9 oktober!

2013-07-30

CW bestämde sig helt plötsligt för att tidigarelägga säsongspremiären av Supernatural en vecka så redan den 9 oktober kan vi se ett nytt avsnitt!
Jag har ju semester så jag var helt ovetande om detta i morse men som tur är har jag fina vänner som håller mig uppdaterade. Jag i min tur får uppdatera er..
Här regnar semestern för övrigt bort och just nu är jag mest irriterad och funderar på att åka hem och jobba typ haha!


Veckans TV (v.29 & v.30)

2013-07-28
Det blev väldigt sent detta inlägget. Precis i sista sekund innan vi åker iväg på semester. Nu är det Västervik som väntar i några dagar och sen åker vi hem för att tvätta och packa om och så väntar Västkusten i mer än en vecka! Så nu blir det tyst på bloggen ett tag.. Kanske kommer det lite serietips inför hösten om jag hinner och känner för det. Det är ju ändå semester nu så jag tar det som det kommer!
 
 
Falling Skies - 3x07 - The Pickett Line & 3x08 - Strange Brew
Tänk att det var Mercedes som var infekterad med massa grodyngel som får henne att göra dumma saker. Däribland att döda USAs president. Jag hade aldrig gissat att det var hon dock, jag satsade mina pengar på Peralta. Kanske är även hon infekterad av aliens. Jag hoppas det för henne gillar jag verkligen inte!
Jag undrar hur det gick för den där familjen. Nej,de var inga duvungar men ingen förtjänar att dö för de där utomjordingarnas händer. Eller tentakler kanske?
 
Mådde riktigt dåligt av Toms uppevelser medans han var fast hos utomjordingarna och jag blev så jävla glad när han dödade Karen men så visade det sig att även det var en dröm. Poor Tom! Kul att se barnens mamma också. Har längtat efter att få se ett avsnitt med backflashes om henne så detta tar jag defenitivt.
 
 
True Blood - 6x05 - Fuck The Pain Away & 6x06 - Don't You Feel Me?
Var lite splittrad när jag såg detta avsnittet eftersom jag är hemma och vabbar med två barn. Då hinner man tyvärr inte sätta sig in i avsnittet som man skulle vilja. Men jag gillade det i alla fall. Tonårstjejen i mig blev ju så klart överlycklig när det visade sig att Warlow kanske inte är så elak och hemsk ändå. Utan han hatar sin vampyrsida men vill ändå göra Sookie till en vampyr? Det får jag tyvärr inte ihop dock.. Men men, komplicerade män är ju alltid trevligt (på TV i alla fall...)
Vampyrfängelset är så konsigt så jag knappt finner ord men det ger uppenbarligen upphov till en hel del scener som jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Psykiatrikern tillsammans med Pam såg det ju nästan ut att gå för när Pam drack från den asiatiska tjejen, dom gör olika experiment på olika vampyrer och tittar på medans dom har sex? Det är så konstigt så jag finner knappt ord. Säkerligen sitter det någon upphetsad liten nisse och hittar på att dessa "test" i något hörn någonstans.
Ingen risk att Sookie dränks av "pappa". När det handlar om en person som har huvudrollen och som man vet inte kommer försvinna från serien så är cliffhangers om denna karaktärs närastående död helt onödiga. Man vet ju att hon kanske får lite hosta och sen är det bra... Någon kommer för att rädda henne eller så kan Lafayette göra sig av med Sookies pappas spöke och ta kontroll men att Sookie dör är ju inte speciellt troligt.
 
Åh herregud vilka jäkla grisar dom är dom där vampyrhatarna! Tvinga Jessica till att ha sex med en annan vampyr och så tvinga Jason till att titta på. Jag fattar det inte! Men jag hejjade på Erik och Pam när dom flög runt och dödade lite. Eriks syster kan för min del dö nu, bryr mig inte det minsta om henne faktiskt.
Och Sookie dog inte så klart utan Warlow räddade henne med Bills blessing. Gillar Warlow trots att han varit den dumme hela förra säsongen.
 
De andra serierna hinner jag inte med att kommentera denna veckan tyvärr så de får hänga löst för denna veckan. Kanske får de vara med i nästa omgång :)
 
Nu tar jag semester!!

Comic Con: Arrow

2013-07-21
Som ni har märkt har jag varit M.I.A. här i en veckas tid och det beror på sjukdom. Har verkligen varit dödssjuk både jag och barnen. I nästan en veckas tid så har någon i familjen varit sjuk, jag låg i tre dagar med 39 graders feber. Inte alls trevlig i denna värmen. Men jag har fått tid till att se massor med bra filmer i alla fall.. Så "veckans TV" inlägget får bli en dubbelavsnitt nästa vecka istället..
 
Under helgen har det varit Comic Con i San Diego i vanlig ordning och alla som är något var där så klart... Från Arrow fick man bland annat se denna filmreel med klipp från säsongen som varit och även sånt som komma skall i oktober när serien drar igång igen. Jag gillar det man får se av den nya säsongen!
  

Jensens rättvisa

2013-07-16
Jensen Ackles som spelar Dean i Supernatural fick i slutet av april sitt första barn tillsammans med frugan Danneel Ackles. En liten flicka blev det som har fått namnet Justice Jay Ackles, tydligen har hon redan fått smeknamnet JJ. Jag tycker namnet är ganska fint men Justice betyder ju faktiskt rättvisa och det har ju folk på internet snappat upp.
 

Sharknado

2013-07-15
Det är väl ingen som har missat att det har gått en film på den amerikanska kanalen SyFy som heter just Sharknado. Detta är en kanal som verkar göra sig ett namn på att visa otroligt dåliga filmer. Några av deras andra hajfilmer heter bland annat Two Headed Shark Attack och Sharktopus. Ja ni hör ju redan där vilken kvalitet som finns att hämta här.
 
 
Detta till trots eftersom hela min twitterfeed exploderade efter att denna filmen så bestämde vi oss att kolla på filmen. Filmen handlar alltså om en tornado utanför Los Angeles, redan här börjar den alltså tappa verklighetsuppfattningen eftersom Tornados inte härjar där. Tornadon suger upp hajar ut havet och sen kastas det hajar till höger och vänster runt i hela LA.
Jag gick in och förväntade mig absolut ingenting av filmen och ändå blev jag besviken. Detta är en så otroligt dålig film att man måste uppfinna ett nytt ord. Det finns liksom inget ord som beskriver hur dålig filmen är. Skådespeleriet suger, storyn suger, budgeten suger så inte ens snygga hajar och coola dödscener får man njuta av och dessutom är hajarna så hungriga och mordiska att jag som inbiten hajälskare blir förbannad. Men jag har inte skrattat så här mycket på länge. Det var så löjligt att man bara satt och njöt.
Speciellt av Steve (förlåt, Fin heter han ju här men för mig kommer Ian Ziering alltid vara Bevvan Steve) som ska rädda barn ur en skolbuss och självklart har utrustning i bilen för att kunna repellera sig ner från en bro till bussen. Därifrån blir han då jagad av en haj som hoppar och biter sig upp för repet för att kunna äta upp honom. Ja det är bara underbart! Sista scenen är så klockren att man inte kan låta bli att njuta lite av den när Steve hoppar in i en vithaj och sågar upp den innifrån.. Fantastiskt!
 
Se den så får ni tränat magmusklerna och förstört 90 minuter helt i onödan. Det är så värt det!
 

R.I.P. Cory Monteith

2013-07-14
Glee skådisen Cory Monteith är död. Han hittades i går i ett hotellrum i Kanada av hotellpersonalen efter att han missat sin check ut tid och polisen misstänker inte att det förekommit något brott. Alltid lika sorgligt när en så ung människa dör!
 
 

Förhäxad - Säsong 3

2013-07-12
Så var den tredje säsongen tittad på och jag har njutit av varenda sekund! Är så sugen på att bara hoppa på säsong 4 och det ska jag göra också så fort som möjligt.
 
 
Favoritavsnitt. The Honeymoon's over på grund av att det är det första avsnittet som Cole är med i och sen typ alla andra avsnitt i säsongen kanske?
 
Favoritkaraktär. Just nu ligger det faktiskt ganska delat mellan alla tre häxorna, sen har jag självklart en väldigt svag punkt för Cole.
 
Bästa paret. Phoebe och Cole så klart!
 
Sämsta paret. Hmmm, fanns nog inga par egentligen i denna säsongen annat än Phoebe/Cole och Piper/Leo och dom kan man inte vara emot på något sätt! Så nej, det fanns inget sämsta par i denna säsongen.
 
Bäst i säsongen. Helt enkelt hela säsongen! Jag kommer på mig själv med att sitta och älska varenda avsnitt! Varenda ett och det är inte vanligt i en serie att varenda avsnitt är riktigt bra.
 
Sämst i säsongen. Det enda som jag inte gillar med denna säsongen är avsnittet när Cole och Prue är i en alternativ westernvärld för 130 år sedan och dom helt plötsligt står upptryckta mot en vägg. Jag vet att kemin mellan dom är på riktigt eftersom Doherty och McMahon faktiskt var tillsammans i några år utanför serien men det är inget som man behöver visa i Förhäxad tycker jag.
 
Övriga kommentarer. Egentligen var det ju inte meningen att Cole skulle komma tillbaka efter att Phoebe hade låtsas döda honom i kryptan men eftersom det blev tittarstorm så beslutade dom sig för att ta tillbaka honom och det är jag väldigt tacksam över!
 
Betyg. 5/5. Detta är helt klart den bästa säsongen av Förhäxad. Har suttit inför varje avsnitt och varit lycklig för jag skulle få se ett till.

Ny serie: Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

2013-07-10
Så fortsätter vi genomgången av höstens seriepremiärer och ikväll har turen kommit till en fristående fortsättning på The Avengers, Thor och Captain America filmerna. Denna gången som en serie.
 
 
Jag är ju ganska svag för actionfilmer av den varianten som listas ovanför så detta är något jag defenitivt kommer kolla in. Kan dom hålla uppe kvaliteten på actionscenerna och så klart på de olika storysen så kan detta defenitivt funka men risken är ju att det bara blir fjantigt. Jag är dock helt klart beredd att ge det en chans, kanske för att jag hoppas på att Chris Hemsworth gör ett inhopp som Thor?
 
Den 25 september får vi se om Agents of S.H.I.E.L.D. håller måttet!

Veckans TV (v.28)

2013-07-10
Höstens serier trampar snabbt mot oss men fortfarande är det sommarens serier som kollas på. Jag har inte ens haft semester än så sommaren får faktiskt inte ta slut riktigt än.
 
Falling Skies - 3x06 - Be Silent and Come Out
Gillade detta avsnittet, framför allt älskade jag scenen där Pope blev hotad med att han huvud skulle sättas upp på väggen i baren om något hände Hal. Komedi på hög nivå!
Äntligen fick alla veta att Hal hade en lite gynnare inom sig men jag tror faktiskt inte att det är han som är förrädaren. Några avsnitt tidigare så visste Hal planen bakom attacken mot en av utomjordingarnas baser men ändå så kom de uppgifterna inte fram. Nej han är inte en förrädare. Jag är däremot inte lika säker på fru Presidenten Peralta faktiskt. Hon är jävligt skum tycker jag.
 
True Blood - 6x04 - At Last
Gillar inte Alcide längre. Alls. Han är ju bara tuff och hård numera och han brukade ju vara lite mer som en liten, eller kanske ganska stor, nallebjörn. Hur kan han få för sig att kidnappa ett barn liksom?
Tycker inte speciellt synd om tjejen som Eric gjorde till vampyr. Var hon verkligen så trög att hon inte fattade att Eric bara utnyttjade henne och ville att hon skulle visa sig för sin pappa som vampyr?
Vad händer med Pam nu då? Hon kommer väl tas till det där vampyrfängelset och torteras på alla tänkbara sätt gissar jag. Fler och fler kommer säkert fångas in och placeras där ju längre säsongen lider för att Bills framtidssyn ska bli sann (Och så hinner dom så klart stoppa det precis i rättan tid...)
Men den sista,stora, grejen var ju så klart att Sookies nya lilla vän är Warlow. Inte alls speciellt förvånande tycker jag. Hade gärna sett att han var ett riktigt kärleksintresse istället. Nåja, Warlow blev ju i alla fall en hel del snyggare när han rakade sig...
 
King & Maxwell - 1x05 - Loved Ones
Hot Damn! Älskar verkligen Edgar. Hoppas att han stannar kvar för alltid och alltid! Ett spännande avsnitt som alltid och dom börjar få mig väldigt nyfiken på vad som egentligen hände när Sean misslyckades med sitt uppdrag inom Secret Service. Fem avsnitt kvar av säsongen och förhoppningsvis får man veta vad som egentligen hände innan dess!
 
The Glades - 4x07 - Gypsies, Tramps and Thieves
Naken inför svärfar? Ja pinsammare än så blir det nog inte? Men jag tyckte ändå att dom löste det väldigt bra. "Prata inte om det pinsamma så försvinner det snart" varianten.
 
Under The Dome - 4x07 - Manhunt
Vem behöver en mamma när man har en sån fin och förstående pappa som junior har. Inte för jag gillar junior, han har ändå Angie inlåst, men dåliga, elaka föräldrar klarar jag bara inte av. Big Jim står och snackar om att han blev retad när han var mindre och gör exakt samma sak mot sin egen son. Vill han kanske att hans son ska krossa bäckenet på någon stackare också? Nej då, istället gick han och låste in en stackars tjej. Good parenting award goes to... Not Big Jim!
Börjar bli lite trött på att Angie ska vara instängd där inne. Nu fick hon ju i alla fall tag på en sax, inte för jag vet vad hon ska göra med den. Skulle hon verkligen klara av att hugga Junior med den till exempel? Skulle inte tro det faktiskt...
Jag vet ju att Barbie ska vara den här mystiska figuren som man inte alls ska gilla egentligen men jag tycker han är döskön. Man börjar ju dock bli väldigt nyfiken på varför han är i stan. Det måste ju ha med dessa droger som dom pratade om, eller?
Är det någon som har några teorier om varför kupolen har kommit till egentligen? Jag har ju inte läst boken så jag har ingen koll alls men jag undrar ibland om det inte är så att kupolen är till för att skydda dom innanför och det är de personer som är utanför som bör se upp... Har ni några andra teorier kanske? 
 
Rizzoli & Isles - 4x03 - But I Am A Good Girl
Såg ni på såpan (och då menar jag verkligen SÅPAN) Sunset Beach? Visst var väl mamman i verckans fall Gabi?! Hatade henne verkligen i den serien haha och jag var så inne i den och det var såååå dåligt. Ett riktigt härligt ungdomsminne haha!

Ny serie: Dracula

2013-07-09
Jonathan Rhys Meyers är fantastisk så när jag för ganska längesedan hörde att han skulle vara med i en ny serie blev jag genast intresserad. Nu har dagen kommit när man kan se trailern och bestämma sig för om man ska se eller inte...
 
 
Trailern väckte mitt intresse helt klart. Det är en otroligt vacker stämning i trailern (om det nu går när det handlar om Dracula) och jag får knutor i hela magen. Det här är verkligen något som jag ska se när det kommer i oktober. Närmare bestämt den 26 oktober är det dags!

Höstens premiärdatum!

2013-07-08
Nu är det dags mina vänner! Nu kan vi börja planera vår höst eftersom kanalerna i USA har släppt sitt höstschema. Jag listar här serierna som jag följer och sånt som jag kan vara intresserad av att börja kolla på men denna listan kan ju komma att uppdateras alleftersom jag hittar nya saker som jag känner för att kolla in...
 
 
12 september Sons of Anarchy
17 september Bones
23 september Downton Abbey
24 september 2 Broke Girls, How I Met Your Mother,
25 september Chicago Fire, NCIS, Agents of S.H.I.E.L.D. (NY)
26 september Revolution, Grey's Anatomy
27 september The Crazy Ones (NY)
 
8 oktober Beauty and The Beast, Hart of Dixie
9 oktober The Biggest Loser
10 oktober Arrow, The Tomorrow People (NY)
11 oktober The Vampire Diaries, Reign (NY)
14 oktober The Walking Dead
16 oktober Supernatural, The Originals (NY)
26 oktober Dracula (NY)
 
1 november Sherlock (BBC)
 
Serier som ännu inte fått ett premiärdatum är Castle, Revenge och konstigt nog även White Collar. Jag som trodde att WC skulle visas under sommaren nu men efter lite efterforskningar så ser det ut som att dom kommer visa det i höst men när är alltså ännu oklart.
Det finns även en del serier som listas som nya som ännu inte fått releasedatum, detta bör innebära att de kommer först under vintern eller kanske till och med under våren 2014.

Ny Serie: The Tomorrow People

2013-07-05
Det är inte många serier som kommer i höst som jag faktiskt tycker verkar vara något att ha men detta är ett undantag! Stephen Amells kusin (dom kunde vara bröder så lika är dom!) Robbie Amell gör huvudrollen i en annan av CWs serier, The Tomorrow People.
 
 
Detta ser jag verkligen fram emot! The Tomorrow People verkar väldigt spännande och intressant. Sen kan man ju inte annat än att älska att Mark Pellegrino är med, han är ju så fantastisk att man ryser varje gång man ser honom. Det enda negativa är att han aldrig får spela the good guy men så länge han är med så är jag nöjd.
10 oktober är det dags och hösten kan inte komma snart nog (fast jag har inte ens haft semester än så jag vill nog njuta av sommaren ett tag till).

Förhäxad - Säsong 2

2013-07-05
Så har man hunnit med att kolla in även den andra säsongen av Förhäxad och jag inser bara mer och mer hur mycket jag tycker om denna serien. Det är verkligen en tripp i nostalgins tecken.
 
 
Favoritavsnitt. Mortality Bites avsnittet är riktigt bra, They're everywhere är också bra för det visade sig vara en väldigt ung Masha Collins (Castiel i Supernatural) som spelade den unge mannen i trubbel.
 
Favoritkaraktär. Jag gillar så klart fortfarande Phoebe mest men precis som i säsong 1 så är jag mer öppen för att tycka om Piper och Prue också. Speciellt Prue tycker jag är mycket bättre denna omgång som jag tittar. Jag avskydde henne ett tag kommer jag ihåg men inte nu längre.

Bästa paret. Piper och Leo så klart! Det finns inget par som kan konkurrera med dessa två under de första två säsongerna. Men snart så kommer det allt ett par som konkurrerar med dessa två ;)
 
Sämsta paret. Prue och Jack. Kommer ihåg att jag inte gillade dessa två tillsammans första gången jag såg serien och detta har inte förändrats nu heller. 

Bäst i säsongen. Allt typ. Jag har svårt att vara negativ för jag tycker verkligen om det så mycket.

Sämst i säsongen. Tycker så synd om Dan som hela tiden åkte på en jäkla massa smällar men då kanske han lär sig att inte stå i vägen för äkta kärlek. Gillade, som jag redan sagt, inte Jack. Gillade honom inte första gången och det har inte ändrats. Jag har aldrig tyckt om skådisen i sig heller så kanske kan det bero på det.

Övriga kommentarer. Jag vet ju att min absoluta favorit Cole ska komma i nästa säsong så denna säsongen har jag försökt kolla så fort som möjligt för att komma fram till Cole men det har varit en bra säsong och jag är så glad över att jag har hela sex säsonger kvar!

Betyg. 3/5 - fortfarande dåliga gästskådisar ibland men det ska nästan vara så med Förhäxad har jag insett.

The Perfect App

2013-07-04
Har ni en iPhone och är lika TV galna som jag är? Då har jag den perfekta appen till er.. Den heter Episodes och i den kan ni lägga till alla serier som ni ser. Ni får veta när det nästa avsnittet ska komma, när en ny intressant serie börjar och hur många avsnitt det är i en säsong. Jag lever efter denna appen kan jag erkänna och den är verkligen perfekt nu när det kommer en massa nya serier som man är nyfiken på.
 
 

Penny and Superman!

2013-07-04
Ett nytt par har dykt upp i Hollywoods och det är inga mindre än den nya Stålmannen hunken Henry Cavill och The Big Bang Theory skådisen Haley Cuoco. Snacka om otippat par! Vet inte varför egentligen men jag skulle aldrig kunna se dessa två tillsammans innan, kanske kan det bero på att jag inbillat mig att Cavill var homosexuell av någon anledning!
 
Nåja, all lycka till dessa två även om jag inte tycker dom passar ihop.
 
 

Veckans TV (v.27)

2013-07-03
Det är skralt om serier på sommaren såhär men det är precis så jag vill ha det också. Vill inte vara fast vid en TV på sommaren när solen skiner (förhoppningsvis!) Sju-åtta serier på en vecka är precis lagom (om man bortser från mitt nuvarande maraton Förhäxad.)
 
True Blood - 6x03 - You're No Good
Haha jag blev så full i skratt när Bill började brinna för han var så jäkla säker på att han faktiskt inte skulle skadas av solen. Men jag gillar att han inte är så ond som han skulle verka i slutet av säsong fem. Då tvivlade jag på Bills fortsättning i serien men nu kan jag se en fortsättning på även hans karaktär. Måste för övrigt kännas bra att få kasta en tallrik i ansiktet på sin man, man kan ju hoppas att dom hade haft ett riktigt rejält bråk innan den scenen skulle spelas in.
Jag hade faktiskt nästan glömt bort den där pastorn och att han hade en fru. Jag kommer verkligen inte ihåg att hon hade så jäkla stort hår innan. Hade hon verkligen det? Det var verkligen enormt! Nåja, den där vampyrprästen är inte alls intressant för mig så honom kan dom väl döda av så fort som möjligt tycker jag.
Erics fånge känns verkligen som en revolterande tonåring. Försöker göra sig till vampyr genom att dricka Erics blod för att bli det som hennes far verkligen hatar. Mycket dumt för jag tror ärligt talat inte att den där pappan hade brytt sig om henne då. Hon hade säkert fått brinna med dom andra, han verkar ju helt galen så det skulle inte förvåna mig.
 
Falling Skies - 3x05 - Search and Recover
Gillade verkligen delen med Mason och Pope i skogen. Det var spännande och jag gillade deras "jag kan inte döda dig just nu för jag måste överleva" scener. Satt och skrattade för mig själv på jobbet åt Popes "next basket wins" kommentar. Hatade Pope i början av serien men gillar honom verkligen nu. Älskar karaktärer som inte är bara svarta eller vita. Alla har vi gråskalor så det är intressant att titta på en karaktär som är väldigt grå.
Pappa och dotter stunden var väldigt fin men skrämmande när hon sa att hon ville att han inte skulle låta henne bli tagen. Fast jag förstår henne, hade nog också hellre dött än att hamnat i klorna på ondskefulla utomjordingar.
Att Anne och Lexie är borta bryr jag mig inte så där jättemycket om faktiskt eftersom jag inte gillar hela den där "bebisen är en alien" grej. Det är alldeles för trist och ledsamt att barnet inte är en människa utan någon jäkla hybrid.
 
King & Maxwell - 1x04 - King's Ransom
Älskar Ryan Hurst även i denna serien! Han var ju fantastisk som Opie i Sons of Anarchy och även i King & Maxwell är han fantastisk. Rollen är så långt bort från Opie som man bara kan komma, här är han en briljant om är märklig människa, med fantastiskt stort hjärta och underbara oneliners. Han ser dock ut som en jättebebis vilket jag har svårt för, kanske för att jag tyckte han var så snygg i sitt stora skägg?
Kul att man fick se den gamla JAG advokaten Catherine Bell. Synd dock att hon har opererat sig helt stel och märklig i ansiktet. Fattar verkligen inte varför dom håller på med det där, ser ju bara äldre ut än med rynkor tycker jag...
Avsnittet i sig var underhållande och jag känner att det är på precis lagom nivå för att vara en sommarserie. Jag vill som sagt inte ha några "tunga" serier på sommaren. Det enda jag skulle kunna önska mig är lite mer romance kanske men det kommer får vi hoppas!
 
The Glades - 4x06 - Glade-iators!
Åh så söta dom var i slutet när dom satt och mös i slutet av avsnittet. Jag går och väntar på att bröllopet ska komma, känner för en massa romantik just nu. I övrigt så finns det inte så mycket att påpeka i avsnittet. Som vanligt var det så där mysigt som jag vill ha under sommaren
 
Under The Dome - 1x02 - The Fire
Den andra delen av Under The Dome höll måttet i mina ögon, vilket är lite förvånande eftersom det brukar vanligtvis vara så att om ett pilotavsnitt är bra så brukar resten vara så där. Men när man har Stephen Kings manus att arbeta med då är det nog inte svårt att få till det gissar jag.
Junior fortsätter vara creepy men Angie var ju inte så jäkla smart som hetsade honom som hon gjorde. Å andra sidan kanske hon trodde att han inte ville ha kvar henne om han fick veta vad hon gjort med en annan man.
Tycker det är riktigt jobbigt att Sabrinas tonårshäxans moster är med i serien. Förväntar mig att hon ska börja troll rätt vad det är haha!
Är i alla fall riktigt nöjd med hur denna serien började, hoppas verkligen att det fortsätter på samma sätt.
 
Rizzoli & Isles - 4x02 - In Over Your Head
Fallet var väl inte så där jätte intressant denna veckan men istället för det ankomsten av Rizzolis gamla partner och Frankies nye chef som fick mitt intresse. Och det var ju ingen mindre än Amaury Nolasco från bland annat Prison Break. Tycker han är så jäkla charmig! Jag hoppas vekrligen att han är med mer i serien och att det inte bara var något tillfälligt inhopp.

Ny serie: Star-Crossed

2013-07-03
En av de nya serierna som kanalen CW (som bland annat gör The Vampire Diaries och Supernatural) lanserar i höst är utomjordingsserien Star-Crossed. Aimee Teegarden från Friday Night Lights och Matt Lanter från 90210 gör huvudrollerna. 
 
 
Jag har ju en förkärlek för allt som CW gör eftersom jag alltid kommer vara en tonårig flicka i hjärtat så detta är självklart någonting som jag definitivt kommer kolla in. Romantik och spänning i ett gör detta till en must see. I alla fall pilotavsnittet.
 
Serien har tyvärr ännu inte fått ett releasedatum men förhoppningsvis kommer det ett datum snart.

Ny serie: King & Maxwell

2013-07-01
Hittade av en slump en ny serie som började visas för ett par veckor sedan som heter King & Maxwell. Jag hittade den för att jag var inne på imdb och kollade var den gamla Sons of Anarchy skådisen Ryan Hurst håller på med nuför tiden. Det jag hittade var att han skulle spela massmördare i en ny buddy-cop serie och det var jag ju verkligen tvungen att kolla in...
 
 
Det jag hittade var inte en galen massmördare utan en ganska härlig, om än lite märklig, människa som var så charmig så att tårna krullade sig. Hela serien är ganska charmig måste jag säga och den är precis så light som jag vill att mina sommarserier ska vara. Lite skämt, lite action och man behöver knappt tänka själv. Detta är ett perfekt tillskott under sommaren för min del så känner ni att det är lite skralt i kalendern just nu så kan jag rekomendera King & Maxwell.