Day of days...

2011-03-30
Eftersom bebis verkar ha bestämt sig för att bli ett aprilbarn så kände jag att jag orkar inte kämpa för att ungen ska komma ut. H*n kommer när h*n vill helt enkelt. Så efter jag lämnat Zakk på dagis gick jag hem istället för att ta en promenad och satte mig och kollade på Band of Brothers, närmare bestämt avsnittet Day of Days. Det är verkligen världens bästa serie! Tycker det är synd att uppföljaren The Pacific inte var lika bra...

Om en timma ungefär ska jag hämta monster på dagis igen och sen ska vi väl försöka hitta på något roligt här...


RIP Liz Taylor

2011-03-23

Vackra Liz Taylor har gått hädan idag... 79 år blev denna ikon.

On Stranger Tides...

2011-03-22
I maj har den fjärde Piratesfilmen premiär och den måste ju ses. Vet inte alls om den kommer vara något att ha. Var väldigt besviken på den tredje filmen och det känns lite konstigt att Bloom och Knightley inte ska vara med. Sen har jag svårt för Penelope Cruz. Men man måste ju ändå se den!


Verkar faktiskt lite halvrolig!

Och nej, bebis verkar inte alls vilja komma ut. Men förhoppningsvis så dröjer det inte allt för länge...

The Killing.

2011-03-16
Nya serien The Killing som har premiär i USA i april lär ju bli svägerskans favoritserie! Detta helt baserat på att Joel Kinnaman har huvudrollen i serien.

The Killing är baserad på den danska serien Forbrydelsen där Kinnaman spelar en polis som ska lösa mordet på en liten flicka. Dock så undrar jag hur mycket svensk media (dvs Aftonbladet) har överdrivit Kinnamans "huvudroll" med tanke på att han inte ens finns listad på The Killings IMDB sida över skådespelare. Men han är ju med på promobilderna så jag vet inte. Den som lever får se!

Jag ska självklart kolla in den när den har premiär sen och se vad det är för något, jag har ju inte sett orginalversionen så jag har verkligen ingen koll alls på hur den är från början.


Lite slappande...

2011-03-16
Har spenderat morgonen framför TVn liggandes i soffan kollandes på Supernatural. Är jättetrött idag verkligen, sover jättedåligt numera, så det är skönt att få den här stunden på morgonen när Zakk är på dagis för sig själv och bara kunna slappa. Även om man inte kan sova så är det skönt att få ta det lite lugnt...


Om en timma ungefär så ska grabben hämtas på dagis och sen ska vi väl försöka roa oss bäst vi kan här hemma. Jag lär väl torka eller gnugga på något här hemma om jag känner mig själv. Sen lär väl grabben vilja leka med bilar i ett par timmar också...

My little pick me up!

2011-03-04
Här är vad jag beställde på CDON i morse! Dom hade en där man fick kampanj två serieboxar för 399 och jag hade sen tidigare en rabattkod så jag slapp frakten också... Kände att jag förtjänade en liten present!


And then there were none...

2011-03-04
Imorgon är det som vanligt Supernatural! Och precis som vanligt så längtar jag!