Ikväll börjar The Killing på 4:an!

2011-06-30
Om ni är vakna halv elva ikväll så passa på att titta på 4an för där går första avsnittet av The Killing! Det är ju en av dom bättre serierna just nu faktiskt och oroa er inte för Kinnamans dialekt, den blir bättre längre in i serien haha! Det är väl så bara för att han har fått övat på engelskan antar jag ;)


Damn you Twitter!

2011-06-29
Ibland kan man ju bara avsky Twitter för man blir ju så sinnessjukt lurad av microsajten. Jag höll på att få en stroke när jag läste detta! Vilken dröm det hade vara att få träffa Gilmore flickorna en gång till?Självklart visade det sig att det inte är bekräftat att det blir en film men jarpad själv säger att han inte skulle tveka att vara i en Gilmore Girls film om det blir en. (Dessutom verkar han inte vara svår att övertala till många fler säsonger av Supernatural!) Det var inte längesen som Lauren Graham som spelade Lorelai sa att “What’s funny to me is that in all these years, no one ever talked about it except the fans, but now people with power, people who could actually make it happen, are talking about it.”
Jag håller tummarna men hoppas inte för mycket dock. Hade hellre sett att serien aldrig lades ner istället men det är väl kanske för sent för det nu?


Please come back! We miss you!

Hur bra var Sucker Punch?

2011-06-27

I förrgår kväll såg vi då på Sucker Punch och man satt nästan med andan i halsen. Själva filmen är inte värd högsta betyg men Zack Snyder har en förmåga att göra så jäkla snygga filmer. Det är så vacker färg, sånt vackert bildspel. Man sitter och njuter rent ut sagt!

Se filmen! Enbart för att den är så jäkla snyggt gjord. Vill ni se en film där även handlingen är en femma ska ni se No Country For Old Men. Detta är bara en trea.

Sinners and saints.

2011-06-26


Någon kväll så ska vi ta och se denna filmen. Verkar riktigt bra! Ikväll ska vi dock se säsongsavslutningen utav The Killing. Det slutade olidligt spännande och sen åkte vi till Kreta så vi fick inte se det i måndags men nu är det äntligen dags!

Sucker punch.

2011-06-25

Ikväll blir det nog Zack Snyders nya film Sucker punch. Älskade 300 och även Watchmen var ju helt okej vad jag vill minnas så Sucker punch ska bli riktigt spännande att se. Filmen handlar om Baby Doll, en ung tjej vars styvpappa sätter henne på en institution. För att klara av situationen för hon sig själv in i en annan verklighet och där försöker hon komma på ett sätt att rymma från institutionen.

Ska bli riktigt spännande att se!


Jag hatar cliff hangers!

2011-06-12
Igår tittade jag och Timmy färdigt på säsong 2 utav Sons of Anarchy och jag kan bara säga en sak. Jag hatar, hatar, hatar cliff hangers! Det finns verkligen ingen anledning till dom. Dom bara förstör! Man blir ju bara irriterad för att man inte få veta direkt vad som händer.
Detta är dessutom en TV serie som faktiskt inte behöver använda sig utav cliffhangers eftersom det är en så otroligt bra serie, så man skulle faktiskt fortsätta se nästa såsong också utan denna förbannade klipphängaren. Åhhhh det är tur att säsong tre redan har gått så man slipper vänta ett halvåt innan man får veta vad som händer...


Fairies?

2011-06-10
True Blood har gått lite för långt tycker jag med dessa jäkla älvor. Det är liksom alldeles för konstigt... Får se hur denna säsongen kommer vara. Här är dom första sex minuterna på säsong 4.


Nu blir det sängen...

2011-06-09
Dessa otroligt varma dagar gör att man bli helt slut verkligen så nu ska jag krypa ner i sängen och glo på TVn en stund och bara slappa. Inte för att jag gjort något vettigt sedan Zakk gick och la sig precis. Jag har suttit i soffan och kollat på Sons of Anarchy. Men då var jag ju tvungen att sitta upp, nu kan jag ligga ner och kolla på TVn ;) Det blir lite Hawaii 5-0 på 4an. Tycker det är en helt okej "dum-action"-serie faktiskt.


Ding dong, McDreamy's gone!

2011-06-01

Nästa säsong blir den sista för Patrick Dempsey. Ska bli spännande att se hur han försvinner. Burke bara försvann, Izzie blev kocko och George överkörd. Det är frågan om dom kommer ta död på McDreamy eller om dom bara skriver ur han ur serien med förhoppning om att han vill komma tillbaka för gästinhopp. Men mest intressant är ju hur dom kommer porträttera Meredith efter han är borta...

Trist är det dock!