Helgen som varit...

2010-06-21
I helgen har vi självklart kollat på film. Jag menar hallå!? Det gör vi typ varje kväll... Denn helgen blev det Shutters Island och The Wolfman.


Shutter Island var inte alls lika äcklig som jag trodde den skulle vara. Helt klart en sevärd film med många oväntade vändningar. Jag har ju inte läst boken så jag visste inte alls hur det skulle sluta men man hade väl sina misstankar...


The Wolfman behöver man verkligen inte se. Den var inte skitdålig men nog så dålig för att inte rekomendera någon att se den... Riktigt trist faktiskt. Inga spännande vändningar alls men den var ju snyggt gjord. Det får jag väl säga ändå...


Igår kväll blev det Dödligt vapen 3. Tillsammans med Die Hard så är det en av dom bästa actionkomedierna på 90-talet. Kan ses om och om igen. Under året släpps även den 5 (och sista?) Dödligt vapen filmen. MÅSTE SES! :)

1987's finest!

2010-06-14

Tjejen som föll överbord. Behöver man egentligen säga mer än så? En sån jäkla underbar, mysig och rolig film. Har väl sett den minst 20 gånger och gillar den fortfarande lika mycket. Det var denna vi ägnade kvällen åt igår :)

Entourage The Movie?

2010-06-09
Ari och Lloyd vaknar i en säng tillsammans i Las Vegas och har inte en aning om hur don hamnat där eller vad som har hänt. Det är så Mark Wahlberg vill att filmen Entourage ska börja om det blir någon. Tydligen arbetar han väldigt hårt för att det ska bli en film av serien. Hade ju varit underbart, älskar den serien!


Igår började vi faktiskt kolla om på Entourage. Från första början. Man måste ju göra vad man kan tills säsong 7 börjar i slutet av juni... Can't wait!

Dear John

2010-06-09
Det finns någon som kan skriva så att hjärtat brister, så att tårarna bränner, så att det är svårt att andas. Det finns någon som skriver så vackert, med sån känsla, att man undrar hur en människa har kunnat bli så otroligt begåvad. En man med ett vackert språk, en man med en vacker tanke. Kärlek.


The Narrows

2010-06-08

Har ni sett The Narrows? Inte? Gör det då? En riktigt underbar film om en Mike Manadoro och hans kamp att försöka ta sig ifrån slummen i Brooklyn till något bättre. Han bor tillsammans med sin pappa, spelad av den underbare Vincent D'Onofrio, och försöker få iordning på sin ekonomi så att han kan studera på universitetet. Snart blir han inblandad i några skumma affärer hos sin chefs bror och snart går allt utför.
En otroligt spännande dramatriller om hur man förverkligar sig själv, sina drömmar och fortfarande stannar på rätt sida av lagen.

Welcome to a tour of your dreams...

2010-06-07
MTV Movie Awards var inatt och jag gick in för att kolla lite videos från gårkvällen. Den första jag såg var Ed Helms och Ken Jeong från The Hangover som var vackert utstyrslade som ett moln och en tiger. Sen kom Les Grossman (Tom Cruise) från Tropic Thunder och dansade med Jennifer Lopez till beats av Ludacris och JLo. Bästa garvet idag helt klart haha! Videon har inte kommit ut på YouTube så ni kan kolla på den här.


Helt klart en värdig hyllning till två av årets bästa filmer! Även om jag har galet svårt för Cruise i vanliga fall så kan jag inte låta bli att älska människor som inte tar sig själva på för stort allvar. Två tummar upp helt klart :)Vackra Amanda Seyfried vann pris i en kategori som heter Best Scared As Shit. Endast MTV kan lämna ut sådana priser. Ken Jeong och Ed Helms från The Hanover som tyvärr inte vann bästa film. Dom förlorade till New Moon. Konstigt med tanke på att The Hangover är en av dom bästa filmerna under året och New Moon var ett sömnpiller utan dess like...


Paul Rudd och Jason Segal var på plats. Dock inga priser för I Love You Man som dom spelade med i förra året.