Falling Skies

2012-05-31
Jag hade lust att se något helt nytt och jag kände för att se lite "jordens undergång" stil. Eftersom jag inte klarar av Zombies så är ju inte The Walking Dead ett alternativ. Istället valde jag att kolla in serien Falling Skies, ett drama om människor som försöker överleva efter att jorden har invaderats av utomjordningar.


Sex månader efter att utomjordningar har invaderat jorden har de människor som överlevt invasionen grupperat sig och bekämpar utomjordningarna med gerillakrig och samlar allt dom kan för att överleva.

Det här är så jäkla bra! Otroligt bra! Jag kollade färdigt på säsong ett på två dagar. Jag kunde inte sluta titta. Det är riktigt snyggt gjort och det märks att Spielberg är inblandad. Kvaliten är så pass hög för en TV-serie att man måste bli lite imponerad över vilken sorts budget dom måste ha! Det enda att klaga på kan vara de robotar, som kallas Mechs, kan ibland vara lite fult inklippta, det ser inte helt rätt ut alla gånger men det gör faktiskt inget.

Någonting jag älskar med serien är att karaktärerna inte är perfekta. Dom är självklart skadade efter att sett sina älskade dödas eller efter att dom sett sina barn föras bort för att få en sele på nacken. Dom har inga problem med att sätta pistoler och gevär i handerna på barn. Dom är förstörda och skadade på sätt som man inte kan förstå men ändå så kämpar dom för livet och rätten att överleva!

Utomjordingarna ser faktiskt ut lite som chefen i Monsters Inc. Dom är ondskefulla, slemmiga kryp men med förvånansvärt snälla ögon. Men i speciellt ett avsnitt blir man förvånad över kärleken en utomjording visar en grupp bortförda och selade barn.

Nu väntar jag bara otåligt på säsong 2 som börjar den 17e juni!

Istället för Revenge...

2012-05-31
Idag är det ju som bekant inget Revenge eftersom det gick på sommarlov förra torsdagen. Istället tänkte jag att jag bjuder på en söt bild på Revengeparet Emily VanCamp och Joshua Bowman...


The Vampire Diaries: The Awakening

2012-05-30
Jag har börjat läsa The Vampire Diaries böckerna. Jag är än så länge bara på bok ett och det känns verkligen som att läsa om helt nya karaktärer. Det är ju inte mycket som är det samma som i serien helt klart.


Elena är en riktig subba rent ut sagt så det är inte svårt att se henne som den svala, blonda unga kvinnan hon är i boken. Hon manipulerar och kräver precis allt och hon är en ganska fruktansvärd människa faktiskt. Jag är ju inte speciellt förtjust i Elena karaktären i serien men hon är en miljon gånger bättre än i första boken!
Stefan är inte från Mystic Falls utan från italien och han är flera hundra år gammal verkar det som... Mystic Falls heter inte ens det utan Fells Church. Damon har än så länge inte dykt upp men jag hoppas att han är lika härlig som i serien men det lär han väl inte vara...

Man kan bli förvirrad av att läsa boken men det hjälper att inget är det samma som serien för då kan man se andra personer framför sig. Inte ens namnen är desamma. Tyler heter Smallwood till exempel och inte Lockwood... Dom har i alla fall inte varit rädda för att ändra saker från boken när dom började göra serien! Men jag är tillräckligt nyfiken på böckerna för att fortsätta läsa.

Det här med nedläggningar...

2012-05-29
Bolagen i USA har släppt sina totala tittarsiffror för säsongen 2011-2012 och det är helt klart ett par överraskningar. Visste ni att nerlagda The Secret Circle och Terra Nova är trea respektive femma i mest sedda serier på sina olika TVbolag och ändå blir dom nerlagda! Jag gissar att det inte gick ihop sig med pengarna helt enkelt eftersom detta var två serier som var väldigt dyra att producera på grund av specialeffekterna som användes.

Terra Nova kan jag klara mig utan, vi kollade inte färdigt på första säsongen faktiskt. Jag ville se många fler dinosaurier så jag var besviken. The Secret Circle ville jag väldigt gärna se en andra säsong på men förhoppningsvis är Beauty and The Beast en bra ersättning!Trailer #2 för True Blood!

2012-05-29
Så har HBO släppt en andra trailer för True Bloods femte säsong som börjar den 11/6. Det är alltså inte mer än två veckor kvar! Snart är sommaren här och med det ett helt gäng med härliga killar att kolla på... Några utav dom finns ju helt klart i True Blood...


Så var man fru Lorinius

2012-05-28
Jo då mina vänner. Nu är jag gift. Fru Lorinius. Linda Lorinius. Tokigt det där... vet inte riktigt hur jag ska vänja mig vid ett nytt efternamn haha! Vi får hoppas att det går fort, det lär väl bli en del felskrivningar i början misstänker jag!

Vi hade i alla fall en underbar dag. Perfekt väder, perfekt mat, perfekt sällskap och det viktigaste av allt... båda sa ja! Jag är jättelycklig men jag tycker ändå att det känns lite konstigt. Det känns konstigt för att det inte känns konstigt om ni förstår vad jag menar. Allt känns som vanligt förutom att jag har diamanter på mitt ringfinger och jag kan kalla Timmy för min make numera...


Om ni vill se mer bilder så får ni hojta så kan jag göra en liten bildbomb från vår underbara dag!

Säsongsavslutning: Revenge

2012-05-24
Så var Revenges första och otroligt spännande säsong över och det förtjänar ju helt klart ett eget inlägg så här mitt i bröllopsveckan!


Jag visste ju att det inte skulle sluta lyckligt. Det är standard när det kommer till säsongsavslutningar. Allt för att plåga sina tittare riktigt ordentligt hela sommaren! En av chockerna var ju så klart att Amanda är tillbaka! Och gravid dessutom! Det måste vara en riktig monsterbebis där inne med tanke på hur stor hon är... Hur lång tid har gått sedan hon stack egentligen?
Jack är ju så klart världens bästa och tar ju hand om sitt barn så klart. Och Emily står och gråter utanför av sorg. Och kanske lite ilska också misstänker jag. Såg ni blicken som Emily gav Amanda när hon tackade Emily för att hon fanns där för Sammy i "hennes ställe" när han dog? Om blickar kunde döda!

Är Victoria verkligen död? Antingen så tog hon Conrads varning på allvar (för visst var det väldigt uppenbart att det skulle hända något med planet?) och klev av eller så ville kanske inte Madeline Stowe vara med mer. Jag har ingen information om hur det ligger till just nu men jag hoppas att isdrottningen inte är död!

Den största chocken i avsnittet var ju dock helt klart att Emilys mamma verkar vara i livet. Jag vet att dom från början faktiskt hade tänkt att ta tillbaka David Clarke och återuppväcka honom men eftersom alla fans satt på nätet och skrev om att dom trodde att dom skulle göra det så struntade dom i den idén. Istället verkar dom ha återuppväckt en annan av Emilys föräldrar.
Jag tror inte ens att man vet vad Emilys mamma heter, hon har inte alls varit i fokus under säsongen och jag vet inte om man ens har fått veta hur hon dog. Men hur som helst så ska det bli väldigt intressant att se hur dom introducerar henne och vilka kopplingar hon har till The Initiative och David Clarkes fall.

Kan det bli september nu?

Nytt i höst: Emily Owens, M.D.

2012-05-24
First Cut hette denna serien från början men fick byta namn till Emily Owens, M.D. efter dess huvudkaraktär. Efter vad jag har förstått så handlar detta om en kirurgstudent som upptäcker att livet på ett sjukhus kan vara precis lika jobbigt som high-school...


Detta är en serie som jag verkligen är osäker på. Har vi inte redan en serie om kirurgstudenter? Ska detta vara Grey's Jr. då eller? Jag kommer kolla in första avsnittet så klart för att bilda mig en egen uppfattning men efter vad jag har sett på klippet nedan så verkar inte detta vara speciellt spännande. Kanske kan man få en annan uppfattning när dom släpper andra klipp eller en trailer men just nu är jag helt klart reserverad!


Trailer för Revolution

2012-05-23
Är det någon serie jag måste kolla in i höst så är det thrillern Revolution! Det är ju för det första Kripke som är en av skaparna (mannen bakom Supernatural) och det är väl egentligen det enda som behövs för att jag ska ge det en chans!

I en värld där alla former av energi har försvunnit har mänskligheten gått tillbaka till en livsstil som man levde före industrialiseringen. Regeringar har fallit och istället är det miliser och beväpnade män som styr områden med järnhand.


Jag kommer absolut ge denna serien en chans, detta är något som jag tycker verkar väldigt spännande! Det enda som jag är lite reserverad över är att detta kanske skulle passa bättre som film? Men det är Kripke och Abrams så jag kommer absolut kolla in Revolution!


First Look; The Beauty and The Beast

2012-05-22
Kristin Kreuk, som spelade Lana i Smallville, är tillbaka på CW med den nya serien The Beauty and the Beast, en remake av succeserien med Linda Hamilton och Ron Pearlman. I denna spelar hon Catherine Chandler, en mordutredare i New York, som många år tidigare blev vittne till sin egen mors mord. Precis innan hon själv blev skjuten så räddade någon, eller något, henne.

När hon utreder ett mord leder det henne till Vincent Keller, en doktor som enligt rapporter blev dödad i Afghanistan 2002. Hon får veta att han faktiskt lever och att han av mystiska anledningar lever utför samhället eftersom han, när han blir arg, inte kan kontrollera sin superstyrka.


Jag älskade den första versionen av serien, fullkomligt älskade, så jag är faktiskt lite reserverad över denna serien. Jag gillar att dom inte har gjort honom till en lejonmänniska som Pearlman var. Det kan bli jättebra och spännande men då gäller det att dom klarar av att göra detta till en egen serie och inte en kopia av 80-tals versionen.


På lördag är det dags...

2012-05-21
Denna veckan gifter jag mig så jag kommer denna veckan inte hinna blogga något speciellt. Jag tänkte allt hinna med ett inlägg om Revenges säsongsavslutning på torsdag men annat än det kommer det inte bli eftersom jag har miljarder saker att klara av innan lördag!
Dock så har jag tidsinställt några inlägg om några av dom nya serierna som kommer i höst så det slipper vara helt tomt här i veckan!


Säsongsavslutning: Supernatural

2012-05-21
Ännu en säsong av Supernatural till ända och varje gång så känns det som en gåva att dom kommer tillbaka för ännu en säsong. Ska man tro vad presidenten för CW sa på CW Upfront i veckan så kommer Supernaturals åttonde säsong inte vara dess sista heller. Underbara nyheter eller hur?!


Jag brukar ju alltid höja Supernatural till skyarna men denna säsongsavslutningen kändes inte riktigt som en säsongsavslutning faktiskt. (Även om jag älskade att Baby äntligen fick visa sin vackra svarta lack!) Den var inte riktigt så spännande och gripande som dom tidigare har varit. Dean och Castiel hamnade i skärselden. För ett ställe som jag tycker borde vara ganska eldigt så är det ganska bevuxet eller hur? Monstren som sprang runt där och jagade varandra var löjliga med sina röda ögon. Det var väl meningen att det skulle bli skrämmande men det var bara fjantigt faktiskt. Det hade varit bättre att bara visa svarta gestalter i bakgrunden istället för dom där ögonen...

Jag gissar att Dean och Cas kommer vara i Skärselden några avsnitt för Sam och Dean kommer tydligen vara åtskilda i början av säsong åtta. Anledningen till detta verkar vara Jared som fick barn för några månader sedan. Om dom inte har lika många scener tillsammans så behöver dom inte jobba lika mycket och Jared kan spendera mer tid med sin familj. Inga konstigheter tycker jag.

Bobby är borta på riktigt nu. Det var skönt att se att han fortfarande hade tillräckligt med självkontroll så han kunde be Sam och Dean att bränna flaskan så att han kunde gå vidare. Jag kommer verkligen sakna Bobby men hellre att han är död än att han är ett spöke! Jag kommer sakna hans "Idjits!" och alla andra underbara repliker han har...

Dick Roman är död och skickades tillbaka med Dean och Cas till skärselden. Jag undrar om man kommer få se till honom i säsong åtta också på andra sidan. Jag kan säga att jag har faktiskt fått nog av honom. Leviathans har inte varit riktigt så bra som årets bad guy som jag hade hoppats på tyvärr... Det hade säkert kunnat bli bättre men tyvärr kom dom inte riktigt ända fram. Supernaturals bästa bad guy är ju fortfarande Yellow Eyes helt klart!

Trailer för 666 Park Avenue

2012-05-20
En av höstens nya serier heter 666 Park Avenue och är baserad på boken, med samma namn, av författaren Gabriella Pierce. Jag har faktiskt aldrig ens höst talas om denna boken, och jag brukar i alla fall inbilla mig att jag har koll, så jag är helt okunnig när det gäller story här.


Tittar man på trailern så verkar det som att det handlar om ett par som flyttar in på en exklusiv adress för att sköta driften av fastigheten men dom har ingen aning om att dom flyttar in i ett hus där allsköns konstigheter pågår.
Jag fick en känsla av att detta är en serie som kommer gå i American Horror Storys fotspår lite och därför inser jag att detta kanske inte är något för mig eftersom jag är en tönt och är livrädd för skräckfilmer och annat. (Första säsongen av Supernatural var för mig liiiite för läskig första gången jag såg den haha!) Men jag kommer i alla fall kolla in piloten för att bilda mig en uppfattning för det är ändå ett helt gäng med kända ansikten med i denna serien! Två svenskar bland annat!


Kommer i höst: Arrow

2012-05-19
Här kommer den första titten på den nya CW serien Arrow som börjar i höst. Den handlar om en man, som spelas av den löjligt snygga Stephen Amell, som återvänder hem, som en helt annorlunda människa, efter att ha varit försvunnen i flera år och är nu superhjälten Arrow.Jag har aldrig sett mer än avsnitten där Jensen Ackles är med i Smallville så därför har jag aldrig heller stiftat någon bekantskap med superhjälten Green Arrow. Därför har jag inte heller någon koll på vad serien i grund handlar om mer än det lilla jag har hört om den.
ydligen ska det vara en ganska politisk serie och handla mycket om orättvisor i samhället. Jag hoppas att det blir en framgångsrik serie, mycket för Supernaturals skull, som har parats ihop med Arrow på onsdagar på CW... och sen skulle det inte skada med lite mer ögongodis utöver Dean ;)

Shonda Rhimes förklarar...

2012-05-18
Efter det fruktansvärda avsnittet som Grey's Anatomy slutade sin säsong med så har skaparen Shonda Rhimes släppt en pressrealese där hon förklarar ödet för två av karaktärerna. Jag svartmarkerar texten så att ni som ännu inte sett avsnittet inte råkar läsa något ni inte borde.
Till er som har sett avsnittet men som inte vill veta spoilers för nästa säsong tänk er för innan ni läser vidare!

"Okay. Callie said it best tonight: Life changes in an instant. Turns on a dime.

This finale was incredibly hard to write. I did not enjoy it. It made me sick and it made me sad. We end the season not knowing ANYTHING about the future. Except for two things. We know we are definitely saying goodbye to two of my favorite people: Chyler Leigh (Lexie) and Kim Raver (Teddy).

I know this season's finale had some surprises for viewers and the exit of Kim Raver was one of the big ones. But Kim's series option was up and she was ready to give Teddy Altman a much-needed vacation. It's been a pleasure working with someone as talented and funny and kind as Kim; everyone is going to miss her terribly. I like to imagine that Teddy is still out there in the Grey's Anatomy universe, running Army Medical Command and building a new life.

I love Chyler and I love the character of Lexie Grey. She was an important member of my Grey's family. This was not an easy decision. But it was a decision that Chyler and I came to together. We had a lot of thoughtful discussion about it and ultimately we both decided this was the right time for her character's journey to end. As far as I'm concerned Chyler will always remain a part of the Shondaland family and I can't wait to work with her again in the future.

I'd write more but I'm honestly too sad. I don't like life changing in an instant and turning on a dime."

Höstens schema

2012-05-18
Under veckan som varit så har det varit någonting som kallas Upfront i New York. Alla TV bolagen i USA med showrunners, skådespelare och bolagspresidenter i spetsen träffar pressen och presenterar nya serier, nya säsonger och höstschemat.

Denna hösten så kommer det bli en hel del förändringar. Bland annat flyttar Supernatural till torsdagar (alla dagar jag nämner är när vi kan se dom, alltså går dom dagen innan i USA!) och Revenge till måndagar. Nedan har jag samlat hela schemat för hur serierna kommer visas!


Måndagar kommer bli en riktigt bra tv dag i höst uppenbarligen! Revenge flyttar från torsdagar till måndagar och slår sig ihop med Once Upon A Time. Många bitchiga brudar på måndagar alltså! Sen kommer även Sophia Bushs ny Partners också och jag ser fram emot att kolla in dom nya 666 Park Avenue och Revolution!


Onsdagar är ungefär som vanligt förutom att Glee numera flyttat till fredagar! Det är en serie som jag ser fram emot på onsdagar och det är Matthew Perrys nya Go On.
Torsdagar däremot kommer bli actionpacked! Supernatural flyttar från döddagen lördag till torsdag och paras ihop med den nya Arrow. Här har vi även dreggelserien Chicago Fire och musikalserien Nashville!


Nya The Beauty and The Beast tar över nerlagda The Secret Circles plats på fredagarna och här har vi även den nya kärnvapenubåts serien The Last Resort och Sherlock Holmes serien Elementary.

Jag kollar inte på alla dessa serierna självklart. Då skulle jag inte göra annat än att sitta framför TVn men jag tog med alla eftersom jag vet att ni inte kollar på samma serier som jag gör. Det kommer självklart komma info om alla nya serier längre fram!

Säsongsavslutning: Grey's Anatomy

2012-05-18
Jag har varit i upplösningstillstånd i flera veckor över denna säsongsavslutningen och nu var den äntligen(?) här. Jag avskyr att inte veta saker och när jag vet att någonting fruktansvärt ska hända så blir det olidligt.


Lexie dog. Jävla skit rent ut sagt! Jag ville verkligen inte att hon skulle dö! Åh herregud som jag älskade henne och Mark tillsammans. Jag hade hoppats på, om det nu var Lexie som dog, att det skulle innebär väldigt starka scener mellan henne och Mark men inte ens det tyckte jag att vi fick.
Jag är väldigt besviken. Hon dog jättetidigt in i avsnittet och det fick aldrig riktigt den där känslomässiga smällen som jag hade trott (och hoppats på) när hon dog. Det var inte en scen som jag blev tillfreds med...

Jag har faktiskt varit lite orolig för Lexie ända sedan det började omförhandlas kontrakt och Chyler Leigh sa i pressen att om Ellen Pompeo inte ville fortsätta så skulle hon inte ha några problem med att ta över "Grey's" rollen. Hon kändes lite körd efter det men nu vet ju inte jag om Shonda Rhimes tänkte så eller inte. Kanske ville Leigh sluta. Ska försöka hitta någon intervju med någon av dem under dagen här för att se om man kan få några svar på vad som hände!

Owen ville ta hand om sin vän så han ger henne sparken? Poor Teddy! Det känns ju inte riktigt lagligt att avsked någon så där men i USA kan allt hända (På riktigt! Läste en artikel att dom har i en ny lag gett läkare möjligheten i Kansas att neka kvinnor preventivmedel baserat på läkarens tro! Bara i USA!) Jag var inte om Kim Raver ska komma tillbaka eller inte, har intehittat någon info om det än... Men om hon försvinner från Seattle Grace så ger ju det en väldigt bra öppning för Cristina att bli den nya Cardio guden på sjukhuset.

Alex slutar. Och sticker till Johns Hopkins. Nej då det gör han inte. Han kommer stanna kvar, sanna mina ord för jag tänker inte bli av med Karev så enkelt är det! Jag gillar inte denna säsongsavslutningen, inte nog med att Lexie dog, så vet man inte vart alla ska ta vägen.

Bailey och Ben hade den i princip enda lyckliga scenen och jag hade inte kunnat bry mig mindre just då. Det kändes inte alls intressant att se dom två förlova sig när Lexie hade dött. Och det var riktigt tråkigt för jag gillar Ben och Bailey tillsammans men jag hade velat se deras förhållande formas i ett annat avsnitt istället. Jag var inte känslomässigt kapabel att ta in deras lycka när allt annat rasade.

Nej jag är väldigt besviken på avsnittet. Kanske för att det inte höll samma känslomässiga standard som alla andra säsongsavslutningar. Men mest för att Lexie dog så klart.

Glöm september!

2012-05-17
CW, kanalen som ger oss bland annat The Vampire Diaries och Supernatural, kommer vänta tills i början av oktober innan dom nya avsnitten börjar! Första tanken var ju självklart en hel radda barnförbjudna ord men sen kom jag att tänka på att om dom väntar lite med seriestarterna så innebär det att det blir färre avbrott i säsongen och det tackar jag absolut för!


I höst kommer det ett gäng nya serier till CW. Bland annat Beauty & the Beast, The Carrie Diaries, Arrow och First Cut, som har fått ett nytt namn; Emily Owens M.D. Det första namnet var bra mycket bättre!

Revenge - 1X21 - Grief

2012-05-17
Bara ett enda avsnitt kvar av Revenge nu och det verkar som att det kommer bli en otroligt spännande säsongsavslutning!


Och Sammy är död... Den odödliga hunden fick efter ett antal magiska år på nacken äntligen åka till hundhimlen. Men det var ju ett väldigt bra sätt att få Jack och Emily närmare varandra. För dom kysstes! Det enda jag hade velat se mer var att Emily berättade för Jack vem hon egentligen var men man kan inte få allt här i världen så jag tackar och tar emot den där kyssen! Och hoppas på många fler Jack/Emily moments i framtiden!

Nolan sitter verkligen i klistret. Jag förstår inte hur han tänkte när han infiltrerade den vithårige mannens hem. Han vet hur farlig han är och ändå traskar han bara rakt in... Han vill ju självklart hjälpa Emily, är det något man har förstått så är det ju hur mycket han vill hjälpa och ta hand om Emily, men det gjorde han ju även om han inte gått in i huset. Bättre att sätta in kamera i huset när han inte är hemma! (Lite har man ju lärt sig av att kolla på TV!)

Sen är ju frågan: Vilka är egentligen The Initiative? Är det terrorgruppen bakom flygkraschen? Är det en annan grupp som av någon anledning också vet om konspirationen? Dom är ju inblandade på något sätt annars hade ju Conrad aldrig samlat bevis mot dem!
Jag hoppas på många svar i nästa veckas avsnitt. Det värsta är att det kommer vara några få svar möjligvis men det kommer vara ännu fler frågor! Och dom får man vänta hela sommaren för att på svar på!


Här är trailern för nästa veckas säsongsavslutning!

Dom första 6 minuterna!

2012-05-17
Nu finns möjligheten för oss Grey's galningar att börja tjuvkika lite på dom första sex minuterna av morgondagens säsongsavslutning. Kolla INTE på trailern nedan om du inte vill se någonting i förvag alltså! Under skriver jag mina tankar om dom första minuterna... Läs inte det heller om du vill vara ovetande tills imorgon!Först och främst det är ju ett under att alla överlevde kraschen! Rhimes sa i en intervju som jag läste att det skulle vara obeskrivlig sorg men även stunder då man inte kunde låta bli att skratta! Det lät ju helt rubbat men det var ju sant. Chocken när något händer får ju folk att göra och säga väldigt tokiga saker men Cristina tar väl priset med sin borttappade sko. Det är inte roligt men ändå så sitter man och fnissar. Vad är det för fel på mig?

Lexie ligger ju tyvärr sämst till och hon är den enda som jag absolut inte kan tänka mig att bli av med! Jag vill verkligen se henne tillsammans med Mark igen, inte i en jäkla kista! Men är det någon som kommer dö så borde det vara Lexie. Fan också! Jag har världens klump i magen, jag vill verkligen inte att hon ska dö!

Men... det kan ju vara så at Shonda Rhimes luras och att det är någon på sjukhuset som dör. Man vet ju aldrig. Den enda jag skulle kunna tänka mig som kan dö där är April om hon tar livet av sig eftersom hon inte har någonting längre... Men April Kepner har ju aldrig varit speciellt omtyckt hos mig så om hon skulle dö så är det för min del inte fullt så sorgligt som om någon annan dör... Eller kanske att Callie dör (denna tanke är enbart baserad på att Arizona sa till henne i förra avsnittet att hon aldrig fick dö!)

Åh herregud jag vill inte vänta tills imorgon men jag antar att jag inte har något val...

Trailer för The Following

2012-05-16
Det finns en serie som jag verkligen ser fram emot i höst efter att ha sett den första trailern och det är The Following! Detta verkar verkligen vara en serie i min smak. Mord och spänning är precis vad vi behöver på vår TV på kvällarna!


Kort och gott handlar The Following om James Purefoys seriemördande Joe Carroll som, efter att han spenderat några år i fängelse, rymmer och skaffar sig en egen följarskara. En skara som inte alls har några skrupler om att följa i sin "mästares" fotspår och även dom mörda på samma sätt som Carroll gjort flera år tidigare.

Kevin Bacon är ju alltid lika bra och James Purefoy, som senast sågs till i Revenge som Victoria Graysons målande älskare, är ju underbar! Dock så måste jag säga att jag saknar den brittiska dialekten! Det finns inte en enda britt (förutom Christian Bale) som bör undvika sin dialekt. Det är ju så underbart att lyssna på!


Säsongsavslutning: Gossip Girl

2012-05-16
Gossip Girl avslutade sin femte säsong och det var väl ungefär vad jag hade förväntat mig. Markera för att läsa vad jag tyckte om säsongsavslutningen!


Serena, som inte har haft någotsom liknar en story denna säsongen, fick helt plötsligt för sig att kokain var en bra idé. För inget kan ju gå fel när man har lite kokain... Hon såg så tragisk ut när hon satt där i tåget och lät en helt okänd man nafsa lite på henne... Jag vet inte om hon försöker straffa sig själv för vad hon gjorde mot Blair och Dan men det känns lite konstigt att hon helt plötsligt skulle få dåligt samvete nu.

Blair och Chuck är inte bara löjliga längre, det börjar gå in på det patetiska området. För kanske fem avsnitt sen så älskade hon Chuck men hon var inte kär i honom, hon var kär i någon annan. Nu var det helt plötsligt Chuck igen. Jag kan förstå Chuck om han blir lite fundersam, det hade jag också varit om någon gav och grog tillbaka sin kärlek som en jojo.
Sen så undrar jag över Blairs val att gå tillbaka till Chuck. Precis som Bart sa till Chuck. Han har en gång försökt att byta henne mot ett hotell. Åhh det är kärlek det! Tänk den man som ändå ville byta mig mot ett hotell... I wish I was that lucky!

Eftersom Dan inte fick den bekräftelsen han ville av Blair så blev han som vilken annan patetisk liten pojke och var tvungen att ha hämnd. Så nu ska han skriva en ny bok. Självklart med Georginas hjälp. Som om hon inte har ställt till det tillräckligt! Dessutom behöver han klippa sig.

Nate ska väl ägna nästa säsong åt att försöka leta reda på den riktiga Gossip Girl. Den stackarn kommer väl aldrig hitta kärleken antar jag. Lola kommer antagligen inte tillbaka eftersom Ella Rae Peck som spelar henne har fått en roll i den nya serien Infamous som kommer i höst. Vem vet, kanske är Gossip Girl hans stora kärlek?
Nej men ärligt så hoppas jag att dom inte listar ut vem som är GG. Det känns inte som att det faktiskt är något som man måste veta enligt mig och skulle nog ta bort ganska mycket av charmen med just den karaktären...

Det kommer bli en sista sjätte säsong som får samma variant som One Tree Hill fick, alltså en förkortad säsong som kommer vara på elva avsnitt. För att vara ärlig så tycker jag att det ska bli skönt när det är över. Gossip Girl har tyvärr tappat mycket av charmen för mig men jag kommer självklart titta på dom sista elva avsnitten också!

Sarah Jessica Parker och Kate Hudson till Glee!

2012-05-16
Jag kollar ju inte längre på Glee och ärligt talat så kan jag inte påstå att det är en serie jag saknar. Men jag vet ju att många av er kollar på Glee så därför tänkte jag att lite nyheter därifrån är nog uppskattat.


Nu när säsong tre snart är till ända så har Glee-lägret börjat kolla framåt till säsong fyra och redan har dom två stora namn bokade för flera avsnitt. Sex and the City stjärnan Sarah Jessica Parker och filmstjärnan Kate Hudson närmare bestämt! Parker började sin karriär som barnstjärna på Broadway i musikalen Annie och Hudson var med i filmmusikalen Nine, så båda har musikalisk bakgrund som kan komma Glee till nytta.

Andra nyheter för Glee är att dom planerar att ha ännu ett tributeavsnitt till Britney Spears till hösten, dock finns det inga uppgifter om att Briney själv kommer vara med. Och för er som undrar hur serien kommer vara upplagd nu när vissa av karaktärerna går ut High School så kommer det vara som en serie inom serien. Kanske får vi alltså följa med Rachel och Kurt till New York (om dom nu kom in på Nyada, vilket jag inte vet haha!)

Paul Wesley säger god morgon!

2012-05-16
Jag hittade en intervju med Paul Wesley på Mr Porter.com och där fanns det en hel hop med riktigt snygga bilder som jag tänkte att ni säkert ville titta på.


I intervjun pratar han om hur hans systrar reagerar på hans kändisskap, hur karaktären Stefan har påverkat honom personligen och vad han vill göra i framtiden.
Säsongsavslutning: How I Met Your Mother

2012-05-15
Det är alldeles för många säsongsavslutningar just nu! Man hinner ju knappt med... Här kommer i alla fall mina tankar om How I Met Your Mothers sista avsnitt för säsongen. Markera för att läsa mina tankar och åsikter om säsongsavslutningen!


Och Barney gifter sig med... Robin! Yes! Det var ju verkligen vad jag trodde och hoppades på. För i mina ögon fanns det inte något annat alternativ. Jag har funderat på vem det kan vara sedan säsongen började och man blev ju verkligen lurad av att han friade till Quinn. Men det var också en av grejerna som gjorde att jag började tvivla på att det var Quinn han gifte sig med... Jag är otroligt nöjd att det var Robin i alla fall!

Marshall och Lily har äntligen fått sin son. Och självklart heter han Wait-for-it i mellannamn. Inte alls det häftigaste namnet i världen som dom tycks tro utan i mina ögon det absolut konstigaste och fulaste men det är ju TV så jag tar det med ro ;)

Jag har hoppats på att Victoria är mamman i flera år men efter Robins tal om att Ted alltid väljer olämpliga kvinnor så känns det verkligen som att Victoria inte är mamman!

Team Delena!

2012-05-15

Säsongsavslutning: Hart of Dixie

2012-05-15
Hart of Dixies första säsongsavslutning (och tack och lov inte den sista!) är här och det var en del frustrerande ögonblick även om dom flesta gjorde mig nöjd. Markera för att läsa vad jag tyckte om avsnittet!


Hur kan Zoe vara så jäkla tragisk egentligen? Om en man väljer en annan kvinna så är man ganska dum som tror att man kan försöka avbryta ett bröllop! Om man nu bortser från att George faktiskt bröt med Lemon för Zoes skull i slutet, så var det ju faktiskt så att han sa till henne att han valde Lemon.

Men hon hamnade tillslut i säng med Wade! Äntligen! Tyvärr så blev ju kvällen avbruten av George och hans idiotiska val att springa till Zoe direkt efter att han sagt att han inte ville gifta sig till Lemon. Takt är tydligen inget som han känner till!

Det jag mest okuserad på dock under avsnittet var överraskande nog bröllopsbestyren. Jag trodde jag skulle hänga på varenda sak som hände mellan Zoe och Wade men istället så satt jag och funderade på varför man väljer att ha sitt bröllop utomhus egentligen (det ska jag själv ha!) och vilken panik jag själv skulle få om man skulle spinna en drink på klänningen! Inte konstigt kanske eftersom det bara är 11 dagar kvar till mitt eget bröllop! Men jag får nog nästan ta och kolla på avsnittet igen för att kunna ta in alla härliga Zade-moments ordentligt!

True Blood season 5 trailer!

2012-05-14
Väntar ni som jag på den femte säsongen av True Blood så är väntan faktiskt snart över. Om lite mer än en måad är alla vampyrer och annat knytt tillbaka. Närmare bestämt den 24/6 10/6! Nu har dom släppt en trailer med massor av snygga klipp från säsongen. Tänk dock på att det är en del spoilers i videon så vill ni undvika sånt, undvik videon ;)


Säsongsavslutning: Once Upon A Time

2012-05-14
Så var Once Upon A Times första säsong över och med det så är vi utan sagor för hela sommaren. Blev väldigt förvånad över avsnittet faktiskt. Markera texten för att läsa vad jag tyckte!


Jag trodde verkligen inte att dom skulle låta Emma veta sanningen i detta avsnittet. Möjligvis att avsnittet i så fall skulle sluta med att hon trodde. Men inte då! Här var det som en käftsmäll för henne. På en gång så fick hon veta vem som var vem och till och med fick se Pinoccio bli till trä igen. Det var ju ett jäkligt dåligt drag eftersom jag älskar Eion Bailey!

Draken var lite överdriven. Inte så lite heller. Och tyvärr var den ganska dåligt gjord. Ska man ha med drakar i en film eller serie så måste man se till att det ser riktigt bra ut. Hade jag velat titta på en dåligt animerad film från 80-talet hade jag gjort det. Men budgeten räcker väl inte till allt misstänker jag.

Det ska bli intressant att se hur dom ska få ihop säsong två. Hela storyn har ju varit att alla sagofigurer är fångade i vår värld. Det känns bara som att dom har vänt upp och ner på hela serien nu. Men det behöver ju faktiskt inte vara en dålig sak utan det kan bli hur bra som helst!

Chicago Fire

2012-05-14
Även om 2011-2012s TV säsong ännu inte riktigt är över så kollar jag framåt! För även om vissa serier som jag gärna sett en fortsättning på blev nerlagda så kommer det förhoppningsvis bytas ut mot något annat. Kanske till och med mycket bättre. Som Chicago Fire.


Jag menar hallå. Taylor Kinney. Sexigt. Brandmän. Sexigt. Taylor Kinney som brandman. Sexigt. Är det något jag ser fram emot i höst så är det denna serien! Enbart på grund av att jag inte kan få nog av H.U.M.

Top 15 Triangles of TV Love

2012-05-13

15. Kelly/Dylan/Brenda


Det var ju självklart Brenda och Dylan som skulle vara tillsammans. Ända tills Dylan gifte sig med 'vad hon nu hette' vars pappa hade dödat Dylans pappa. Det där var en match made in heaven. Ända tills hennes pappa dödade henne. Nåja, Dylan och Brenda var det som gällde så klart!
Hur det slutade: Brenda flyttade till London och Dylan och Kelly fick varandra till slut. Endast för att sedan i spin-offen 90210 ha gjort slut igen men inte innan dom fick en son tillsammans.

14. Barney/Robin/Ted

Jag har alltid tyckt att Robin och Ted var helt fel för varandra men Barney och Robin däremot! Åh vilket par!
Hur det slutade: Inte slut än... Men vi vet ju att Ted beskriver Robin för sina barn som Aunt Robin så jag har fortfarande chansen till Barney och Robin happily ever after!

13. Dean/Rory/Jess

Jag var självklart en superfan av Jess! Men så har jag alltid älskat lite farliga killar... Dean var ju tyvärr ganska tråkig och inte blev det bättre när han drog Rory in i hans trassliga förhållande och var otrolgen mot sin fru.
Hur det slutade: Ingen av dom var Rorys stora kärlek. Inte ens Logan var det utan hon drog iväg själv efter att ha tackat nej till Logans frieri. Dumt ;)

12. Daniel/Emily/Jack

Detta är ju egentligen inte något triangeldrama längre eftersom Emily har insett att Daniel är på sin familjs sida. Dock så kommer hennes jakt på hämnd hålla henne borta från Jack ett bra tag till. Det är i alla fall vad jag tror...
Hur det slutade: Vem vet hur någonting slutar med denna serien? Vad som helst kan hända men jag hoppas så klart på Emily och Jack!

11. Chuck/Blair/Dan

Jag har väl aldrig tyckt att Chuck och Blair är ett speciellt bra par med tanke på att dom verkligen tar fram det värsta i varandr.a Jag gillade dock Blair och Dans vänskap och trodde att jag skulle gilla deras romans. Men jag måste nog faktiskt ändra mig. Blair och Chuck ser jag nog hellre tillsammans.
Hur det slutade: En säsong till får vi vänta tills vi vet vem som till sist vinner Blairs hjärta. Men är det något att fundera över egentligen? Chuck och Blair borde det allt bli tycker jag! Det känns som att det alltid har varit bestämt att det tillslut ska bli dom två.

10. Joey/Ross/Rachel

Jag tyckte om den lilla romansen mellan Rachel och Joey men det har ju aldrig varit någon fråga om vilka som borde vara tillsammans! Eller hur?
Hur det slutade: Ross och Rachel fick varandra till slut så klart!

9. Summer/Seth/Anna

Jag älskade romansen mellan Seth och Summer och när Anna kom in i bilden så var jag inte glad, även om jag älskade hennes karaktär!
Hur det slutade: Summer och Seth! Så klart!

8. Pacey/Joey/Dawson

Jag har aldrig gillat Dawson. Han var så otroligt naiv och förbannat trist. Pacey däremot hade lite jävlaranamma och fart. Jag hoppades hela tiden på Pacey och Joey, även om jag var väldigt Pro Eddie i säsong sex!
Hur det slutade: Jag är så otroligt glad att dom såg till att det var Pacey och Joey som blev tillsammans tillslut.

7. Eric/Sookie/Bill

Trots att Bill är en farlig vampyr så känns han inte alls farlig och är det något man vill ha från sina vampyrer är det väl ändå fara? Därför borde Eric vara Sookies val!
Hur det slutade: Än så länge har vi inte sett slutet på triangeldramat mellan dessa tre...

6. George/Zoe/Wade
Wade. Wade. Wade! Det finns liksom ingen annan att välja här! George är förlovad och lika tråkig som en trästubbe. Wade är charmig och en verklig utmaning för Zoe!
Hur det slutade: Säsongsavslutningen kommer om några dagar och jag hoppas på en massa starka Zade-scener! Men vi får ju minst en säsong till av Hart of Dixie så hur det slutar går inte att svara på än.

5. Big/Carrie/Aidan

Big tog verkligen fram det värsta i Carrie i mina ögon. Hon blev osäker och han fick henne till att vara otrolgen mot sin (min?) stora kärlek Aidan. Jag hoppades så otroligt på Aidan!
Hur det slutade: Carrie och Mr. Big. Tyvärr. Jag det var trevligt att hon fick sin kärlek tillslut men Aidan var ju verkligen den perfekte mannen i mina ögon!

4. Luke/Lorelai/Christopher


Självklart är det något speciellt med ens första kärlek men alla vet vi att den är inte menad att vara... I alla fall inte om jag får bestämma när det gäller en av Gilmore flickorna. Jag hejade på Luke från första avsnittet och jag slutade aldrig hoppas på att han och Lorelai skulle ordning på saker och ting och äntligen slå till!
Hur det slutade: Luke och Lorelai kysstes passionerat i den allra sista scenen av Gilmore Girls så jag fick precis som jag ville!

3. Jackson/Lexie/Mark

Mark och Lexie! Mark och Lexie! Mark och Lexie! Börjar ni förstå var jag vill komma med detta?
Hur det slutade: Det är inte slut än så jag håller fortfarande tummarna för Mark och Lexie!

2. Stefan/Elena/Damon

Stelena eller Delena. Det är frågan. Dom som läst denna blogg ett tag vet ju vilket team jag tillhör...
Hur det slutade: Det är förhoppningsvis inte slut på långa vägar men jag hoppas ju självklart på Delena!

1. Peyton/Lucas/Brooke


Detta måste väl ändå vara det ultimata triangeldramat? I alla fall i mina ögon! Jag älskade Brooke och Lucas tillsammans men tyvärr så förstörde Peyton allt. Usch vilken dålig vän! Haha! Jag blir verkligen upprörd av att tänka på det!
Hur det slutade: Tyvärr fick jag inte som jag ville men antagligen hade jag fått det om det inte varit för Chad Michael Murrays otrohet mot Sophia Bush i verkligheten...

TVD spoilers för säsong 4!

2012-05-12
Jag kan inte hålla mig borta från spoilers. Det är en omöjlighet eftersom jag är så jäkla nyfiken! Jag är dock en av dom som inte tycker att avsnitten förstörs av att veta lite om vad som kommer komma längre fram. Jag läste en artikel igår om vad vi kan förvänta oss av säsong fyra och det kommer här!Markera texten för att läsa spoilers!

1. Elena kommer genomföra förvandlingen. Jag hade alltså fel. Jag trodde att dom skulle fega och hitta något häxsätt runt det där men tydligen inte och det är jag väldigt glad för!
2. Elena kommer självklart komma ihåg alla minnen som Damon raderat. Det kommer alltså innebära att det är ganska mycket information för Elena att ta in i första avsnittet. Detta kommer (tyvärr?) orsaka lite problem med Stefan.
3. Matt överlevde olyckan!
4. Det verkar som att Julie Plec gärna ser Joseph Morgan igen. "I myself did not see his entire body burned to bits. So I can't say 100 percent that we've seen the last of him." -Julie Plec

5. Bröderna Salvatore hade ju en överenskommelse att den som Elena inte valde, Damon i detta fall, skulle lämna staden men detta kommer inte att ske. Och det var ju en jäkla tur för vi vill ju inte bli av med Damon eller hur?!

CW lägger ner The Secret Circle!

2012-05-12
Tyvärr så innebär maj månad att en del av våra favritserier inte överlever. The Secret Circle är en av dessa serier som inte riktigt klarar av kanalens krav och har nu blivit nerlagd. Trist tycker jag, det som helt plötsligt blev serieavslutning och inte säsongsavslutning var ju otroligt spännande och dom byggde verkligen upp bra för en kommande andra säsong. Trist att man inte kommer få se fortsättningen!


Någon dör i Grey's!

2012-05-11

Ja, det är tyvärr sant. Inte konstigt, det förstod man ju efter att ha sett dagens avsnitt. Det vore väl märkligt om alla som var med överlevde när planet krashade. Jag har funderat länge på vem det är som dör efter att ha läst om det för ett tag sen och var tvungen att kolla lite spoilers. Läs vidare om vilka som är safe och vad jag tror om säsongens sista avsnitt!

Det är bara ett avsnitt kvar av denna säsongen av Grey's Anatomy och när vi återkommer till Seattle i september för säsong nio så kommer någon inte vara med oss längre. Men vem är det då som inte överlever? Tydigen är det sex personer som vi kan klassa som säkra i alla fall... Dom sex är Meredith, Cristina, Alex, Bailey, Mark och Jackson. Men hur är det med alla dom andra då?

Det verkade som att det var Cristina, Meredith, Derek, Mark, Lexie och Arizona som åkte till Boise för att separera de siamesiska tvillingarna och då är det alltså tre av tre som är säkra där.
Lexie får bara inte dö. Det går inte, hennes kärlekshistoria med Mark är inte över för fem öre för min del så det tillåter jag inte! Dock så ligger Lexie under flygplanet, tillsynes fastklämd så det kan vara kört! Det skulle ju kunna bli väldigt fina sista scener mellan henne och Mark innan hon dör men herregud vad jag hoppas att det inte är hon som dör!

Derek skulle ju kunna vara den som dör, eftersom Patrick Dempsey sa redan förra året att han ville sluta, men det känns just nu som att han kommer fortsätta en säsong till. Dock så vore det "roligt" att se Meredith försöka sig på ett liv utan honom. Men Derek har alltså blivit utsugen ur sidan av flygplanet i luften så chansen att han överlever är ju ganska otrolig. Men detta är Grey's, allt kan hända!

Arizona höll ett tal till sin fru att hon aldrig fick försvinna och det vore ju verkligen tragiskt om hon dog istället. Dock så känns det lite konstigt om man drog in hennes brors bästa vän för att dö framför hennes ögon och så får hon inte ens se det för hon dog själv. Den storyn är ju lite bortkastad då menar jag. Det ser ut som att Arizona ligger fastklämd under en vinge eller nåt så det vore ju inte alls omöjligt att hon dör heller!


Säsongsavslutning: The Vampire Diaries

2012-05-11
Oj, oj, oj! Det var en rejäl avslutning det! Jag grät floder, sitter här och är uttorkad nu... I september börjar säsong fyra igen men jag känner att jag kan titta på den här säsongen om och om igen hela sommaren. Jag vet många som varit besvikna på säsong tre men jag tycker den har varit så otroligt bra och jag måste säga att jag älskade slutet!


Det första att nämna är ju självklart att Elena verkar ha gått och blivit en vampyr. Jag förstod det nästan direkt in i avsnittet när Meredith försökte lugna Jeremy. Man börjar inte blöda floder om man har en liten lätt hjärnskakning. Självklart har hon fått vampyrblod. Men jag trodde faktiskt inte att dom skulle våga göra Elena till vampyr även jag är väldigt glad att dom gjorde det! Även om dom kanske kommer på något sätt att rädda henne i alla fall när säsong 4 börjar i höst.

Det var ju en väldigt stor grej om hennes känslor om att kanske bli en vampyr i slutet av säsong två och Elena som ändå har varit väldigt "skyddad" (med det menar jag att allt händer runt omkring henne men inte henne om ni förstår vad jag menar) nu är en av dom som detta händer ska bli väldigt intressant att se.

Och så har Elena gjort sitt val och ärligt talat kändes det lite fegt. Dock så kan jag förstå valet. Stefan är lugnet i stormen på något sätt (om man inte tänker på hela säsong tre i princip vilket hon inte verkar göra) och det är ju självklart något väldigt speciellt med ens första vampyrkärlek!
Men som vampyr så är kanske hennes prioriteringar inte riktigt dom samma och hon då vänder sig mot Damon igen. Heres to hoping!

Det enda negativa med avsnittet var flashbacken mellan Damon och Elena innan hennes föräldrar hämtade henne, innan hon hamnade i olyckan på bron. Damon var alltså den som träffade Elena först, inte Stefan. Damon i flashbacken var inte samma Damon som vi träffade i pilotavsnittet så det tar på något sätt bort hela karaktärsutveckligen. Dumt.

Nu har vi en hel sommar på oss att fundera över Elenas och alla de andras öde... Det kommer bli en lång sommar, helt klart.

Säsongsavslutning: New Girl

2012-05-10
New Girl blev för mig snabbt en favoritserie när den kom och sen tyckte jag faktiskt den tappade lite. Men idag har jag sträcksett dom sista fyra avsnitten och dom var verkligen ett lyft för serien!


Jag var dock besviken att CeeCee och Schmidt gjorde slut för jag älskade dom tillsammans. Verkligen älskade! Men eftersom New Girl blev upplockad för en andra säsong redan i april så hoppas jag att jag kommer få se dom tillsammans igen!
Att Nick skulle flytta trodde jag aldrig på, men det var roligt att den nya inneboende killen satt ute i soffan och var ledsen i slutet av avsnittet. I nästa säsong hoppas jag på Jess och Nick så klart men en massa mer Schmidt och CeeCee.

Säsongsavslutning: Castle

2012-05-08
Så var Castles fjärde säsong till ända också. Snart är det inte många serier kvar att se... Denna och nästa vecka är det säsongs- och serieavslutningar och sen är det finito för alla favoriter tills dom kommer tillbaka i september igen. Så hur slutade egentligen Castle?


Min TV-tablås mest enerverande "kom igen då för fan" förhållande har äntligen kommit igång efter fyra säsonger av att aldrig få till det. Tydligen finns det inget som sätter fart på ens handlingskraft som att hänga från utsidan på ett höghus. Jag säger då det!
Men jag blev förvånad! Jag trodde att dom skulle dra ut på det en säsong till faktiskt men är väldigt tacksam att dom inte gjorde det. Fyra säsonger av trånande blickar räcker, sen får det gärna bli lite fart framåt tycker jag.

Castle har ännu inte blivit officiellt upplockad för en femte säsong men den kommer, var så säker!

Nina Dobrev i flytande guld!

2012-05-08
Hur vacker var inte Nina Dobrev på Met Galan inatt? Det var ju en klänning minst sagt! Tänk om man någon gång kommer få ha på sig en sån där otroligt vacker klänning? Det är ju en dröm helt klart!Säsongsavslutning: GCB

2012-05-07
Så var Good Christian Bitches första, och kanske enda, säsong över och jag vet inte om jag ska hoppas på en andra säsong eller om jag vill att den ska vara slut. Det har ju varit 10 väldigt lättsamma och roande avsnitt men ibland undrar jag om det inte finns så många andra serier som fortfarande inte gjorts som skulle passa bättre in i mina måndagar är just GCB.


Så jag är osäker på om jag vill ha en andra säsong och jag är väldigt osäker på om det blir en andra säsong. Tittarsiffrorna har ju varit lite si så där men dom steg så klart efter att Luke (Eric Winter) steg in som Charlenes bror. Det finns inget som är så bra som ett snyggt ansikte för att höja tittarsiffrorna.
Hur slutade då GCB? Inte med att alla trådar löstes i alla fall... Antagligen en ploj för att få kanalen att beställa en säsong till misstänker jag. Det är ju ett ganska vanligt förhållningssätt när man hänger lite löst...

Har Linda gått och dött?

2012-05-05
Nej då jag har inte gått och dött men däremot kan jag nog stressa ihjäl mig snart misstänker jag... Idag har jag i alla fall blivit färdig med en grej och det är blommorna till tårtan. Blommor i flowerpaste (en sorts sockermassa) är riktigt roliga att göra men otroligt pilliga och det tar TID!

Idag har jag i alla fall hunnit med att kolla på Supernatural medans alla andra i familjen var iväg på varsitt håll i princip. Jag älskar att Castiel är tillbaka och han är för jäkla rolig! Skrattade högt flera gånger! Och sen så har ju Supernatural blivit förnyad för en åttonde säsong också! Det ska jag fira med en tårtbit sen faktiskt ;)