett gästspel i januari.


Sara Canning kommer spela en kvinna som kommer ha en liten fling med Dean. Sera Gamble säger att Dean och Lydia som Cannings rollfigur heter kommer ha en oförglömlig kväll med att det snart händer oväntade saker. Ja allting kan ju hända i Supernatural, speciellt med alla Leviathans som springer runt!