Sista chansen!

2011-11-30
Ikväll avslutas The Walking Dead tävlingen och vinnaren kommer att få ett mail imorgon... Ta nu sista chansen att vara med i tävlingen om ni inte varit det än och släng in en kommentar i tävlingsinlägget!


Victoria's Secret Fashion Show

2011-11-30
Igår visades Victoria's Secret Fashion Show på CBS och som vanligt är det en riktigt otrolig show med häftiga kläder (eller brist på kläder kanske?)


Candice Swanepoel


Alessandra fick riktigt häftiga spanskinspirerade vingar!


Miranda Kerr födde barn för nio månader sedan... A freak of nature she is! ;)

Pretty Little Liars förnyad för tredje säsong!

2011-11-30
Den mystiska "A" kan fortsätta att sprida förvirring då ABC Family har bekräftat att Pretty Lillte Liars blev förnyad med en 24 avsnitt lång tredje säsong. PLL börjar sändas igen den 2 januari efter en flera månader lång paus.


Varför?

2011-11-29
Kan någon förklara för mig varför jag vecka efter vecka fortsätter kolla på Gossip Girl? Det är ju inte bra men ändå så kan jag inte sluta! Det är en drog tror jag!

Dan är förfärligt barnslig. Blair borde ha växt upp tillräckligt nu. Varför är ens tråkNate med i serien? Bryr sig någon om vad som händer med Charlie? Varför kan inte Serena växa upp och hitta en kille som inte är hjärndöd? Chuck är den enda som är intressant men inte ens han gör det för mmig längre.


Mitt föredetta favoritpar i gårdagens avsnitt... Inte ens dom är roliga längre... Ändå kan jag inte sluta!

Snälla hjälp mig någon. Någostans där ute borde det väl finnas någon sorts stödgrupp för oss som inte kan sluta titta på Gossip Girl trots att vi vill?

Hart of Dixie - 1X09 - The Pirate & The Practice

2011-11-29
Eftersom det har varit Thanksgiving i USA så har det varit väldigt kalt med bra TV men Hart of Dixie visades i alla fall igår! Och det är som vanligt ett mysmaraton av klass! Har du inte sett avsnittet så bör du inte läsa vidare!


Jag är fullkommligt förälskad i Wade. Tänk om han bara kan berätta för Zoe! Inte för att hon kommer vilja vara med honom antar jag men han är jäkla söt när han försöker hitta ett sätt att berätta om sina känslor för henne! Där har ni ett serieförhållande som jag väntar på!

Jag tror att det är första gången man ser någon städa i en serie. Har ni tänkt på det? Jag vet att i Gilmore Girls så satt dom och tittade på när dammsugarrobotar dammsög men det är ju inte riktigt samma sak. Man ser aldrig någon städa! Kul att se lite vardagssysslor i TV världen!

Men egentligen... vad är det för fel på den här staden?! Pirater på Thanksgiving? Dom har så mycket tokiga saker för sig i Bluebell att man blir helt snurrig. Det är charmigt att titta på men jag är riktigt glad att jag slipper bo där.

Dawson's Creek - Season 1

2011-11-28

Vi får följa fyra vänner på deras väg mot vuxenlivet. Dawson lever livet i en filmvärld och tror att alla ska följa hans moraliska kompass. Joey är hemligt förälskad i sin bästa vän Dawson och försöker ta sig igenom dom känslorna samtidigt som hon ser Dawson falla för sin nya granne. Jen är tjejen från New York som blir straffad för sitt oregerliga beteende genom att bo tillsammans med sin überkristna 'Grams'. Hennes förhållande med Dawson är inte felfritt då hennes gamla synder snart gör sig påminda. Pacey är familjens svarta får, en stökig men begåvad elev som snart hamnar i klister, eller snarare sin lärares säng.

Favoritavsnitt.
Road Trip och Beauty Contest är två riktigt bra avsnitt men bäst är avsnitt 13 Descisions. Det är så känslosamt på alla plan och jag älskar att man redan nu kan se Joey och Paceys framtida förhållande!

Favoritkaraktär. Joey. Har alltid varit och kommer alltid att vara. Jag älskar att hon är så ärlig, cynisk och frispråkig. Alla vet ju hur det är att vara olyckligt kär och det var det som fick mig att älska Joey redan första gången jag såg 'Dawson's Creek'. Joey kan man relatera till, till skillnad från Dawson med hans ibland otroligt trångsynta sätt eller Jen som är ganska förstörd.

Bästa paret.
I brist på annat får jag nog säga mamma och pappa Leery. Jag gillar inte Dawson och Jen tillsammans och det finns egentligen inga andra par att hurra för. Inte ens Joey och Dawson gillar jag speciellt mycket. Jag har alltid varit en Joey och Pacey tjej!

Sämsta paret.
Pacey och Tamara. Läraren och eleven är ju så blasé, fast det kanske inte var det då? 1998 kanske inte var överröst av lärare/elev förhållande på TV? Sen känns det ganska märkligt att en vacker kvinna skulle falla för en osnuten 15 åring men konstigare saker kanske har hänt?

Bäst i säsongen.
Joeys alla härligt ärliga och cyniska kommentarer!

Sämst i säsongen.
Dawsons byxor! Jag menar hjälp! Sen har vi Pacey/Tamara förhållandet som jag absolut inte kan ställa mig bakom.

Övriga kommentarer.
Den första säsongen lämnar lite saker att önska men det kan bero på att jag vet vad som ska komma. Eller att jag är lite äldre (snart dubbelt så gammal!)och femtonåringars problem känns lite för långt bort för mig?
Jag är också helt redo att flytta till Wilmington, NC nu. Nog för att det visas ganska fina scener i One Tree Hill ibland men snacka om att floden är vacker! Det är väldigt många fina bilder som man verkligen vill uppleva själv!

Betyg. 3/5


Hodejegerne

2011-11-28
I helgen såg vi den norska filmen Huvudjägarna som är baserad på Jo Nesbös roman. Den var riktigt bra faktiskt och det var ett bra val av film att se när man skulle se sin första norska film!

I förtexterna så såg jag dock ett namn som jag verkligen kände igen men jag kunde inte hitta ett ansikte till namnen. Men vem var det inte om Jaime Lannister från Game of Thrones! Eller Nicolaj Coster-Waldau som han heter egentligen. Jag hade inte en aning om att han var dansk? Jag blev helt paff för först tänkte jag att; "Jaha, det var ju inte så mycket till norsk film om han ska springa runt och snacka engelska hela tiden" men han öppnade munnen och snacke dansk!


I Fokus: Kate Bosworth

2011-11-27

Catherine Ann Bosworth föddes den andra januari 1983 i Los Andeles men växte upp i staden Cohasset, Massachussetts. Efter att ha varit med i en teateruppsättning av "Annie" fick hon blodad tand och började gå på auditioner. På sin första audition fick hon en roll i Robert Redfords "The Horse Whisperer" och hon spelade Scarlett Johanssons bästa vän. Dock så dör hon i första scenen.

18 månader efter att hon varit med i The Horse Whisperer, då hon hade tagit ett uppbrott för hon inte ville sluta vara ett barn och ha kul, så fick hon en roll i den alldeles för kortlivade "Young Americans". Young Americans var en spin off på Dawsons Creek och introducerade bland annat faktiskt The Vampire Diaries Ian Somerhalder.
Efter att Young Americans blev nerlagt var hon med i filmer som "Remember the Titans" och "The Newcomers" men det var först i filmen "Blue Crush" (som för övrigt fick mig att vilja flytta till Hawaii och börja surfa) som hon fick sitt stora genombrott.

Hennes ögon har olika färg, det vänstra är blått medans det högra är mestadels brunt. Detta är ett tillstånd känt som heterokromi. Kate är medlem i "National Honor Society" vilket i princip är Mensa. Hon var antagen till det anrika universitetet Princeton men tackade tillslut nej till platsen.

I flera år dejtade hon skådisen Orlando Bloom. Hon har även varit väldigt känd i Sverige dom senaste åren eftersom hon har dejtat Sveriges golden boy Alexander Skarsgård. Numera dejtar hon regissören Michael Polish.
"I'm in love with what I do but it's not the only thing that fulfills me."

Doogie Howser

2011-11-25
Kommer ni ihåg TVserien med pojken som blir doktor? Det var ju ingen annan än How I Met Your Mother skådisen Neil Patrick Harris som spelade den otroligt smarta pojken. Tänk att han snart blir 40 år! Tiden går otroligt fort!På frågan om Harris fortfarande tittar på Doogie Howser svarade han; “Occasionally. It’s a strange flashback because it feels, literally, like a lifetime ago. And yet when I’m watching, I remember where we were on location and where the trailers were. I was tired a lot. Whenever I wasn’t in school with a tutor three hours a day, I’d get a knock and be rushed to set and they’d be waiting and I’d film my thing and then I’d go back to school again.”

Sons of Anarchy - 4X12 - Burnt And Purged Away

2011-11-24
Här kommer det spoilers för dom som inte sett det senaste avsnittet. Avert your eyes!Äntligen! Äntligen fick Clay smaka lite på sin egen medicin! Inte för att han kommer dö, den jäveln har fler liv än en katt men kanske kan han fatta att man inte skjuter någons fru i huvudet och sen skjuter hans pappa också? Vem försöker jag lura? Han kommer aldrig lära sig! Och det är ganska uppenbart när han säger att Donnas död är utagerad. Hur många gånger tappade hans mamma honom som bebis? En sån sak kan nog sällan bli helt utagerad. Am I right?!

Även om Opie inte är med så mycket i avsnittet. Tre scener allt som allt men ändå så känner man honom i hela avsnittet. Och herregud vilket skådespelare Ryan Hurst är! Man ser varenda liten känsla i hans ansikte. Det är så otroligt små skillnader som gör sån stor inverkan på en hel scen!
Jag önskar, hoppas och drömmer om en Golden Globe nominering för Hurst men jag är rädd att jag hoppas förgäves. Han är så otroligt underskattad och det är så trist!

Äckligaste scenen i hela avsnittet? The baby factory. Jisses, det gick kalla kårar ner för ryggen på mig. Det är en sak som Sutter är så otroligt bra på... Han kan verkligen locka fram känslor hos tittarna!
En annan sak som Sutter är väldigt bra på är hur han porträtterar Otto. Det är väldigt tragiskt att se den här brutne, förstörde mannen som bara bad om en sak för allt han gjort för klubben. När han fick reda på omständigheterna kring hans frus död så gick nog något sönder inom honom.

Jag satt och gormade att han inte skulle skriva på papprena men vad annat kan man göra i hans läge? Egentligen? Det fanns inget annat för honom än att få lätta sitt hjärta och sen vänta på döden som med all säkerhet väntar på honom ganska omgående. Och nu kommer istället Bobby vara klubbens "inside man" och Jax kan nu inte längre lämna klubben eftersom Bobby var den som skulle ta över.

"And Miles and Kozik are dead." Helt klart avsnittets roligaste replik. Jag älskar Tig. Han är aprolig!

Här kommer promon för nästa veckas avsnitt... To Be (Act One) Nu tänker jag svära här... Fy fan vilken bra säsong det har varit! Och det verkar som att det bara kommer fortsätta så dom sista två avsnitten!


Sienna Miller

2011-11-24

Sienna Miller vittnade på News of the World rättegången idag. Hon var en av dom, tillsammans med medlemar ur hennes familj, som fick sin mobil avlyssnad... Skvallerblaskor, jag säger då det! Vilket jäkla sätt!

“Horribly, I accused my friends and family of selling stories and they accused each other as well. There was one particular very private piece of information that only four people knew about. A journalist phoned up saying they knew about it so I accused my family … of selling the story. The fact they had this information was that they had been accessing my phone messages and those of people around me… I felt like I was living in some sort of video game… people pre-empting my every single move.”

Visste ni att min dotter heter Sienna? Inte för att jag är världens största Sienna Miller fan men jag måste säga att jag älskar namnet. Tur för mig så tyckte sambon också om det ;)

Revenge - 1X09 - Suspicion

2011-11-24
Nu sitter jag här, förbannad, förvirrad och inte lite irriterad. Jag ska försöka att hålla mig från allt för många svordomar men jag kan inte lova något! Har du inte sett det senaste avsnittet så ska du inte läsa vidare!


Detta var nog första gången som jag faktiskt skrikigt åt TVn när jag tittat på Revenge!

Förra veckan visste jag inte vad jag skulle tycka om Amanda. Den osäkerhet jag kände inför henne är som bortblåst nu. Jag vet precis vad jag tycker om henne. Jag hatar henne! På riktigt! Okej om hon vill ha en familj och inte vill vara ensam längre. Okej om hon vill vara hos sin syster. Okej om hon ville ha ett förhållande med Jack. Men att att säga till Jack att hon är Amanda är så uppåt väggarna fel och she gots to go! Emily får ju se till att köra en av hennes underbara planer mot sin namne istället så hon får bort henne från Jack och Hampons.

Här har ni problemet med att byta namn med någon och berätta hela sitt livs historia för denna personen. Man vet aldrig när personen som tar över ens identitet snart nästlar sig in och börjar förstöra allt det man arbetat så hårt för. Sen gillar jag inte att Amanda är så duktig på att få Emily att göra som hon vill. Hon måste veta något annat om Emily för hon kan utpressa henne utan att egentligen säga någonting. Annars skulle inte Emily inte ta hårdare tag när det gäller att bli av med Amanda.

Tylers lilla tête à tête med Nolan i poolhuset, som ganska fort utvecklade sig till hångel, var ju dömt att misslyckas. Så mycket som Tyler smyger omkring så borde han om någon veta att det är ganska lätt att se och höra saker som inte var menat för deras öron eller ögon!
Jag undrar vad Tyler kommer göra med informationen han hittade och pusslade ihop om Victoria och Conrad. Jag vill så gärna att han bara ska ta och försvinna fast han kan inte försvinna innan han skjuter Daniel. (Jag hoppas så gärna att det är han som skjuter Daniel och inte Jack! Åhhhh! Jag blir så frustrerad!) Sen kan han ta och åka i fängelse eller nåt. Den lilla vesslan!

Charlotte och Declans lilla scam mot Victoria var ju härlig men jag undrar över smartheten i det? Om man känner Victoria Grayson rätt så kommer väl hon säga till polisen att Declan stal pengarna. Victoria är ju en ganska kall människa, vilket Charlotte borde vara väl medveten om, och hon skulle nog inte dra sig för att förstöra inte bara Declans liv utan kanske äver Jacks. Gudarna vet ju att hon gjort bra mycket värre saker tidigare.

Och varför, varför, varför skulle Jack ta Amanda till Emilys hus?! Varför?! Varför sa Amanda inte till Jack att hon inte ville dit? Hon visste att det skulle såra Emily, och det är ju inte så konstigt eftersom Jack är den enda som hon faktiskt har kvar från sitt förra liv. Jävla skata! Jag blir så arg! Haha! Kanske behöver jag terapi när säsongen är över!?

Här är trailern för det nästa avsnittet "Loyalty". Tyvärr är det uppehåll en vecka nu men den som väntar på något gott och allt det där...


Castingnytt hos Castle!

2011-11-24
Skådespelerskan Hilarie Burton, som spelade Peyton på One Tree Hill i hela sex säsonger, ska göra ett gästspel på Castle! Hon ska spela Kay Kappuccio, en Kim Kardashian typ, som är otroligt känd för... ingenting. Regissera kommer Tom Wright göra och han har regisserat många avsnitt av One Tree Hill. Så en liten One Tree Hill reunion blir det!


“He is one of my favorite One Tree Hill directors, so I’m really looking forward to working with him again,” Burton effuses. “And this time playing someone so radically different!”

En vecka kvar av tävlingen!

2011-11-23
The Walking Dead tävlingen avslutas om en vecka! Har du inte varit med och tävlat än så är det väl hög tid att göra det tycker jag! Det är bara att kommentera tävlingsinlägget för att vara med i utlottningen! Klicka på bilden så kommer du till inlägget!How I Met Your Mother - 7X11 - The Rebound Girl

2011-11-23
Här är det spoileralert på hög nivå! Läs inte vidare om du inte sett det senaste avsnittet!


Marshall och Lily börjar fundera på om det är en bra idé att sälja huset dom fick av Lily farföräldrar och funderar på att flytta in i det istället. Ted och Barney som båda är ledsna över sina senaste relationer och sitt liv i allmänhet funderar på att adoptera ett barn ihop och Robin är gravid!

För att börja med den stora chocken. Robins graviditet. Det var ingen chock för mig utan ganska väntat och faktiskt lite tråkigt. Ett väldigt "såpigt" beslut att göra henne gravid och så ska man fundera på om det är pojkvännen Kevins barn eller Barneys barn. Markera om du vill läsa spoiler om vems barn det är... För ett tag sen kom det uppgifter om att dom letade efter en blond pojke att spela Robins son så är det Kevins barn så har han väldigt svaga gener med tanke på att han är indier. Visst måste det då vara Barneys barn? Eller så är det ingens barn, Robin kan ju har träffat någon annan längre fram som spelar hennes barn. Nej jag gillar inte att Robin är gravid. Så ska man behöva gå och fundera på om det är Robin som Barney gifter sig med och gifter dom sig bara på grund av barnet i så fall och om dom gifter sig skulle Robin verkligen gifta sig i slutändan med någon enbart på grund av ett barn. Robin som varken vill ha barn eller gifta sig. Mmm jag undrar jag...
Fast Robin och Barney är meant to be så vem skulle Barney kunna gifta sig med om inte Robin?

Jag älskade hur Lily och Marshalls lägenhet bara krympte när dom väl varit i deras hus och kollat. Dock så kan dom ju inte flytta. Det skulle nog inte funka speciellt bra i själva serien tycker jag men konstigare saker har väl hänt antar jag...

Rachel Bilson designar skor

2011-11-22
Rachel Bilson har slagit påsarna ihop med skoföretaget Shoemint och har designat en kollektion för dom. Eftersom hon är kort, kort, kort så är självklart alla skorna utrustade med skyhöga klackar! Även om man som småbarnsmamma som jag är inte har många anledningar till att använda klackar (svårt att motivera det när man sparkar boll, byter blöjor och gräver i sandlådan halva dagarna) så är jag inte sämre än att jag gärna tittar!

Och jag kan inte släppa hur snygg hon är på promotionbilderna!Castle - 4X09 - Kill Shot

2011-11-22
Har du inte sett det senaste Castle avsnittet än så bör du inte läsa vidare. Här kommer mina tankar om avsnittet!


Jag måste säga att jag är väldigt imponerad av Stana Katic som spelar Kate Beckett i "Castle". Hon var väldigt duktig på att verkligen få mig att känna den panik och rädsla hos Beckett när hon måste möta sitt eget öde då hon ska jaga en prickskytt som sätter skräck i New Yorks gator.

Jag älskade att avsnittet handlade så mycket om Beckett och den tillit som finns mellan henne och Castle. Det är verklig kärlek där! Sen hoppas jag att slutet på detta avsnittet är en push framåt för Beckett så hon och Castle äntligen kan vara tillsammans!

Ett riktigt, riktigt bra avsnitt, antagligen det starkaste för säsongen om man bortser från säsongspremiären...

Full säsong för Grimm!

2011-11-22
Jag såg bara det första avsnittet av Grimm och tyckte nog att det inte var så speciellt. Det var ju som Supernatural fast utan relationen mellan bröder, skämten och allt annat som är så underbart med Supernatural. Dock så verkar över 6 miljoner människor i USA tycka annorlunda för det är ungeför vad Grimm drar i tittare varje vecka.

Så TVbolaget har beställt full säsong av Grimm och serien kommer även gå på orsdagar hädanefter. Om detta är en bra eller dåligt drag återstår väl att se men kul för Grimmälskarna att det blir full säsong.


Ni som kollar på Grimm, blev det bättre efterhand eller fortsatte det i samma anda som första avsnittet?

The Kat Dennings Show

2011-11-21
Imorgon är det dags för 2 Broke Girls igen. Jag var så kluven till den serien men jag älskar den verkligen nu! Fast den hade kunnat heta The Kat Dennings Show egentligen för det är ju verkligen hon som gör hela serien. Hon är otroligt rolig!

Bilder från morgondagens avsnitt. Började skratta direkt jag såg dom här bilderna! Otroligt snygga tjejer det där!

Handsome Dean!

2011-11-21

Hur stilig var inte Dean i förrförra avsnittet då han låtsades vara reporter? Skjorta, slips, pullover och kavaj. Så här är vi inte vana att se honom!

Första titten på Game of Thrones säsong 2!

2011-11-21
Det är en lång vinter tills det är vår och man äntligen kan få se Game of Thrones igen. Jag har precis läst ut bok nummer två så jag vet ju vad som väntar och det lär ju bli otroligt bra! Men det är långt kvar, fem månader för att vara exakt. Dock så släppte HBO en in production video igår, kanske kan det få oss som längtar att bli lite lugnade?


Dawson's Creek

2011-11-20
Jag kände att jag behövde något att kolla på nu när alla favritserierna går på paus och inte kommer tillbaka förän nästa år så idag har jag kollat på det allra första avsnittet av Dawson's Creek. Åh minnen!


I Fokus: Eric Dane

2011-11-20

Den amerikanske skådelspelaren Eric Dane, som är mest känd för sin roll som Dr. Mark Sloan i Grey's Anatomy, föddes den 9 november 1972 i San Fransisco. Det var i high school när han var med i en Arthur Miller pjäs som han insåg att han ville bli skådespelare.
Han flyttade söderut till Los Angeles och gjorde sin TV debut 1993 i "En Härlig Tid". Han har även haft roller i "Våra Värsta År" och "Roseanne". Jag såg honom först i serien "Förhäxad" där han spelade Phoebes kärleksintresse under några avsnitt.

2004 gifte han sig med den gamla Beverly Hills 90210 skådisen Rebecka Gayheart (hon spelade Dylans fru och blev skjuten i en väldigt tragisk scen som många säkert minns!) Den 3 mars 2010 föddes deras första barn, en liten flicka med namnet Billie Beatrice. Dom väntar nu sitt andra barn.

Eric Dane och hans fru har många gånger varit i hetluften då deras privatliv har hamnat på löpsedlarna. I juli 2011 lade han in sig själv på en klinik för att komma till bukt med sitt beroende av smärtstillande och i 2009 läckte det ut en sexvideo på han själv, sin fru och en av Hollywood (påstådda) madamer och det har även ryktats att paret har haft ett sexuellt förhållande med sin minderåriga barnvakt!


Supernatural - 7X09 - How To Win Friends And Influence Monsters

2011-11-19
Här kommer några få upprörda tankar om denna veckans avsnitt innanjag återgåt till att spela Monsters vs Aliens spel med sonen! Har du inte sett avsnittet så bör du absout INTE läsa vidare!Is this the end of Bobby?! Jag sitter här och är så arg fortfarande. Jag såg avsnittet i morse och jag har inte kommit över chocken än av slutet och chansen att Bobby kanske är död! Jag har alltid älskat Supernatural och det har varit min absoluta favoritserie of all time! Men det är bara att erkänna att serien har tappat i kvalitet sen Kripke lämnade rodret efter säsong fem och lämnade över till Sera Gamble. Om hon nu har dödat av Bobby också (räckte det inte med Castiel?!?) så har jag totalt tappat förtroendet för henne att kunna göra bra TV! På riktigt! Jag är så upprörd nu, jag tror inte att ni förstår hur upprörd jag faktist är!

Dexter får två nya säsonger!

2011-11-19
Grattis alla Dexterälskare! Igår kom det besked om att Dexter blir förnyad för inte bara en utan TVÅ nya säsonger!

TV kanalens president David Nevins hade det här att säga om nyheten;

Dexter‘s enormous success is a real tribute to the great achievements of its cast, producers and the powerhouse performance of Michael C. Hall. The series is bigger than it’s ever been in its sixth season… Together with Michael, the creative team on the show has a very clear sense of where they intend to take the show over the next two seasons and, as a huge fan, I’m excited to watch the story of Dexter Morgan play out.”


Burnt and purged away!

2011-11-18
Oj oj! Kollade precis in promon för nästa veckas Sons of Anarchy och jisses det kommer bli ännu en nagelbitare!


Revenge - 1X08 - Treachery

2011-11-18
Denna veckans Revenge var, precis som vanligt, en orgie i hemligheter, lögner och folk som smyger vid dörrar och tjuvlyssnar medans andra ljuger om hemligheter för varandra. Revenge är så jäkla bra att jag blir helt matt efter ett avsnitt! Här kommer mina tankar om händelserna i det senaste avsnittet. Har du inte sett det så läs inte vidare!För enkelhetens skull så använder jag dom namnen som Emily och Amanda använder nu och inte det dom heter egentligen för skulle man hålla på så så antar jag att mitt huvud efter ett kort tag skulle snurra några varv och sen explodera av utmattning!
En sak som jag gillar med Revenge är att alla har sina egna agendor, alla arbetar på sina egna mål och döljer sina egna hemligheter. Till skillnad från till exempel Ringer där inga verkar existera utöver deras relation med Bridget (även om jag börjar gilla Ringer mer nu!)

Emily är så sinnessjuk. Jag älskar henne verkligen! Hon utnyttjar alla hon kan och hon verkar inte ens bry sig. Det är underbart! Och tydligen så började hon redan i ungdomsvården när hon började utnyttja Amanda efter fångvaktarens råd.

Amanda Clarke vet jag inte riktigt i vilket fack jag ska placera i. Hon säger att hon älsar Emily som en syster och att hon bara vill hjälpa till men ändå så nästlar hon sig in där hon inte hör hemma. Hon vet vad Emily har berättat om Jack och hon borde väl veta att Emily känner mer för honom än bara en pojke från hennes förflutna.
Jack försöker gå vidare men varför i hela fridens namn skulle han gå vidare till Amanda? Fast det är klart, han älskar väl att en tjej visar honom genuint intresse och inte låter honom hoppas och tro. Fast du bör veta Jack att Amanda inte är din drömtjej, Emily är! (Eller så är det så att jag är med i Team Jack och vägrar acceptera varken Jack eller Emily med någon annan än varandra!)

Ashley och Tylers lilla gnäll var så patetiskt men om man lever bland dom otroligt rika så blir man kanske lite bitter. Men jag har alltid tyckt att Ashley verkar så genomtrevlig så när hon sitter och bitchar så över Victoria och även Emily så blir jag lite förvånad. Men nu så kommer hon och Tyler säkert hitta på sin egna lilla djävulska plan för att få det dom tycker dom bör ha!

Lydia är vaken men inte så alert och minnet är dåligt efter hennes "självmordsförsök". Hon kommer inte ihåg Emily men av någon anledning kommer hon ihåg att hon  har sett en bild på Emily när hon serverar på en nyårsfest hos Victoria 2003! Men Emily har ju självklart varit snabbare och photoshoppat bort sitt ansikte från sagda kort. Det är ju bara för underbart!

Daniel verkar vara lite misstänksam över vart Emily tog vägen där på natten. Och varför skulle han inte vara det? Hon smyger runt som en liten katt och tittar misstänksamt på alla. Jodå, han är misstänksam men var så säker att vår tjej har allt en bra förklaring på varför hon smyger runt mitt i natten!

Här kommer en liten sneek peek på nästa veckas avsnitt "Suspicion".


Jason Dohring spelar Gud i Supernatural!

2011-11-18

Veronica Mars skådisen som numera håller till i Ringer ska gästspela i en annan CW serie nämligen Supernatural! Kanske är det så att CW kör något sorts utbytesprogram eftersom det för några dagar sedan kom en nyhet om att Misha Collins, som spelade Castiel i Supernatural, ska gästspela i Ringer.

Dohring ska inte spela kristendomens Gud utan han ska spela tidsguden Chronos i Supernaturals tolvte avsnitt. Antagligen hjälper han Sam och Dean att färdas i tiden då jag har hört att dom ska göra det i ett avsnitt denna säsongen.

Imorgon blir det som vanligt igen!

2011-11-17
Snålisen fick öppna lädret och helt enkelt köpa en ny dator idag så imorgon kommer det bli som vanligt igen! Eller ja, det är varken Grey's Anatomy eller The Vampire Diaries men jag kommer i alla fall blogga som vanligt igen...

Datorn har nog gett upp!

2011-11-17
Sedan klockan sju i morse har min dator försökt installera uppdatering 1 av 5 och har inte lyckats än. Kanske kan det vara dags att köpa nu dator? Där är i alla fall anledningen till att det inte blir så mycket bloggande idag. (Tur man har en iPhone så man kan använda appen iaf)... Förhoppningsvis så kan jag snart blogga som vanligt igen, ska bara låta sambOn komma hem från jobbet så han kan laga ;)

Bonnies nya kärleksintresse!

2011-11-16

Tillåt mig att presentera för er Bonnie Bennetts nya kärleksintresse! Känns han bekant? Jodå, det är den gamla Veronica Mars skådisen Robert Ri´chard!

Han ska dyka upp i avsnitt tolv, samma som Bonnies mamma, och det verkar som att det inte kommer vara en tillfällighet! Är han också en häxa? Sist Bonnie träffade en manlig häxa som hon fick känslor för så slutade det med att han först lurade Bonnie och sen dog han i Salvatorehusets källare. Fast han var ju aldrig där, så kanske dog han inte där? Nåja, jag hoppas på en bättre kille denna gången... En som inte är otrogen med spöken förslagsvis?

One Tree Hill auktioneras bort!

2011-11-16
Nu när One Tree Hill snart är över så kommer alla möbler och sånt som man har använt under seriens gång att auktioneras ut. Hade jag kunnat så hade jag gärna åkt dit och kollat in läget. Det är inte bara möbler utan äver kläderna som Haley, Lucas och Brooke hade i sin garderob kommer också säljas. Här kan ni kolla in en del av det som säljs!

Så har du vägarna förbi Wilmington, North Carolina den 9-11 december så passa på att titta förbi och kanske köpa lite möbler, kläder eller andra speciella saker från One Tree Hill.


Tric skylten skulle kunna bli din. Eller varför inte Brooke Davis soffa?

Ringer - 1X09 - Shut Up And Eat Your Bologna

2011-11-16
Hur bra har inte Ringer blivit?! Jag har ju varit så osäker på om jag ville titta vidare på serien först men för några avsnitt sedan så satte det ju igång och nu har det blivit otroligt mycket bättre!

Här kommer lite tankar om det senaste Ringer avsnittet... Har du inte sett det läs inte vidare!


Ja herre jisses vilket avsnitt. Så otroligt mycket spänning, lite kärlek mellan Bridget och Andrew (även om det inte alls är en bra idé) och massa hemligheter.

Gemma lever! Det är ju det största avslöjandet i detta avsnittet. Och att "Mr. Secret Sponsorman" egentligen heter John. Jag trodde faktiskt att han hade dödat Gemma men hon sitter inlåst i hans källare. Jag gissar att Shioban ville att hon skulle dö (ja, jag tror att hon är helt hjärtlös!) men av någon anledning så ser jag fortfarande något bra i John och jag vill gärna tro att han inte kunde döda Gemma. Men kanske lurar jag mig själv. Antaglien gör jag det.

Jag undrar vad som kommer hända nu. Detta är ju det värsta med att titta på serier, man vill ju veta vad som ska hända direkt och inte behöva vänta en vecka! Jag tror att John kommer flytta Gemma till något annat ställe eftersom han misstänker att Bridget vet något. Malcolm kommer ju fortsätta luska i vem John är och jag hoppas att man kan få veta mer on Shiobans egentliga anledning till att hon gjort allt detta. Hon har verkligen planerat allt in i minsta detalj. Till och med polisen som man trodde Bridget överföll för att komma åt pistolen var köpt av Shioban.

Kvinnligt tillskott till True Blood!

2011-11-16

Den italienska skådespelerskan Valentina Cervi har blivit en series regular på True Blood. Hon kommer spela Salome, en uråldrig vampyr som är en mästare på förförelse och som är otroligt intelligent.

Vad tror ni? Är detta Sookies nya bästa vän? Eller värsta fiende kanske?

Clueless #2

2011-11-15

Ännu en förhållandechock idag! (Och nu en som drabbar mig personligt eftersom denna mannen än min "go to guy" om det inte skulle hålla mellan mig och min T ;) )

Visste ni att Hilarie Burton, från One Tree Hill, och Jeffery Dean Morgan, Denny i Grey's Anatomy och papa Winchester i Supernatural, är tillsammans och har varit det sen 2009. Och dom har en son tillsammans! What?!? Varför har ingen sagt något?!

Hart of Dixie - 1X07 - The Crush And The Crossbow

2011-11-15
Här kommer mina tankar om det senaste Hart of Dixie avsnittet! Har du inte sett det än så gör du bäst i att inte läsa vidare!


Hart of Dixie fortsätter att vara en av dom mysigaste serierna på TV! Jag visste redan när jag såg trailern i våras att detta skulle bli en Linda serie och fel hade jag inte. Det är verkligen en perfekt blandning av kärlek, humor och drama. Underbart!

Zoe får för sig i detta avsnittet att hon måste börja dejta. Lite löjligt kan tyckas att hon faktiskt föll för sin mammas knep men sånt är läget. Självklart blir hon genast utbjuden av den snygga veterinären. Han var inte speciellt framträdande i avsnittet utan han var mest ett fint ansikte som lät Zoe se vad hon kanske en dag skulle kunna få.
Det är ganska tragiskt när hon förklarar att hon faktiskt inte vet om hon någonsin älskade den man hon var tillsammans med i sex år. Det är inte konstigt att hon avbokar dejten med sagda veterinär. Dock så hamnar hon av en slump på en "dejt" med George. Och hon inser att dom två verkligen klickar.

Här skulle ju jag vilja hoppa in i TVn och se henne en smäll. Sluta titta på George och vänd dig om och titta på Wade. Han såg så liten och trasig ut när han först insåg att han inte alls tyckte Zoe var jobbig och sen när hon gick iväg med veterinären i slutet så ville jag bara börja gråta. Snälla Zoe, välj Wade!

Lemon och Lavon var ju riktigt söta när dom hade hand om den helt galna och riktigt konstiga sköldpaddetävlingen och det kändes som en bra grund för dom att stå på fortsättningsvis men all good things must come to an end. Vissa tidigare än andra tydligen. Jag tycker nog att snart så måste någon få reda på deras hemlighet. Det blir väl antagligen Zoe om det nu kommer ut gissar jag. Och det måste väl nästan komma ut innan uppehållet?

Vad tyckte ni om avsnittet?

Clueless.

2011-11-15
Visste ni att Jenna Ushkovitz från Glee och Michael Trevino från The Vampire Diaries är ett par? Jag hade inte en aning! Där ser man...

Dom gjorde i alla fall en Tyler Shields plåtning för ett tag sen och jisses vilka läckra bilder! Visst måste han använt samma plats som för Revengeplåtningen? Det syns verkligen att det är samma fotograf på båda plåtningarna. Han har ett väldigt speciellt bildspråk och vågar gå över gränsen. Det gillar jag!

Clueless.

2011-11-15
Visste ni att Jenna Ushkovitz från Glee och Michael Trevino från The Vampire Diaries är ett par? Jag hade inte en aning! Där ser man...

Dom gjorde i alla fall en Tyler Shields plåtning för ett tag sen och jisses vilka läckra bilder! Visst måste han använt samma plats som för Revengeplåtningen? Det syns verkligen att det är samma fotograf på båda plåtningarna. Han har ett väldigt speciellt bildspråk och vågar gå över gränsen. Det gillar jag!

2 Broke Girls - 1X09 - And The Really Petty Cash

2011-11-15
Här kommer mina tankar om "And The Really Petty Cash". Läs inte vidare om ni inte har sett det!


Caroline blev lite mänskligare idag. Trots hennes helt overkliga födelsedagssång (ärligt... vad vad det där för nåt?!) så såg jag något i henne i dagens avsnitt som jag inte sett innan och det var verkligen inte en dålig sak. Tidigare så har det egentligen varit "The Max Show", vilket inte varit en dålig sak i och för sig, men idag gillade jag Caroline. Hon tog hand om Max. Eller försökte i alla fall och det var trevligt att se henne utvecklas och inte bara vara den där bortskämda socitetsflickan.

Dumma, dumma Johnny. Jag har inget smartare än det att säga. Usch jag tycker så synd om Max! Scenerna mellan henne och Johnny är underbara fast jag hade dock önskat att dom inte kyssts utan att det skulle fortsätta tassas runt ett tag till!
Jag önskar att Caroline skulle få ett kärleksintresse också bara. Kanske "Rico Suave" killen som var lite kär i henne. Jag trodde att dom skulle utvecka det till något men han bara försvann. Sånt förstår jag mig inte på tyvärr!

I övrigt så var det ett riktigt roligt avsnitt. Var tvungen att se det en gång till direkt efter första gången för jag tyckte det var så roligt!

Oprah får en Oscar!

2011-11-14
Oscars galan är inte förän den 26e februari men ändå så delades det ut Oscarsstatyetter härom dagen. Varje år så delas det ut "Governors Awards" till människor som har haft en stark inverkan på filmindustrin. TV mogulen Oprah Winfrey var en av dom som fick en statyett.

Det var för hennes humanitära arbete som hon hedrades för. Under hennes tacktal, rann tårarna då hon pratade om att alla kan göra skillnad genom det liv dom lever. Skönt att höra att hennes tårkanaler inte tagit skada sen hon slutade spela in The Oprah Show. (Hon grät nog i nästan varje avsnitt av henne pratshow tror jag.)


Källa.

Once Upon A Time - 1X04 - The Price Of Gold

2011-11-14
Här kommer mina tankar om det senaste 'Once' avsnittet. Läs inte vidare om du inte har sett det!Ett avsnitt som var fullpackat med Robert Carlyle. Han är för jävla bra alltså! Har alltid älskat honom och nu är han med i en serie som kommer varje vecka!

Denna veckans sagokaraktär var Askungen. Och det var inte alls hennes gudmor som skickade henne till balen där hon träffade prinsen utan det var Rumpelstiltskin. Jag både älskar och hatar att sagorna inte är som dom ska vara. Det är ju nästan tragiskt att dom ändrar på älskade barnsagor så här men samtidigt så är det ju så "refreshing"! Man vet ju aldrig vad som kommer hända!

Själva handlingen i sig var dock ganska tråkig faktiskt men det som var intressant var det som blev konsekvenserna och den hemlighet man fick veta. Emma, för att rädda babyn från Mr. Gold, gjorde en deal med den samme. Otroligt dumt! Borde hon inte kunna lista ut vem karlskrället är och att man inte ska ha med honom att göra? Och om Henry nu kan lista ut att psykologen är Jiminy Cricket bara för att han har ett paraply så borde han väl kunna lista ut att Mr. Gold är Rumpelstilskin?!

Borgmästaren har ihop det med polischefen. Ganska väntat när man fick se henne på hotellrummet tyckte jag men det som fortfarande tåls att fundera på är om polisen är i maskopi med henne på riktigt och det är därför han erbjudit Emma ett jobb eller om det ligger något annat bakom.

Vad tyckte ni? Jag tycker nog att dom borde få lite bättre fart på avsnitten nu. Detta avsnittet var ganska segt tyckte jag. Robert Carlyle och hans underbara dialekt räddade hela avsnittet!

One Tree Hill Street

2011-11-14
Serien One Tree Hill har dom senaste nio åren spelats in i Wilmington, North Carolina och nu är dom på sluttampen. Det absolut sista avsnittet håller på att spelas in nu. Eftersom dom varit en sån stor del av Wilmington dom senaste åren så har dom fått äran att få en gata uppkallade efter serien!


Nikita - 2X08 - London Calling

2011-11-13
Har kommer några tankar om det senaste Nikita avsnittet. Har du inte sett det så läs inte vidare!


Nikita fortsätter i samma stil. Jag måste säga att det är ganska skönt med en serie som man inte behöver tänka speciellt mycket på utan det är full fart och raka rör.

Jag tycker det är så roligt att det går så bra för Helena Mattsson. Självklart så blir man lite stolt när det går bra för en svenska i Hollywood. Dock så vet jag inte om jag kan tro på hennes som en MI6 agent dock. Kanske om hon hade introducerats som en agent direkt i serien och inte som en presidenthustru så hade det varit lättare att tro på.

Nikita fick även sin första lite sorgliga scen också när Nikita och Michael sa adjö till varandra. Det var väl ganska väntat att det skulle bli så i och med Michaels son men jag tyckte om dom som ett par så jag tycker att dom hade kunnat dra ut på det lite till...

I Fokus: Emily VanCamp

2011-11-13

Eftersom min absoluta favoritserie för hösten är "Revenge" (ska jag sluta tjata om den snart?) så fanns det ingen annan än Emily VanCamp som första "I Fokus" fick handla om.

Den kanadensiskfödda VanCamp har arbetat sedan hon var fjorton år då hon fick sitt första skådisjobb i Nickelodeon serien "Are You Afraid Of The Dark?" men dom flesta såg hennes första gången i läkarmyssåpan "Everwood". Senare har hon setts i långköraren "Brothers & Sisters" men nu är det alltså i hämnddramat "Revenge" som hon är aktuell med.

VanCamp gick i Kanadas bästa dansskola när hon blev intresserad av skådespeleri efter att hon sett sin syster vara med i en film. Hennes mamma ska ha sagt att om hon verkligen ville bli skådespelare så fick hon själv hitta en agent. Sagt och gjort så hittade hon en agent och hon fick fort jobb i olika reklamfilmer. I en stod hon i en stor tunna med glass!

VanCamp dejtade sin "seriebror" från "Everwood" Chris Pratt  under inspelningarna. Nu säger hon att hon inte längre letar efter kärlek men hon är öppen för den om den kommer. Hon dansar balett, fotograferar, är flytande i franska och drömmer om att en dag äga flera stora hundar.

Emily vann pris för "Bästa Skådespelerska" vid San Diego Film Festival 2010 för filmen Norman."If I could meet anybody in the whole world, dead or alive, it would be Audrey Hepburn. She is my idol. I've been watching her movies since I was a little kid".

Mr Big blir skeppsbyggare!

2011-11-13
Jodå, det är sant. Chris Noth ska numera bli skeppsbyggare på TV. I kostymdramat "Titanic: Blood and Steel" ska han, Neve Campbell och Kevin Zegers visa hur det gick till under dom femton år som Titanic byggdes.

För en historiefreak som jag så är detta en dröm. Jag har alltid varit väldigt intresserad av Titanics öde och det innefattar ju även dess byggnad. Så jag behöver väl inte förklara att detta är en serie som jag absolut kommer se! Den förväntas ha premiär under 2012.


TVDspel på Facebook!

2011-11-12
Haha! Visste ni att det numera finns ett The Vampire Diaries spel på Facebook? Var bara tvungen att testa det. Tönten Linda jag vet ;)

Supernatural - 7X08 - Season Seven, Time For A Wedding!

2011-11-12
Bröllopsdags i Supernatural. Det trodde jag aldrig skulle hända! Här kommer mina tankar om avsnittet så har du ännu inte sett det så bör du inte läsa vidare.


Det var ett helt annat upplägg på detta avsnittet än vad jag trodde det skulle vara. Jag trodde att bröllopscenen skulle vara i slutet och att Dean skulle försöka stoppa Sams vigsel men tji fick jag.
Upplägget tillsammans med Crowleys uppdykande var annars dom enda sakerna som förvånade mig. Ett ganska standard utfyllnadsavsnitt som enbart är gjort för fansens skull. Nästa avsnitt kommer antagligen vara fullt av mytologi som det brukar efter ett lätt avsnitt som detta.

Jag är varken besviken eller speciellt excited över avsnittet. Några skratt var det men jag trodde det skulle vara fler med tanke på DJ Qualls gästspel. Han är en riktig lustigkurre men denna gången var det inte speciellt kul. Men Crowley var med och han räddar allt! Jag älskar Mark Shepard, han är otroligt bra på att få till den där perfekta blandningen av ironi och ondska. Så kom han ju med lite info om Leviathans också men jag hoppas att Dean och Sam inte har något intresse av att försöka göra en deal med honom nu. Man vet ju hur det har slutat innan...

Vad tyckte ni om avsnittet? Jag tycker inte att det finns så mycket att skriva om det egentligen... Ett ganska tamt avsnitt och jag vill hellre ha ett fullpackat med mytologi och action. Håller tummarna för nästa vecka då Sam, Dean och Bobby ska ut på jakt!

The Vampire Diaries - 3X09 - Homecoming

2011-11-11
Har du inte sett det senaste avsnittet så läs inte vidare!


Jag tror att författarna till detta avsnittet var lata, riktigt lata, när dom skrev manuset. Jag älskar TVD (så mycket att det snart har gått om Supernatural på första plats!) men jag blev lite besviken på detta avsnittet. Vart kom Katherine ifrån? Man fick aldrig se hur hon överlevde sin lilla sejour med Mikael och det känns som att dom bara plockar in henne i detta avsnittet för få fart framåt i berättandet.
Sen så är jag mycket missnöjd med hur dom höll så mycket för sig själva i avsnittet. Det var för hoppigt, man fick gissa sig till för mycket och det kändes krystat. Nej, dom hoppade bara förbi för mycket information som sen gavs i slutet av avsnittet. Fusk och lathet kallar jag sånt.

Är jag den enda som i princip sitter och skriker att Damon och Elena ska kyssas när dom är i närheten av varandra, som dom var i den sista scenen? Fast jag måste säga att jag älskar deras vänskap och jag tycker om att det skyndas långsamt när det gäller dom två.
Elena verkar faktiskt vara villig att släppa Stefan på riktigt nu och det måste hon för att kunna ens tänka på att gå in i ett förhållande med Damon. Åh, jo då, det slår gnistor om dom där två! (Kanske finns en anledning till att dom är tillsammans i real life?)

Hur het är inte ripper Stefan? Jag är så glad att Paul Wesley får ta ut svängarna den här säsongen och inte bara vara en tråkmåns som han varit dom första säsongerna. Även om man blev väldigt lurad av honom i avsnittet så var ju sista scenen när han står bland alla kistorna underbar. Och nu har mitt hopp väckts att han väcker Elijah! Väck Elijah Stefan! Nu!

Det är otroligt tråkigt att se att Bonnie fortfarande inte får någon ordentlig story. Hon får hoppa in lite här och hoppa in lite där. Inte ens en ordentlig scen får hon efter att hennes kille varit otrogen mot henne med ett spöke!? Varför inte? Och varför är inte Jeremy med? Han förlorar TVÅ bra tjejer samma kväll, och med en uppbyggnad sen säsongsstart så känns det som att han också borde få en ordentlig scen för att ventilera alla dom känslorna. Förhoppningsvis kommer det.

Så är Caroline och Tyler Splitsville. Det var ju ganska väntat sedan han blev en hybrid och Klaus lilla springpojke. Men jag älskade verkligen dom två tillsammans och jag älskar Caroline! Hon får till och med "evil blood slut" att låta sött. Det är helt rätt av henne att ge upp Tyler. Han är nöjd med att vara bunden till Klaus och hon förtjänar bättre, det är fint att hon förstår det nu också!

Jag har tyvärr ett stort klagomål till alla i TVD teamet. Man dödar inte av Sebastian Roché på det där sättet. Han är bäst. Så enkelt är det och han förtjänade att få vara kvar några avsnitt till. Jag får kolla om på dom avsnitten han var med i (kanske även säsong 6 av Supernatural för en ordentlig dos) för att sen kanske kunna släppa att han inte ska vara med mer.

Nu har vi tyvärr många veckor på oss att se om dom första avsnitten av säsong tre igen för nu blir det inget med The Vampire Diaries förän den femte januari! För att vara en mittsäsongsavslutning så är jag inte nöjd. För många trådar som inte följdes upp och inte lika spännande som det brukar sluta. Jag hatar cliffhangers men jag vill ändå ha dom... I alla fall när det gäller mittsäsongs- och säsongsavslutningar!

Vad tyckte ni? Är ni också besvikna på avsnittet eller har ni en helt annan åsikt? Berätta!

Grey's Anatomy - 8X09 - Dark Was The Night

2011-11-11
Dags att torka tårarna. Jisses! Har du inte sett det senaste avsnittet så läs inte vidare!


Oh poor, poor Teddy!

Nyheterna om Zola känns väldigt svåra att tro på. Efter flera veckor av att bygga upp historian så känns det snopet att allt skulle ta slut genom ett samtal. Nää, Zola kommer tillbaka hoppas jag! Karevs försök att peppa och övertala var fint men let's face it! Jag skulle inte heller bara byta ut mitt barn mot ett annat!

Jag visste att Henry skulle dö. Tyvärr så var jag inne på Twitter i morse och såg ett Tweet där det stod: "Oh no, they just killed..." Det var inte svårt att lista ut vem det var. Men det innebär inte att det inte var sorgligt och tragiskt.
Det har varit skakigt mellan Teddy och Cristina sen dag ett och självklart så kommer Henrys död att skaka sönder den mark dom står på. Teddy kommer inte kunna förlåta Cristina för att hon dödade hennes man. Inte för att hon egentligen dödade Henry men det är vad Teddy antagligen kommer tycka när Grey's kommer tillbaka i januari.
Teddy kommer nog inte heller att vara speciellt lycklig över Owens lögner. Det var otroligt sorgligt att se honom ljuga för sin vän på det sättet. Tårarna bara rann!

Trots alla tårarna och sorgen som hela tiden kom upp i avsnittet så var det ett ganska lågmält och långsamt avsnitt. Jag väntade hela tiden på den stora smällen, och även om den kom när Meredith och Alex satt i ambulansen, så kom inte inte den bildliga smällen. Inte ens slutscenen, med alla döda människor som låg på vägen, skakade om mig. Nej, tyvärr var inte detta ett avsnitt värdigt en mittsäsongsavslutning.

Sons of Anarchy - 4X10 - Hands

2011-11-10
Har ni inte sett det senaste avsnittet av Sons of Anarchy ska ni inte läsa vidare utan ni ska genast kolla på Hands!Jag tror inte att jag någonsin har hatat en karaktär så mycket som jag hatar Clay. Jag känner verkligen ett otroligt starkt hat och han är en karaktär och ingen riktig människa, jag vet det. Fast ändå så har jag så starka känslor mot honom. Jag antar att det är bara att ta av sig hatten för Ron Pearlman, Kurt Sutter och författarna (bland annat då David Labrava som spelar Happy! Well done!) som verkligen gjort ett toppenjobb!

Jag har ju tidigare gjort liknelser till Clays val att han gräver sin egen grav och om han nu har gjort det så har han nu lagt sig i den och börjat skyffla över jorden igen. Det är för mig helt otroligt att en människa kan vara så felskapad.
Jag hoppas ni bara att Sutter vågar fortsätta på den här vägen och inte försöker "rädda" Clay på något sätt. Kanske kan han överleva denna säsongen, vilket jag både hoppas på och inte hoppas på, men han kan inte längre leda klubben. Inte efter dom val han har gjort.

Förra veckan var det Katey Sagal som förtjänade en Golden Globe och det är hon verkligen värd efter detta avsnittet. Hon gör ett strålande jobb! Dock så vill jag lägga till en på listan, eller flera snarare. Maggie Siff var helt otrolig i scenen när hon låg i sjukhussängen, jag kunde inte sluta gråta. Det var så starkt, så sorgligt och hon var helt otrolig.
Även Charlie Hunnam var otroligt bra i den scenen och även i scenen efter den tillsammans med Ryan Hurst som också gjorde otroligt bra ifrån sig i den scenen. Nog för att jag avskyr Clay men Ron Pearlman är en jäkla skådespelare och hans raseri och vansinne i scenen med Gemma gjorde mig rädd på riktigt. Helt otroligt!

Vad tyckte ni om avsnittet? Jag är fortfarande chockad, arg, ledsen och nästan trasig. Enligt mitt tycke var detta helt klart det bästa avsnittet för säsongen!

Mer castingnyheter för The Vampire Diaries!

2011-11-10

Bonnie Bennetts long lost mamma kommer tillbaka till Mystic Falls! Skådespelerskan Persia White har fått äran att porträttera den självsäkra Bennett-mamman Abby och hon kommer dyka upp i avsnitt 3.12 och framåt.

'Crazy nanny Carrie' till The Vampire Diaries!

2011-11-09
Den galna nannyn Carrie kommer till Mystic Falls! Eller snarare är det så att Paul Wesleys fru Torrey DeVitto har fått en återkommande roll som ett kärleksintresse till Alaric. Avsnitt 10 kommer introducera läkaren Mary som blir fundersam över Alarics förmåga att komma tillbaka från dom döda och hon kommer vara med i minst två avsnitt. Kul för det nygifta paret som slipper vara borta från varandra.

Torrey DeVitto är väl mest känd för sin roll i Pretty Little Liars och som den galna barnflickan Carrie från One Tree Hill. Nu kommer alltså The Vampire Diaries finnas med på hennes resume också!New Girl - 1X05 - CeCe Crashes

2011-11-09
Har du inte sett det senaste avsnittet av New Girl så läs inte vidare!


Jag tror att detta kanske var det bästa avsnittet av New Girl än så länge. Kanske för att man fick se en liten försmak av Jess/Nick. Kanske för att man fick se Schmidt som en riktig människa och inte bara en parodi på en parodi. Dock så vill jag få se något mer av Winston. Än så länge så känns han bara som en bifigur som hänger runt i ytterkanterna. Och jo, jag saknar Coach!

Jess och Nick. Låt mig först bara säga "Neeeej! Det är för tidigt!" Så, med det sagt så... Hur konstigt var det inte att han köpte blommor till henne? Jag hade också sprungit iväg misstänker jag. Men faktum återstår att dom skulle bli ett otroligt bra par. Dock så tror jag inte att någon av dom inser att dom kanske har känslor för varandra. Tack och lov för det! Det är ju en sån stor del av kärleksaffär på TV. Dansandet runt omkring... Love it!

Schmidt blev helt plötsligt mänsklig. Jag har avskytt Schmidt och tyckt att han är ganska vedervärdig men titta det fanns ju en människa någonstan där innanför alla dom där lagren utav äckel. Kanske kan det bli en romans mellan honom och CeCe. Vilket skulle vara lite märkligt kanske... men konstigare saker har hänt!

Har ni sett avsnittet? Vad tyckte ni?

Heta Revenge bilder!

2011-11-09

Idag är det inget Revenge. Mitt hjärta gråter över den saken men det känns i alla fall lite lättare när jag såg dom här snygga och heta bilderna på Revenge-gänget!

Sen kan jag äver medela att Liz Tigelaar numera sitter i "the writers room" på Revenge. Så nu kan vi vara helt säkra på att den höga kvaliten fortsätter! Tigelaar har tidigare skrivit och producerat succeér som Dawsons Creek, Life Unexpected och Brothers & Sisters.2 X Jennifer

2011-11-09

Två vackra Jennifers på Glamor´s Women of The Year Awards härom kvällen. Jennifer Lopez, som var en utav dom som hedrades på galan, sa under sitt tal att hennes dotter Emme inspirerar henne att bli en bättre människa.

Varje gång jag ser en bild på Jennifer Aniston (eller någon av hennes fem vänner) så saknar jag "Vänner" så otroligt mycket! Jag drömmer fortfarande om en Vänner film! Det hade varit den enda julklappen som behövdes!

How I Met Your Mother - 7X09 - Disaster Averted

2011-11-09
Har du inte sett det senaste avsnittet av How I Met Your Mother så ska du absolut inte läsa vidare!


En av anledningarna till att jag älskar "HIMYM" så mycket är att dom är så otroligt smarta när dom ordnar uppläggen på avsnitten. Dom hoppar mellan nutid och dåtid och gör det så ofta att man kan tycka att det borde bli förvirrande men det är bara otroligt roligt och intressant.

Och som ni vet så blir jag ju alltid helt investerad i ett par i varje serie jag ser och i denna så är det Barney och Robin. Åh som jag älskade deras push and pull som dom har haft i tidigare säsonger och nu är det tillbaka igen! Nu är det ju bara två problem. Nora och Kevin.

Jag älskar verkligen Barney. Han är mästaren på 'one-liners' och skådespelaren som gestaltar honom, Neil Patrick Harris, är verkligen en otrolig skådespelare. Vissa människor klagar på att homosexuella människor får spela straighta, att det inte är troligt, men det spelar ingen roll om man är gay eller inte. Harris är ju otroligt duktig och jag tror verkligen på att han är Barney... Så människor kanske kan sluta klaga på att en gay får spela straight.

Time to vote!

2011-11-08

Nu har alla dom nominerade för detta årets Peoples Choice Awards blivit presenterade och det är många favoriter bland årets startfält.

Man har ju nu under dom senaste veckorna kunnat rösta på vilka man vill ha som dom fem nominerade och det är alltid ca tio namn men man kan även välja att rösta in en person som inte fanns med på listan. Aldrig har någon fått så många röster att den blivit inskriven på top fem förut. Tills nu! Nina Dobrev från The Vampire Diaries kan bara tacka sina fans för att dom röstat och röstat för att få in hennes som nominerad.

Här kan ni rösta. Varje dag om ni vill det för att se till att just er favorit vinner People Choice Awards!

Hart of Dixie - 1X06 - The Undead and The Unsaid

2011-11-08

Jag är väldigt glad att dom har fört vår Zoe bort från minfältet som är George och närmare Wade. Jag älskar Wade och den kemi som Zoe har med honom. George är så jäkla tråkig att klockorna stannar och Zoe behöver ha lite kul och ingen tråkmaskin som George!

Avsnittet var riktigt bra, precis som vanligt. Jag gissar dock att dom som skrivit avsnittet har kollat på Grey's lite eftersom det var samma sorts upplägg på avsnittet. "Doktor får fall som visar sig spela in i hennes eget liv på ett lustigt sätt. Doktor kan nu ta beslut/prata igenom saker och ting med vän/anhörig samtidigt som hon ser personliga händelser på annat sätt."
Missförstå mig rätt, jag älskar hur smarta författarna är när dom får ihop det men jag tror inte att en sån sak händer i verkligheten.

Och jo, jag fortsätter att tycka mer och mer om Lemon. Hon är inte en satmara utan hon fortsätter få storys som visar en kvinna som det faktiskt är ganska synd om. Hon har inte haft det så lätt och det gör vi bäst i att inte glömma. Sen att hon var otrogen mot George... Alla kan ju tyvärr inte vara perfekta även om gudarna ska värvets att hon strävar efter perfektion.

2 Broke Girls - 1X08 - And Hoarder Culture

2011-11-08

Åh nu har 2 Broke Girls gått och blivit så där otroligt bra! Det har varit bra hela tiden men idag blev tog serien verkligen ett stort kliv framåt. Vilket underbart avsnitt! Riktigt roligt och jag har helt förälskat mig i "kärlekshistorian to be" mellan Max och Johnny.
Jag till och med grät en skvätt under dagens avsnitt för det var så sorgligt. Max öppnade sig verkligen för Caroline och sen för Johnny och så har han en flickvän. Så otroligt elakt att inte säga någonting på sex månader...

Är det någon annan som ser denna underbara serie? Vad tycker ni om den?

Sons of Anarchy får extra avsnitt!

2011-11-07
FX har beställt ett extra avsnitt på denna säsongen så den nya säsongsavslutningen kommer att vara den 6 december istället. Allt för att Sutter ska få berätta sin historia till fullo. Tydligen hade han för mycket historia för att få plats med i dom 13 (tror jag det var från början) avsnitt men nu har han alltså ett extra.

Och det tackar vi ju inte nej till! Eller hur?


It doesn't count if she knows you're there.

2011-11-07
Jag är besatt av att läsa recaps från The Vampire Diaries av någon anledning. En kille skriver dom så jäkla roligt och detta fick mig att skratta högt (speciellt Cullen kommentaren!)


Christmas Wishlist: Mexie once again!

2011-11-07
Har du inte sett det senaste Grey's Anatomy avsnittet så bör du inte läsa vidare då jag kommer behandla händelserna mellan Mark och Lexie, eller snarare icke-händelserna mellan dom två.


Tyvärr hände inte detta i det senaste avsnittet... I wish!

När jag kollar på en serie så blir jag alltid väldigt investerad i ett karaktär eller ett par. Alltid. Det spelar ingen roll. I "Supernatural" är det Dean. I "One Tree Hill" var det Brooke och Lucas (och sen bara Brooke eftersom hon visade sig vara alldeles för bra för Lucas). I "Sons of Anarchy" är det Juice. I "Grey's Anatomy är det Mark och Lexie. Paret som inte längre existerar! Jag älskar verkligen detta paret. Har gjort ända sedan dom gjorde sina första trevande närmanden i säsong fem.

I denna veckans avsnitt så hjälper Lexie hennes patient att skriva färdigt hennes bok innan hennes operation och hon blir då, precis som jag, väldigt investerad, i ett par utav bokens "trekant". Lexie blir ett Kate/Nathan fan. Han är snäll, stilig och inte kriminell och Kate och Nathan vill ha samma saker. Men Jackson Nathan är inte Kates själsfrände. Hennes själsfrände är Mark Alexander. Jodå, jag har fått mitt hopp tänt igen. Thank you, Shonda Rhimes!

Är ni som jag en total Mark/Lexie shipper? Eller är det kanske Jackson som gäller för er?

Supernatural - 7X07 - The Mentalists

2011-11-07
Eftersom jag har haft besök hela helgen så har jag inte kunnat se Supernatural förän idag.. Fast det var verkligen värt väntan! Har du inte sett det än så läs inte vidare!


Ja, vad ska man säga egentligen. Jag har varit så besviken på dom första avsnitten men sen så hände något och nu är vi helt plötsligt tillbaka i säsong ett igen! Underbart! Det var ett perfekt avvägt avsnitt med spöken och syskonkärlek.

Dock så måste jag säga att jag (yes jag är en Dean tjej haha!) älskade Deans utbrott på Sam. "You lied to me Dean!" Jag börjar faktiskt tycka mer illa om Sam som karaktär för han sitter på sina otroligt höga hästar dit verkligen ingen kan komma upp. Sam ljög för Dean i en hel säsong! (Just saying!)

"Orb of Thesulah". Detta var ju halsbandet som dom båda dödade mentalisterna hade på sig när dom dog och dom som har kollat på Buffy vet ju att detta är något som var med i den andra säsongen av Buffy. Om detta bara var för att hedra Buffy eller om det längre fram i säsongen kommer komma något om detta är ju bara att gissa sig till. Det är väldigt mycket från Buffy denna säsongen och jag kan ju inte göra annat än att älska det!)

Vad tyckte ni om avsnittet? Är ni en Dean tjej eller en Sam tjej? ;)

Glöm inte tävlingen!

2011-11-04
För övrigt så glöm nu inte att vara med i tävlingen om den första säsongen av The Walking Dead. Även om man kanske inte gillar serien själv så skulle det ju kunna vara en perfekt julklapp! Kom igen, av över 100 läsare om dagen så tycker jag nog att fler än 10 borde vilja vinna! :)

(Min pappa och syster kom på besök igår så kanske att det inte blir så mycket bloggande denna helgen eftersom jag inte kommer titta på några serier.)Ännu mer TV

2011-11-04
Once Upon A Time, Happy Endings (som jag faktiskt inte sett än!) och Last Man Standing (som jag heller inte sett, fast jag har aldrig varit speciellt förtjust i Tim Allen så jag känner inte att jag missat något) har fått fulla säsonger! Den nedläggningshotade Pan Am (som jag heller inte sett än) är en favorit hos bolaget och dom gav i alla fall serien fem nya avsnitt. Antagligen för att se om siffrorna blir bättre.
Så vad har vi lärt oss av det här? Jag har missat flera serier och har inte en aning om när jag ska hinna titta ikapp...


Revenge - 1X07 - Charade

2011-11-03
Ännu ett otroligt avsnitt av "Revenge" och du bör inte läsa vidare om du inte har sett avsnittet än!


Emily har denna veckan Frank i hasorna efter att han förra veckan sett henne och Nolan viska hemligt till varandra. Han söker igenom hennes hus och har bestämt sig för att han ska ta reda på vem hon verkligen är. Visst är det passande att efter flera veckor då hennes "hämndlåda" har legat framme (gärna öppen också) så är den nu gömd i ett hemligt utrymme under en matta. Verkligen passande.

Jag tror att jag kanske ska klaga för första gången på Revenge nu (okej, andra gången då eftersom jag precis klagade på lådan i stycket ovanför). Hur jäkla duktig är inte Frank som kan hitta Emilys rätta identitet på bara några dagar. Jisses han måste vara en jäkla trollkarl! Nej, tyvärr så var inte det så troligt tycker jag. Dom hade kunnat dra ut på den storyn i flera avsnitt. Kanske är det för att jag tycker att Max Martini är så jäkla bra så jag inte vill bli av med honom i serien.

Nu ligger han tillsynes död (och ska man tro den intervju jag läste med seriens skapare så är han död på riktigt.) Dödad av den riktiga Emily Thorne. Först tänkte jag att hur jäkla dum är man inte om man bara bugar namn med någon, som dessutom har ett kriminellt förflutet, men sen insåg jag vilket genidrag det var. Ingen skulle ju inte tro att hennes pinsamma hemlighet (som inte är hennes) egentligen är sann. Jodå, så nu är alltså Amanda Clarke på besök, fast hon är Emily Thorne, fast inte längre. 

Det mest intressanta i "Revenge" är fortfarande det olidligt härliga triangeldramat som fortsätter Att utvecklas mellan Emily, Jack och Daniel. Jag står fast planterad i "Team Jack" och dör kommer jag stanna. Hallå! Det är Nick Wechsler från "Roswell"!
Jag gillar inte hur Emily utnyttjar Jack men jag förstår att hon vill hålla fast i det enda hon har kvar av sin barndom. Men Declan står upp för sin bror och sår lite frön av misstro mellan Daniel och Emily. Inte för att det hjälper eftersom Daniel får för sig att han måste berätta för Emily att han håller på att bli kär i henne. Dom kysser varandra men hon håller hårt med ena handen i gungan som Jack satt upp åt henne.

Jag har länge misstänkt att Tylerr gay (fast han fick det att verka som att han bara var gay när det passade honom... Hur funkar sånt egentligen?) men att Nolan skulle dra åt det hållet hade jag inte en aning om! Vilken chock när dom helt plötsligt satte igÅnge på soffan! Fast Nolan har självklart ett annat motiv bakom, han filmar deras "älskog" så klart. Antagligen för att hålla Tyler på plats så han inte fortsätter trakassera Emily och förstör hennes trakasserier..
Tyler German nu do k ha hittat lite av en själsfrände i Ashley. Vem skulle kunna tro att hon var så beräknande!

Sons Of Anarchy - 4X09 - Kiss

2011-11-03
Här kommer mina tankar om denna veckans avsnitt av "Sons of Anarchy". Har ni inte sett avsnittet läs inte vidare.


Katey Sagal använde detta avsnittet till att se till att hon kommer bli nominerad till en Golden Globe. Skulle hon inte bli nominerad för hennes rolltolkning av Gemma så blir jag väldigt förvånad. Gemma är, ingen nyhet här kanske, en otroligt manipulativ människa men jag tycker så otroligt synd om Unser som varje gång går på hennes spel. Han älskar henne och har ju alltid älskat henne men någon gång så tycker man att han borde sätta ner foten.

Dock så är ju inte Gemma enbart ond. Hon gör det hon tycker är det bästa för sin familj. Hon försöker göra det rätta men så blandar man in Clay i det där och då blir det fel. Hennes vädjan till Clay att rädda Tara var ju ren kärlek och det är ibland svårt att missa det med henne. Jag tänker oftast så mycket på hennes dåliga sidor. (Vilket är en sak som jag älskar med denna serien, folk är så skadade, och mänskliga!)

Jag vet att Clay är en karaktär och jag älskar verkligen Ron Pearlman, jag känner att jag måste skriva det här innan skitkastandet börjar... Jag avskyr Clay. Han är en sån otroligt sjuk människa! Han dödar människor till höger och vänster, människor som han säger sig älska. Nu ska Tara få äran att dö i hans skenheliga krig att upprätthålla bilden av honom som en ledare. Jag har alltid sett något mänskligt i honom tidigare men nu är han bara sadistisk och djävulsk. (Nästa avsnitt MÅSTE handla om hur han försöker få den där mördaren att inte attackera Tara för att han ska på något sätt hamna i god dager hos mig igen! För visst är det väl så att serien görs enbart för mitt nöje?!)

Och Juices öde fortsätter att vrida knivar i mitt hjärta. Avsnittets bästa scen är ju när han kommer in i rummet där dom har all information och RICO åtalet och inser vad allt egentligen handlar om och att han hela tiden har blivit lurad. Han attack på Roosevelt var ju underbar att se men jag är rädd att han kommer ta Potters erbjudande enbart för att försöka rädda det enda han har, klubben.

Potter har ju verkligen klubben i ett skruvstäd just nu och genom att spela på Ottos känslor inför hans frus död. Otto är ju verkligen körd, han sitter där han sitter och kanske skulle han hjälpa Potter om han tror att Bobby verkligen dödade hans fru men jag tror att han ändå tänker på klubben och inte gör någon deal med honom tillslut.

Ta fram era kalendrar...

2011-11-03
Den 11/1 är det dags för det absolut sista säsongen av One Tree Hill att börja sändas. Så skriv upp det så ni inte glömmer det! ;)


Glee - 3X04 - Pot O' Gold

2011-11-02
Här kommer mina tankar om det senaste avsnittet så har ni inte sett det så läs inte vidare!


Glee har faktiskt totalt tappat mig. Det är inte alls lika bra som det har varit och jag har starka funderingar på att faktiskt sluta titta. Detta avsnittet var ganska trist och det känns så hastat allting. Glee har ju alltid varit ganska light så att säga men nu börjar det bli alldeles för fjantigt.

Men det fanns även bra saker med avsnittet. Puck, som gjorde sitt bästa för att ta hand om sin dotter på det enda sätt som han kan. Jag tycker att Puck har vuxit väldigt mycket över dessa säsonger. Tyvärr så är alla andra kvar på samma ställe och stampar. Det finns ingen karaktärsutvecklig i serien utöver Puck.

Nej, jag tror faktiskt att detta kan vara slutet för mitt Glee-tittande... Vad tycker ni om serien? Har den tappat mycket av sin charm för er också eller tycker ni att den fortfarande är bra?

Den inspirerande Sophia Bush...

2011-11-02
har hittat ett nytt projekt. Inte nog med att hon är skådespelerska, regissör och är väldigt inblandad i LGBTrörelsen så är hon även numera inblandad i Fuck Cancer och vill med det få alla att prata med sina föräldrar om Cancer och att dom ska ta hand om sig själva. Ett väldigt fint budskap!

Här kan ni kolla in en liten video där hon delar med sig av sitt budskap :)


I Fokus.

2011-11-01
Eftersom söndagar är världens tråkigaste TV dag och därmed också en väldigt tråkig bloggdag så tänkte jag ha en återkommande sak varje söndag. Ett "I Fokus" inlägg där ni får kommentera om vilken skådis eller, varför inte, vilken TV-serie som ni vill läsa om!

Hit me with your best shot!Snart är det dags att säga adjö!

2011-11-01

Så här såg det ut häromkvällen under "A night with One Tree Hill" eventet i Wilmington.

I januari så börjar den absolut sista säsongen av serien One Tree Hill. Har älskat den här serien så länge och även om dom sista säsongerna har tappat i kvalitet så bara jag måste se. Jag hoppas att dom verkligen har arbetat med dom här sista tretton avsnitten, för det är det som varit problemet med förra säsongen till exempel, speciellt manus har känts väldigt oarbetat! Men låt oss inte gnälla allt för mycket.

Sista säsongen börjar i januari och vill man ha en liten ide om vad som kommer hända så kan man gå hit och läsa om den sneek peek som visades under "A night with One Tree Hill". Det är vissa småbitar av scener som visats, inga hela scener verkar det som.

Jag håller tummarna för en bra och spännande sista säsong!

Vinn The Walking Dead!

2011-11-01


Då var det dags för bloggens alldeles första tävling att sätta igång! Du kan nu vinna den hela första säsongen utav den nya hitserien "The Walking Dead" med Andrew Lincoln och Sarah Wayne Callies.

Det du behöver göra för att få chansen att vinna är kommentera inlägget att ni är med (glöm inte mailadress så jag kan kontakta dig om du vinner.)

Vill du ha ännu större chans att vinna så länkar ni till denna tävlingen på din egen blogg. Låna gärna bilden!
Vill du ha ännu en chans så lägger du till tvcrazed.blogg.se på bloglovin och gillar inlägget!
(Skriv i din kommentar om du gjort något av dessa alternativ)

Totalt kan man få tre lotter och vinnaren väljs slumpmässigt av en generator!

Sista tävlingsdag är 30 november! Lycka till!

2 Broke Girls - 1X07 - And The Pretty Problem

2011-11-01
Ännu ett riktigt roligt avsnitt. Har börjat förvänta mig att varenda avsnitt ska vara jätteroligt och ännu har jag inte blivit besviken faktiskt. Har du inte sett avsnittet? Läs inte vidare!


Oj, oj, oj! Sen när blev det sån hetta i ett kylrum senast?! Jag hoppas dock att Max och Johnny inte får ihop det alldeles för fort faktiskt. Jag älskar när det är så mycket spänning mellan ett par, vissa gör dock felet att dra ut på det i flera säsonger och så blir det lite tråkigt.

Stephanie och Sabrina. Jisses vilka tjejer! Jag satt och inte kunde komma på vart jag sett Stephanie innan. Tankarna gick som bara det runt i skallen innan jag kom på det. Det där är ju Daisy från Bones! Hon var riktigt rolig i alla fall. Och bitchig haha!

Tänk vad trevligt om Caroline kunde få ihop det med "When I get nervous my rico suave comes out". Kanske skulle det kunna ta ner henne lite på jorden. Hon är ju ganska långt uppe i stratosfären och snurrar. Men hon är riktigt charmig ändå. Fast favoriten är Max. Tänk om man skulle våga vara vara så otrevlig som hon är och komma undan med det!

Castle - 4X07 - Cops And Robbers

2011-11-01
Här kommer mina tankar om det senaste Castle avsnittet. Har ni inte sett avsnittet så läs inte vidare!


Detta var faktiskt ett av dom få avsnitten som jag faktiskt grät en skvätt till. Jag blev så lycklig när Castle och Martha kom ut ur banken och fick se Alexis. I'm a sucker får happy endings!

Dock så var det ju inget happy ending för Castle och Beckett. Fan det börjar bli dags för dom där två att få ihop det nu. Jag tror att det skulle kunna föra storyn framåt framåt och få en annan dimension på storyn.

I övrigt så var det som vanligt ett bra Castle avsnitt. En liten annan variant då eftersom det handlade om ett rån och inte ett mord (nåja, i början i alla fall). Spännande och roligt som vanligt dock så känner jag att jag vill ha en story som sträcker sig några avsnitt nu istället för week-to-week avsnitten som varit denna säsongen.