Castingnyheter för Cult

2012-03-16
Kanalen CW som i USA visar The Vampire Diaries har beställt ett pilotavsnitt av Cult. Serien handlar om, Sky som kommer spelar av Jessica Lucas, en assistent på en populär tv serie som heter just Cult. Kanske lite för populär, för någon börjar likna mord och försvinnanden efter händelser från serien. Skye skaffar sig en partner, en bloggare vars bror är en av dom som har försvunnit... Denna bloggaren kommer spelas av en TVD favorit och skulle serien plockas upp så kommer inte TVD alls bli sig likt!


Bloggaren Jeff kommer spelas av ingen mindre än Mystic Falls hetaste lärare med det konstigaste namnet! Tyvärr innebär detta att Alaric Satzman kommer lämna Vampire Diaries och istället får vi hoppas på att Cult inte plockas upp så vi får ha kvar Matt Davis. Men å andra sidan så skulle serien bli upp plockad så har man ju ändå en chans att få se Davis på en veckobasis!

Frågan är ju bara hur Alaric kommer lämna Mystic Falls. Kommer han att ta ett stilla farväl och flytta tillbaka till North Carolina och leva lycklig alla sina dagar? Med tanke på vilken serie vi talar om så är nog chanserna större att han går en säker död till mötes... Han har ju redan dött ett antal gånger på serien och hans ring funkar inte så där jättebra längre. Kanske är det till och med så att det är Alaric som är mördaren som springer runt i Mystic Falls och på så vis möter sin skapare när det uppäcks!?

0 Comments


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback