Är Megan Fox gravid?

2012-02-29
Precis så kommer det låta på folk misstänker jag när skallerpressen publicerar bilderna på henne och hennes man på semester på Hawaii. Hon har (äntligen) lagt på sig några kilo och då kommer ju den (otroligt minimala) lilla putmagen fram men för skallerpressen så är det självklart en bebis på G då...

Bebis eller inte, hon skulle inte dö av några kilo till på kroppen!


Finchel på riktigt!

2012-02-28
Först så ska jag be om ursäkt för att jag inte bloggat idag men det har varit så fint väder och att sitta inne då känns inte okej! Var ute i eftermiddags på en promenad och då gick jag i tröja bara för det var 11 grader här! I februari? Och folk försöker förneka att jorden blir varmare?

Men i dagarna kom det fram att ett par som vi sett i några år på TV faktiskt har blivit ett par på riktigt och det är inga mindre än Lea Michele och Cory Monteith från Glee! Efter att ha jobbat tillsammans i tre år så har dom funnit varandra!


Tunnare än tunnast!

2012-02-27
Tyvärr så reagerar man inte längre på att folk i Hollywood är alldeles för tunna men inatt när jag såg Rose Byrne på galan så tappade jag hakan. Herregud människan än inte mer än en pinne! Jämför henne till exempel med Michelle Williams som också är väldigt tunn men inte alls som Rose. Hon kan ju inte må bra av att vara så otroligt smal. När hon slog i genom i Troja så har jag för mig att hon var ganska normal (självklart då med Hollywoods mått mätt). Nu finns det inget kvar av henne!


Nattens vinnare är... The Artist

2012-02-27
Så var Oscarsgalan för detta året slut och årets största vinnare är väl ändå The Artist som tog hem fem priser. Det var väl en ganska värdig show utan några större kontroverser (i sann Oscar anda). Den enda gången man hörde ett förfärat sus gå igenom publiken var när Billy Crystal skämtade med Nick Nolte. Jag tycker inte dom ska ta sig på så stort allvar. Ett skämt är ett skämt!

När det gäller Filip och Fredriks insats så var det bättre än väntat. Kanske för att dom i år faktiskt höll käften när galan sändes. Sen får dom gärna snacka bäst dom vill när det är reklampaus i USA. Godkända blev dom men inte mer än så, jag saknar Hans Wiklund som kommentator till Oscarsgalan!

Nu ska jag snart väcka mina barn, frukostera lite och ta oss till dagis en sväng och sen blir det sängen en stund på förmiddagen för att komma ikapp med sömnen lite!

Vad tyckte ni om nattens gala?

Chastains duk...

2012-02-27
Jessica Chastain verkar ha lånat en spågummas duk för att göra sin klänning. Usch säger jag! Jag vet att många älskade denna klänningen men jag är inte en av dom.


Vackra Sandra!

2012-02-27
Sandra Bullock är som vanligt jättevacker!
Jag verkligen älskar hennes klänning!


Gwyneth och henne cape

2012-02-27
Jag vet faktiskt inte vad jag tycker om detta. Jag menar det är ju ingen Harry Potter cape precis utan den är väldigt stilren. Men samtidigt så känns det ganska felplacerat på Oscarsgalan tycker jag. Ta av capen och visa upp den fantastiska klänningen under istället!


03.43 - Nu tog hon av sig capen för att presentera priset för bästa dokumentär och jodå jag älskar klänningen under capen! Och jag älskar Robert Downey Jr! Han är skitrolig!

Mark Wahlberg tippar...

2012-02-27
Enligt Filip och Fredrik så har Mark Wahlberg tippat vilka som ska vinna i nio åtta kategorier. Tydligen så vet han vem som ska vinna... Han har tydligen en liten spion på insidan. Ska bli intressant att se om han får alla rätt!

Bästa Cinematografi: Hugo satsade Mark Wahlberg på och det verkar ju som att han satsade rätt! Hugo vann!
Bästa Kostym: Mark Wahlberg tippade Hugo men den gick till The Artist. Där sprack det!
Bästa kvinnliga biroll: Octavia Spencer trodde Mark Wahlberg. Jag hoppades på Melissa McCarthy! Men han hade rätt i alla fall för visst vann Octavia Spencer!
Bästa Ljud: Transformers tippade Mark Wahlberg på men Hugo vann även denna kategori.
Bästa Manliga Biroll: Christopher Plummer tror Wahlberg. Jag hoppades verkligen på Max von Sydow men Wahlberg hade rätt. Trist att inte von Sydow fick en Oscar inatt!
Bästa Manliga Skådespelare: Mark trodde att Jean Dujardin i The Artist skulle vinna och det var väl kanske inte så otippat. Jag själv hoppades på att Gary Oldman skulle få sin första Oscar men Mark Wahlberg hade faktiskt rätt!
Bästa Kvinnliga Skådespelare: Wahlberg tippade på Viola Davis, jag hoppades på Michelle Williams men vi hade båda fel för Meryl Streep vann!
Bästa film: Det är ju inte svårt att gissa sig till att The Artist ska vinna priset för bästa film och det är den som Mark Wahlberg tror ska vinna. Självklart vann The Artist! Inte alls svårtippat eftersom det är en helt ny grej som dom gjorde med denna filmen.

Bästa “Produktion”: Hugo Jag vet dock inte vad han menar med Produktion för vad jag vet så finns inte den kategorin.

Fem av åtta rätt allt som allt och det var fem verkligen segertippade nominerade från början. Det hade jag också kunnat tippa faktiskt! Så var det med hans inside information... Det är nog snarare ett sätt att få gratis reklam till hans nya film misstänker jag!

Jag hade föredragit en klänning!

2012-02-27
Sasha Baron Cohen kom som The Dictator. Jag hade föredragit en vacker klänning ;)


Oscarsgalan 2012!

2012-02-27
Jag kan erkänna att jag knappt kom upp men till slut så. Nu är det cirka fem minuter kvar tills galan börjar och jag är väldigt spänd och kommer hålla tummarna för Max von Sydow hela natten så klart!


Nu kör vi!

Sophia Bushs nya jobb

2012-02-26
Snart är One Tree Hill till ända eter nio framgångsrika år och en av dom som varit med alla nio åren är Brooke Davis. Eller snarare Sophia Bush. Men vi verkar inte behöva oroa oss för att Bush kommer försvinna från våra TV-apparater då hon har skrivit på för en ny komediserie, Partners.

Serien handlar om två kollegor och bästa vänner, Charlie och Louis, som tillsammans driver en arkitektbyrå. Deras vänskap är deras mest framgångsrika förhållande. Bush kommer spela Ali, Charlies fästmö. De manliga rollerna är inte tillsatta men jag luktar mig till en succé eftersom det är Will & Grace skaparna David Kohan och Max Mutchnick som står bakom Partners.


Joel Kinnaman som Robocop?

2012-02-25
Låter det som något jag hittat på kanske? Nej faktiskt inte! Joel Kinnaman har faktiskt fått förfrågan om han skulle vilja spela Robocop i en nyinspelning av filmklassikern. Om han tackat ja eller ej har det inte kommit någon infromation om än men det förtäljer väl inte historien.

Personligen så vet jag inte hur intressant det vore med en Robocop film till. Den första var ju inte speciellt bra men denna filmen skulle tydligen fokusera på tiden mellan att polisen (vad han nu hette) blev skjuten och att han blev Robocop. Hur påverkar det en man att bli förvandlad till en robot?

Men... Jag älskar Joel Kinnaman och det är alltid lika kul när en svensk lyckas i Hollywood!


Nu är det nära!

2012-02-24
Så var man tillbaka. Jag har inte blivit magsjuk tack och lov men barnen, deras pappa och min pappa blev alla jättedåliga. Vi åkte hem redan igår och jag kan säga att denna veckan har inte varit rolig och det känns lite bittert att ha kört nästan 70 mil tur och retur för att ändå bara sitta inne och inte träffa en själ. Men nu tar vi nya tag och jag längtar till söndag så klart!

På söndag så är det ju självklart Oscarsgalan och det är något jag ser fram emot varje år. Jag kommer så klart sitta upp och kolla! Tyärr så kommer vi ju även i år få stå ut med Filip och Fredrik men man kan ju inte få allt här i världen... Kommer ni kolla när alla Oscars delas ut på söndag natt?


Magsjuka...

2012-02-22
Det får bli en bloggpaus här tyvärr. Båda barnen är magsjuka och dom har lyckats smitta min stackars pappa också. Tyvärr så hinner jag inte med några serier och inte att blogga heller... Jag återkommer så fort det har lugnat ner sig lite.

Skulle ni titta på Taylor Kinney som brandman?

2012-02-21
Det kan jag garantera att jag skulle och tur för mig för den före detta Vampire Diaries skådisen har skrivit på för ett pilotavsnitt av brandmansdramat Chicago Fire. Kinney kommer spela Kelly Severide, en löjtnad med en förkärlek för farliga sporter. Vad tror ni? Hit eller miss? Jag hoppas på hit eftersom jag gärna tittar på Hot Uncle Mason en gång i veckan!


Källa.

30 mil senare...

2012-02-20
Så har man kört 36 mil för att komma hem till västkusten och så får dottern magsjuka! Är det inte typiskt så säg... Det känns ju som att man lika gärna hade kunnat ha den hemma istället men nu är det som det är. Så istället för att vara ute och leka med barnen och morfar så får jag sitta inne och passa ett sovande barn så hon inte kräks överallt. Livet som småbarnsmamma är glamoröst minst sagt!

Nu ska jag passa på och kolla på dagens avsnitt av Once Upon A Time, dock så vet jag inte hur det kommer bli med serietittandet denna veckan eftersom uppkopplingen här ute är inte är den bästa! Jag ska göra mitt bästa!


Grey's Anatomy, Supernatural, One Tree Hill, Ringer

2012-02-20
Hej! Det har varit ett par galna dagar här med massor av skoj saker som hänt och jag har inte haft tid att blogga helt enkelt. Jag har hunnit med att titta på några serier i alla fall så här kommer mina tankar om några av dom. Läs inte vidare om ni fortfarande inte sett avsnitten.


Grey's Anatomy - 8X15 - Have You Seen Me Lately?
Jag tittar inte på Private Practice så denna, för mig, nya syster var inte alls intressant. I alla fall inte för mig. Jag älskade scenerna mellan Cristina och Owen. Dom är ett av mina favoritpar i serien och jag önskar verkligen att dom fortsätter hålla ihop, även om jag har väldigt svårt att förstå Owens motiv. För som Cristina säger så satt han med henne och höll hennes hand när hon gjorde abort och sen flera månader senare skriker han att hon dödat deras bebis.

Supernatural - 7X15 - Repo Man
Detta var ett av dom där avsnitten som förhöjer hela säsongen med ett par snäpp. Och vem var det som gjorde det? Förutom själva storyn som var riktigt bra så är det ju självklart Mark Pellergrino och hans narratering av allt Sam gjorde var underbar. Det ska bli väldigt intressant att se vad som kommer hända med Sam nu

One Tree Hill - 9X05 - Catastrophe And The Cure
Jag är ju inte speciellt insatt i hur basketligorna fungerar i Östeuropa men jag tycker det låter väldigt otroligt. Och varför skulle dom flyga ända till Tree Hill för att ta död på honom. Nej jag köper det inte. Men jag antar att det är därför som Lucas kommer tillbaka då, antingen för att hjälpa Haley hitta Nathan eller för att hjälpa till att begrava honom.

Ringer - 1X13 - It's Easy To Cry When This Much Cash Is Involved
Jag vet att många avskydde Mr. Carpenter som en våldtäcktsman eftersom han tydligen var en riktig drömkille i Veronica Mars. Jag har aldrig kollat på Veronica Mars så för min del gjorde det inget att han var en lite mindre moralisk man. Men detta är inte okej, jag gillade Juliette när hon var lite skadad och förstörd. Karaktären blev lite mer intressant men nu är hon tillbaka i samma spår, eller snarare snäppet värre, som när vi träffade hennes första gången och det gillar jag inte. Men annars var det ett väldigt bra avsnitt.

Revenge - 1X15 - Chaos

2012-02-16
Oj oj oj! Vilket avsnitt va? Detta är ju ett avsnitt som man har väntat på väldigt länge och nu var det äntligen här! Läs inte vidare om ni fortfarande inte sett avsnittet för här kommer mina tankar om Chaos.


Detta var verkligen ett av dom bästa avsnitten än så länge. Full fart hela tiden och många härliga twists! Jag blev förvånad av första scenen där man får se Daniel bli skjuten för jag trodde ju att Tyler var den som skulle dö på stranden och att det var Daniel som skulle döda honom. Så jag blev riktigt förvånad av att se att mina misstankar var rätt och det faktiskt var Tyler som dog!

Så var man äntligen av med den där galningen, men han hann ju faktiskt med att berätta några av Emilys hemligheter för Daniel och jag har svårt att tro att hon skulle försöka sig på en take-down där Daniel var inblandad. Jag tror faktiskt att hon älskar honom på sitt eget förstörda vis.

Någon annan som är förstörd är ju Charlotte numera. Stackars tjej ärligt talat! Nu får hon inte ens gå och prata med en psykolog. Hela hennes liv har vänts upp och ner men pengarna är ju självklart viktigare. Ibland är jag glad att jag inte är rik för tyvärr så misstänker jag att det är så där i verkligheten också ibland.

Jag undrar om Amanda kommer komma tillbaka nu när Emilys sensei (jag kommer inte på vad han heter) plockade upp henne. Inte för att han skulle döda henne, det har jag svårt att tro, men han ser ju verkligen till att Emily är skyddad så han komer nog se till att Amanda håller sig borta från Hamptons nu.

Jag skulle kunna skriva en hel bok om detta avsnittet men det har jag inte tid med! Jag tyckte att det var ett riktigt jäkla bra avsnitt i alla fall! Vad tyckte ni om avsnittet?

Doppelicious

2012-02-16

Game of Thrones på SVT

2012-02-15
Ni vet väl att den första säsongen av Game of Thrones kommer visas på SVT med start den 22 februari? Tipsa alla ni känner för detta är ju en serie som bara måste kollas in!

Vissa av oss har ju redan sett en första säsongen och väntar spänt på säsong två som startar upp den 2 april. För ett tag sedan släpptes det nya bilder från säsong två och man får se alla dom gamla godingarna och även några nya som Brienne av Tarth och Ser Davos.


Daenaerys Targaryen.

Jon Snow.

Melisandre & Stannis Baratheon.

Cersei Lannister.

Balon Greyjoy.

Catelyn Stark.

Robb Stark.

Brienne av Tarth.

Bran & Hodor.

Renly Baratheon.

Ser Davos.

Sansa Stark.

Theon Greyjoy.

Joffrey Baratheon.

Tyrion Lannister.

Daenaerys Targaryen.

Arya Stark.

Castle, Gossip Girl, Hart of Dixie, 2 Broke Girls

2012-02-15
Här kommer lite tankar om gårdagens avsnitt. Hade fullt upp hela dagen så jag hann knappt sätta på datorn ännu mindre blogga... Men bättre sent än aldrig antar jag! Läs inte vidare om ni inte sett avsnitten!


Castle - 4X15 - Pandora
Jag älskade detta avsnittet! Det var spännande och många twistar! Jag gillade att se hur Kate reagerade när hon fick träffa Ricks gamla flamma. Hon är ju så uppenbar och han märker ingenting!

Gossip Girl - 5X15 - Crazy, Cupid, Love
Äntligen fick Dan kysst Blair! Det där har jag väntat på länge kan jag säga. Men han måste klippa sig, den där frisyren börjar bli löjlig nu. Varför har Serena en glitterväst på sig när hon ska gå och lägga sig? Det är ju bara så konstigt!

Hart of Dixie  1X14 - Aliens and Aliases
Ännu ett mysavsnitt. Dom fortsätter leverera härliga avsnitt och jag älskade Wade och Lemon tillsammans. Hon blir alltid en helt annan människa när hon är med Wade.

2 Broke Girls - 1X - And The Broken Hearts
Jag tror nog att detta var det sista avsnittet av 2 Broke Girls som jag tittar på. Jag älskade serien när den började men tyvärr så är det bara en massa sexskämt och kortskämt och det är inte ens roligt längre... Om jag hör att det har blivit bättre så kanske jag börjar titta igen men just nu så känns det inte som en förlust att sluta titta på den...

Once Upon A Time - 1X12 - Skin Deep

2012-02-13
Åh herregud som jag älskade denna veckans Once avsnitt. Det var fullkommligt bedårande! Läs inte vidare om ni inte sett avsnittet för här kommer mina tankar om avsnittet.


Robert Carlyle är ju helt underbar! Han är ta mig fan ett geni och jag älskade, älskade, älskade kärlekshistorian mellan Rumpelstiltskin och Belle. Hans hjärta var så krossat och så får man veta att hon fortfarande levde! Jag lider verkligen med Mr. Gold som faktiskt minns sitt förra liv. Han och alla dom andra är ju någonstans dom egentligen inte hör hemma och han måste verkligen hata Regina för det hon gjort mot honom och alla andra. Nu hoppas jag bara att man kan få se Belle släppas ur sitt fängelse så man kan få se en helt ny kärlekshistoria mellan henne och Mr. Gold i vår värld!

Revenge - 1X14 - Perception

2012-02-13
Det har tagit tid för mig att kommentera serierna denna veckan men eftersom jag varit sjuk så har jag tillåtit mig dispens. Men här kommer i alla fall mina tankar om denna veckans Revenge avsnitt.


Och Tyler är tillbaka. Eller? Visst kan det inte vara någon annan än Tyler? Tyler visste att det fanns en lucka i golvet och sen blev han ivägförd av sin bror och ett gäng poliser. Varför skulle dom visa det om han inte skulle komma tillbaka för att kolla in vad som finns där? Nej, jag tror att det är Tyler. Och då innebär det att han antingen är den som skjuter eller blir skjuten. Jag hoppas på det sista så vi får ha kvar Daniel!

Charlotte tog till flaskan efter avslöjandet om hennes pappa och jag kan inte påstå att jag klandrar henne. Hade jag fått veta att min familj ljugit för mig hela livet och att min pappa egentligen är en dömd terrorist så hade jag nog inte heller varit så glad. Tequila kanske är rätt väg att vandra för en kväll. Frågan är ju dock om hennes destruktiva beteende kommer sluta där? Antagligen inte.

Jag trodde verkligen att vi skulle slippa Amanda och hennes jobbiga sätt att prata men tyvärr inte. Jack fortsätter tråna och hon och Emily fortsätter lura honom. Jag fortsätter på samma tema som jag har sedan serien startade... Poor Jack!

I övrigt var detta ett fyllningsavsnitt egentligen. Jag bara väntar på att man ska få veta vem det rä som dör på stranden i denna veckans avsnitt. Vad som hände i detta avsnittet var inte lika intressant som det!
Jag saknar en story till Nolan bara. Han fick en ordentlig story och då vart han ihop med en galning. Kan han få en story som är lite säkrare denna gången tack? Men Nolan är ju underbar i alla fall. Han kunde inte ljuga för Jack och det älskade jag. Det finns någon som är snäll mot Jack i alla fall!

Rest in peace Whitney Houston

2012-02-12
Och så har ännu en stjärna slocknat! Tragiskt och onödigt. Vila i frid Whitney Houston!


Jag lever...

2012-02-11
fast ett tag trodde jag att det var ute med mig! Nej då, riktigt så illa har det inte varit men jag får skylla mig själv som mobbade min sambo för att han var så ynklig när han var sjuk. Jag fick det inte långt efter... Ni stackare har ändå tappert klickat er in här och mött samma tråkiga tystnad. Jag ber om ursäkt för det men nu mår jag bättre och tur är väl det eftersom det blir första festen på ett och ett halvt år för min del ikväll...

Ha en underbar helg så hörs vi imorgon! Prömise!


Hittade en snygg bild på Jack och Emily från Revenge. Åh denna serien alltså! Jag blir helt nipprig så bra är den!

Sizzling threesome

2012-02-09
Entertainment Weekly hade sig en liten photosession med dom tre stjärnorna i The Vampire Diaries för ett tag sedan och resultatet blev hett minst sagt! Dom var till och med snälla nog att göra tre olika covers för tidningen så dom två olika shippers lagen inte skulle börjar bråka. Som vanligt. Dom har till och med en artikel i tidningen där dom kallar shippers för TVs konstigaste fans!








Sjukstuga...

2012-02-08
Har en väldigt sjuk karl hemma så ni kan ju tänka er hur mycket jag får gjort här hemma ;) Nä då det är faktiskt inte så farligt men det blir ju aldrig som det brukar när man är van vid att vara själv med barnen på dagarna. Jag har dock precis roat mig med att beställa hem Blu Ray boxen med alla Harry Potter filmer. Älskar dom filmerna och min son Zakk har verkligen fått upp ögonen för dom filmerna nu också så då var det bara att passa på när CDON hade rabatt. Gå in och kolla om det är någon film eller seriebox som ni behöver!

Bara 399 kronor för alla åtta filmerna!


Gossip Girl, Hart of Dixie, 2 Broke Girls, Castle

2012-02-07
Här kommer lite tankar om dagens alla avsnitt. Hinner inte skriva ett inlägg om varje avsnitt tyvärr men här kommer lite tankar i alla fall... Läs inte vidare om du inte sett något av avsnitten!



Gossip Girl - 5X14 - The Backup Dan
Tack gode gud Georgina är inte Gossip Girl. Det var bara så fel att hon skulle kunna vara det. Jag tycker tyvärr inte att Georgina är speciellt rolig att titta på heller så den storyn med henne och hennes nya Gossip Girl sajt kan försvinna illa kvickt tycker jag.
I övrigt så älskar jag Blair och Dan tillsammans och jag måste säga att jag gillade att han äntligen sa ifrån när hon bara la en massa skit på honom. Fast jag unrar om det inte är han som har läckt videon på Blair och Chuck till Gossip Girl?

Hart of Dixie - 1X13 - Sweetie Pie and Sweaty Palms
En massa Zoe och Wade och det älskar jag så klart men jag blev så förbannad när Wade helt plötsligt började skämta om sina känslor i slutet. Han måste ju ha sett Zoes reaktion så varför gör han en sån sak när han gått och trånat efter henne länge?

2 Broke Girls - 1X15 - And The Blind Spot
Jag gillar inte Jennifer Coolidge och detta nya 2 Broke Girls avsnittet med henne gjorde mig inte bättre inställd till henne tyvärr. Sen så tycker jag att dessa jäkla stereotyp skämt och allt börjar bli riktigt uttjatat. King (skaparen som står bakom Sex and the City) sa under en intervju att stereotypa skämt är okej eftersom han är gay. Då gör det tydligen inget... Vilket stolpskott!
Sen så undrar jag om Johnny någonsin kommer komma tillbaka? Han bara försvann och nu har Nick Zano, som spelade Johnny, en roll i 90210 så kanske kommer vi aldrig se Johnny igen?

Castle - 4X14 - The Blue Butterfly

Jag måste säga att jag älskade 40 tals avsnittet av Castle. Detta är ju en serie som är lättsam och rolig och det ändras förhoppningsvis aldrig. Jag måste säga att jag älskade kärlekshistorian mellan Viola och Jerry. Eller snarare Vera och Joe...

Recension: Smash

2012-02-06
Ikväll börjar den nya serien Smash i USA men pilotavsnittet läckte ut för en vecka sedan och jag kunde ju självklart inte låta bli att kolla in den lite i förväg. Jag hade inga som helst förväntningar men jag måste säga att jag älskade det! Fullkommligt älskade det!


Första gången jag hörde talas om Smash så tänkte jag "Jaha, en serie som försöker vara den nya Glee..." Men jag kan säga att detta är inte i närheten av Glee. Smash är så otroligt mycket bättre! Självklart har Glee varit en grogrund för en serie som den här när det gäller att kunna göra ett drama med ett antal musiknummer i varje avsnitt men det är väl ungefär där likheterna slutar.

Storyn och karaktärerna känns verkliga och välarbetade (till skillnad från Glee där man efter två och en halv säsong fortfarande väntar på en karaktärsutveckling att tala om) och det är en fröjd att få följa med bakom kulisserna när dom ska sätta upp Marilyn; The Musical.

Gillar du inte musikalnummer så kanske detta inte är något för dig. För det måste man säga att det är ju självklart mycket musik i en sån här serie, men det är låtar som är medryckande och för egen del så spritter det i kroppen. Jag vill också upp och dansa och sjung när jag ser sånt här!

Dock så kan jag tycka att ett av numrena man fick se, som utspelar sig när Marilyn sjunger på en baseball plan, var alldeles för sexigt. Marilyn var (och är fortfarande trots att hon dog för längesen) en ren sexmaskin men hon var sexig och inte porrig. Just den scenen blev för mig lite för mycket tyvärr!

Men om ni inte har sett avsnittet så se till att titta på det imorgon för det var verkligen ett underbart pilotavsnitt med underbart skådespeleri och underbar musik.

Oh Bobby what have you done?!

2012-02-06
Sist vi såg Bobby Singer i Supernatural så fick han valet av en Reaper att stanna på jorden som en förlorad själ och därmed bli ett spöke eller att följa med Reapern till himlen och låta själen få frid. Snacka om cliffhanger! (Läs inte vidare om du inte sett det senaste avsnittet av Supernatural!)


Det har varit en rejäl cliffhanger också för det var ju egentligen inte förän i lördagens avsnitt som det kom en rejäl fingerpekning på vad Bobbys val egentligen var. I avsnittet efter hans död så fick man se hur Deans öl helt plötsligt var tom, en liten fingerpekning från Bobby antar man, men det skulle lika gärna kunna vara Jo eller någon annan som vill ta kontakt. Men frågan är om någon annan än Bobby skulle veta exakt vad Dean kunde hitta i den röran till papper som Bobby hade?

Jag tror inte det. Och speciellt inte när det är skrivet på gammal grekiska! Sanningen är ju den att Bobby alltid kändes som mer som en pappa till Sam och Dean än vad John någonsin gjorde och det ansåg han själv också misstänker jag och det finns nog inget som han skulle göra för dom två grabbarna. Jag är ganska säker på att han skulle ge upp frid i himlen för att kunna hjälpa sina "söner" även om det innebar att han tillslut skulle bli ett galet spöke...

Jodå, jag tror allt att det är Bobby som stjäl öl och flyttar papper. Jag tror att vi i slutet av säsongen (om inte tidigare) kommer få se Bobby igen. Frågan är bara vad det kommer göra med Dean som förlorat den man som alltid varit där för honom? Sam hade ju aldrig samma kontakt med Bobby så jag tror inte att han kommer påverkas på samma sätt men Dean har nyligen förlorat sin "pappa", sin bästa vän och nu även sin dotter, som Sam dödade... Dean kan inte få ha någon i livet den stackaren... Fast jag kan inte påstå att jag tyckte Sam gjorde fel som dödade henne. För en gångs skull står jag på Sams sida, hon var inte hans dotter. Inte på riktigt.

I'm back!

2012-02-06
Så har jag kommit hem igen efter en helt underbar helg tillsammans med min älskade. Fick ju som sagt en spahelg i födelsedagspresent i fredags, och vi åkte i lördags... Snabba ryck! Men vi har haft det helt underbart utan barn, datorer och alla måsten som så gärna kommer emellan umgänget här hemma.

Så nu känner jag mig som en helt ny människa efter lerbehandlingar och ansiktsbehandlingar, solande och sovmorgon! Nu ska jag dock försöka komma ikapp med alla serier som jag har missat under helgen!
Jag kan säga att detta var det lyxigaste hotell jag någonsin bott på. Det var så vackert att jag aldrig ville lämna stället! Och förresten tack för era gratulationer, både här och på mailen!


Bloggpaus!

2012-02-04

Jag fick en spaweekend i födelsedagspresent så nu har jag lämnat ungarna, tv och dator och är på väg till ett spahotell. Så en liten bloggpaus blir det nu, är tillbaka som vanligt på måndag igen!

Men nu tänker jag bara slappa och njuta av en massa behandlingar! Ha en underbar helg, det tänker jag ha!


Fullt upp idag!

2012-02-03
Dagen är smockfull av en massa underbara saker och jag hinner knappt andas för att det händer så otroligt mycket härliga saker! Jag insåg dessutom idag att min ålder kanske inte är en så farlig grej ändå (jag kanske har överreagerat lite under åren som ledde till 30 strecket.) Men alla dessa grejer som får min uppmärksamhet (just nu håller jag på att bygga en tårta... ja ni hör ju!) gör att jag inte hinner blogga så mycket dag. Dock så kan jag säga att det var två utmärkta födelsedags avsnitt av både Vampire Diaries och Grey's Anatomy. Jag ska se till att skriva lit om det men det kommer nog inte förän på söndag... Ha en bra helg i alla fall alla TV galningar!


Lindas 30 lista!

2012-02-03
Då var den här. Dagen som jag har fasat för så länge. Idag är dagen då jag inte längre kan säga att jag är i tjugo års åldern. Nix, för idag fyller jag 30 år! Herre jävlar vad gammal jag har blivit. Med anledning av denna stora (och fruktansvärda) händelse så har jag gjort en 30 punkters lista på ett gäng minnesvärda ögonblick och minnen på TV. Sorg, skratt, tårar, skräck. Allt platsar på min alldeles egna lista! (Dock utan inbördes ordning!)


Mitt Så Kallade Liv

Åh jag var så kär i Jordan. Och jag ville se ut som Rayanne. Och jag ville gå klädd i rutiga flanellskjortor och bara vara cool. Nåja, speciellt cool vart jag nog aldrig men detta är ändå en serie som jag bär med mig i mitt hjärta. Den var en av dom första serierna som jag tittade på som ungdom och nu när man tänker tillbaka så var den mer jordnära än andra serier (Beverly Hills, Baywatch) som man tittade på då och därför så blev den nog så omtyckt. Tyvärr så slutade den ju inte speciellt tillfredställande...

Serieavslutningen av MASH
Jag var bara ett år när M.A.S.H. lades ner efter elva otroligt framgångsrika år. Kanske borde inte MASH vara ett speciellt TV minne för mig men det är der verkligen. Serien var ju så otroligt rolig och skämten, tro det eller ej, håller fortfarande! Men denna komediserie fokserade ändå på vart den utspelades, med samhällskritiska inslag (självklart var Vietnam kriget det som kritiserades även om det utspelades under Koreakriget) och serieavslutningen var verkligen inget undantag! Detta är den sorgligaste och mest tillfredsställande finalerna som någonsin gjorts!

I lost my shoe

I det tredje avsnittet av tredje säsongen av Supernatural så råkar Sam få tag i en förhäxad harfot. Toppen tycker grabbarna som får världens tur. Värre blir det sen när Sam förlorar harfoten och deras lycka vänder. Åh herregud som jag skrattade under detta avsnittet! Hela avsnittet är en otrolig skrattfest men när Dean vänder sig om och Sam står där helt tragisk och patetisk med sin sko nedfallen i ett kloakhål så skrattade jag som jag aldrig gjort förr!


Harpers Island

Jag är en fjant så skräckfilmer och läskigheter är inte precis my cup of tea. Det går tyvärr inte över med åldern, snarare är det så att man får nya saker att oroa sig över bara, speciellt när man skaffar barn. Harper's Island var en sån där sak som jag hatade att älska! Det var så spännande, skrämmande och härligt. Att jag inte tyckte att sista avsnittet var så tillfredsställande var väl en sak men resan dit var underbar, trots skräcken.

Mitt första (och enda) fanmail

När serien The Heights gick på svensk TV så blev jag blixtförälskad i en av killarna som var med i serien och självklart så ville jag skicka ett fanmail till honom. Men som det barn jag var så förstod inte jag att dom inte hade någon som översatte breven till skådisarna från svenska till engelska. Fick han någonsin brevet så kunde han ändå inte förstå vad det stod eftersom jag skrev det på svenska. Kanske alla röda hjärtan ändå gav honom en liten idé...

Luke syr ett tält

Detta måste vara en av dom mest romantiska sakerna som någon någonsin gjort i en TV-serie! Han syr ett tält av allt möjligt hela natten för att göra en fin sak för dottern till kvinnan han älskar. Herregud jag hade också hoppat i armarna på Luke!


En vithaj härjar vid stränderna i Baywatch

Dom som känner mig vet att jag är hajgalen. Jag älskar hajar hysteriskt mycket och jag tror faktiskt att denna besatthet började med att jag såg avsnittet när Jill dödas av en vithaj i Baywatch. Självklart var det jätteskrämmande då (nu är scenen ganska tam, kanske är man förstörd av Hajen och alla dom andra filmerna som kommit det senaste om hajar) men det var något som väckte en fascination istället för rädsla hos mig.

Tyra blir galen på Americas Next Top Model

Jag har aldrig varit speciellt förtjust i Americas Next Top Model men en kväll satt jag och slötittade och då började det hända grejer. Helt plötsligt började Tyra Banks skrika som en vettvilling på en av dom tävlande och det måste nästan varit det årets bästa moment. Och det är ju så bisarrt när Tyra helt plötsligt börjar snacka om sin mamma, menar hon att hon ser sig som tjejerna mamma? Galet är ju bara förnamnet.

Alan går i sömnen.

Two And A Half Men må ha tappat mycket (eller all) av sin glans sedan Charlie Sheen sparkades ut och Ashton Kutcher tog över men det avsnitt som gjort störst intryck på mig handlar varken om Sheen eller Kutcher. Det handlar istället om när Alan, på grund av sexuell frustration, dammsuger i sömnen. Med dammsugare utan isatt sladd. Medans han själv gör dammsugarljudet. Jag skrattade så jag grät.


Castiel dör

Jag älskade Castiel, han var precis vad Dean behövde efter en bror som inte alltid varit speciellt snäll mot honom (medvetet eller ej). Sen så var Castiel en humorkälla utan dess like och hans död i början av denna säsongen har jag fortfarande inte kommit över! Det var inte alls vad jag önskade. Inte det minsta.

Mark Greene dör i Cityakuten
Åh herre gud som jag grät när Mark dog. Fast nästan ännu värre var brevet som dom fick i avsnittet efter hans död. Det var otroligt sorgligt och kärleksfullt, tragiskt och gripande. Mark Greene var den bästa av alla i Cityakuten och när han dog så blev serien aldrig riktigt den samma.

Denny dör i Grey's Anatomy
Jag tror nog inte att jag var den enda som älskade Denny. Han var en stor nallebjörn som man bara ville ta hand om. När han dog så blev jag jättebesviken eftersom jag tyckte verkligen om den karaktären. Men jag tyckte också om hur Izzie blev när hon var tillsammans med honom, jag gillade aldrig henne, just förutom när hon var tillsammans med Denny.


Stolhet och Fördom
En sak som jag måste se minst en gång per år är BBCs miniserie Stolthet och Fördom. Åh jag älskar den! Colin Firth och Jennifer Ehle är båda underbara och kärlekshistorian är ju en av dom finaste som skrivits.

Ross och Rachel
På den tiden när Vänner gick så var ju ett av dom stora paren, Ross och Rachel. Självklart ville man att dom skulle få varandra tillslut. Vi vet ju alla hur det slutade men jisses vilken härlig resa det var när man under tio år fick följa Ross och Rachel och deras episka kärlek.

Band of Brothers
Finns det någon serie som har på samma råa, känslosamma och ärliga sätt skildrat andra världskrigets fasor? Baserat på en bok som i sin tur var baserad på en sann historia så kan det inte bli annat än rått. För är det en sak jag har lärt mig så överträffar verkligheten ofta fiction. Band of Brothers är ännu en miniserie som jag måste se minst en gång om året. Det är fortfarande lika bra. Jag ryser fortfarande när jag ser den och speciellt det näst sista avsnittet när dom befriar fångar från ett koncentrationsläger.


Varje replik i Gilmore Girls
Det var kvickt, snart och roligt och framfördes alltid med känsla och humor. Det finns inte en enda rad i ett enda manus på Gilmore Girls som jag skulle vilja ändra!

En hund äter Dans hjärta
Är det någon som behöver en dos karma så är det väl verkligen Dan Scott i One Tree Hill? Hjärtsjuk och döende får den förre fången se hur det hjärta som är ämnat för honom bli uppätet av en knarkares påtända hund. Jag njöt!

Anne på Grönkulla
En gång om året så tittar jag alltid på Anne på Grönkulla. Det är en klassisk historia som man måste se minst en gång. Varje gång gråter jag lika mycket när man tror att Gilbert ska dö, trots att jag vet att han inte kommer göra det. Detta är en underbart vacker historia om att bli vuxen och att inse att allt inte är så svart eller vitt som man kanske vill tro.


Lilla Huset På Prärien
Detta var nog den absolut första serien jag tittade på och verkligen följde tror jag. Efter skolan så gick man hem, satte sig i soffan och så tittade man på Lilla huset. Läxorna och allt annat kunde vänta, bara jag fick se vad som hände med Laura och Mary och alla dom andra i familjen Ingalls.

Cole och Phoebes kärlek
Jag har alltid älskat serien Förhäxad och förhållandet mellan Phoebe och demonen Cole var en kärlekshistoria som höll i många säsonger. Till slut så dödades Cole av Phoebe och hennes systrar och vilken förlust det var! Inte nog med att Julian McMahon som spelade Cole var väldigt lätt att titta på så fanns det efter honom ingen som passade Phoebe på samma sätt. Nej, hade jag fått bestämma så hade det varit Phoebe och Cole för alltid!

Sammy den magiska hunden
De flesta hundar blir runt 10-13 år, vissa hundar lever självklart längre men då syns ju åtminstonde åldern på hunden. För hunden Sammy i Revenge så är det inte så. Valpen som Amanda Clarke lämnade med Jack runt -95 är fortfarande, ungefär 16 år senare, en pigg och fräsch vovve som hoppar på och av segelbåtar och springer runt Hamptons för att hälsa på sin gamla ägare. Är det inte en magisk hund så säg!


Grevinnan och betjänten
Detta är ju ett minne som är så underbart och som är så väl kopplat till ens barndom att det inte fanns en chans att denna nyårskaramellen inte skulle vara med. Jag kommer ihåg att jag satt efter tolvslaget och skrattade som en liten ganing till detta när jag var liten. Och i år, eller förra året blir det ju om man ska vara petig, när jag tittade på det igen så märkte jag att det fortfarande var lika roligt.

Kyssen mellan Damon & Elena/Katherine
Herrejisses jag bev så chockad när Elena kysste Damon i säsong etts avslutning. Nog för att jag ville att det skulle hända men ändå så var det inte alls väntat och speciellt inte att Elena skulle kyssa Damon tillbaka! Men surprise! Det var inte Elena utan Katherine! Och hon högg av John hans fingrar! Snacka om en chock!
Jag kan säga att jag hade inte en tanke på att det kunde vara Katherine utan jag blev bara så jäkla lycklig att dom kysste varandra.

Monica friar till Chandler
När Monica friade till Chandler och Chandler friade till Monica på Vänner så var det nog inte ett öga torrt. Inte hemma hos mig i alla fall. Jag älskade verkligen det frieriet! Både Monica och Chandler grät och friar och sen dansar dom till en av de mest romantiska låtarna som finns i skenet från levande ljus...


Nedräkningen på How I Met Your Mother
När Marshall och Lily går till doktorn ser man Lily sitta med en broschyr som det står 50 på i stora fina siffror. Snart går man 49, efter det 48 och snart insåg man att när man väl kommit ner till nummer 1 så skulle det vara någon stor grej som hände. Och det var det verkligen... Medans en taxibil med nummer 0001 körde förbi får Marshall veta att hans pappa har gått bort.

Dean tar Castiel till en bordell
Jag vet inte om det finns en bromance som jag uppskattar mer än den mellan Dean och Castiel. Speciellt när Dean tar med Castiel till en bordell eftersom han fått reda på att Cas fortfarande är oskuld. Scenen när Cas och Dean sitter inne på bordellen och Cas svettas av nervositet är skrattframkallande minst sagt!

Emilys take-downs
Dom som följt denna bloggen ett tag vet att jag älskar Revenge. Jag är fullkomligt tagen av denna härliga såpa och visst vore inte Revenge någonting utan alla dessa 'take-downs' som Emily ägnar sig åt. Hänsynslöst förstör hon folks familjeliv, kärleksliv och arbetsliv. Hon är skoningslös och jag älskar det!


Billy dör i Ally McBeal
När Billy helt plötsligt blev galen, skaffade sig ett anhang med tjejer och blev helt plötsligt ultrablond så undrade man ju om inte författarna själva blivit galna. Tydligen så berodde Billys galna beteende på en tumör och hans tid var räknad. Men det var inte sättet han dog på utan vad han sa precis innan han dog. Under sitt slutanförande berättade han att han alltid skulle älska Ally och att han alltid har gjort det. Sen segnade han ihop i Allys armar och dog.

Daenaerys drakar
Jag har alltid älskat att läsa fantasyböcker och när vi började titta på Game of Thrones så hade jag fortfarande inte läst böckerna. Jag trodde faktiskt att Dany skulle dö i elden när hon brände sin make och speciellt trodde jag inte att hennes förstenade drakägg skulle kläckas och det skulle komma TV världens sötaste drakar i min TV.

Donna dödas i Sons Of Anarchy

Efter att den jäkla subban Stahl (ursäkta men jag blir fortfarande alldeles upprörd!) fått klubben att tro att Opie hade vänt sig mot dom så bestämdes det att Opie var tvungen att dö. Självklart blev det ju en förväxling och den som dödades var inte Opie utan hans fru och med ens var två barn moderlösa. Men Donnas död, hur fruktansvärd den än vad ledde till många otroligt bra scener med Opie och speciellt Tig.


Vampire Diaries imorgon igen!

2012-02-02
Ni har inte glömt att det är The Vampire Diaries igen imorgon va? Det behöver jag verkligen, för imorgon är verkligen ingen bra dag för mig. Jag kan spoilra med att en dag som jag har fasat för läääänge är här nu och det kommer tyvärr inte bli bra... tror jag. Men nu piggar jag upp mig själv med en ny läcker TVD poster som kom för ett par dagar sedan.


One Tree Hill - 9X04 - Don't You Want To Share The Guilt?

2012-02-02
Så var One Tree Hill tillbaka med sitt fjärde avsnitt och precis som jag hade väntat mig efter hur det förra slutade så krävdes det många rullar papper för att hålla tårarna stången... Har ni inte sett avsnittet än så bör ni inte läsa vidare för här kommer mina tankar om avsnittet.


Den största frågan som jag ville ha svar på var ju självklart om baby Davis var okej. Det fick man ju svar på väldigt snart och det är ju bara att pusta ut, han mådde bra. Jag trodde inte att Brooke och Julians förhållande skulle må så bra dock men ingen fara på taket där inte. Hade det varit mitt barn så vet jag inte om jag hade varit så snar att förlåta faktiskt.

Så Clay knarkade inte? Han vet inte ens om att han köpt knark för att han har gått i sömnen mitt på dagen! På ett sätt är jag glad för den här knarkhistorian kändes så konstig, att ingen märkt något på ett år liksom, men samtidigt så är vi då tillbaka till 'gå i sömnen' storyn. Vad är det för konstig story?!

Vem är den där tjejen egentligen? Hon är ihop med Chris Keller, ligger med Chase och flörtar med honom framför Chris. Det är hon som äger cafeét tvärt över gatan från Karens och hänger upp skyltar om att dom anställer mördare. Vem gör så?! Hon verkar ju vara skit konstig!

Vad har hänt Nathan? Är det han som ligger i bårhuset? Jag hoppas verkligen inte det! Ett tag trodde jag att planet skulle störta men det gjorde det ju tydligen inte eftersom den söta lilla rosa älgen låg på gatan i Tree Hill. Så vad kan då ha hänt Nathan? Är det Dans snack med knarklangaren som satt Nathan i trubbel? Men hur skulle han i så fall kunna vet att Nathan skulle komma hem just då? Har han själv gjort något dumt medans han varit borta? Eller har han helt enkelt bara tappat älgen på väg hem?

Det kändes verkligen igenom hela avsnittet att det skulle kunna vara Nathan som är den som dör. Det var hela tiden massa snack om att han snart skulle vara hemma, kanske kommer han aldrig hem? Är det Dan som sett till att få bort Nathan så att han aldrig behöver lämna Jamie? Han säger ju hela tiden att han åker när Nathan kommer hem, kanske vet han något? Eller är det så att vem det nu var som smög runt Haleys hus i första avsnittet har någonting med saken att göra?

Herregud! Bara en massa frågor! Jag hoppas verkligen att man får svar på alla frågor innan säsongen är slut! Vad tyckte ni om avsnittet?

Hur mycket älskade ni Glee idag?

2012-02-01
Jag helt enkelt älskade Michael Jackson avsnittet på Glee idag! Det var helt klart det bästa avsnittet denna säsongen! Artie som dansade tillsammans med Mike! Va? Underbart! Och Mike sjöng igen! Äntligen!


Matt Bomer kommer till Glee!

2012-02-01
White Collar stjärnan Matt Bomer kommer göra ett gästspel i Glee som Blaines äldre bror och ja han kommer att sjunga! Och sjunga kan han, så vi behöver verkligen inte oroa oss för att det ska gnissla i öronen.