I Fokus: Kat Dennings

2011-12-11

Kat Dennings föddes 13 juni 1986 i närheten av Philadelphia där hon också är uppvuxen. Dennings gick aldrig i skola utan blev hemskolad och när hon först berättade för sin familj att hon ville bli skådespelerska så tyckte dom att det var den värst idéen någonsin. Men ändå så packade hela familjen ihop sig och flyttade till Los Angeles 2002 så att hon kunde skådespela på heltid.

Hennes första anmärkningsvärda roll var som en 13årig flicka i Sex and the City som anställer Samantha i ett avsnitt för att planera hennes bat mitzvah. Efter det så var hon med i den kortlivade serien Raising Dad, där hon spelade Bob Sagets dotter. Hon har även varit med i CSI, Brottskod: Försvunnen och Cityakuten. Hennes största roll är nog dock som Catherine Keeners dotter i 40 Year Old Virgin. Hon har även spelat i komedin The House Bunny, där hon spelade den piercade och felplacerade Mona.

Numera så spelar Cat Dennings rollen som Max i 2 Broke Girls. En sitcom skapad av Michael Patrick King som skapade Sex And The City. 2 Broke Girls om den cyniska och panka servitrisen Max som i ett svagt ögonblick låter överklass tjejen Caroline flytta in som även hon numera är pank.

På fritiden har Dennings en blogg som har varit uppe sen januari 2001 och hon videobloggar också på YouTube. Hon älskar djurbebisar, Shojo Manga och ost.

"There's nothing else I would rather do, unless there was a profession that involved cuddling bunny rabbits and kittens all day for money."


0 Comments


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback