Nikita säsong 2 trailer!

2011-08-31


Den nya säsongen av Nikita verkar precis lika spännande som den första! Nikita börjar den 23 september först så det är lite mindre än en månad kvar...

Lucas kommer tillbaka till One Tree Hill...

2011-08-31
Hur mycket pengar har dom fått spendera för att få tillbaka Lucas undrar jag? Kul att han kommer tillbaka men han var aldrig en av mina favoriter i serien så för min del så spelar det ingen roll egentligen. Peyton kommer inte tillbaka för sista säsongen tack och lov haha! Jag avskydde henne!

Tydligen så ska Lucas komma tillbaka för att Haley ber honom om hjälp. Jag bara hoppas att han håller sig borta från Brooke ;)


Beautiful Megan!

2011-08-30

Vilken fin bild på Megan Fox! Hon är så otroligt vacker! Alla tjatar om att hon är så sexig och det är hon ju också men när man ser denna bilden så ser man liksom bortom sexigheten...

Nu sticker jag ut i regnet för en springtur... Man har ju liksom något att sträva efter ;)

SOA Season 4

2011-08-30
Den nya säsongen av Sons of Anarchy verkar äckligt spännande! Jag har stora, stora förhoppningar på den fjärde säsongen. Dom tidigare har ju varit så otroligt bra, genomtänkta och välarbetade att något annat skulle förvåna mig faktiskt.
Danny Trejo, den före detta busen som blev skådis, är ett av dom nya tillskotten av skådisar i säsongen. Likaså är Rockmond Dunbar, som spelade C-Note i Prison Break, ny i gänget. Eller gänget är han ju inte med i utan han spelar den nya sheriffen som självklart vill slänga in motorcykelgänget i fängelset dom precis kommit ut ur.

90 minuters lång premiär den 6 september!


26 augusti 2011

2011-08-26
God morgon!

Zakk är på dagis och Sienna sover så jag passar på att kolla på ett avsnitt av Nikita. Har ni sett den? Riktigt bra faktiskt. Massa action och spänning. Har kollat på hela första säsongen nu på bara några dagar. Tidigt på morgonen när barnen sover och när Sienna sovit middag på förmiddagen har jag tittat. Haha jag är knäpp, jag blir verkligen galen när jag hittar en serie som är bra, då måste jag kolla färdigt direkt!


Teaser

2011-08-25
Oj! Hej hej! Här springer dagen iväg med stormsteg. Herre jösses vad den här dagen har gått fort alltså. Har haft Sussie här på lunchbesök och nu har jag lovat Zakk att vi ska leka så jag passar på att visa dom första bilderna från säsong sju av Supernatural!


Snart sätter allt igång!

2011-08-22
Idag är det en månad kvar tills Grey's Anatomy börjar. 22 september börjar alltså Grey's och gissa om det sätter igång med en smäll! Meredith får sparken. Chefen slutar. Cristina är ofrivilligt gravid. Ja jisses vad jag längtar! :)


Hell on Wheels.

2011-08-17
Nu ungefär så sitter jag i tandläkarstolen och får en undersökning. Spännande värre för en som hatar borrljud och avskyr sprutor. Konstigt att jag aldrig går till tandläkaren? Jaja, tänkte att jag kunde passa på att tipsa om en serie som kommer till höst.
Hell on Wheels är en western! Jag vet, det är ju väldigt Dr. Quinn men detta verkar kunna bli en väldigt bra, om inte episk, serie. Kolla in trailern och se vad ni tycker. Jag lär absolut kolla in den!

Hell on Wheels börjar 6 november!


Terra Nova

2011-08-12


Jurassic Park i TVserie form? Ja så skulle man nästan kunna beskriva detta. Spielberg och dinosaurier är väl en oslagbar kombination? Nåja, den första filmen var ju bra i alla fall. Det ska ju för övrigt bli en fjärde Jurassic film! Men skit i det just nu...

Terra Nova börjar till hösten och det kanske kan vara något att se... Ska absolut kolla in den!

Love & other drugs

2011-08-11
Ikväll ska Timmy upp till grannen och sen ska dom på krogen. Jisses vad skönt det ska bli att få ha kvällen för sig själv. Jag är ju väldigt sällan själv med en man och två barn så ikväll ska jag njuta ordentligt när ungarna gått och lagt sig.
Är det någon som sett filmen Love & other drugs? Är den något bra? Ska passa på att se den ikväll när jag är alldeles själv! :)


True Blood

2011-08-10
Eftersom jag inte orkade gå upp till affären förut så fick det bli en snabbtitt i skafferiet och därefter bestämma vad som skulle bakas och det blev kladdiga chokladmuffins. Dom blev riktigt lyckade faktiskt! Nu har vi käkat middag och nu ska jag passa på att titta på det True Blood. Missade ju det nu när jag var i Uddevalla så nu ska jag kolla in det senaste avsnittet.


Scandal

2011-08-07


Nu börjar jag snart få slut på serietips inför hösten men detta är en av dom som verkar kunna vara en riktigt bra serie!

A Gifted Man.

2011-08-06


Det verkar som att alla serier med lite övernaturligt innehåll ska gå på fredagar faktiskt. Supernatural, Grimm och nu denna A Gifted Man som börjar den 23 september.

Unforgettable

2011-08-05
Kolla in denna förhandsvisningen av den nya serien Unforgettable som börjar börjar 20 september!


Good Christian Belles

2011-08-02


Detta är en serie om att betala för sina misstag och om att starta om på ett ställe där alla tror att du är på ett visst sätt. Tror faktiskt att detta kan vara en ganska rolig serie och Kristin Chenoweth som senast var med i Glee är så dörolig!

Good Christian Belles har inte fått något datum än vilket borde innebära att den sätter igång någon gång i mitten av oktober.

The Adjustment Bureau

2011-08-01
Åh vi såg precis en film med ett sånt vackert budskap att jag nästan har lite ont i hjärtat nu. Jag hade inte förväntat mig så mycket av filmen, visste inte ens vad den handlade om och så klampar man rakt in i världens vackraste kärlekshistoria. Åhh jag är helt mjuk inombords just nu!

Ni bara måste se The Adjustment Bureau!