Höstschema

2012-06-30
Det börjar trilla in lite datum för serierna i höst. Favoriterna från CW kommer vi ju få vänta på ända till oktober men det kommer väl vara väl värt väntan hoppas jag! Men det kommer finnas andra serier, bde nya och gamla, som är värda att se innan dess!
 
 
Augusti
9 Go On (börjar sedan på ordinarie tid 12/9)

September
12 The New Normal
18 Revolution, Bones, The Mob Doctor
26 New Girl, Ben And Kate

Oktober
3 Hart of Dixie
4 Supernatural
9 Gossip Girl
11 Arrow, Chicago Fire
12 The Vampire Diaries, Beauty and the Beast
17 Emily Owens M.D.
20 Nikita
 
Jag har valt dom serierna som jag kommer följa (eller åtminstonde kolla in pilotavsnittet på) men det finns datum för alla serierna på tre olika networks än så länge. Dom hittar ni här... CW. NBC. Fox.

Nu är vi hemma igen!

2012-06-27
Hej hej hej! Efter en underbar ledig vecka så är vi hemma igen i vårt eget krypin. Det kanske är en klysha men det är så sant ordspråket "borta bra men hemma bäst". Det är alltid så skönt att komma hem till sitt eget igen!
Jag ska självklart sätta mig och kolla ikapp alla serierna som jag har missat under veckan och sen på måndag så börjar jag jobba igen! Det är plågsamt ska ni veta, jag vill helst inte lämna barnen men det blir nog bra tillslut!
 
Två avsnitt Rizzoli & Isles, alla tre avsnitten av Dallas, två avsnitt av Saving Hope och två avsnitt Falling Skies. Sen är det självklart True Blood som väntar och även avsnitt två och tre av nykomlingen Bunheads. Jag har att göra så det är bara att sätta igång!

Ni behöver inte Deppa längre...

2012-06-20
Johnny Depp och Vanessa Paradis har tydligen gått skilda vägar efter 14 år tillsammans... Alltid lika trist när familjer går sönder så där men det är nog många, många kvinnor och män där ute som nu gärna skulle få en dejt med Herr Depp.
 
Idag åker vi för övrigt på semester så det kommer bli tyst som graven här i en veckas tid. Det är dags att ladda upp batterierna ordentligt innan jag börjar jobba om en och en halv vecka... Hoppas ni får en bra vecka, det ska jag absolut ha!

Nytt i höst: Go On

2012-06-18
Matthew Perry kan jag ge hur många chanser som helst efter Vänner. Hur många som helst. Hans senaste två projekt har ju inte kunnat matcha Vänners succé (frågan är ju om något kan det!) men Perry ger så klart inte upp och kommer med ett nytt projekt i höst.


Jag älskar trailern. Den är så rolig så man skrattar och så sorglig så man blir tårögd. Detta längtar jag efter helt klart! Perry spelar en radiopratare vars fru nyligen gick bort och går i gruppterapi för att bearbeta sorgen.
Känslan för hur man balanserar humor och sorg kommer kanske bli Go Ons svårighet men jag ser fram emot pilotavsnittet och Perrys härliga humor.


Testar den nya plattformen...

2012-06-15
Insåg när jag loggade in på min andra blogg att nya blogg.se som jag skrev om i inlägget innan var ju inte för alla så ni kanske inte fattar vad jag pratade om. Nu ska här testas för fullt för att kolla in dom nya funktionerna! En liten stund i alla fall innan det är dags att gå med barnen till dagis om en stund...


En oväntad bloggpaus...

2012-06-15
Vad förvånad jag blev när jag loggade in nu på morgonen och fick se det helt nya upplägget på blogg.se. Gilla! Först så blir man fundersam och tänker va fan är det här och sen inser man att allt är så otroligt mycket bättre. En bloggpaus var inte så dumt tydligen för då fick man sig en liten surprise så här på fredagsmorgonen!

Efter en ganska omvälvande vecka känslomässigt så har jag hållt mig väldigt långt borta från datorer och TV för att få tid att tänka och reflektera över vissa saker. Dottern håller dessutom på att skolas in på dagis och jag har alltså spenderat hela veckan på dagis med en ljudnivå därtill. Dom som jobbar på dagis måste ha superöron och supertålamod! Jag har inte haft ork eller lust att blogga och jag förstår om ni rymmer härifrån efter våren och tidiga sommaren då bloggandet har varit väldigt dåligt... men man vet aldrig vad som händer bakom kulisserna eller hur?

Bjuder på lite Smolderhalder på morgonen så kanske ni förlåter mig för mitt tilltag att inte blogga?

TVD spoilers för säsong 4!

2012-06-09
The Vampire Diaries är inte tillbaka förän i oktober men det trillar in lite spoilers för den kommande fjärde säsongen då och då. Läs inte vidare om ni vill vara helt ovetande om vad som komma skall!


Stefan kommer att förlita sig på Caroline under Elenas övergång. Stefan och Caroline hade otrolig kemi under dom avsnitt av säsong 2 där Caroline gick igenom sin förändring tycker jag och det ska bli härligt att se dynamiken mellan dom igen.

Det är möjligt att Caroline och Matt kanske får en andra chans. Matt behöver verkligen lite kärlek i sitt liv igen, han har alltid varit den som fått stå tillbaka och han förtjänar lite kärlek igen. Caroline är ju ock fortfarande väldigt kär i Tyler så antagligen är detta någonting man får vänta lite på...

Megan Fox gravid!

2012-06-09
Det har ju cirkulerat en hel del rykten om att Megan Fox skulle vara gravid men jag tror aldrig på sådana rykten förän jag ser en babybump. Och här är den! Skulle jag gissa över tid så har hon nog fyra månader kvar tills en liten bebis kommer men jag är ju ingen expert trots två egna.


Nu funkar internet igen! Thank God!

Nedkopplad...

2012-06-08

Här hemma är vi helt nedkopplade. Inget nät, ingenting. Vet inte vad som kan vara fel men något bloggande blir det inte förrän det är fixat så klart...


Second impressions...

2012-06-06
Efter att ha sett det första avsnittet av Friday Night Lights så var jag ju inte speciellt intresserad av att fortsätta egentligen men så sa ni att det blev bättre och ni hade helt klart rätt! Redan i avsnitt tre satt jag och grät som en galning och jag är väldigt nyfiken på vad som ska komma!

Tack för att ni sa att jag skulle fortsätta och ni hade rätt! Man bryr sig inte längre om den skakiga kameran!


Mads Mikkelsen som Hannibal Lecter!

2012-06-06
Den danska skådespelaren Mads Mikkelsen har fått rollen som Hannibal Lecter i NBCs nya serie om den människoätande psykologen. Serien kommer bli en omarbetning av Thomas Harris bok Red Dragon. Jag tycker det ska bli jätteintressant att se men jag är väldigt skeptisk till någon annan än Anthony Hopkins spelar Hannibal eftersom han är fantastisk som Lecter men jag tänker absolut ge Mikkelsen en chans!


White Collar är snart tillbaka!

2012-06-05
Det är inte långt kvar innan vi får se Neal Caffrey igen och för mig som ganska nyligen började så hela White Collar serien så har väntan inte varit speciellt lång. För er andra har väntan varit värre... men snart är Neal, Peter och alla dom andra tillbaka igen! Närmare bestämt den 11 juli!

Här har ni en titt på säsong fyra och håll ögonen ordentligt öppna vid tio sekunders snåret... Ni kommer tacka mig!


Någon mer än jag som längtar till måndag?

2012-06-05

Nytt i höst: Guys With Kids

2012-06-04
En av dom nya serierna i höst står komedimannen Jimmy Fallon bakom. Jag har aldrig tyckt han varit speciellt rolig så jag förväntade mig inte speciellt mycket innan jag såg trailern. Serien handlar om tre män, en arbetande, en singel och en stannahemmande, och deras problem med hur dom ska få ihop livet med småbarn, förhållanden och vänskap.

Är söta barn en anledning att se på TV? Ibland kanske men jag tror inte att Guys With Kids barnen är en av dom faktiskt. Jag kommer, som med allt annat som kommer nytt, se pilotavsnittet för att se vad det är men detta är någonting som jag inte tror att jag kommer tycka om. Det verkar inte alls vara min sorts humor och jag tycker det verkar vara väldigt stereotypt. Dessutom så kryper det i mig av den otroligt högljudde och skrikige Anthony Anderson så att han är med ger Guys With Kids ett lägre betyg innan serien ens har visats.MTV gör serie baserad på Screamfilmerna!

2012-06-04
Jodå ni läste rätt. Tydligen ska MTV (som jag aldrig kollar på numera för det är ju för fabian inga musikvideos längre!) göra en serie baserat på Screamfilmerna. För egen del så känns det inte som att det är något jag skulle vilja se faktiskt. Visst, jag blev rädd av dom första två filmerna. Kanske livrädd till och med eftersom jag är en fjant. Tredje filmern kanske gjorde att man hoppade till någon gång men under fjärde satt jag mest och gäspade. Det är ju samma sak varje gång och nu ska dom göra samma sak fast i en serie?

Är Scream serien någonting ni skulle kolla in när den släpps?


Friday Night Lights

2012-06-01
Eftersom jag kollade färdigt på Falling Skies på två dagar och jag kände att jag inte orkade med Dawsons gnäll riktigt än (tänkte jag skulle ta upp tittandet där igen nu efter bröllopet men Dawsons gnäll funkar inte för mig när regnet vräker ner!) så jag valde att börja kolla in serien Friday Night Lights.

Det är så många som älskar den här serien efter vad jag har förstått men efter det första avsnittet så är jag inte jätteimponerad. Jag tycker det är väldigt jobbigt med den skakiga kameran och jag tyckte inte att man fick någon speciellt bra inblick i karaktärernas liv egentligen. Men jag ska ge FNL ett par avsnitt till för att se om det bättrar sig.

Ni som har sett serien, vänjer man sig vid den skakiga kameran och "dokumentärkänslan" eller fortsätter det vara jobbigt fyra säsonger rakt igenom?