Ni glömmer väl inte?

2012-07-15
Jag ser att ni fortfarande är jättemånga som tittar in här varje dag... Ni har väl inte glömt att jag numera bloggar på lorinius.blogg.se? Det är bara att hoppa över dit istället, precis lika mycket TV där som det var här! Har precis lagt upp en inlägg med en massa TVD spoilers för säsong fyra!
 

Ett vemodigt inlägg...

2012-07-09
Som ni har märkt så har det inte hänt så mycket här det senaste och jag kan erkänna att bloggningslusten har inte infunnit sig. Mycket tror jag är på grund av att det inte är lika mycket bra TV nu som är värt att skriva om och sommaren är ju ändå här om man kanske inte märker av det på vädret.
 
Tanken har alltid varit att jag skulle, när vi väl hade gift oss, skaffa en ny blogg från den jag hade tidigare. Dock så känner jag nu när jag har jobbat en vecka att jag inte varken hinner eller orkar hålla på med två bloggar. Så därför kommer jag nu ge upp denna bloggen till förmån för min nya blogg lorinius.blogg.se
 
Det kommer fortfarande vara TV men nu blandat med mitt liv helt enkelt. Det känns faktiskt lite vemodigt för TvCraZed är ändå en blogg som har hängt med mig sedan 2009. Men enda skillnaden kommer vara att det blir inlägg om mig och mitt och inte bara TV.
 
Jag hoppas att ni hänger med över till min nya blogg om inte så får jag tacka för denna tiden! Kram på er!
 

Lost.

2012-07-04
Maken tyckte att vi skulle kolla in Lost. Så här ett århundrade efter alla andra då. Men jag måste säga att jag tyckte det första avsnittet var faktiskt ganska bra. Spännande och skrämmande. Det ska bli intressant att se om jag kan hålla uppe intresset efter den berömda isbjörnen som jag vet ska dyka upp...
 

True Blood förnyas för en sjätte säsong!

2012-07-03
Knappt har den femte säsongen av True Blood börjat förän HBO förnyar serien för en sjätte. Och det är väl bara att tacka och ta emot eller hur?
 

True Bloods newest grandfather...

2012-07-02
Är Eric Northman världens snyggaste morfar? Han såg dock inte speciellt nöjd över Pams tilltag... Jag har inte hunnit med att kolla färdigt på hela avsnittet innan jag var tvungen att åka till jobbet igen (för första gången på otroligt länge... Herregud jag gick på mammaledighet i mars 2011 liksom!) Snart ska barnen sova och då blir det True Blood för hela slanten!
 

8 frågor inför säsong 8!

2012-07-02
Det är långt kvar tills Supernaturals åttonde säsong börjar men jag kan väl inte vara den enda som funderar över hur säsong åtta kommer vara. Säsong sju lämnade verkligen en hel del saker att önska och jag hoppas verkligen att säsong åtta är lite närmare säsong tre och fyra som är dom säsongerna som jag tycker har varit bäst!


Hur kommer Dean fly från Skärselden?

När säsong fyra startade vaknade Dean i en kista fyra månader efter sin död. Frågan är ju om Dean och Castiel kommer starta upp säsong åtta i Skärselden eller tillbaka på jorden. Jag hoppas på att dom spenderar ett par avsnitt i skärselden i alla fall. För att öppna en dörr till skärselden är inte lätt, det vet vi ju sen säsong sex men jag antar att Sam måste ha något att göra under tiden Dean försöker överleva bland monster.

Är den gamla Castiel tillbaka?
Sedan Castiel tog över Sams plågor har han varit väldigt annorlunda. Han har varit galen i bin, apor och sällskapsspel och till och med tonen på hans röst har varit annorlunda. Men när Dean och Castiel fördes med Dick Roman till Skärselden så kändes det lite som att den gamla Cas var tillbaka. Han betedde sig mer som den gamla Cas än den galna Cas helt enkelt. Kanske tvättade turen till Skärselden bort det galna?

Var tog Castiel egentligen vägen?
Efter ett litet tag tillsammans med Dean Skärselden försvann Cas. Kunde han verkligen ta sig ifrån Skärselden så enkelt och om han kunde det så varför tog han inte med sig Dean i så fall? Antagligen kunde han inte ta sig ut. Letar han efter något i Skärselden som kan hjälpa honom och Dean att ta sig ut? Jag hoppas på det alternativet hellre än det första för en Cas som lämnar sin bästa vän på ett sånt ställe vill jag inte vara med om.

Vem eller vad finns i Skärselden?
Det enda vi egentligen vet om Supernaturals Skärselden är att det är där monster hamnar när dom dör. Dean har ju onekligen dödat en hel del monster. Kommer vi få se några bekanta ansikten? Det kan man ju verkligen hoppas på för varför skulle dom se till att Dean hamnade på ett ställe fullt med döda monster om vi inte får se några av dom?

Vad kommer Sam göra nu när han är ensam?
Förra gången Sam lämnades ensam under en längre period (när Dean var i helvetet) började Sam dricka demonblod och det slutade med att Lucifer bröt sig ur sin bur. Då hade han åtminstone Bobby, denna gången har han inte ens det. Kommer han göra något ännu värre denna gången eller har han lärt sig av sina misstag och håller sig på mattan?

Vad ska Crowley ha Profeten till?
Efter att Dick Roman var besegrad så var Profeten, Kevin Tran, det enda Crowley ville ha. Vad är det för plan som Crowley har och varför inneblandar den Profeten? Ska han ge sig på ett krig med himelen för att kunna ta över nu när änglarnas styrkor är förminskade? Dom sista avsnitten av säsong sju såg verkligen till att Crowley kan vara "the big bad" i säsong åtta och jag hoppas verkligen att vi inte har sett det sista av varken honom eller Profeten. Men Supernaural har alltid varit väldigt bra på att knyta ihop trådarna så det inte hänger en massa olösta frågor och dinglar.

Vad kommer Crowley göra med Meg?
Det var inte bara Profeten som hamnade i Crowleys händer utan även den sidbytande demonen Meg blev förd tillbaka till helvetet efter att hon fångats. Kommer han att döda henne eller kommer hon kunna komma tillbaka? Och om hon gör det kommer hon då som vän eller fiende till Sam och Dean?

Kommer Jeremy Carver ändra Supernatural?
Ibland när en showrunner lämnar en serie (titta på Gilmore Girls sista säsong när Sherman-Palladino inte längre höll i tyglarna till exempel) så blir det en helt annan känsla i serien. Detta hände när Eric Kripke lämnade över tyglarna till Sera Gamble efter säsong fem. Dock så jobbade hon redan med Supernatural på ett väldigt nära sätt så det var inte så farligt även om kvaliteten på avsnitten i mitt tycke sjönk. Men nu kommer Jeremy Carver ta över efter Gamble som showrunner och frågan är väl om det kommer märkas av?
Antagligen inte. Carver har varit en del i Supernatural gänget sedan 2008 som både producent och manusskribent men han har aldrig förut varit showrunner för en stor och väldigt populär serie. Dock är ju Supernatual en ganska enkel serie. Det är Sam och Dean som slåss mot monster. Det är Sam och Dean som bröder. Det är deras önskan om att skydda människor. Så länge dom tre pusselbitarna finns kvar så borde väl Supernatural vara i bra händer.

Recension: Anger Management

2012-07-01
Igår kollade jag och maken in den nya serien Anger Management. Det är som bekant Charlie Sheens återkomst till TVn efter att han blev utkastad från Two And A Halv Men. Jag har hållt mig borta ifrån trailers och spoilers då jag ville ha en helt ospoilrad upplevelse av Sheens comeback.
 
Det börjar självklart med en smäll mot Two And A Half Mens skapare Chuck Lorre och Charlies version av hur han tyckte hans avsked från Men var. Sedan går det över till att bli en standard sitcom serie. Det är samma humor som i Men men utan den härliga kemin med Allan. Här har han istället en bästa vän som också är hans älskare (Selma Blair). Han har sin ex-fru Jennifer (Shawnee Smith) och sin tvångstankesjuka dotter Sam (Daniela Bobadilla) och en granne som gärna stöter på hans patienter (spelad av Michael Boatman som vi känner igen från en annan Sheen serie, nämligen Spin City).

Men det är inte så roligt. Inte lika roligt som Men i alla fall. Kanske behöver serien lite mer lid att hitta sin egen rytm och takt men jag sitter hela tiden och stör mig på att Charlie Sheens alla rollfigurer heter Charlie. Man behöver inte alltid spela sig själv i en morfad version.
Selma Blair känns inte alls så bra i sin roll som Charlies älskare och dom har inte direkt någon kemi att prata om. Något som jag gillade är dock hans dotter. Charlie i alla andra serier (för det är ju inte olika rollfigurer utan samma Charlie i alla serier) har alltid haft problem med intimitet och det är roligt att se honom med ett barn som han verkligen bryr sig om, älskar och vill skydda.
 
Jag vet inte om jag kommer fortsätta kolla, kanske för att se om komiken blir bättre och kemin mellan skådisarna känns bättre. Det roligaste är helt klart Charlies patienter, för jo han spelar faktiskt en psykolog. Kanske ett avsnitt till men är det inte bättre då så får det nog vara...

Magpussar på Hawaii

2012-07-01
Sött är väl bara förnamnet när Megan Fox och Brian Austin Green är på semester på Hawaii... Dom verkar onekligen otroligt lyckliga över att få ett eget litet barn, precis som sig bör...