Party on Garth!

2012-03-31

Sitter på tåget nu och har sett dagens avsnitt av Supernatural i mobilen. Underbart avsnitt verkligen! Hade det inte varit för att jag har fullt med folk runt mig så hade jag nog gråtit en skvätt när man äntligen fick se Bobby igen.

Hur bra har inte Supernatural blivit under dom senaste avsnitten?! Förra veckan kom Cas tillbaka och nu Bobby?! Jag har verkligen saknat dom karaktärerna...

Ha en trevlig helg!


Mot Stockholm!

2012-03-30
Imorgon åker jag till Stockholm för att hälsa på min kära syster som fyller år! Ska bli riktigt härligt att få umgås en hel helg med syster och mamma och det utan barn också! Så det kommer alltså inte blogga något alls under helgen. Men på måndag är jag tillbaka igen och då ska jag försöka blogga lite bättre! (Usch ni måste tycka bloggen är så tråkig just nu men tyvärr... Bröllopsplanering tar tid och det är jäkligt kul också!)

Och så en helt annan sak! Jag tänkte när jag ändå ska upp till den stora staden att se om jag kan få med mig lite tårtgrejer hem till det är dags att göra bröllopstårtan. Men sen insåg jag att jag har ju inte den blekaste jäkla aning om vart det finns butiker som har utstickare, sugarpaste och annat skoj! Är det någon Stockholmare som läser här och som vet någon bra butik så snälla lämna en kommentar så jag kan kolla in den!

White Collar

2012-03-29
Så verkar det som att man har skaffat sig ett nytt tittarprojekt. Jag tänkte jag skuppe titta på ett avsnitt av White Collar och nu är jag totalt fast! Det är ju en jättecharmig och mysig serie! Nu har jag lite att mystitta på när jag inte planerar bröllop, menyer och bordsdekorationer...

Har ni inte sett White Collar än så gör det!


Hej mina vänner!

2012-03-27
Sovmorgon unnade vi oss idag eftersom sonen är sjuk, annars går jag alltid upp fem på morgonen! Jag är mammaledig så jag kan egentligen ta sovmorgon varje dag men jag blir nipprig om jag sover för länge. Jag har ju liksom fullt upp med alla mina serie! Idag har jag dock ägnat mig åt bröllopsmani och barnen. Ett Zumbapass har jag klämt in också, måste ju komma i form till den stora dagen!

Nu när jag har gjort en massa måsten och sonen fick lov att spela lite TV-spel och dottern sover, så kan jag dock ägna mig åt 42 minuters mord och komedi. Det vill säga Castle! En av höjdpunkterna på tisdagar faktiskt...


Odjuret?

2012-03-26
Som ni kanske vet så ska dom göra en ny tappning på den gamla klassiska sagan om Skönheten och Odjuret på CW. Det verkar vara en remake på serien som var med Linda Hamiton och Ron Pearlman någon gång på tusentalet... Ni vet, på den tiden jag var ung ;) (Jo jag kanske har fått en släng av åldersnoja igen.)

Det är nu klart att i denna versionen kommer odjuret spelas av Jay Ryan, en australiensare som vi tidigare sett i Terra Nova, och sedan tidigare är det klart att skönheten, eller Catherine, kommer spelas av Kristin Kreuk. Att hon får rollen som skönheten kan jag förstå för hon är ju olidligt vacker men att han får rollen som odjuret? Han är ju lika olidligt vacker han! Han kommer behöva spendera timmar i smink varje morgon! Att dom inte tar någon som redan ser ut som en monster ;) För Jay Ryan är verkligen inget odjur!


Nu får jag äntligen återse en kär gammal vän!

2012-03-24
Sist vi träffade på Castiel så mådde han väl lite si så där men nu ska jag äntligen få tiden till att se veckans Supernatural avsnitt och då även Cas! Finally! Jag hoppas att Dean äntligen ska få utlopp för alla sina känslor gentemot Cas nu... Han är ju lite halvilsken minst sagt när det gäller hans före detta bästa vän...


Lite fredagsgodis!

2012-03-23
Vi kan nog alla hålla med om att Nina Dobrev är bra på att ta bilder. Eller är det så att det är herr Smolderhalder som gör kortet? Hur som helst, nu är det äntligen TVD fredag igen!


The Golden Love Pavilion

2012-03-22
När vi nu om två månader gifter oss så kommer vi gifta oss borgerligt. Lite för att vi inte är speciellt troende av oss, vi var ju även ganska sent ute och så ville vi ha det så litet som möjligt. Men för den sakens skull så behöver man ju inte göra det till en tråkig tillställning, eller hur? Vi kör ett passande bröllop i filmens tecken och gifter oss "utomhus" (jag ber till alla högre makter som finns om att det inte kommer regna!) i en park där det finns ett jättesött litet lusthus. Och där ska vi vara när vi säger Ja till varandra.


Här är alltså det söta lilla lusthuset. Det ser ju lite tråkigt ut nu när det inte är något grönt runt omkring men om två månader kommer det vara blommor och blad överallt.
Det som gör att jag skriver om detta här, på en blogg som är helt fokuserad på TV serier och filmer, är bilderna i taket! För visst är det väl passande att vi som är helt galna i film och serier gifter oss under de vakande blickarna av Hollywoods största filmstjärnor?



One Tree Hill - 9X11 - Danny Boy

2012-03-22
En sak kan jag säga utan att spoilra något... sminka er inte innan ni ser avsnittet för det är bara lönlöst. Jag sitter här med mascara ner till hakan nu. Ett väldigt känslosamt avsnitt och ni som fortfarande inte sett det bör inte läsa vidare!


Detta, måste jag säga, är ett av dom bästa avsnitten i One Tree Hills historia... och då handlade det om Tree Hills värsta människa! Herregud jag har gråtit mig torr här hemma i soffan nu! Jag trodde att Dan dog i förra avsnittet faktiskt (och jag har lyckats hålla mig lååångt borta från spoilers och promos) så jag blev väldigt förvånad av att han fortfarande levde. Istället trodde jag att 'Danny Boy' skulle handla om hns begravning och sånt men tack och lov så fick vi en stund till med Paul Johansson.

Dan har blivit skjuten, påkörd, kidnappad, opererad hjärtat i Mexico och överlevt en eldsvåda (för att nämna några saker som nästan tagit kål på honom) men det var ju väldigt fint att han fick gå sin död till mötes genom att faktiskt göra en bra sak för sin son. Och herregud när Keith helt plötsligt stod där efter att Dan dog... Tårarna bara rann! Jag tror det är dags för en vätske påfyllning nu, man kan ju tydligen bli uttorkad av One Tree Hill.

Veckans WTF par...

2012-03-22
90210s Anna-Lynne McCord, 24 år gammal, är tillsammans med den gamla Prison Break skådisen Dominic Purcell som är 42 år gammal. Ålderskillnad minst sagt men åldern är ju bara en siffra när man älskar varandra eller?

Hur som helst så måste detta vara ett av dom mest otippade paren i Hollywoods dejtingdjungel...


Price For Our Sins

2012-03-21
Så har det kommit ännu en trailer för Game of Thrones andra säsong där vi får se lite vilka öden som väntar Daenarys i öknen och Sansa i hovet. Självklart har ni förstått att jag väntar otåligt på den 2 april... I can't wait!


The worlds hottest TV dad?

2012-03-21
Det finns TV pappor och det finns TV pappor... Vissa ser ut som Homer Simpson medans andra ser ut som papporna i The Secret Circle. Wow! Och gissa om het kvoten i The Secret Circle sprängdes när Joe Lando kom till Chance Harbor som John Blackwell! Han var het i Dr. Quinn, fortfarande het i Higher Ground och nu i The Secret Circle så är hans hetighet större än någonsin... Jag hoppas att han stannar kvar ett tag så vi som är lite äldre, som den gamla tanten här ;) får något att titta på istället för dom osnutna ungarna som springer runt i Chance Harbor idag...


Bröllopslycka blev babylycka!

2012-03-20
Så har Supernatural-paret Jared Padalecki och Genevive Cortese utökat sin familj med en liten nyfödd bebis. Jared skrev "It's a boy!" på sin Twitter. Något namn verkar inte vara bestämt än utan dom har själva sagt att dom vill möta sin pojke innan han får ett namn... Thomas Colton Padalecki heter deras pojke!


Jag kan garantera att dom är bra mycket lyckligare än så här just nu!

Har tagit upp The Secret Circle igen

2012-03-20
Ibland måste man ju pausa sitt bröllopsfixande och för tillfället ljusdekorerande och göra något annat... Så jag bestämde mig för att börja kolla på The Secret Circle igen och jag måste säga att pausen i mitt tittande gjorde nog susen. Jag tycker att det har fått mer fart och är mycket mer intressant med Jake istället för Nick. Adam är ju fortfarande lika uuuuuurbota tråkig men det kan inte hjälpas antar jag. Jag tror det är Thomas Dekker och inte Adam men hans tråkighet vägs upp tusenfalt av Phoebe Tonkins Faye...



Jag ska gifta mig!

2012-03-19
Jag har bloggat jäkligt dåligt den senaste tiden. Jag vet detta och tyvärr får jag även jäkligt dåligt samvete över det också men det kan inte hjälpas. Just nu så är livet så fullspäckat med saker och den största av dessa är att vi äntligen har bestämt oss för att gifta oss! Efter många år i synd ;) så ska jag äntligen få bli en ärbar kvinna!

Vi bestämde oss för några veckor sedan och vi ska gifta oss redan på pingstafton så tiden är kort och allt som behöver göras innan bröllopet har jag bara två månader på mig att göra. Stress! Jag ska försöka blogga minst en gång om dagen men som det ser ut nu så kan jag inte lova mer än så. Jag vill gärna hinna med mer, för ja vet hur tråkigt det är att gå in på en blogg och den inte är uppdaterad, men att är så galet stressigt! Jag har Ringer avsnitt som ligger osedda sedan tre veckor tillbaka, jag har gett upp flera serier som jag känner att jag inte har tid med och det håller på att ta kål på mig! Jag vet inte om mitt serietittande är så jäkla nyttigt alla gånger ;)

Nu vet ni i alla fall varför jag bloggar dåligt... Men det är ju i alla fall för en väldigt bra anledning, i alla fall för min del!

Castingnyheter för Cult

2012-03-16
Kanalen CW som i USA visar The Vampire Diaries har beställt ett pilotavsnitt av Cult. Serien handlar om, Sky som kommer spelar av Jessica Lucas, en assistent på en populär tv serie som heter just Cult. Kanske lite för populär, för någon börjar likna mord och försvinnanden efter händelser från serien. Skye skaffar sig en partner, en bloggare vars bror är en av dom som har försvunnit... Denna bloggaren kommer spelas av en TVD favorit och skulle serien plockas upp så kommer inte TVD alls bli sig likt!


Bloggaren Jeff kommer spelas av ingen mindre än Mystic Falls hetaste lärare med det konstigaste namnet! Tyvärr innebär detta att Alaric Satzman kommer lämna Vampire Diaries och istället får vi hoppas på att Cult inte plockas upp så vi får ha kvar Matt Davis. Men å andra sidan så skulle serien bli upp plockad så har man ju ändå en chans att få se Davis på en veckobasis!

Frågan är ju bara hur Alaric kommer lämna Mystic Falls. Kommer han att ta ett stilla farväl och flytta tillbaka till North Carolina och leva lycklig alla sina dagar? Med tanke på vilken serie vi talar om så är nog chanserna större att han går en säker död till mötes... Han har ju redan dött ett antal gånger på serien och hans ring funkar inte så där jättebra längre. Kanske är det till och med så att det är Alaric som är mördaren som springer runt i Mystic Falls och på så vis möter sin skapare när det uppäcks!?

One Tree Hill - 9X10 - Hardcore Will Never Die, But You Will

2012-03-15
Det var längesen jag skrev något om One Tree Hill avsnitten mest för att jag har såå dåligt med tid numera. Ska snart berätta varför! Men jag hinner i alla fall titta på avsnitten! Idag fick man alltså äntligen reda på vem det var som dog som dom har teasat om så länge... Läs inte vidare om du inte sett avsnittet!!!


Så Dan var den som dog. Jag är ju självklart lättad att Nathan överlevde men samtidigt så blir jag lite sur för dom tog ju verkligen den lätta vägen. Dan fick en liten upprättelse men jag tänker nog ändå inte förlåta honom för att han dodade Keith och skyllde det på en tonåring... Han kan inte bli förlåten för det när han gjorde det som en förälder ska göra. Skydda sitt barn no matter what!

Tara blev den som räddade Brooke i slutändan, väldigt oväntat faktiskt men jag gillade att dom inte försökte få dessa två att vara vänner på grund av detta. Deras avsky var lika stark som innan vilket var underbart att se! Skönt att äntligen vara av med Tara i alla fall...

Jag skrattade och jag grät under detta avsnittet! "Dan Scott doesn't like this either..." Underbara one-liners och många tillfällen då jag hoppade i soffan för att det blev för spännande! Jag gillade detta avsnittet, jag hoppas att dom tre sista avsnitten håller samma höga klass och det inte bara är lull-lull som är kvar!

The Ugly Cry...

2012-03-14
Vill ni passa på att riktigt fulgråta så ska ni se Extremely Loud and Incredibly Close. Herregud det är verkligen det värsta jag sett! Tårarna kan inte sluta rinna! Man ömsom skrattar för pojken är så märklig och man ömsom gråter eftersom filmen är så sorglig! Och jag kan inte förstå varför inte Max von Sydow fick en Oscar för sin roll som den stumme mannen för han är helt otrolig!


Supernatural säsong 8?

2012-03-13
Snart är Supernatural tillbaka med nya avsnitt. Avbrott i ens serietittande så här är alltid en plåga (även om jag faktiskt denna gången nästan tackat för pausen eftersom livet är helt galet just nu!) och som alltid vid den här tiden så oroar man sig lite för vilka so kommer få en ny säsong.
Jag tror inte att vi behöver oroa oss för att Supernatural ska läggas ner i alla fall. Skådisarna säger att dom är med ända till slutet, dom har en otroligt lojal fanbase och detta är en av CWs paradhästar!

Några bilder från det nya avsnittet "Out With The Old" som kommer på lördag!

Åh Förhäxad! Som jag saknar den serien, älskade verkligen den!


Är det systrarna Halliwell som blivit tokiga på ålderns höst och satt igång och förhäxa balletskor måntro?


The Winchester boys to the rescue!


Det är min tur att dansa!


Pull my finger!


Tea anyone?

The More You Love

2012-03-12
Jag har haft en liten bloggpaus som ni kanske märkt och passat på att firat min älskade son som fyllde 5 år igår. Så det har varit tårtbak, presentinslagning och bara mys med familjen. Sen så händer det en massa andra roliga saker som jag inte kan skriva om här, hemligheter är det värsta som finns för jag vill alltid prata om roliga saker men för stunden håller jag käften!

Nu har det i alla fall kommit en tredje trailer för den nya Game of Thrones säsongen och den får verkligen den nya säsongen att verka precis så bra som jag hoppats på.


Sons of Anarchy news!

2012-03-08

Det är långt kvar tills Sons of Anarchy börjar sin femte säsong igen men igår så äntrade nyckelpersoner från SoA scenen på Paleyfest i Los Angeles och självklart blev det lite nyheter om var säsong fem kommer ta vid och hur alla de chockerande händelserna i säsongsavslutningen kommer påverka karaktärerna.

(Vill du vara helt ovetande om säsong fem tills den börjar så läs inte vidare!)


Den femte säsongen kommer börja en månad efter säsongsavslutningen och i stort så kommer denna säsong handla om att Tig sköt och dödade gangsterkungen Damon Popes dotter. Säsongen starta med full fart och om man tittar på dom tidigare säsongerna så bör det väl hålla i sig.

Den stora frågan för Jax i nästa säsong säger Sutter kommer vara att leda klubben och kämpa med det. “For me, the interesting dynamic to play next season is the struggle that Jax has of being King — how can you be the leader of an organized crime syndicate and not become Clay? And if you choose not to become Clay, are you forced to become John Teller?”

Tara komer också kämpa med sitt beslut att stå vid Jax sida när han tar över klubben. "Tara’s clearly in the club now, and season 5 really will be her trying to figure out, ‘Who am I in this world? Can I still be Dr. Tara Knowles and be this Queen?' "


Top Ten Deaths of Game of Thrones

2012-03-07
Som tidigare påpekat så är ju den andra säsongen av Game of Thrones snart här och jag har självklart kollat på säsong ett en gång till. Buddy TV passade på att göra en lista på de 15 mest minnesvärda dödsfallen i säsong ett men jag nöjer mig med att lista dom 10 bästa!

10. Desertören Will
Efter en öppningsscen som faktiskt är bättre än den i boken (den är mycket mer spännande och gripande) så får vi se den stackars Will som överlevt fasorna med vita vandrare och zombies bli avrättad. Ett hårt straff men man blir ganska fort medveten om vilken värld dessa människor lever i.


9. Syrio Forel
Aryas danslärare fick man aldrig se gå under och jag har fortfarande förhoppningar om att han ska mirakulöst överlevt anfallet av Lannistersoldater med sitt ynkliga lilla träsvärd.


8. Robert Baratheon
Den gamle grisen blev dödad av en gris, eller snarare ett vildsvin. Ganska passande!


7. Jory Cassel
Själva karaktären Jory var jag aldrig speciellt intresserad av men scenen där han dog var otroligt spännande och man fick verkligen se Jaimes hänsynslöshet.


6. Stallpojken

Jag måste säga att en av mina favoritkaraktärer är Arya och när hon dödade stallpojken med sitt älskade svärd Nål så visste man att hon skulle få en väldigt intressant historia i fortsättningen.


5. Vardis Egen
Detta måste ju vara en av dom värsta sätten att dö på! Sedan Bronn vunnit over Vardis Egen, för att bevisa Tyrions oskuld, så ramlar Egen ut ur ett hål i golvet och fallet ett par tusen meter rakt ner... Nog för att han har en vacker utsikt på vägen ner men detta är inte ett av dom sätten jag skulle valt att dö på.


4. Khal Drogo
Ett tragiskt sätt för en stor krigare att dö på. Kvävd av sin egen fru för att slippa leva sitt liv som en handlingslös människa. Men han fick i alla fall behålla sin långa fläta.


3. Othor
Othor var en Nattens väktare som hittades död på andra sidan muren men riktigt död var han ju inte. Med ögonen isblå och händerna svarta så försökte denna zombie döda befälhavaren (jag gillar att Othor ändå har en plan i sitt zombieskap!) men blev stoppad av Jon Snö som försökte döda honom på flera sätt innan han tog till elden och Othor tillslut dog på riktigt.


2. Viserys Targaryen
Viserys var besatt av att få sin guldkrona och det fick han tillslut. En flytande sådan! Detta måste vara ett av dom vidrigaste sätten att döda på men ändå väldigt passande för denna maktgalne yngling.


1. Ned Stark
Sean Beans karaktär Ned Stark skulle ju inte dö, han var ju det stora dragplåstret för serien och att han skulle dö var helt enkelt otänkbart! Men dog gjorde han och han huvud fick äran att pryda en påle.

Recension: Awake

2012-03-06
Egentligen vill jag inte börja titta på en ny serie men när Jason Isaacs gör en TV-serie om en man som antingen förlorat sin son eller sin fru i en olycka, men vet inte vem, så kunde jag inte hålla mig borta!


Åh mitt hjärta! Tårarna rinner och tankarna springer! Detta var helt underbart måste jag säga. Trots att det handlar om en polis (varför ska det alltid vara polis- eller sjukhusserier numera?) så är grundhistorien om mannen som lever i två verkligheter helt underbar.

När Michael Bitten och hans familj är med om en bilolycka så tvingas han begrava en av sina familjemedlemmar. I en verklighet sin son och i den andra hans fru. Man kan inte klura ut vilken verklighet som är den riktiga och vilken han bara drömmer och det vill man inte heller göra, för här finns det ett härligt mysterium!

Frågan är ju bara hur länge detta upplägget kan hållas intressant men detta avsnittet var en studie i allt som är underbart!

Mäktigt!

2012-03-04
Nu är det inte ens en månad kvar tills Game of Thrones andra säsong börjar och denna nya trailer är mäktig minst sagt! Jag längtar verkligen och det ska bli otroligt spännande att se hur dom har tolkat bok två. Jag längtar dock ännu mer till säsong tre för den boken var makalöst bra!


Revenge - 1X16 - Scandal

2012-03-02
Jag hade bävat lite för detta avsnittet när man äntligen visste vem det var som dog på stranden och hur dom skulle kunna fortsätta storyn efter avslöjandet och tyvärr måste jag erkänna att jag är lite besviken! Läs inte vidare om du fortfarande inte sett avsnittet!


Så nej jag är besviken på detta avsnittet. Kanske för att jag har lärt mig att när det kommer till Revenge så blir man alltid förvånad och chockad men det fanns inga sådana element i detta avsnittet. Med det sagt så måste jag ju också säga att det inte var ett dåligt avsnitt. Scandal förde ju mordhistorian vidare men jag hade mycket hellre fått veta att det var någon annan än Takeida som sköt Tyler i ryggen. Det var alldeles för väntat helt enkelt. Jag hade hellre sett att det var någon annan som sköt honom! Kanske Emily till och med?

Att Ashley var den som släppte bilder på Daniel när han blir arresterad var inte speciellt förvånande, hon har ju verkligen uppgraderat sig till en riktig bitch och kan snart tävla med Victoria! Jack måste släppa Amanda nu! Han tror att hon har skjutit en människa men ändå så kan han inte sluta tråna efter henne?

Nu är det ett uppehåll och det första datumet som jag har hittat är den 12 april! Så det blir en lång, lång väntan!

En galen vecka!

2012-03-01
Bloggningen har varit minimal denna veckan och det är inte så konstigt för jisses vad jag har haft att göra. Köra barn hit och dit, läkarbesök, optikerbesök och träning. Sen ska man klämma in alla serier som man vill så någonstans och sen ska man blogga. Och så håller jag på och planera sonens fem års kalas... Tiden räcker inte till! Jag önskar verkligen ett det fanns ett par timmar till på varje dag så jag hann med lite mer och då är jag ändå mammaledig! Men detta har varit en extrem vecka så nästa blir förhoppningsvis bättre!

Nu ska jag lämna sonen på dagis och sen blir det en promenad och sen ska jag parkera mig i soffan och kolla på One Tree Hill och Revenge! Jag hoppas verkligen att man får reda på vem det är som dör i detta avsnittet och att det inte är Nathan! Men det är det säkert misstänker jag... För jag är övertygad om att dom skulle vara precis så elaka!