Mommy Dearest

2011-04-30
Bilder från det senaste avsnittet utav Supernatural. Har inte hunnit se det än dock. I morse hann jag inte eftersom jag skulle handla och så och sen skulle ju pappa komma. Ska försöka se det imorgon om jag hinner annars så får jag se det på måndag efter att jag lämnat Zakk på dagis.


JAAAAAA!!!!

2011-04-29
Det blir en sjunde säsong av Supernatural!

Gissa hur lycklig jag är just nu?


Det blir även en ny säsong av The Vampire Diaries!


Life As We Know It

2011-04-25
Vi är faktiskt riktigt duktiga numera. Förr kollade vi på film var och varannan kväll men sen jag blev gravid så kom ju tröttheten och då blev det inga filmer alls eftersom jag gick och la mig strax efter Zakk på kvällarna. Nu har vi kollat på film tre kvällar i rad. Äntligen! Haha! Vi är ju riktiga filmgalningar så det känns bra nu ;)

Igår såg vi filmen Life As We Know It. Den handlar om två personer som är vänner med ett par men inte tycker om varandra speciellt mycket. Så dör deras vänner och lämnar deras dotter till sina gudföräldrar som nu flyttar in tillsammans i ett hus för att ta hand om barnet. En riktig mysfilm som jag bara älskade! Blev en del skratt och även några tårar.


The Fighter

2011-04-24

Igår såg vi The Fighter. Ännu en film som blivit Oscarsnominerad för Bästa Film som vi inte hunnit se. Tills nu. Ännu en otroligt bra film. Man kan verkligen förstå varöfr Christian Bale fick en Oscar för bästa biroll för hans roll i denna filmen. Otroligt bra!
I slutet av filmen satt man som på nålar, jag hade inte hört talas om boxaren Micky Ward tidigare så man hade ju inte en aning om hur den skulle sluta. Ett måste att se!

Det tog en vecka...

2011-04-23
men tillslut fick vi sett färdigt på The Town. Vi gjorde ju ett försök förra veckan att titta på The Town men då kinkade Sienna så på kvällen att det bara var att stänga av. Det är tyvärr inte lätt att titta på film med en unge som gråter, man vill ju gärna hänga med något ;) Igår kväll fick vi dock sett den och jag kan inget annat än att hylla. Så otroligt bra! Har ni inte sett den så måste ni se den!


Gossip Girl

2011-04-19
Nu ska jag väcka dottern och så ska vi sätta oss i soffan och slappa och kolla på nya Gossip Girl innan vi ska hämta sonen på dagis... Åh underbara mammaledighet! Hahaha!


Äntligen Supernatural imorgon!

2011-04-15
Efter ett lååååångt uppehåll på hela sex veckor så är det äntligen Supernatural imorgon igen. Åh som jag har längtat! Särskillt när man har gått runt här hemma med en bebis som inte alls var intresserad av att komma ut så hade det varit trevligt om det visades men jag överlevde ju ändå...

Äntligen är det tillbaka!


American History X

2011-04-14
Zakk är hos farmor och ska vara där hela dagen imorgon också, därför tänkte vi passa på att för en gångs skull titta på en film här på kvällen. Vi har inte sett en film på jag vet inte när eftersom Zakk är uppe längre på kvällen numera och vi är nog för gamla för att stanna uppe längre än nio ;)
Idag skulle vi passa på att kolla på The Town, som vi fortfarande inte fått se. Den ska ju vara så otroligt bra men eftersom Zakk var iväg så skulle ju Sienna passa på att ha en gråtig kväll. Den första gråtkvällen som vi haft med henne så måste hon självklart välja den kvällen som vi kan kolla på film haha! Så det blev ingen The Town.

Nu har hon äntligen somnat efter cirka två timmars skrikande så nu kan vi slappa lite framför TVn. Det är American History X på Kanal 9 och den är ju så otroligt bra att man nästan måste vara vaken länge ikväll för att kolla färdigt...


Hon är här nu!

2011-04-02
I morse klockan 05.21 föddes Sienna! Världens sötaste lilla flicka.

Hon är här nu!

2011-04-02

201104021423 (MMS)

I morse klockan 05.21 föddes Sienna! Världens sötaste lilla flicka.