I Fokus: Eric Dane

2011-11-20

Den amerikanske skådelspelaren Eric Dane, som är mest känd för sin roll som Dr. Mark Sloan i Grey's Anatomy, föddes den 9 november 1972 i San Fransisco. Det var i high school när han var med i en Arthur Miller pjäs som han insåg att han ville bli skådespelare.
Han flyttade söderut till Los Angeles och gjorde sin TV debut 1993 i "En Härlig Tid". Han har även haft roller i "Våra Värsta År" och "Roseanne". Jag såg honom först i serien "Förhäxad" där han spelade Phoebes kärleksintresse under några avsnitt.

2004 gifte han sig med den gamla Beverly Hills 90210 skådisen Rebecka Gayheart (hon spelade Dylans fru och blev skjuten i en väldigt tragisk scen som många säkert minns!) Den 3 mars 2010 föddes deras första barn, en liten flicka med namnet Billie Beatrice. Dom väntar nu sitt andra barn.

Eric Dane och hans fru har många gånger varit i hetluften då deras privatliv har hamnat på löpsedlarna. I juli 2011 lade han in sig själv på en klinik för att komma till bukt med sitt beroende av smärtstillande och i 2009 läckte det ut en sexvideo på han själv, sin fru och en av Hollywood (påstådda) madamer och det har även ryktats att paret har haft ett sexuellt förhållande med sin minderåriga barnvakt!


0 Comments


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback