The Expendables.

2010-08-30

Ja fy fan! Stallone, Schwarzenegger, Willis, Li, Rourke, Statham och Lundgren. Fan vad dom kommer tjäna pengar på dessa namn under hösten haha! Riktigt bra film! Måste ses!

Glee!

2010-08-24

Har ni sett Glee? Jag älskart! Det är som att få kolla på Bring it on "musicstyle" i entimmes avsnitt. Kolla in det om ni inte har sett det!

Fångarna på fortet!

2010-08-23
Ikväll klockan åtta kan jag lova att jag kommer sitta bänkad framför TVn. Ikväll börjar nämligen Fångarna på Fortet!


Jag älskade verkligen det programmet när jag var liten. Jag ville så gärna vara med i det. Fast jag hade ju vissa förbehåll iofs. Jag skulle inte behöva gå in till spindlarna! Jag skulle verkligen vägra haha! Ska bli riktigt kul att se detta ikväll. Kul att dom tagit tillbaka en sån här grej. Hoppas bara att inte den där jobbiga Dan Bäckman står uppe i tornet utan att det är Fader Fouras igen...

Ska ni kolla ikväll?

Super pics

2010-08-17
Kom över lite bilder från inspelningen av avsnitt 3...


Cas åkte ut genom ett fönster...


Men klarade sig uppenbarligen...


En utav två drömbilar som dom har... Jag har inte ens en men dom får ha två. FUSK!

Snart är det höst!

2010-08-12
Sommar i all ära. Värme, sol, bara ben. Det är ju underbart helt klart men jag längtar till hösten. Varför? Jo det är väl egentligen inte så konstigt. Det är INGEN bra TV på sommaren (nästan)! Fick jag bestämma så skulle mina favoritserier gå ca 3 gånger i veckan året om. Tydligen så behöver skådisar också semester. Very crazy!

Så vad längtar jag mest efter då? Supernatural så klart! Har spenderat hela sommaren med att försöka hitta info om vad säsong 6 ska handla om. Vad kan man göra efter man har behandlat Armageddon egentligen?


Nu blir det spoilers så vill du inte veta vad som kommer komma i nästa säsong så ska du inte fortsätta läsa...

För ett par veckor sedan var det den årliga Comic Con mässan i San Diego. Supernatural gänget var ju självklart där för att prata om den nya säsongen och även visa några minuter från det första avsnittet på säsong 6.
Sera Gamble sa detta under denna dagen:
"We're not necessarily approaching it as our last season, but we are prepared for the eventuality."
(Zap2it.com)
Kanske kanske kanske kan vi få även en sjunde säsong. Jag tänker inte hålla andan men hoppas kan man ju alltid. Nog om det, vad händer nu då i säsong 6?

I slutet av säsong 5 så såg man ju en gatulykta explodera och sen stod Sam där under och iaktog Dean. Självklart började man undra om det verkligen var Sam och detta är nu bekräftat. Det är den riktiga Sam. Nya säsongen börjar ett år efter att Sam offrade sig. Dean lever ett helt vanligt familjeliv nu med Lisa och Ben. Sam har tydligen hållt på och jagat och inte gjort sig själv känd för Dean som fortfarande tror att Sam är död. Antagligen blir det som i första avsnittet fast tvärtom. Sam kommer och ber Dean om hjälp.

Dom ska i alla fall i denna säsong återgå till början igen. I alla fall om man tänker på vad det handlade om. Då var det mer monster och varelser som jagades. Detta ska dom börja med igen då och denna gång undersöka varför alla dessa varelser har blivit helt galna efter att Lucifer sattes i buren igen.

Nästa avsnitt Exile on Main street kommer visas fredagen den 24/9. CAN'T WAIT!

Varje år på Comic Con så tar dom med sig dom första minuterna utav den nya säsongen. Denna gången får man inte se Dean eller Sam utan Bobby. Här är dom... Dom första 4 minuterna på säsong 6.


Någon mer som längtar precis lika mycket som jag?!

Pick me up

2010-08-02
Jag var så måndagsbitter i morse så jag var tvungen att ge mig något fint. Finns det något finare än detta?