Great love.

2010-11-29

Älskar...

Sammys äventyr

2010-11-28
Nu är det biodags som gäller! Hoppas Zakk tycker det ska bli spännande med bio :)


Ikväll blir det...

2010-11-20
Inception och en jäkligt stor godispåse vill jag lova! Men nu ska jag gå ut till tvättstugan och hämta in tvätten... What a life I'm living... ;)


Vilken människa!

2010-11-12


Undra hur mycket hon fick betalt för att berätta undrar jag? Eller kanske så saknade hon bara rampljuset, för det lär det ju inte varit mycket av de senaste åren...
Att stå i tidningarna och säga "Det är synd om Silvia" är ganska fult och äckligt faktiskt. Tryck upp det i ansiktet på henne lite till menar jag du människa full av klass!

All dogs go to heaven!

2010-11-11
En teaser på morgondagens avsnitt av Supernatural! Haha, jag längtar verkligen lika mycket varje vecka :)"Go to hell!"
"Already been, didn't agree with me." KLOCKRENT! Hahaha!

Killers

2010-11-07

Igår såg vi filmen Killers. Förväntade mig världens skitfilm eftersom den bland annat har blivit kallad 2010s sämsta film. Jag blev faktiskt förvånad. Jag tror att dessa heliga filmrecensenter som alla höjer till skyarna förväntar sig "Det sjunde inseglet" varje gång dom går på bio.
Man får ta filmen för vad den är. En lite löjlig men ändå helt okej actionkomedi. Jag skrattade några gånger åt Heigls morsa i filmen, tyckte hon var klockren med sin överkonsumtion av Vodka. Det hände någonting hela tiden och jag hade faktiskt inte tråkigt.
Visst lär ju inte filmen vinna några priser men vad förväntar ni er med Heigl och Kutcher i huvudrollerna egentligen? Det är väl inte precis skådisar som har några större djup i sina filmrollsval?

Skäms på er filmrecensenter! Det är inte en femma precis men väl en tvåa för man får precis vad man förväntar sig. Lite mer nu efter att ha läst alla era felaktiga sågningar...

En mysfilm....

2010-11-05

I morse satt jag och Zakk oss i soffan och kollade på Draktränaren. En riktigt härlig film som Zakk har tjatat om resten av dagen efter det. Verkar ha blivit ungens favorit nu haha!

Denna film bara ni måste se... Satt och smålog hela filmen igenom, en riktig mysdänga!

Låt inte svärmor ta över?!

2010-11-02
Ikväll (vi kan se det imorgon här i Sverige) är det dags för ett nytt One Tree Hill avsnitt och då det planeras ett bröllop i serien så blir det en tur till en bröllopsmässa. Dock verkar det inte som att det är en drömdag (som det vore för mig)...


Hade iofs inte varit speciellt lycklig i den där marängen till klänning heller haha! Can't wait!