Skiiiiiit också!!!

2011-01-28
I sju veckor har jag väntat. Sju otroligt långa och olidliga veckor har jag väntat och längtat och imorgon skulle jag äntligen få se Supernatural igen! Så ser jag att dom har flyttat fram starten av andra delen av säsong 6 en vecka till! Jag blir tokig! Varför?!? Förstår inte CW (kanalen som visar Supernatural i USA) att jag inte klarar av att vänta en vecka till. Det var illa nog att dom flyttade det till fredagar, nu skjuter dom upp det en vecka också... Så sur jag är nu!
Men... man ska väl alltid se det fina i alla situationer antar jag. Mailet som påpekade det framflyttade datumet för mig innehöll också lite härlig information om avsnittet Like A Virgin som kommer visas den fjärde februari istället. Det var sju saker som var värt att påpeka...

The Road So Far...
Är det bara jag som saknar klippmontaget i början av avsnitten ackompanjerat av en klassisk rocklåt? Den har saknats hela säsong 6 men nu ska den tydligen vara tillbaka!

Bobby...
Han ska tydligen ha ett ganska klarsynt sett att se på det faktum att Sam har fått sin själ tillbaka. Tydligen så ska han som vanligt ha rätt. Mannen är ju verkligen förnuftets röst!

Dean och oskulderna...
Att Dean är en ladies man är ju ingen hemlighet men tydligen så ska han ha en väldigt rolig reaktion på att alla offren är oskulder.

Cas och Sam...
Tydligen ska ett av avsnittets roligaste scener vara när Cas ska försöka visa sina sanna känslor om Sams återkomst.

Dr. Visyak...

Detta avsnittet introducerar en ny karaktär som har någon sorts historia med Bobby. Detta ska vara en medeltidsexpert som tydligen ska vara en utav seriens bästa "guest stars".

Svärdet...

Av någon anledning så ska Dean tydligen ha ett svärd till hands någon gång i avsnittet och denna scen ska tydligen vara den roligaste scen som Jensen Ackles någonsin gjort.

En ny ondska...

Efter Azael, Lilith, Lucifer och Crowley så har man stora skor att fylla när det gäller seriens nästa "Bad Guy" men tydligen ska man inte bli besviken efter att nästa bad guy blir presenterad i detta avsnittet.


Supernatural imorgon!

2011-01-28


Ikväll börjar Supernatural så imorgon kommer jag gå till datorn det första jag gör när jag vaknar för att kolla på det nya avsnittet Like A Virgin. Can't wait! Har längtat så otroligt efter att det skulle starta upp igen efter juluppehållet. Imorgon kan man äntligen se det igen :)

The Descent.

2011-01-27

Nytt One Tree Hill imorgon!

2011-01-25

Oscarsnomineringar!

2011-01-25

Galen i film och TV som jag är så skulle det ju vara en skam över bloggen att inte nämna att Oscarsnomineringarna kom idag. Det var väl egentligen inga stora överraskningar men så klart så är ju "alla" lite ledsna över att "I rymden finns inga känslor" inte blev nominerad. Men Persbrandts danska film "Hämnden" kan vinna för bästa utlänska film. Nu är det ju dock så här... Svenskar har hybris, dom tror att dom gör bra film men det enda bra som kommit dom senaste åren är väl egentligen Milleniumtriologin? Resten är ju bara skit! Och inte är det välPersbrandts film? Han medverkar i en film som är nominerad, inte mer än så. Fast självklart hade det varit kul om en nordisk film vann, det kan till och med jag erkänna.

Egentligen skulle jag vilja lämna min åsikt om vilka filmer och skådespelare som kommer ta hem de olika kategorierna men jag har inte sett alla filmerna än vilket gör att jag inte riktigt kan uttala mig. Så nu ska jag försöka se de nominerade filmerna (tur att man kan streama annars hade det blivit otroligt många biobesök) och sen ska jag lämna min åsikt. Jag vet i alla fall vad jag ska göra natten mellan den 27 och 28 februari!


BÄSTA MANLIGA SKÅDESPELARE
Javier Bardem in “Biutiful”
Jeff Bridges in “True Grit”
Jesse Eisenberg in “The Social Network”
Colin Firth in “The King's Speech”
James Franco in “127 Hours”
BÄSTA MANLIGA BIROLL

Christian Bale in “The Fighter”
John Hawkes in “Winter's Bone”
Jeremy Renner in “The Town”
Mark Ruffalo in “The Kids Are All Right”
Geoffrey Rush in “The King's Speech”
BÄSTA KVINNLIGA SKÅDESPELARE

Annette Bening in “The Kids Are All Right”
Nicole Kidman in “Rabbit Hole”
Jennifer Lawrence in “Winter's Bone”
Natalie Portman in “Black Swan”
Michelle Williams in “Blue Valentine”
BÄSTA KVINNLIGA BIROLL
Amy Adams in “The Fighter”
Helena Bonham Carter in “The King's Speech”
Melissa Leo in “The Fighter”
Hailee Steinfeld in “True Grit”
Jacki Weaver in “Animal Kingdom”
BÄSTA REGI

“Black Swan” Darren Aronofsky
“The Fighter” David O. Russell
“The King's Speech” Tom Hooper
“The Social Network” David Fincher
“True Grit” Joel Coen and Ethan Coen
BÄSTA ICKE-ENGELSKSPRÅKIGA FILM

“Biutiful” Mexico
“Dogtooth” Greece
“In a Better World” Denmark
“Incendies” Canada
“Outside the Law (Hors-la-loi)” AlgeriaBÄSTA FILM

“Black Swan” Mike Medavoy, Brian Oliver and Scott Franklin, Producers
“The Fighter” David Hoberman, Todd Lieberman and Mark Wahlberg, Producers
“Inception” Emma Thomas and Christopher Nolan, Producers
“The Kids Are All Right” Gary Gilbert, Jeffrey Levy-Hinte and Celine Rattray, Producers
“The King's Speech” Iain Canning, Emile Sherman and Gareth Unwin, Producers
“127 Hours” Christian Colson, Danny Boyle and John Smithson, Producers
“The Social Network” Scott Rudin, Dana Brunetti, Michael De Luca and Ceán Chaffin, Producers
“Toy Story 3” Darla K. Anderson, Producer
“True Grit” Scott Rudin, Ethan Coen and Joel Coen, Producers
“Winter's Bone" Anne Rosellini and Alix Madigan-Yorkin, ProducersÅrets bästa TV-vecka!

2011-01-24
Denna veckan måste ju helt klart vara årets bästa TV-vecka! Denna veckan börjar Supernatural, One Tree Hill, The Vampire Diaries och Gossip Girl. Åhh som jag har längtat efter denna veckan och nu är den äntligen här!
Like A Virgin.

2011-01-22Medelåldern nästa?!

2011-01-21
Strax ska vi sätta oss och kolla på På Spåret. Jag tror verkligen att jag och Timmy har hamnat i för tidig medelålder eller nåt. Men va fan, jag är inte mer kvinna än att jag kan erkänna att jag tycker att det är bra. Så det så! Så nu tar jag och Timmy kväll, sätter oss tillrätta i soffan och myser järnet :) Hörs imorgon!


Series finale!

2011-01-19
Det var inte bara säsongsfinal igår utav Life Unexpected utan till och med seriefinal! Det hade jag totalt missat ju! Blev helt chockad i morse när dom helt plötsligt hoppade två år framåt i tiden och man insåg att "vänta nu hallå det här är en avrundning!"

Fan vad jag kommer sakna den här serien. Den var verkligen jättebra och det var synd att den inte fick mer än två säsonger på sig eller att den kom till Sverige. Trist!

Lite bilder från seriefinalen...I väntan på One Tree Hill

2011-01-19

Snart är vampyrerna tillbaka!

2011-01-18

Bilder från nästa avsnitt :)

Lite bra denna veckan!

2011-01-17

På onsdag så kan vi Life Unexpected-älskare se säsongsavslutningen på säsong 2. Känns ju lite vemodigt men det är ju två avsnitt som går i alla fall!


Dagen efter kan vi se fortsättningen på Criminal Minds! Snart är alla bra serier igång igen...

LOVELY!

Säsongsfinal?!

2011-01-12
Så har man suttit och väntat på att Life Unexpected ska börja igen den 18 januari och så får man veta att det är säsongsfinal?! What's up with that?! Man får väl trösta sig med att det blir två avsnitt på raken iaf...


Promoting Supernatural.

2011-01-11


Bästa TV-veckan någonsin?

2011-01-08
Jag sitter ju som bekant och väntar på att mina favoritserier ska starta upp igen efter jul och nyårs uppehållet. Medans serier som How I Met Your Mother, Grey's Anatomy och Two and A Half Men redan har börjat så finns det några man väntar med lite extra spänning på...

Vecka 4 kommer bli bästa TV-veckan i mannaminne då Gossip Girl, One Tree Hill, Vampire Diaries och Supernatural kör igång i samma vecka. Snacka om att jag kommer sitta som en tok och vänta den veckan haha!
Grey's börjar ikväll!

2011-01-06
Äntligen börjar Grey's ikväll igen i USA så imorgon kan vi Grey's älskare se det igen. Det har bara varit uppehåll i några veckor men oj så jag har saknat det! Nu är det inte många veckor kvar innan alla "mina" serier är igång igen. Den sista ut är Glee som börjar den 6/2 men imorgon ska jag njuta utav ett helt nytt Grey's Anatomy.


The Green Hornet

2011-01-05
Ska helt klart se den här filmen när den kommer på bio!


Nu blir det Harry Potter!

2011-01-04

Nu slutar jag och ska skynda mig hemmåt för att slänga i mig lite käk och sen fortsätta ner till stan för att gå på bio. Det kommer nog inte bli mer bloggande idag för om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog bara vilja sova när jag kommer hem...