Sex and the City 2!

2010-05-31
Igår blev det bio med Emelie, Micke och Anders. Sara skulle också följt med men hon var alldeles för fyllesjuk för att köra bil haha! Sex and the City 2 blev det i alla fall och den var riktigt bra. Rolig och sorglig och helt underbar. Så fort Aidan kom in i bilden så blev både jag och Micke helt suckiga haha!


Filmen har fått så dålig kritik och visst, den lär inte vinna några Oscars men men får ju ta den för vad det är. Underhållning. Har man sett serien i alla år så uppskattar man den verkligen. Jag tyckte den var supermysig och kommer absolut att köpa den på Blu-Ray när den kommer och tvinga Timmy att se den om och om igen haha!

Carrie känner sig missnöjd i sitt äktenskap med Big och känner inte längre igen sig själv. Miranda vantrivs på jobbet och bestämmer sig för att sluta. Charlotte känner att vara mamma ger henne inte allt hon behöver och hon blir mer och mer missnöjd med sitt liv. Samantha genomgår klimakteriet och motar bort detta med allsköns kosttillskott och vitaminer. Det är ungefär här man är när Samantha får en inbjudan till Abu Dhabi och hon bjuder med sina vänner.Här vart jag lite förvånad faktiskt. Ja det är SATC det handlar om så skorna är ju självklart en stor del men vem fan rider på en kamel mitt i öknen i högklackade Christian Louboutins?
Swan Song

2010-05-30
Det har nu gått mer än två veckor sedan jag såg säsongsavslutningen av Supernatural och sedan dess har det varit något som fattats mig varje fredag. Ett antal frågor har dock väcks efter avslutningen och kanske är det passande med en varningstriangel ungefär här för om du inte sett det sista avsnittet så bör du sluta läsa... Om du inte är jävligt nyfiken vill säga.


Sam offrade sig själv för att rädda världen från Lucifer genom att låta Lucifer gå in i hans kropp och sen ta kontroll och hoppa ner i Lucifers bur fullt medveten om att han inte kommer överleva. Han drog även med sig sin bror Adam som hade en inneboende i form av ärkeängeln Michael. Precis i slutet av avsnittet ser vi Dean sittandes tillsammans med sin "familj" medans en gatulykta slår ut och Sam står utanför och tittar på sin bror. Detta borde inte vara den riktiga Sam utan Lucifer misstänker jag. Dock så sa Kripke (skaparen) att han inte skulle dra ut på denna historien utan att Lucifer skulle finnas med till säsong fem och sen skulle det bli en ny historia. Så vem är det då som står utanför huset? Är det Sam? Är det Lucifer? Är det något annat väsen? Är Sam ett spöke?
Svaren på dessa frågor går ju inte att besvara men enligt mig så borde detta inte vara den riktiga Sam. Det borde inte vara möjligt för honom att komma upp ur helvetet utan en ängels hjälp. Ett spöke eller ett annat väsen är ju inte så trolig. Vad än Kripke säger så den enda rimliga tanken att det är Lucifer. Jag hoppas ju självklart att det är Sam. Den riktiga Sam. Fan. Det lär det inte vara.


Vad kan man då förvänta sig i säsong 6? I avsnitt 21 Two minutes to midnight så säger Döden till Dean att han är äldre än Gud och att han i slutändan kommer döda Gud också. Detta kan ju vara en väntad fortsättning på serien. Då kan man ju fundera på om Chuck inte kommer komma tillbaka för han försvann ju i säsongsavslutningen i ett vitt litet dammoln. Han har varit med hela tiden, han har vetat allt. Han har hjälpt på sitt eget vis. Är han Gud?


Sen kan man ju fundera på Bobbys historia. Bobby sålde sin själ till Crowley och man fick aldrig veta om han faktiskt fick den tillbaka eller inte. Chuck sa ju att han fortsatte jaga men man vet ju aldrig. Crowley är ju ändå en demon.
Vissa rykten säger att säsong 6 kommer fortsätta fem år senare. Hur kommer det då se ut i så fall? Det beror ju helt på om Sam är Sam eller om det är Lucifer. Är det Sam så lär väl pojkarna ha nästlat sig in i något dumt. Är det Lucifer så har jag en känsla av att både Lisa och pojken kommer vara döda, Dean kommer vara förstörd och göra en väldigt många dumma saker. Personligen hoppas jag att Castiel kommer tillbaka igen, att Sam är Sam, att Dean lever ihop med Lisa och att allt är precis som det ska. Men vem försöker jag lura? TV är aldrig som man vill.


I slutet av september borde serien komma tillbaka och då får vi se vad som hänt, vad som kommer hända, vem som är död och vem som lever. 


The Losers.

2010-05-28
Inte jag och Timmy utan en film så klart. Med JD Morgan (snyggopappan från Supernatural och gulleDenny från Greys) och snyggingen Chris Evans. Måste se!!!

Tyvärr ser Chris Evans verkligen ut som en tönt i sina fula glasögon så man kan inte låta bli att garva bara man ser honom men JD är ju såååå mumsig haha! Timmy hoppas på ett par tuttar i alla fall i filmen så han kan koncentrera sig på det och slipper lyssna på mina suckar haha!


It's not goodbye!!!

2010-05-19

Fy fan mitt liv blev genast mycket bättre! One Tree Hill kommer tillbaka med en säsong till så nu slipper jag våndas och plågas. Underbart!

The goodbye. Or is it?

2010-05-19
Serieavslutning utav One Tree Hill i USA i måndags, verkar inte som att det skall komma fler säsongen och det är ju tragiskt bara det. Ännu mer tragiskt vore det om dom faktiskt förstör ett avsnitt som bara skulle vara underbar fluff med dom där sista 30 sekunderna. Man beter sig inte på det viset!

Igår kväll när jag äntligen fick tiden att se avsnittet. så satt jag med bitterljuva tårar trängandes bakom ögonlocken och ett fånleende på läpparna och sen händer det där. Man kan inte förstöra sju underbara säsonger med ett sånt slut, det gör man bara inte, därför tror jag, hoppas jag, kräver jag en åttonde säsong. Om så bara ett jävla avsnitt till för man kan inte knyta ihop alla trådar och sen sprätta upp en annan. Inte okej!

 

Vemodigt!

2010-05-10
På torsdag är det dags för säsongens sista Supernatural. Fan fan fan! Det riktigt svider i hela kroppen av att veta det. Tack och lov så blir det en säsong till så det är ju inte slut där men fan... jag vill inte gå hela sommaren utan härliga SPN. Säsongens sita avsnitt verkar riktigt lovande måste jag säga... Kommer bli spännande som bara den!