Vem ligger i den fjärde kistan?

2012-01-31
Man vet ju aldrig riktigt vem som är död och inte i The Vampire Diaries och bara för att man ligger i en kista så innebär ju inte det att man är död och borträknad. Eller? Men vem, vad eller kanske till och med vilka är det som ligger i den fjärde och ointrängliga kistan egentligen?


Jag kan väl erkänna att jag har inte en aning. Är det något dom håller på borta i TVD lägret så är det ändå en sån här sak men man kan ju alltid spekulera! Så vad har man då för alternativ att titta på?

Den första Petrova. Skulle detta då innebära att vi har en tredje karaktär för Nina Dobrev? Den första Petrovas blod var ju det som band Klaus varulvsdel och kanske bär han runt henne på grund av ilska eller kanske för att hon skulle kunna stoppa honom? Men då skulle hon ju behöva vara en vampyr nu eftersom en människokropp kan ju inte ligga i en kista i tusen år utan att bli lite risig om man säger så.

The Original Witch. Kanske är det mamma Original som ligger där? Men vi vet ju att hennes själ eller vad det nu är är på andra sidan eftersom hon fick Vicki att försöka döda Elena. Och hon var var väl aldrig en vampyr? För om hon blev det så skulle hon ju förlora sin krafter och då kan hon ju inte hålla på med trolldom från andra sidan.

Ett okänt syskon. Kan det vara så att Rebecka utelämnade ett syskon när hon berättade om familjens historia för Elena? Men varför skulle hon göra det och varför skulle det syskonet behöva låsas in med häxkraft och allt? Skulle det syskonet vara så ondskefullt? Det känns ju som att den värsta av dom alla är den som bär runt på kistorna.

Klaus biologiska pappa. Kan det vara så att Klaus som alltid har drömt om en familj, om en gemenskap bär runt på sin biologiska pappa? Men han var ju varulv så hur skulle han kunna ligga i en kista i tusen år, dom är ju inte odödliga?

Ett vapen mot Klaus. Det finns ju även den möjligheten att det skulle kunna vara någonting som går att använda mot Klaus. Något slags vapen som kanske kan döda Klaus?

Skaparna av The Vampire Diaries är ju kända för att inte dra ut på en sak för länge så vi lär nog ganska snart få veta vem eller vad som finns i den där kistan. Vad tror ni finns i kistan?

Gossip Girl - 5X13 - G.G.

2012-01-31
Det hundrade avsnittet av Gossip Girl inkluderade ett musikalnummer, ett bröllop och ett avslöjande om vem Gossip Girl verkligen är! Här kommer mina tankar om det senaste avsnittet, läs inte vidare om du inte sett det!


Låt oss börja med att Georgina skulle vara Gossip Girl... Jag köper det inte för fem öre! Jag vägrar acceptera att hon skulle vara GG. Jag misstänker att hon på något sätt har kommit över GGs konton helt enkelt. Skulle det vara så att Georgina är GG så skulle jag bli väldigt besviken. För det första så vill jag inte ens veta vem som är GG när serien slutar och skulle vi få veta det så kan det ju inte vara någon annan är Kristen Bell. Så det så.

I övrigt så finns det ju inget annat att kommentera om än Blairs bröllop! Hon var vacker som en dag men det var väl väntat att det skulle gå åt skogen. Dock så trodde jag inte att dom faktiskt skulle gifta sig! Vanligtsvis så brukar par som inte hör samman gå bryta strax innan det är dags att säga "Ja". Men inte denna gången... Så nu är Blair en prinsessa på vift. Tillsammans med Dan.

Detta var ett av dom bästa Gossip Girl avsnitten på länge. Serien har ju börjat dala men i och med detta avsnittet så blev det ett ordentligt lyft. Hoppas bara dom kan fortsätta på samma sätt nu!

One Tree Hill - 9X03 - Love The Way You Lie

2012-01-31
Ännu en gång så har det tagit väldigt lång tid för mig att skriva något om det senaste One Tree Hill avsnittet. Här kommer mina tankar om "Love The Way You Lie", läs inte vidare om du inte har set avsnittet!


Eftersom jag älskar One Tree Hill så otroligt mycket så har jag blivit så otroligt kritisk till den. Jag förväntar mig massor av den sista säsongen. Vi blev lovade drama och det har man ju fått helt klart. Dock så blir jag lite fundersam över vissa saker...

Varför gick Clay i sömnen? Var det någon biverkning på drogerna som han går på då eller? Och varför har inte han drogberoende märkts av under hela den åttonde säsongen? Det kändes som att dom bara drog till med den storyn på grund av att dom inte kunde komma på något annat.

Haley säger att Dan inte ska behöva höra att han är en mördare varje dag... Varför inte undrar jag! Keith är ju faktiskt död varje dag så varför ska Dan få komma undan på något sätt? Men jag står fortfarande fast vid mina förhoppningar om att Dan på något sätt ska bli pånyttfödd och faktiskt komma ut på andra sidan som en av dom goda så här på slutet.

Jag visste att det skull vara Jana Kramers (Alex) sista avsnitt förra veckan och det var ju inte precis ett bra avslut för den karaktären som kom in som en som krossade hjärtan och hon lämnar på samma sätt. Men att hon lämnade Tree Hill på det sätet gav oss ju en väldigt härlig Bromance mellan Chase och Chris Keller. Jag älskar Chris Keller och jag älskar att man inte bara kan skriva Chris eller Keller utan man verkligen måste skriva ut hela namnet!

Sen har vi ju stackars Brooke. Hennes pappa håller på med en massa fuffens och hennes mmma lämnar stan. Jag hoppas Victoria kommer tillbaka för jag älskar verkligen henne numera! Sen har vi ju Brookes väldigt tankspridda och (antagligen numera) väldigt förtvivlade make... Hur kan man glömma bort sitt barn i bilen på det viset? Jag vet att det händer då och då och det brukar ju aldrig sluta speciellt bra så frågan nu är ju om Davis överlevde och om Brooke någonsin kommer kunna förlåta Julian?

I övrigt undrar jag om inte barnarbete är olagligt i USA? Millie och Mouth fortsätter med sin otroligt löjliga story och Millie fick ju visa sin otroligt inskränkta syn om varför människor är tjocka. Och vem gjorde egentligen läraren på smällen? Fick hon ihop det med Skills igen eller är det någon annan som bär skulden till den magen?

You Win Or You Die

2012-01-31
Jag är så spänd på att snart få se Game of Thrones andra säsong som börjar den 2 april. Här har vi en liten föhandstitt på vad som komma skall. Vi som har läst böckerna kommer nog inte bli besvikna på denna säsongen heller! Det ser mäktigt och precis lika välarbetat ut som den första säsongen.

Längtar ni lika mycket som jag?


Recension: Touch

2012-01-30

Tim Kring, mannen som skapade succeen Heroes, är tillbaka med ett ofattbart drama om hur vi är alla länkade till varandra på sätt som vi inte kan förstå. Vi rör vid varandras liv utan att ens vara medvetna om det. Detta är historian om Martin (Keifer Sutherland) och hans autistiske son.


Man får följa till synes olänkade människor runt om i världen som på något sätt ändå har en märkbar effekt på varandras liv. Några av dom är Martin och Jake. Martin. en före detta journalist som förlorade sin fru i 11 september attackerna, kämpar för att ta hand om sin autistiske son Jake som fyller anteckningsblock efter anteckningsblock med vad som verkar vara helt slumpmässiga siffror.

Jag vet inte om jag någonsin har sett en bättre seriepremiär. Egentligen skulle jag kunna sluta där, det behövs inte säga något mer. Det var nog det bästa premiäravsnittet jag någonsin sett. Det var känslosamt, gripande och väldigt smart upplagt när man hoppar från Martin och Jake till en man som desperat jagar efter sin mobiltelefon till en tonårig pojke i bagdad och en aspirerande sångerska på Irland.

Detta är en serie som man bara måste se enligt mig. Förvänta er inte den nya 24, för då blir ni besvikna. Förvänta er inte den nya Heroes, för det är inte i närheten. Ni kan förvänta er fyrtio väldigt underhållande och gripande minuter som får er att längta till nästa avsnitt!


Once Upon A Time - 1X11 - Fruit of the Poisonous Tree

2012-01-30
Så var det måndag igen och en bättre TV vecka än den föregående är här. Förhoppningsvis. Här kommer mina tankar om denna veckans Once Upon A Time avsnitt. Läs, som vanligt, inte vidare om du fortfarande inte sett avsnittet!


Jag kan inte påstå att detta avsnittet var så överraskande som det skulle kunna vara. Om Sidney verkligen hade varit på Emmas sida hade det varit överraskande. Eller om Emma direkt hade förstått att Sidney fortfarande jobbade med Regina så hade det varit överraskande. Det som faktiskt hände var bara väntat. För att vara så skeptiskt till allt och alla så var hon väldigt snabb att tro på Sidney.

Jag trodde att Mary-Margaret var en hederlig person? Helt plötsligt håller hon på och leker otrohetsaffär med David? Och varför har inte David sagt till vad-hon-nu-heter att han vill skiljas? Och varför har inte Regina sagt till frun att hon såg Mary-Margaret och David kyssas? Det var alldeles för många trådar från det förra avsnittet som ligger och dinglar fortfarande som jag vill ha svar på. Men det var ett bra avsnitt och det var en intressant sak att se Sidneys (aka Den magiska spegeln/Anden) bakgrund.

Nu är ju bara frågan vart alla dom där nycklarna går? Har Regina ett helt lager med galna odjur från sagovärlden inlåsta någonstans?

Vill du bo i ett spökhus?

2012-01-29
Om du är på jakt efter ett tre våningshus från förra sekelskiftet med spännande historia och en väldigt bra vind för gummidräktförvaring så har du verkligen chansen nu! Huset från American Horror Story är nämligen till salu för ynka 17 miljoner dollar!

Det sägs också att huset har egna spöken så om köparen har tur så kanske finns en alldeles egen Rubber man i krokarna? Jag skulle inte ha något emot att bo i ett så vackert hus (sans spöken då så klart!) Vad säger ni? Vågar ni bo där efter serien?


Vacker. Trött.

2012-01-28
Jag måste bara säga så här på lördagskvällen att Ian Somerhalder är så jäkla snygg! Det var bara det...

I övrigt så får jag be om ursäkt för dålig bloggning men för det första har det inte varit så mycket som visats på TVn värt att skriva om (förutom One Tree Hill avsnittet som det snart kommer några ord om. Lovar!) För det andra så är jag så sinnessjukt trött eftersom Sienna (dottern) har världens förkylning och därmed beslutat sig för att sova inte är aktuellt. Ergo... vi sover inte heller!

Men jag piggar upp mig med lite Smolderhalder så länge tills sömnen infinner sig...


Heta känslor när den döde avslöjades...

2012-01-27
Tydligen så går det vilt till när dom läser manusen för Revenge... Det går till och med så vilt till att när Connor Paolo (Declan) läste manuset för Chaos, som är det avsnittet då vi äntligen får veta vem dom dör där på stranden, att han slängde en stol genom ett fönster.

Jag vet inte om jag tycker att det är det bästa sättet att behålla jobbet på? Är inte förstörelse av egendom ett bra sätt att få sparken på? Fast det kanske inte göra någonting, jag gillar ju ändå inte Declan och hans jobbiga dialekt!

Vem tror ni att det är på stranden som blir skjuten? Om man tittar på den scenen så tycker jag inte att det ser ut som Daniel eftersom det ser ut som att mannen som blir skjuten har ljust hår. Daniels svarta hår skulle inte se ut så i mörkret tycker jag... Kanske är det Tyler som kommer tillbaka för att få utöva hämnd mot Emily? Eller kanske har vi sån (o)tur att det är David Clarke som visar sig leva och sen skjuts av Daniel för att han (inte) våldtagit hans mor? Kanske ska jag sluta spekulera och bara vänta tills avsnittet visas den 16 februari? Kanske är det ändå Daniel på stranden?

Vad tror ni? Vem är det som blir skjuten?


Källa.

Är Hart of Dixie i fara?

2012-01-26
Nu är det pilotsäsong på kanalerna i USA och kanalen CW som ger oss Supernatural, The Vampire Diaries och självklart också Hart of Dixie har beställt ett pilotavsnitt av en ny läkarserie. Då börjar man ju genast undra om Hart of Dixie är i fara!

Jag hoppas verkligen inte det för jag tycker det är en perfekt mysserie men faktum är att HoD inte går speciellt bra på kanalen, istället streamas den jättemycket. Den nya serien "First Cut" handlar om en ung läkare som inser att livet som doktor innebär samma problem som hon hade i high school.,

Jag hoppas att Hart of Dixie får stanna kvar. Jag behöver lite Wade Kinsella varje vecka!


Bad dad!

2012-01-26
Idag är det fullt upp och jag kommer inte hinna blogga som vanligt. Snart ska jag nämligen hämta grabben ifrån dagis och sen ska vi ut och åka pulka hos en vän. Roligt! Men jag har i alla fall hunnit se One Tree Hill och jag kan ju säga lite kvickt att jag har världens klump i magen av slutet...

Att göra det Julian gjorde förärar honom nog Bad Dad of the Year award... Grattis Julian!


Jag ska skriva ett ordentligt inlägg om avsnittet senare idag men för nu är det pulkabacken som gäller! ;)

Kay Carpuccio...

2012-01-25
Igår fick man se den gamla One Tree Hill skådisen Hilary Burton i Castle som jag skrev om för ett tag sedan. Hon spelade Kay Carpuccio, en Kim Kardashian typ, och jag kan ju säga att hon verkligen befäste mina fördomar om "sådana där" människor. Hon var duktig på att spela hjärndöd om vi säger så. Eller överspela kanske det kallas?

Nåja, Castle avsnittet var lika bra som vanligt i alla fall. En lagom rolig, mysig och härlig dos mord är alltid bäst!


Recension: Alcatraz

2012-01-25
Den 21 mars 1963 stängde fängelset Alcatraz. Det är ett av USAs mest ökända fängelser och idag är det en turistattraktion. Men då stängdes det på grund av höga kostnader och dåliga inrättningar. Fast det var inte det som egentligen hände.


Nu har vi kollat på tre avsnitt av den nya serien Alcatraz och jag älskar det! Jag måste dock säga att jag är överraskad. I positiv bemärkelse då. Jag hade faktiskt inte förväntat mig speciellt mycket men det känns som att det kommer bli en väldigt spännande och intressant resa.

Jag älskar att det är så många hemligheter och twists samtidigt som jag hatar det eftersom jag avskyr hemligheter. Jag vill ju veta allt direkt! Har ni inte tittat på Alcatraz än så är det någonting ni måste göra. Den är hemlighetsfull, irriterande, spännande och får en verkligen att reagera, på ett sätt eller annat!

Har ni inte tittat på Alcatraz än så har ni verkligen missat något!

Det svenska hjärtat är stolt!

2012-01-25
Jag måste säga att jag är så otroligt stolt över att Max Von Sydow blev nominerad till en Oscar igår! Han är ju en av våra svenska stora skatter (även om han har sagt upp sitt svenska medborgarskap och numera bor i Frankrike). I filmen "Extremely Loud and Incredibly Close" som han då blev Oscarsnominerad för bästa manliga biroll spelar Von Sydow en stum man som hjälper en pojke att leta efter låset som passar nyckeln hans far efterlämnade sig vid sin död.

Jag har fortfarande inte sett filmen men grät som en galning när jag såg trailern så antagligen kommer jag väl göra samma när jag ser filmen. Har någon av er sett filmen?And the nominees are...

2012-01-24
Så där ja, då var alla Oscarsnomineraingarna inne. Det var några överraskningar tycker jag och en nominering som är extra värd att fira annars är det väl kanske som väntat. Här är dom nominerade;Bästa film
The Descendants
Extremely Loud and Incredibly Close
The Tree of Life
Moneyball
Midnight in Paris
The Artist
The Help
Warhorse
Hugo Cabret

Bästa Regi

Michel Hazanavicius - The Artist
Alexander Payne - The Descendants
Martin Scorsese - Hugo Cabret
Woody Allen - Midnight in Paris
Terrence Malick - Tree of Life

Bästa manliga huvudroll
Demián Bichir - A Better Life
George Clooney - The Descendants
Jean Dujardin - The Artist
Gary Oldman - Tinker Tailor Soldier Spy
Brad Pitt - Moneyball

Bästa kvinnliga huvudroll
Glenn Close - Albert Nobbs
Viola Davis - Niceville
Rooney Mara - The Girl With The Dragon Tattoo
Meryl Streep - The Iron Lady
Michelle Williams - My Week With Marilyn

Bästa manliga biroll
Kenneth Branagh - My Week With Marilyn
Jonah Hill - Moneyball
Nick Nolte - Warrior
Christopher Plummer - Beginners
Max Von Sydow - Extremely Loud and Incredibly Close

Bästa kvinnliga biroll
Bérénice Bejo - The Artist
Jessica Chastain - Niceville
Melissa McCarthy - Bridesmaids
Janet McTeer - Albert Nobbs
Octavia Spencer - Niceville

Bästa orginalmanus
The Artist - Michel Hazanavizius
Bridesmaids - Kristen Wiig, Annie Mumolo
Margin Call - J.C. Chandor
Midnight in Paris - Woody Allen
A Separation - Asghar Farhadi

Bästa manus efter förlaga
The Descendants - Alexander Payne, Nat Faxon, Jim Rash
Hugo Cabret - John Logan
The Ides of March - George Clooney, Grant Heslov, Beau Willimon
Moneyball - Steven Zaillian, Aaron Sorkin, Stan Chervin
Tinker Tailor Soldier Spy - Bridget O'Connor, Peter Straughan

Bästa utlänska film
Bullhead (Belgien)
Footnote (Israel)
In Darkness (Polen)
Monsieur Lazhar (Canada)
A Separation (Iran)

Bästa animerade film
A Cat in Paris
Chico & Rita
Kung Fu Panda 2
Puss in Boots
Rango

Bästa specialeffekter
Harry Potter and the Deathly Hollows: Del 2
Hugo Cabret
Real Steel
Apornas Planet: (r)Evolution
Transformers 3

Bästa ljud
The Girl With The Dragon Tattoo
Hugo Cabret
Moneyball
Transformers 3
War Horse

Bästa ljudredigering
Drive
The Girl With The Dragon Tattoo
Hugo Cabret
Transformers 3
War Horse

Bästa dokumentär
Hell and Back Again
If a Tree Falls; A Story of the Earth Liberation Front
Paradise Lost 3: Purgatory
Pina
Undefeted

Bästa sång
Mupparna – Brett McKenzie ”Man or Muppet”
Rio – Sergio Mendes, Carlinhos Brown, Siedah Garrett ”Real in Rio”

Bästa filmmusik

The Adventures of Tintin – John Williams
The Artist – Ludovic Bource
Hugo Cabret – Howard Shore
Tinker Tailor Soldier Spy – Alberto Iglesias
War Horse – John Williams

Bästa foto
The artist – Guillaume Schiffman
The Girl With The Dragon Tattoo – Jeff Cronenweth
Hugo – Robert Richardson
The Tree og Life – Emmanuel Lubezki
War Horse – Janusz Kaminski

Bästa scenografi

The Artist
Harry Potter och ödsrelikerna: Del 2
Hugo
Midnight in Paris
War Horse

Bästa kostym
Anonym – Lisy Christl
The Artist – Mark Bridges
Hugo Cabret – Sandy Powell
Jane Eyre – Michael O'Connor
W.E. - Arianne Phillips

Bästa smink

Albert Nobbs
Harry Potter and the Deathly Hollows: Part 2
The Iron Lady

En läng väntan...

2012-01-24
Just nu sitter jag och väntar på att klocan ska bli 14.35. Då ska jag kolla in vilka som blir nominerade för 2012 års Oscarsstatyetter! Ska bli riktigt spännande att se och jag väntar spänt på att se vilka filmer jag måste hinna se på en månad! Vi kollar nämligen alltid in alla Oscarsbidrag innan Oscarsgalan...


Hart of Dixie - 1X11 - Hell's Belles

2012-01-24
Så var Hart of Dixie äntligen tillbaka. Zoe försöker hitta sin rötter i Bluebelle och Lemon försöker glömma sin mammas svek. Läs inte vidare om du inte har sett veckans avsnitt!


Jag var besviken på detta avsnittet. För mycket fluff helt enkelt. Jag hade hoppats på att det första avsnittet tillbaka skulle vara lite "Zade" efter hur det slutade innan jul men tyvärr...

Storyn om att folk inte kan bli gravida på grund av att dom är rädda för Lemon var löjlig som bäst. Jag är väl inte någon fertilitetsspecialist men det låter som en väldigt märklig historia. Vad är det för storys som cirkulerar i serierna just nu? Jag är väldigt besviken på många seriers återkomst!

Men jag gillar den lilla hemligheten som Wades pappa har. Jag hoppas bara att han har varit smart nog att skriva ett brev till sina pojkar så dom hittar pengarna sen när han dött. För det är det jag antar han vill göra med pengarna...

Megan Fox Island

2012-01-23
Megan Fox och Mike Tyson har spelat in en reklamfilm för en brasiliansk språk skola. Reklamfilmen är ju så där bra men jag kan tänka mig att detta vore alla killars dröm, att hamna på en ö bara bebodd av lättklädda Megan Fox kopior? Men en varning är nog nödvändig i alla fall för detta är inte Megans bästa skådespeleri ;)


Dawson's Creek - Season 2

2012-01-23
Det har tagit ett tag för mig att kolla på den andra säsongen av Dawson's Creek men till slut så fick jag sett hela. Det kom hela tiden så mycket annat emellan, jul och nyår till exempel, familjen och kanske även några andra serier...Favoritavsnitt. Säsongsavslutningen "Parental Discretion Advised" var det bästa avsnittet. Det känns som att det hände med i det avsnittet på något sätt än vad det gjorde under hela säsongen.

Favoritkaraktär.
Joey, Pacey och Andie kanske för att dom är så frispråkiga och ärliga.

Bästa paret: Pacey och Andie så klart! Dom är helt underbara tillsammans. Och deras förhållande leder till slut att Pacey får ett bättre förhållande med sin pappa vilket jag älskar. Pacey är alldeles för bra för att behandlas på det viset av sin pappa!

Sämsta paret. Dawson och Joey. Jag kan inte påpeka tillräckligt ofta att jag verkligen avskyr dessa två tillsammans. Jag gillar inte Dawson helt enkelt. Han är en jäkla gnällspik oc jag är trött på honom, ordentligt trött!

Bäst i säsongen. Dom två sista avsnitten fick mina tårkanaler att arbeta kan jag erkänna. Jag har inte känt mig så engagerad av denna säsongen och kanske är det därför det har tagit sådan tid för mig att se den men dessa två avsnitt lyfte hela säsongen.

Sämst i säsongen. Jack som bara helt appråpå blir gay. Jag har absolut inget problem med honom som gay, det ska han ju vara, men ena sekunden så är han tillsammans med Joey och lille Jack blir glad av henne och i nästa avsnitt så är han gay. Det hade kunnat hanteras bättre, på ett mer tillfredsställande sätt bara.

Övriga kommentarer. Säsongen var inte speciellt bra, det var dom sista avsnitten som räddade allt faktiskt. Men jag sitter mest och väntar på Eddie i säsong 6 här ;)

Betyg. 2/5 Får en tvåa enbart på grund av dom två sista avsnitten faktiskt! Annars hade det nog blivit en etta...

Once Upon A Time - 1X10 - 7:15 A.M.

2012-01-23
En duva, en stuga och sju dvärgar! Här kommer mina tankar om det senaste Once Upon A Time avsnittet som äntligen fokuserar mer på min favorit story. Mary Margaret och David. Läs inte vidare om du fortfarande inte har sett avsnittet.


Snow gör allt hon kan för att komma till James innan han gifter sig men självklart så kommer det bland annat en ilsken far ivägen som hotar att döda James om hon inte går till honom och säger att hon inte älskar honom. Det var ju ganska självklart vad hon skulle göra. Jag tycker att ju den delen av historien är inte lika intressant som den i Storybrooke längre. Man vet ju att dom kommer gifta sig och få ett barn innan förbannelsen slår till. Dock så är det väldigt intressant att se alla saker från sagovärlden som dom upplever igen i Storybrooke. Men i "verkligheten" så går deras förhållande verkligen framåt och visst är det härligt att se!

Kloker, Blyger, Glader, Butter, Prosit, Trötter, Toker... och Smyger? Helt plötsligt fick sagan om Snövit och de sju dvärgarna en helt annan historia och jag måste säga att jag älskar att dom kan och faktiskt vågar ändra på en sak som är så fastgjuten i allas sinne. Men han var inte med speciellt mycket tyvärr.

I övrigt så är det några saker som jag väldigt intresserad över... Den där författande främlingen som har kommit till stan. Om inte ens Regina vet direkt vem han är så måste det vara något lurt!
Vad är det Snow har hjälpt Red med när ingen annan ville eller kunde hjälpa henne?
Och varför ville Rumpelstiltskin ha en lock av Snows hår?

Revenge threesome

2012-01-23
Entertainment Weekly hade sig en lite photosession med trion från Revenge och man kan ju inte påstå annat än att Emily Throne har fått två riktigt heta killar på halsen!


Och jag insåg igår när jag satt här och googlade att Joshua Bowman har varit tillsammans med Amy Winehouse! Tillåt mig att säga USCH!


Fan Nick Wechsler är så jävla snygg ärligt talat haha!

One Tree Hill - 9X02 - In The Room Where You Sleep

2012-01-22
Farföräldrar, varulvar och en tjock Mouth? Jag vet, det har tagit jättelång tid för mig att kommentera denna veckans One Tree Hill men här kommer det i alla fall! Läs inte vidare om det är så att du fortfarande inte sett det!


Tyvärr så tyckte jag att det var väldigt mycket "fyllning" i detta avsnittet. Jag hade mycket hellre fått se några avslöjanden som hade med dom scenerna vi fick se i första avsnittet att göra... Men för att bygga upp en historia så kanske detta behövs!

Pappa Ted verkar hålla på med något fuffens om ni frågar mig! Jag tror faktiskt inte att Victoria är helt fel ute och bara är avundsjuk som Brooke säger. Det är något som inte stämmer med Ted. Det är ju inte bara Brooke som har föräldraproblem...

Dan är tillbaka och Nathan är ju allt annat än glad. Jamie är riktigt glad i alla fall. Vart gick det fel undrar jag? När uppfostrar man sina barn att tycka om mördare? Men även om dom gör sitt bästa att få det att verka som att Dan också håller på med något fuffens så har jag en känsla av att detta är säsongen när Dan kommer komma ett par steg närmare att bli någon som man kan tycka om (åtminstonde lite!) Men jag kommer absolut vara den första att erkänna att jag hade fel om han visar sig vara samma skrälle som alltid!

Chase tar över Alex liv och flyttar alla hennes grejer från hennes hotellrum till sin lägenhet, vilket hade kunnat vara jätteromantiskt om det inte vore så överkörande och kvävande! Vad hände med att fråga någon vad den personen vill och inte bara ta över hennes vilja? Inte konstigt att hon ville dra iväg på turne!

Clay och hans sömnproblem är så skrattretande. Jag förstår inte vad det är för en story? Att han skulle vara en varulv betvivlar jag (titta på honom! Han är inte läcker och biffig som Tyler i TVD haha!) Men med tanke på att han bara gick iväg när han skulle hämta sin medicin så är det väl något mer bakom denna storyn. Är det inte det så blir jag väldigt besviken, för det skulle ju vara 2012 års löjligaste story i så fall!

Mouth har alltså gått och blivit tjock. Jaha? Och där skulle man bli intresserad då eller? Vad spelar det för roll? Duger man inte om man går upp i vikt? Är det det budskapet dom vill skicka till sina tittare?
För min del så hade inte Mouth och Millie behövt vara med i denna säsongen alls (eller i dom tidigare för den delen men tidsresor fungerar tydligen inte har jag hört) för dessa två är ju några av dom tråkigaste karaktärer någonsin! Jag bryr mig inte om dessa två alls, på någon nivå!

Som ni hör så var jag inte jätteimponerad av detta avsnittet. Mest för att vissa storys är så konstiga men märk väl att detta enbart gäller de karaktärer som bara är recurring (och Clay då!). Jag älskar fortfarande Brooke och Naley och Jamie är ju fortfarande dö söt!

I Fokus: Mr. Darcy

2012-01-22
Stolthet och fördom publicerades första gången 1813 och sedan dess så har bokens manlige hjälte fascinerat kvinnor och fått oss alla att drömma om den perfekte mannen. Han inspirerade Helen Fielding att skriva om Mark Darcy i Bridget Jones Dagbok och Colin Firth har sedan sitt porträtterande av Darcy hela tre gånger blivit en lite otippad sexsymbol. (Snart även en fjärde gång för en tredje Bridget film är på gång!)


Jag tror inte att det finns någon annan karaktär som har lämnat ett sånt bestående intryck på kvinnor som Fitzwilliam Darcy har. För många av oss har Mr. Darcy fått Colin Firths ansikte efter hans version av Mr. Darcy i BBCs version av Stolthet och fördom. Så vad är det då med Darcy som gör att han får andan att stockas i halsen på kvinnfolk?

Låt oss först inse att vi kvinnor älskar när vi har lite att arbeta med. Det är väl bara att erkänna att vi inte vill ha helt "färdiga" karlar utan vi vill ha något som vi kan förbättra. Detta är en otroligt sjuk sak men dessvärre är det ju ofta sant. (Sen att man inte kan förändra andra utan endast sig själv låter vi vara osagt va?) Och visst är det så att båda Mr. Darcy har den egenskapen att dom båda är lite av en oslipad diamant. Endast Lizzie Bennet, eller Bridget, kan få fram Darcys personliga och söta sida! (Måhända att dom som skrev manuset till Disneys Skönheten och Odjuret tittat på Darcy för inspiration?)

En man som hjälper till i en krissituation är guld värd och båda versionerna av Darcy så hjälper han ju våra hjältinnor att klara av en viss situation. Bridget med sin intervju och Lizzie med sin bortsprugna syster. Och detta självklart utan att kräva något i gengäld. I Stolthet och Fördom var Lizzie inte ens medveten om vem som hjälpt henne!

Dialekten är en stor del av Darcy tror jag och speciellt då i Stolthet och Fördom för där kan man även dra fördel av att allt sägs på "gammal" engelska. Allting låter så otroligt romantiskt då!
I klippet nedan så är han en ganska otrevlig man (trots sin härliga brittiska) men ändå när han säger "You must allow me to tell you how ardently I admire and love you" så verkar det inte som att någon kan hålla tillbaka sucken! Am I right? Jag gör det själv! Antaligen är det väl Colin Firths sexappeal och ögon (som är min personliga favorit haha!) som får oss kvinnor att titta på Stolthet och Fördom.


Vad tycker vi om Klauroline?

2012-01-21
Är det så dom kallar det nya "paret" från Vampire Diaries? Eller Klausoline kanske? Carolaus? Trots kombo namnet (som i vilken variant som helst låter jättefult!), jag måste säga att jag verkligen älskade scenen mellan Klaus och Caroline i "Our Town". Det var intensivt, spännande och äkta på ett sätt som man inte har sätt på TVD innan. Äktheten är ju självklart mycket tack vare Joseph Morgans fantastiska skådespeleri!


Frågan är ju om vi någonsin kommer få se Caroline och Klaus tillsammans. För även om det kanske (observera kanske) finns ett genuint intresse ifrån Klaus sida så får ju hans beslut att rädda Caroline vissa fördelar. Fördelar som att han har mamma sheriffen på sin sida eftersom han räddade hennes dotter. Sen att han var den som fick Tyler att bita Caroline kommer förhoppningsvis göra att Caroline tänker både en och två gånger innan hon inleder något (otroligt dumt) förhållande med denna väldigt oberäkneliga hybrid.

Men när han satt och berättade för Caroline om allt som väntar henne ute i världen så insåg jag hur lockande det måste låta. Caroline är nog den sortens person, om hon inte blivit en vampyr, som skulle ha stannat i Mystic Falls hela sitt liv och antagligen tyckt att det var ganska trist. Nu har en helt ny värld öppnat sig för henne och Klaus var den som öppnade hennes ögon för den världen.
Sen är det nog så att det där armbandet skadade inte, även om jag tyckte det var ganska fult så är det ju ändå diamanter! Där har man ju en av skillnaderna mellan Mystic Falls-Caroline och den världsvana vampyren hon skulle kunna bli. Av sin (ex)pojkvän får hon ett berlock armband med bland annat en fotbllshjälm på och av en annan uppvaktare får hon diamanter. De två männen i hennes liv spelar i två helt olika ligor.

Men hur skulle Caroline kunna vara tillsammans med Klaus? Han dödade Jenna för guds skull! Och han har försökt döda Elena otaliga gånger. Och han har gjort det till en lek att plåga alla hennes vänner... Med det sagt så tycker jag fortfarande att det är ett underbart par. Klaus behöver bara lite kärlek så blir han säkert "normal" och slutar döda folk och stoppa dom i kistor...

Snow White and the Huntsman

2012-01-21
Jag måste säga att jag ser faktiskt fram emot att få se Snow White and the Huntsman. Kanske för att jag avskyr, avskyr, avskyr Kristen Stewart i Twillight filmerna. Det är ju mest på grund av rollen eftersom jag stör mig på Bella och att hon är så jäkla lam. I denna filmen verkar det vara lite jävlar anamma i henne och det har jag alltid önskat mig! Sen så är ju inte Chris Hemsworth fel att se på heller!


Grattis Supernatural!

2012-01-21
Det var ju faktiskt så att en annan CW storhet, förutom Nina Dobrev, också vann på People Chioce Awards och detta är ju självklart Supernatural som också hedrades med en ny poster och en reklamspot på kanalen!

Och visst är det en riktigt snygg poster?

Idag är det ju tyvärr inget Supernatural och inte nästa vecka heller! Så mycket var det med att inte ha några uppehåll mitt i säsongen. Är det någon högtid eller sportevenemang eller politisk debatt som man har missat kanske?

Grey's Anatomy - 8X12 - Hope For The Hopeless

2012-01-20
Webber ska göra sin tiotusende operation, vilket till och med jag förstår, är en riktigt stor grej! Zola fyller ett år och världens tjatigaste patient checkar in... Här kommer mina tankar om denna veckans avsnitt, läs inte vidare om du inte sett avsnittet!


Shonda Rhimes har totalt förstört Owen för mig. Jag älskade Owen, till och med när han nästan ströp Cristina älskade jag Owen men nu så har han blivit helt förstörd. Jag har gått och väntat på att det ska smälla till ordentligt mellan honom och Cristina men nu när det väl händer så blir jag ändå så förbannad! Hur kan man säga att man älskar någon när man försöker tvinga dom att behålla ett barn som hon inte vill ha? Nog för att det inte kan ha varit lätt för honom att se henne sitt och gulla med sit gudbarn men att skrika att on dödade deras barn? Han är på god väg att döda deras förhållande.

Han verkar inte heller kunna förstå att han faktiskt gjorde en fruktansvärd sak mot Teddy och mot Cristina och det är inget konstigt att ingen av dom verkar vilja ha speciellt mycket med honom att göra. Nej, denna karaktären är helt förstörd för mig och det kommer krävas mycket för att han ska kunna återställas i mina ögon.

Jag måste verkligen passa på att hylla Loretta Devine som spelar Adele Webber! Herregud så duktig hon är. Jag satt och rös när hon var fullständigt tillintetgjord i tron att hennes man hade lämnat honom för en annan kvinna.

Mark var väldigt emot att säga jag älskar dig till flickvännen Julia på grund av att han inte vill stressa fram någonting. Jag väljer att se det som att han inte vill säga de tre små orden på grund av att han fortfarande älskar Lexie! Men det kanske bara är jag?

Nu blir det tyvärr inget mer Grey's förän den tredje februari vad jag förstår, vilket iofs kommer bli en väldigt trevlig födelsedagspresent för mig. Hade dock hellre sett ett avsnitt nästa fredag också...

The Vampire Diaries - 3X12 - The Ties That Bind

2012-01-20
Det blev ett väldigt sent första inlägg idag men jag har spenderat dagen med (att förutom se TVD och Grey's) att baka cupcakes. Alltid lika uppskattat på sonens dagis ;) Men nog om det, här kommer mina tankar om avsnittet. Läs inte vidare om du inte sett det!


Då har man fått se Bonnies mamma då... Jag har aldrig brytt mig speciellt mycket om Bonnie, förutom när Jeremy kysste Anna, för hon har inte intresserat mig speciellt mycket. Men idag när hon fick träffa sin mamma för första gången på femton år, den första gången som hon faktiskt minns, så rann tårarna ordentligt på mig. Jag drar ju självklart in mina egna mammakänslor i det hela och sitter och är vansinnig för att hon lämnade sin dotter på det viset.

Elena är så jäkla smart! Förra veckan stack hon ut och sprang själv trots att hon har en galen mördare efter sig. Denna veckan så åker hon iväg för att leta upp försvunna mammor utan någon sorts backup, dvs en räddande vampyr i nöden... Nog för att hon inte vill ha varken Damon eller Stefan runt sig just nu men kanske kan hon glömma det för stunden så hon överlever?

Kan det har varit känslor där Stefan? Det verkade ju onekligen så! Och det är ju så han ska börja sin resa tillbaka, genom att känna något. Kanske var det början på det? Håller han på att komma tillbaka? Fast jag vill inte ha tillbaka gamla Stefan, han var så tråkig!

Nu vet ju Caroline i alla fall om att det var Klaus som fick Tyler att bita henne så kanske det får henne att tänka sig för en extra gång innan hon går in i någon sorts variant av någon sorts relation med honom. Även om jag älskade scenen mellan dom förra veckan så tar ju inte deras otroliga kemi bort det faktum att han dödade Jenna!

Åh Elijah! Äntligen är du tillbaka! Jag vet att det inte är bara jag som har saknat honom som en galning. Dock så måste jag säga att det är väldigt intressant att hans hår blir kortare av att ligga i en kista i några månader. Men jag struntar i hans hår för han är tillbaka! Nu är ju bara frågan vilken sida han kommer ställa sig på!

Nästa avsnitt av The Vampire Diaries kommer först den tredje februari igen. Dom hade ett jättelångt juluppehåll för att dom skulle slippa ha en massa uppehåll mitt i säsongen men här kommer det ändå ett uppehåll. Konstigt tycker jag men jag är ju inte den som bestämmer på CW så vi får hålla oss till tåls i två veckor nu.

Nu är Depp fair game!

2012-01-19
Då är det bara att sätta igång och försöka sätta tänderna i Johnny Depp för tydligen är det så att Depp och Paradis har gått skilda vägar. Trist tycker jag för dom var så otroligt fina tillsammans. 14 år tillsammans är tydligen ingen garanti för att det ska bli fjorton till...


Källa.

Vill ni se Izzie igen?

2012-01-19
Det är faktiskt så att det skulle kunna bli verklighet. Katherine Heigl vill komma tillbaka till Grey's Anatomy! Hon har faktiskt gått så långt som att fråga om hon skulle kunna få komma tillbaka. Detta berättade hon under en intervju med Eonline! när hon gjorde promotion för sin nya film


För min del så vill jag inte se henne tillbaka på Grey's. Jag gillade aldrig Izzie. Jag tyckte hon var jäkligt jobbig och hela George historien var riktigt ful. Han var gift för guds skull! Den enda storyn jag faktiskt gillade som hon hade del i var Denny historien (så klart) men det var ju mest han. Nej, jag vill inte se Izzie igen, tänk vad det skulle göra med Karev!?

Källa.

Revenge - 1X13 - Commitment

2012-01-19
Lögnerna växer och konsekvenserna hopar sig i Hamptons och Emily är som vanligt precis i mitten av allt. Här kommer mina tankar om "Commitment", läs inte vidare om du fortfarande inte sett avsnittet.


Detta var ett ganska lågmält avsnitt, vanligvis så brukar Revenge vara full av enorma händelser men inte detta. Jaja, det var ett frierie som hette duga, en otroligt stor lögn avslöjades för alla utom för den som faktiskt borde få reda på sanningen och en nästan lika stor lögn fick liv. Trots alla dessa stora händelser så var det ett lugnt avsnitt som gav väldigt mycket information istället för att ge oss en otrolig take down. Med det sagt så innebär det inte att avsnittet inte var bra, för det var det!

Kan vi vara säkra nu på att Amanda är borta för gott? Självklart inte! Men jag måste säga att jag är otroligt glad för att hon är borta (för stunden i alla fall). Jag gillade aldrig henne och det jobbiga sättet hon pratade på och Jack hade aldrig med henne att göra!
Ska dock bli intressant att se hur han reagerar nu på att hon bara drog och inte ens sa adjö till honom, speciellt efter att han blivit nedslagen. Han kommer säkert tro att hon har med det att göra och då kanske han tänker en extra gång innan han tar henne tillbaka (om) när hon kommer tillbaka!

Stackars Charlotte! Här går alla runt och snackar om att du är dotter till terroristen och du vet ingenting. Du är bara så glad att du äntligen fått en syster och samtidigt så ledsen för att din pappa verkar helt plötsligt hata dig. Tänk att det är detta som är så intressant med denna serien, det finns liksom ingen som tycker att sanningen är värt någonting! För en sådan som jag (som är pinsamt ärlig när det gäller precis allt!) så är detta en sån ful egenskap och ett så konstigt sätt att vara att jag har svårt att ta det till mig. Men jag måste säga att det är roligt att kolla på!

Scenen mellan Nolan och Emily på stranden var så underbar. Han lägger försiktigt armen om henne och hon tar bort hoppet direkt med ett kallt; "Don't do that." Hon är så jäkla kall i vissa situationer och sen i nästa så ska hon avbryta sitt hämndtåg på grund av att Jack blev skadad och hon inser att det inte är värt att gifta in sig i familjen Grayson.
Men det kommer ju aldrig hända nu. Inte nog med att Victoria såg till att David Clarke åkte i fängelse och höll hans dotter från honom, nu har hon även anklagat honom för våldtäkt. Dessa lögner är otroliga och nu kommer Emily vara som en blodhund för att göra Victoria så illa hon bara kan!

Bloody Nina!

2012-01-19
Som ni vet så blev ju The Vampire Diaries Nina Dobrev framröstad som Favorite TV Drama Actress på People's Choice Awards förra veckan och kanalen CW (som visar TVD i USA) blev så glada att dom slängde inte bara ihop en ny läcker och blodig poster utan dom tog även ut en annons för hennes skull!


Nina var ju den första att vinna som faktiskt först inte fanns med på röstsedeln och detta är väl verkligen ett stort ögonblick för Nina som sagt att hon alltid har velat vinna en PCA. Det gjorde hon, och med råge!


Call me doctor!

2012-01-18
Hittade en av de roligaste sakerna på länge på Funny or Die sajten. Wilson Bethel (Wade) har skrivit och regisserat denna RAP videon med Rachel Bilson. Så jäkla rolig att jag var bara tvungen att dela med mig av den!


Glee - 3X10 - Yes/No

2012-01-18
Så kommer det några få tankar om denna veckans Glee avsnitt som bjöd på bra musik och konstigt manusval. Läs inte vidare om du ännu inte sett avsnittet.


Vad har hänt med manusförfattandet sedan juluppehållet egentligen? 2 Boke Girls och Gossip Girl sög ordentligt igår och idag är det Glees tur att göra otroligt konstiga manusval...

Jag har väldigt, väldigt svårt att tro att Finn, en 18 åring highschool student, skulle fria till sin flickvän för att hans pappa inte var den han trodde? Kom igen nu! Trovärdighet. Slå upp det! Dom skulle säkert få Rachel att svara ja också, för det ligger ju verkligen för hennes karaktär att göra något sådant. Även om vem som helst vet att det är så jäkla dumt...

Kvinnan som var coach för Sams synkroniserade simlag var en otrolig soppa av fruktansvärda stereotyper och jag kan inte förstå varför man som färgad kvinna skulle vilja spela en skrikig, gapig, kaxig bitch. Jag tror inte att någon tror på att alla afromerikanska kvinnor är sådana, jag hoppas verkligen inte det...

Men musiken var i alla fall bra...

Dressed for Revenge

2012-01-18
Madeline Stowe vann kanske inte en Golden Globe för bästa skådespelerska i en drama serie men jag tycker ändå att Revenge tjejerna borde hamnat på någon sorts "best dressed" lista. Snygga som få är dom alla tre!


Gossip Girl - 2 Broke Girls

2012-01-17
Gossip Girl började idag efter juluppehållet med ett litet tidshopp och 2 Broke Girls tjejerna fick en ny granne. Läs inte vidare om du inte har sett avsnitten för här kommer mina tankar om dom...På riktigt så finns det inget bra att skriva. Jag vet inte varför jag kollar på Gossip Girl längre. Av gammal vana tror jag. Blair och hennes otroligt löjliga anledning till att hon inte var med Chuck... Det är inte trovärdigt! Nog för att denna serien kanske inte alltid är fullt trovärdig men att tro att hon skulle välja att inte vara med Chuck på grund av att hon bad till Gud och så överlevde Chuck. Kanske hade jag kunnat tro på detta om det hade handlat om en religös karaktär men Blair är så långt ifrån religös man kan komma... Dåligt skrivet och jag hoppas att den som skrev den storyn fick sparken direkt.

2 Broke Girls var också en otrolig besvikelse. Detta var det absolut sämsta 2BG avsnittet som har visats och jag har alltid tyckt att denna serien är rolig. Men inte idag. Jag klarar på riktigt inte av Jennifer Coolidge (som alla verkar älska? Jag fattar det inte!). Hon är så jäkla trist och tråkig. Hon spelar alltid samma jäkla karaktär ända sedan hon var med i Legally Blonde, bara det att denna gången hade hon en polsk dialekt...

Nix, det var en riktigt dålig TV dag idag... Men nästa vecka börjar i alla fall Hart of Dixie igen!

Snyggt och fult från Glee!

2012-01-16
Glden Globe galan igår bjöd på väldigt vackra och väldigt fula klänningar. Lea Michele från Glee hade helt klart den fulaste! På riktigt så var den vidrig! Dianna Agron från samma show var väldigt vacker i sin röda klänning.


Golden Globes 2012

2012-01-16
Det är fullt av galor nu så här i början av året och alla ger väl en liten fingervisning av vad som kommer hända när Oscarsgalan går i februari sen. TV "avdelningen" av Golden Globes galan bjöd väl inte på några speciella överraskningar men det var några pris som verkligen gick till rätt personer. Peter Dinklage och Claire Danes till exempel!

Kolla nedan för alla som vann i TV kategorierna!Best drama series

"American Horror Story"
"Boardwalk Empire"
"Boss"
"Game of Thrones"
"Homeland"

Best comedy series
"Enlightened"
"Episodes"
"Glee"
"Modern Family"
"New Girl"

Best actress - drama series
Claire Danes, "Homeland"
Mireille Enos, "The Killing"
Julianna Margulies, "The Good Wife"
Madeleine Stowe, "Revenge"
Callie Thorne, "Necessary Roughness"

Best actor - drama series
Steve Buscemi, "Boardwalk Empire"
Bryan Cranston, "Breaking Bad"
Kelsey Grammer, "Boss"
Jeremy Irons, "The Borgias"
Damian Lewis, "Homeland"

Best actress - comedy series
Laura Dern, "Enlightened"
Zooey Deschanel, "New Girl"
Tina Fey, "30 Rock"
Laura Linney, "The Big C"
Amy Poehler, "Parks and Recreation"

Best actor - comedy series
Alec Baldwin, "30 Rock"
David Duchovny, "Californication"
Johnny Galecki, "The Big Bang Theory"
Thomas Jane, "Hung"
Matt LeBlanc, "Episodes"

Best miniseries/movie
"Cinema Verite"
"Downton Abbey"
"The Hour"
"Mildred Pierce"
"Too Big To Fail"

Best actress - miniseries/movie
Romola Garai, "The Hour"
Diane Lane, "Cinema Verite"
Elizabeth McGovern, "Downton Abbey"
Emily Watson, "Appropriate Adult"
Kate Winslet, "Mildred Pierce"

Best actor - miniseries/movie
Hugh Bonneville, "Downton Abbey"
Idris Elba, "Luther"
William Hurt, "Too Big to Fail"
Bill Nighy, "Page 8"
Dominic West, "The Hour"

Best supporting actress - series, miniseries or movie
Jessica Lange, "American Horror Story"
Kelly Macdonald, "Boardwalk Empire"
Maggie Smith, "Downton Abbey"
Sofia Vergara, "Modern Family"
Evan Rachel Wood, "Mildred Pierce"

Best supporting actor - series, miniseries or movie
Peter Dinklage, "Game of Thrones"
Paul Giamatti, "Too Big to Fail"
Guy Pearce, "Mildred Pierce"
Tim Robbins, "Cinema Verite"
Eric Stonestreet, "Modern Family"

The Vampire Diaries - 3X11 - Our Town

2012-01-15
Jag vet, jag vet, jag är super sen med med vad jag tyckte om Our Town men har varit på 60-års fest och annat skoj så jag har inte hunnit! Men avsnittet i fredags avsnitt visade ett adjö, en sorts begravning, en kista som vägrar öppna sig och en väldigt oväntad men väldigt intressant romans. Har du inte sett avsnittet än så läs inte vidare!Damon mår som en kung efter förra veckans kyss. Elena slår ut sina skuldkänslor på en boxingbag. Och jag måste säga att Damon får väldigt gärna fortsätta må så där bra om det innebär att han går med bar överkropp. Elenas skulkänslor var väl ganska väntade tycker jag, hade blivit besviken om dom helt plötsligt vore ett par nu.

Bonnie håller stånd i häxhuset ensam, vilket är så jävla dumt eftersom det enda hon har som skydd egentligen är sin "ont i huvudet" grej, medans Klaus hybrider springer runt och lägger sig i. Men Damon räddar dagen med att slita ut hjärtat på en av dom.* Det verkar även om att häxorna numera låter Damon vara i huset utan att han ska bli bränd av solen.

* Men en tanke! Om nu alla vill så gärna få död på Klaus, varför kan dom inte bara slita ut hjärtat på honom? Vampyrer dör på det sättet och varulvar och Klaus hybrider... Så varför inte han? Inte för att jag vill att hans ska försvinna, absolut inte! Jag älskar Klaus!

Varje scen mellan Stefan och Klaus är underbar att titta på. Det är två skådisar som verkligen vet vad dom håller på med och det är som att titta på en gladiatorkamp eller något.

Tydligen så är inte Meredith Fell alls Meredith utan hon är nanny Carrie. Så klart! Varför är det bara jag som ser det? Kollar ingen på One Tree Hill i den här serien? Det är ju till och med på samma kanal! Men hennes ex säger att hon är galen. Alaric är betagen så det spelar ingen roll att någon är galen... Men exet dör med en påle genom hjärtat, utan att hanär en vampyr ska tilläggas. Det finns en mördare i Mystic Falls och ingen tittar åt den galna barnsköterskan?

Scenen mellan Elena och Stefan på bron efter att han försökt döda henne är så otroligt bra och Nina Dobrev är verkligen jättebra på att fulgråta! Men scenen avslöjade också att Stefan, när han bestämt sig för att lämna staden med Klaus, hade övertygat sig själv om att Elena aldrig skulle ta tillbaka honom vad hon än sa. Så han krossar hennes hjärta. Igen. Och sen lämnar han henne på bron. Mitt i natten med vampyrer, hybrider och annat knytt som springer omkring. Nice!

Scenen mellan Caroline och Tyler är så hjärtskärande. Han vill verkligen henne väl och ger upp henne. Sen kommer allas våran Klaus och tycker att Tyler ska bita henne. Ett tag så trodde jag verkligen att han kunde motstå hans önskan. Men det verkar som att inte ens hans kärlek till Caroline är stark nog att motstå den länken han har till Klaus och han biter omedvetet Caroline när dom kysser varandra.

Men detta leder ju till den väldigt oväntade men otroligt rara scenen mellan Caroline och Klaus! Jag måste säga att jag samtycker verkligen till en Caroline/Klaus romans. Har aldrig ens tänkt den tanken innan och nu var det ju bara "Ja! Självklart!" Caroline har verkligen kemi med alla killar i denna serien! Fast Klaus, det där armbandet var inte speciellt fint även om det var diamanter! Jag förväntar mig mycket bättre smak på smycken om du ska fortsätta slänga dom runt dig! Okej?

Som vanligt ett galet bra avsnitt! Och Jeremy åkte då. Tror inte att jag kommer sakna honom, jag blev faktiskt förvånad över att få se honom i detta avsnittet. Kanske kommer han tillbaka men helst inte. Känns jäkligt konstigt att ha någon lämna serien med att han går ut genom dörren bara...

Grey's Anatomy - 8X11 - This Magic Moment

2012-01-14
Två veckor har gått sedan Henry's död och hela sjukhuset håller på att förbereda sig på att separera siamesiska tvillingar. En hänger längs kanten och försöker förstå visa händelser och någon håller på att bli kvävd. Här kommer mina tankar om gårdagens avsnitt, har du inte sett avsnittet än så läs inte vidare!


Medans de flesta håller på med tvillingarna så måste Meredith hjälpa Bailey att hålla hennes pojkvän stången i operation. Han vill efter att dom återförenats, för två veckor sedan, flytta ihop. Två veckor. Herregud! Jag kände mig kvävd av honom. En tandborste ja visst men flytta ihop? Två veckor? Nej Ben sluta kväva mig Bailey!

Teddy mår precis som väntat inte speciellt bra. Dock så är det en annan sorg än vad jag trodde det skulle vara när vi såg henne. Jag trodde hon skulle vara arg på alla men istället så har hon inte ens förstått riktigt vad som hände i operation och det är fruktansvärt att se. Om och om igen får Cristina gå igenom vad som hände under Henrys operation och det är inget man vill för varken Cristina eller Teddy. I nästa avsnitt kanske vi får se mer ilska, förhoppningsvis emot Owen som borde få en käftsmäll!

Meredith och Dereks babylycka är ju underbar att se! När Zola satt med Meredith och tittade på operation och klappade händerna så dog man ju nästan! Hade det inte varit för att jag har en dotter i precis samma ålder så hade jag säkerligen velat ha en till bara efter att ha sett den scenen haha!

Sen har vi ju då Mark och Lexie. Eller snarare Mark och hans nya flickvän och Lexie. Ett litet missförstånd gällande en öronsnäcka och Lexie har helt plötsligt berättat för Mark precis vad hon känner. Kanske inte med mer än två ord men det gav mig lite hopp i alla fall för att Mark ska ge upp den där ögonläkaren och gå tillbaka till Lexie där han hör hemma!

Game of Thrones återkommer den...

2012-01-13
2 april! Jag tänkte att jag kunde komma med lite goda nyheter så här på fredagskvällen eftersom jag har försummat bloggen hela dagen. (Jag har kollat på både Grey's, Vampire Diaries och Bones men har inte hunnit skriva något om det, istället har jag haft en lekdejt med en kompis och hennes barn...)

Den 2 april kan vi i Sverige i alla fall se den den andra säsongens första avsnitt!


No words needed

2012-01-13
Jag tänkte bara säga god morgon på det bästa sättet jag visste. En naken Channing Tatum och Matt Bomer. Får väl även passa på att be de män som läser här om ursäkt för de eventuella mindervärds komplex som kanske kan uppstå efter att ha sett denna bild.


Our Town imorgon...

2012-01-12
Imorgon är det dags för The Vampire Diaries igen. Finally! En vecka är alldeles för lång tid egentligen. Jag förstår inte varför dom envisas med att bara ha 21-22 avsnitt per säsong som högst...


Men imorgon ska vi alltså få se vad som händer med Delena efter kyssen och vad tycker egentligen Stefan om den saken? Här är ju ett utmärkt tillfälle att se om det kanske finns någon lite ynka känsla under det där kalla skalet. Jag vill helst inte det eftersom Evil Stefan är såååå mycket roligare!

One Tree Hill - 9X01 - Know This, We've Noticed

2012-01-12
Då var One Tree Hill äntligen tillbaka efter en otroligt lång väntan. Men så som detta första avsnittet var upplagd så verkar det som att det verkligen var värt den väntan. Här kommer mina tankar om avsnittet, läs inte vidare om du fortfarande inte sett det!


Det startar med en blick över vad (jag antar) vi kommer få se i säsongen. Ett hus brinner. Dan och Chris Keller är på väg för att mörda någon (verkar det som). Haley identifierar någon på bårhuset och bryter ihop fullständigt. Brooke slår sönder ett café. Julian blir överfallen. Chase arresterad. Redan under dom första minuterna så förstår man att det kommer bli en mörk och tragisk resa under dessa sista tretton avsnitt.

Det verkar också vid denna första blicken på säsongen som om den kanske kan ha mer substans och mer genomarbetad historia än dom två tidigare. Jag hoppas verkligen det för detta är en serie som förtjänar att avslutas på topp!

Sömnproblem verkar ha drabbat Tree Hill när vi kommer tillbaka dit. Clay går i sömnen, Julian och Brooke får inte sova eftersom deras tvillingar håller dem vakna (jag kan verkligen relatera! Inte till tvillingarna men i alla fall bebisgråt som håller en vaken.) och Haley tycker det är jobbigt att Nathan inte är hemma och hon är själv i det stora huset på nätterna utan honom. Och med anledning verkar det som...

Dörren till cafét var öppen. Dörren till baksidan på huset var öppen när hon vaknade mitt i natten. Någon kände på dörrhandtaget igen efter att hon stängt och låst. Det verkar som att Haley har fått en stalker på halsen. Eller så är det bara den tredje persons talande skitstöveln Chris Keller som håller på mer något skämt. Antagligen inte.

Tillbaka till det brinnande huset då. Det var Dans lilla café som brann och han har inte längre någonstans att sova. Så han huserar hos Haley och Nathan kommer hem. Jag kan inte tänka mig att det är något som han kommer vara speciellt glad över...

Revenge - 1X12 - Infamy

2012-01-12
Så en man som skrivit en bok om Emilys pappa kommer på besök i Hamptons och jag kan inte tänka mig att det skulle vara speciellt populärt hos Emily, eller hur? Här kommer mina tankar om Infamy som bjöd på en underbar take-down och en stor, stor hemlighet!


Jag måste säga att det var trevligt att få se en hederlig take-down igen! Emily är så genomelak och jag älskar det! Att elda upp hans manuskript var så elakt men ändå så passande och visst måste det varit så att Emily tände eld på sin gamla fosterfamiljs hus också? Man vet ju aldrig var denna serien ska gå och ibland undrar jag faktiskt om inte David var skyldig och att han kanske till och med lever någonstans... Det är det som är så härligt med Revenge. Allt kan hända!

Jag har en känsla av att underbara Daniel snart inte kommer vara så underbar i allas ögon. Allra minst i Emilys. För att få ut sin trust fund så måste han antigen gifta sig eller fylla trettio. Och eftersom man varken kan påskynda eller stanna (tyvärr) åldrandet så är det enklare för honom att gifta sig. Det är väl där vi hamnar nästa vecka misstänker jag för i avsnitt 15 så har dom sitt förlovningsparty och då får vi veta vem det är som dör på stranden. Äntligen!

Ashley var underbar när hon berättade för Emily hur det var. Eller kanske inte. Fast hon såg åtminstone lite plågad ut när hon gick därifrån. Hennes dröm, om att bli någon i Hamptons, kan jag tycka att hon borde tänka över lite om den saken gör att hon börjar betee sig så illa. För tro det eller ej, så är ju hon en av dom som faktiskt är bra där. De flesta, inklusive Emily, är alldeles för långt över linjen för att kunna räddas...

Och någon som borde ta och skaffa sig en ryggrad är Jack. Hans flickvän kysser en annan tjej framför hans ögon, hon står och porrar sig på bardisken och vad gör han? "Jo men darling vi åker till Atlantic City!" Han behöver se till att tuffa till sig lite oh inte lyssna på sin gnälliga, jävla bror!

Charlotte är Emilys syster. Precis som jag trodde och faktiskt skrev om för några dagar sedan! Självklart kunde man inte vänta sig att någon annan än Victoria och David faktiskt visste om det men den gode reportern sparade självklart ett videoband där pappa Clarke berättar om hans och Victorias hemlighet.
Ingen i den här serien vet hur man behåller en hemlighet! Bränn bevisen, eller gräv ner dom i skogen där ingen, absolut ingen, kan hitta dom! Det är liksom inte hjärnkirurgi det här!

Nina Dobrev på People's Choice Awards!

2012-01-12
Vackra Nina Dobrev har spenderat natten (våran natt då) på People's Choice Galan och tagit emot ett pris för Favorite TV Drama Actress. Ett pris som hon inte ens var nominerad för utan alla hennes fan röstade in henne på talongen och därifrån var det ju inte svårt att lista ut att hon även skulle vinna. Grattis Nina! Fast välj en annan klänning nästa gång!


One Tree Hill Villains!

2012-01-11
Imorgon är det dags för den alldeles sista säsongen av One Tree Hill att börja. Jo då, jag är redo att gråta, att bli förbannad, att skratta, för tydigen ska denna nya säsongen vara någt alldeles extra. Jag hoppas verkligen att dom slutar denna serien på topp nu efter två lite dåliga säsonger.

Något som det inte har varit brist på i One Tree Hill så är det dummingar, som min son säger. Dummingar som ställer till det för våra favoriter, dummingar som ställer livet på ända och till och med vissa dummingar som man inte kan låta bli att tycka om. Här kommer min lista på de mest minnesvärda skurkarna.


Kommer ni ihåg Daunte Jones? Efter att Nathan och Haley fick skulder så var det honom som Nathan lånade pengar av. När Nathan sen inte kunde betala tillbaka så ville han att Nathan skulle se till att Tree Hill Ravens förlorade sin Championship match. När Nathan sen vann matchen så försökte Daunte köra över honom med sin bil men en gravid Haley knuffade undan Nathan och blev själv påkörd. Haley överlever som bekant men Daunte själv dör i kraschen.


Rachel kom in i serien som en fiende till Brooke som försökte stjäla både hennes kille (Lucas) och hennes plats som kapten i cheerleading laget. Efter ett tag blev Racehl och Brooke vänner men Rachel fortsätte ändå att ställa till besvär, som att försöka få Nathan i säng och visa tidskapselvideon som ledde till att Jimmy Edwards tog gisslan på skolan. Hon knarkade även nästan ihjäl sig, stal ett otroligt tjockt kuvert med pengar från Brooke och gifte sig med Dan. Fast jag gillade Rachel.


Ett tag så trodde väl alla att Nathan hade faktiskt varit otrogen mot Haley, alla bevis pekade på det. Renee ljög men lyckades ändå hinna med att få Haley i fängelse. Tillslut var det Dan som avslöjade Renee med ett lögndetektortest på sin talk show.


Jag tyckte verkligen synd om Jimmy för han var så ensam och sorgsen. Men detta kan ju få ostabila människor att göra dumma saker och tar man en pistol till skoln så kan nog det klassas som en dum sak. Han sköt Peyton i benet och höll bland annat Haley, Nathan och Rachel gisslan i en skolsal. Tillslut sköt han sig själv i bröstet när Keith försökte få honom att ge upp.


Han tog ifrån Brooke hennes trygghet när han slog henne sönder och samman inne i hennes butik. Han dödade Quentin när han rånade en närbutik. Han kidnappade Sam och sin egen bror. Detta var en riktig vidrig man och han orsakade många smärta.


Hon såg ut precis som Clays döda fru och självklart var hon mentalsjuk så då måste hon börja tro att det är meningen att hon och Clay ska vara tillsammans på grund av det. Hon skjuter Clay och Quinn, som knappt överlever, och när dom väl blivit lite trygga i sin tillvaro igen så försöker hon återigen mörda Quinn. Det slutar, efter en spännande katt och råtta lek, med att Quinn skjuter Katie.


En otroligt självgod och otrevlig karl som krockade med bilen som Jamie och Brooke var i medans han körde full. Sen lät han pappa ta skulden för det och skrev kontrakt med pappan till pojken som han nästan dödade. Fyra bokstäver. SVIN.


Ian Banks är inte så välkänd, psyko Derek däremot, han känner man ju till. Han började förfölja Peyton på nätet under screen namnet "WATCHMEWATCHU". Senare när Peyton försökte hitta sin halvbror Derek tog Ian på sig den rollen. Tillslut försöker han våldta henne men stoppas av Lukas och riktige Derek, han kommer dock undan. Senare kidnappar han Peyton och Brooke men dom lyckas komma undan.


Detta är väl precis den personen man inte vill anställa som nanny till sitt barn men misstag görs.Just detta misstaget ledde till att Carrie försökte sära på paret Scott, kidnappade deras son och sedan också kidnappade Dan i ett försök att få Jamie. Hon sköts av Dan och dog.


Självklart kan ingen annan än Dan Scott vara på första plats! Eller hur? Han övergav sin förstfödde, han försökte leva ut sina basketdrömmar genom Nathan på riktigt sportpappa manér. Han dödade Keith, sin egen bror, och gav Jimmy Edwards skulden. En underbar pappa och make på alla sätt och vis. Eller kanske inte?

Undra om vi får se några bra dummingar i denna säsongen. Jag vet att två av dom på min lista ska vara med i alla fall (kan ni gissa vilka?) men förhoppningsvis blir det även någon ny ondskefull karaktär som dom har släppt lös i Tree Hill!

Downton Abbey #1.3

2012-01-11
Åh! Jag är på riktigt helt tagen av Downton Abbey. (Som om nu ingen fattat detta redan!) Varför har jag inte kollat på den innan och varför har ingen av er tipsat mig om den?


Ännu ett underbart avsnitt och vilken chock att Pamuk dog! Och Mary är ju inte alldeles jättesmart skulle jag vilja säga. Hade jag levt på den tiden så hade jag sett till att hålla ihop benen om jag inte var gift.

"No englishman would dream of dying in someone else's house." Herregud jag skrattade så tårarna rann på mig. Hon är för underbar den där kvinnan. I varje avsnitt än så länge så har hon haft så roliga repliker så nu sitter jag bara och väntar på vilka andra grodor som hoppar ur munnen på henne.

Och Matthew är ju för gullig. Han har även de blåaste ögon jag någonsin sett! Min blick söker sig automatiskt till hans ögon så fort han är i bild. Jag börjar ana en romans mellan honom och Mary även om hon själv kanske inte anar det än? Säg inget, ni som sett, jag vill bli överraskad!

Let's timetravel!

2012-01-11
På lördag råkar Sam och Dean ut för tidsguden Chronos, spelad av Jason Dohring, som skickar Dean till 1944 där har blir arresterad av ingen annan än Eliot Ness. Detta är alltså mannen som till slut fick tag i Al Capone. Tyvärr kommer vi inte få se Scarface men jag kan säga att Dean i tidstypisk kostym, rock och hatt väger väl upp för den bristen!


Downton Abbey #1.2

2012-01-10
Jag har blivit besatt. Hade jag kunnat sitta hela dagarna och bara tittat på detta underbara drama så hade jag gjort det. Precis hela dagen. Men jag har ju barn så jag kan ju inte sitta framför TVn hela dagarna men jag har i alla fall hunnit med avsnitt nummer två idag!


Den berömda Matthew Crawley med mor kommer till staden för att sätta bo i Crawley House och det första mötet med Mary är så kyligt att man fryser men inte är det så märkligt egentligen. Det är två helt olika världar som möts. Mary förlorar hela sitt liv på att han kommer så man kan förstå hennes motvilja mot honom.

Matthew har väldigt svårt att ta till sig de nya vanorna som förväntas av honom. Han säger vad han tycker och trampar ofta i klaveret. Jag tyckte så synd om hans butler men visst är det märkligt att ha någon som ska klä på en och hjälpa en att knäppa knapparna.

Daisy är ju supergullig med sin sorgliga lilla crush över Thomas, men han är ju ganska gay vad jag har förstått så där kan hon ju önska allt hon vill. Men jag måste säga att Thomas och Daisys dans var ju jättesöt! Istället har hon William som är förälskad i henne men det verkar hon inte märka, så som unga kvinnor sällan gör när man har ögon för någon annan.

Lady Grantham har ju dom bästa oneliners någonsin. Hon får mig att skratta högt flera gånger och hon är så otroligt lost i sin värld att det verkligen är skrattretande! "What is a week end?" Ja, herre gud Maggie Smith är otrolig!

Kommer någon lista ut vem Emily är?

2012-01-10
Har vi några andra Revenge freaks där ute? Eller är det bara jag? På tordag börjar faktiskt Revenge på trean här i Sverige! Klockan nio. Tell all, don't forget!

Emily verkliga identitet är ju den största hemligheten av alla i Revenge. För tillfället i alla fall. För vem vet? Kanske kan det ändras? Om det skulle komma fram att Emily i verkligheten är Amanda Clarke vilken är då personen som skulle lista ut det? (Förutom Nolan och Amanda då, även om jag har en känsla av att Amanda inte kommer bli långvarig!)


Tyler. Hittills så har ju Tyler lyckats lista ut alla små smaskiga hemligheter som ligger gömda i The Hamptons och nu vet han även att Emily har en hemlig lucka i golvet. Han är väl den första jag skulle kunna tro att han skulle lista ut vem Emily verkligen är, dock så sitter han i fängelse (eller på en psykavdelning) så frågan är när vi får se Tyler igen. Jag är ju fortfarande ganska övertygad om att han är inblandad i skottdramat på stranden på Emily och Daniels förlovningsfest så kanske får vi se honom ganska snart ändå. Om han listar ut vem Emily verkligen är så kan vi nog alla vara överrens om att det inte kommer vara kul att vara Tyler då.

Jack. Varför är Jack på stranden den natten när (om vi nu antar) Daniel dör? Att få reda på sanningen om Emilys verkliga identitet skulle ju kunna leda till det. Sen är det nog så att Jack är det enda som skulle kunna stödja Emilys verkliga motiv för flytten tillbaka till Hamptons.

Daniel.
Om Emily verkligen håller på att bli kär i Daniel, vilket det faktiskt verkar som, så skulle hon kanske berätta sin hemlighet för Daniel. Fast å andra sidan är hela deras förhållande baserat på en lögn så antagligen inte. Daniel skulle nog aldrig kunna lista ut det själv heller, han är ju alldeles för snäll för att tro att någon skulle ljuga för honom som Emily gör.

Charlotte. Rykten går om att Charlotte skulle kunna vara Emilys halvsyster och att Victoria blev gravid med henne under hennes förhållande med David Clarke. Tittar man på tidslinjen och det faktum att Victoria ångrar hennes födelse så skulle det faktiskt kunna vara så. Om Charlotte är Emilys halvsyster så skulle väl dessa två någon gång slå sina påsar ihop.

Victoria. Vilken cliffhanger! Tänk om Victoria skulle få reda på Emilys verkliga identitet i sista scenen i säsongsavslutningen. I'm just dreaming here! Dessa två lär väl alltid stå på motsatt sida misstänker jag men tänk er vad härligt det skulle vara att det dessa två isdrottningar gå ihop och jobba tillsammans? Det skulle vara häftigt!

Ashley. Just nu är förhållandet mellan Emily och Ashley otroligt kyligt och värre lär det väl bli innan det blir bättre. Skulle Ashley få reda på något i detta läget så misstänker jag att hon skulle utpressa Emily på pengar för att själv kunna få bli en del av Hamptons rika värld. Dock så börjar hon ju bli lite mer bundis med Victoria nu så möjligtvis skulle hon kanske berätta för Victoria. Och då är vi tillbaka till en dröm take-down med Emily och Victoria i spetsen!

Conrad. Här har vi ju en man som är sinnessjukt kall och otrevlig så han skulle antagligen tysta Emily på något sätt. En hyr mördare vore väl hans stil så jag hoppas att han inte får veta något!

Declan. Denna lille fjant (har svårt för honom!) lär nog aldrig lista ut vem Emily är. Jag tror faktiskt inte ens att han skulle bry sig om han fick veta det, bara han får fortsätta klaga på sitt liv så är det nog lugnt. Nej, Declan är den sista att luska ut några hemligheter runt omkring honom.Snow White.

2012-01-10
Ginnifer Goodwin som spelar Snövit och Mary-Margaret i Once Upon A Time fick äran att vara med på nya promotionbilder. Jag tycker verkligen att Once börjar bli väldigt bra nu men det är faktiskt alldeles för lite Snövit, därför lägger jag upp några bilder istället...Downton Abbey #1.1

2012-01-09
Då har jag sett det första avsnittet av den brittiska serien Downton Abbey och det är ju helt enkelt underbart. Så otroligt underbart. Det känns inte som att det finns tillräckligt med superlativ för att beskriva denna serien men jag ska göra ett försök.


April 1914. Titanic har precis gjort sin första och sista resa och med på resan var Earlen av Granthams arvingar. Eftersom han endast har fått döttrar, vilka enligt lag inte kan ärva titlar, så måste hans gods ärvas utom familjen. Nu när hans kusin och kusinbarn är döda så går hans gods till en avlägsen släkting.

Det är där vi börjar, med en tågresa genom ett vackert landskap mot ett hus som ligger i bitar efter tragedin till sjös. På de övre våningarna lever Robert Crawley, earlen av Grantham, hans amerikanska fru, Cora, och deras tre döttrar Mary, Edith och Sybil. Hela familjen, med undantag av en person, ger en ganska trevlig bild av en trevlig familj där kärlek och respekt är stora ledord. Även om äktenskapet mellan Robert och Cora är ett som handlade om pengar från början så finns det nu djup kärlek där. Så djup att dom lugnt och sansat kan stå på varsin sida av arvetvisten och diskutera den. Cora vill förklarligt inte förlora sina pengar och Robert vill inte förstöra sitt arv genom att gå emot lagen och låta den äldsta dottern Mary ärva godset.

Vid första anblicken så verkar dottern Mary vara en ganska kall person som direkt frågar hur länge hon måste gå i sorg när hennes fästman, faderns kusins barn, avled vid Titanics förlisning. Tvärtom så är hon en varm, om dock reserverad, ung kvinna som tyvärr förälskat sig i fel person. En hertig, och smygbög, som bara vill ha henne för de pengar som hon skulle kunna ärva om hennes far gick emot lagen.
Istället för Mary så är det Edith som jag finner otroligt irriterande och otrevlig. Hennes skvallrande och beräknande beteende är väldigt fult och osmickrande. Den tredje systern Sybil har man inte sett så mycket av i detta avsnittet, men förhoppningsvis så får man se mer av henne i de nästkommande avsnitten.
Maggie Smith är självklart enastående som den ränkespridande änkan Violet, Roberts mamma. Hon är otrolig och ger en underbar bild av en kvinna som inte vill se sitt hem gå ifrån familjen.

En trappa längre ner får vi träffa på en brokig blandning av personer. Vissa lätta att tycka om, vissa lätta att hata. Den nya betjänten John Bates haltar och går med en käpp är tillsammans med tragedin på sjös det stora samtalsämnet. O'Brien, Coras piga, är en otroligt hemsk liten kvinna och jag har svårt att se mig få några sorts sympatikänslor gentemot den kvinnan. Vi möter också bland annat Carson, Mrs. Patmore och Thomas som alla har en otrolig förmåga för att agera med sitt ena ögonbryn.

Huset själv är en egen individ nästan. Det otroligt vackra Highclere Castle fick stå modell för Downton Abbey och det är den perfekta bakgrunden för denna gripande och intressanta historian.

Julian Fellowes, som bland annat har vunnit en Oscar för bästa manus för Gosford Park, vet verkligen hur man gör för att få tittaren att färdas till en annan tid. En tid där britterna fortfarande levde under en strikt, men väldigt elegant, social kod. Man lever sig in i denna världen väldigt lätt och visst är det en underbar värld att finnas i.

Intriger. Drama. Underbart vackra kläder. Detta är ett mästerverk och jag kan inte vänta på att få se nästa avsnitt!

Lite nya TVD bilder...

2012-01-09
Vi tar och börjar den här veckan med lite härliga bilder på våra vackra Vampire Diaries pojkar. Det kan aldrig bli fel med Damon, Klaus och Stefan eller hur?!
Top Ten TV Relationships!

2012-01-08
Det finns så otroligt mycket bra TV där ute och med det så kommer också otroligt bra, spännande och intressanta förhållanden. Vare sig det är vänskap, kärlek eller hatförhållanden så är det alltid lika intressant att se!


På tionde plats har vi paret som klarar allt! Tonårsgraviditeter och galna barnsköterskor. Turnerymningar och otrohetsrykten. Mördande pappor och depressioner. I vått och torrt håller Haley och Nathan ihop och visst är detta paret inspiration i TV form!


Ett vänskapsförhållande som sedan blev ett kärleksförhållande. Sen tillbaka till vänskapsförhållande och sen kärleksförhållande igen. Jag blir aldrig trött på att se dessa två tillsammans! Dom har en otrolig kemi på skärmen och Neil Patrick Harris är en riktig pärla när det gäller skådespeleri, han är precis rätt person att visa den evige ungkarlen Barneys on/off förhållande med Robin. På nionde plats hittar vi alltså Barney och Robin från How I Met Your Mother.


På åttonde plats har vi något av en bubblare. För även om Hart of Dixie är en väldigt ny serie så har det spirande förhållandet mellan läkaren Zoe och slackern Wade fått intresserade. Egentligen var det menat att Zoes stora intresse skulle vara George men kemin mellan Zoe och Wade är alldeles för het och uppenbar för att låta bli att göra något av!


På sjunde plats hittar vi ännu en ny serie men ändå ett gammalt förhållande. Som barn var Jack och Emily nära vänner och självklart fanns det stark kärlek där, sådan kärlek som bara barn kan känna. När Emily kommer tillbaka till sin barndomstad med hämnd i sikte så är självklart barndomskärleken Jack där och får henne att minnas.

Egentligen borde man inte vilja att Lexie ska vilja ha Mark igen, han har ju inte varit helt snäll mot henne alla gånger, men Shonda Rhimes säger det själv, Mark och Lexie är soulmates! På sjätte plats har vi i mitt tycke det ultimata Grey's Anatomy paret! Släng er i väggen Meredith och Derek!

Sons of Anarchy har ju gjort sig känd som en serie som har karaktärer som har väldigt komplexa förhållanden till varandra. Det finns hat, misstro och lögner men även kärlek mellan bröder och det är en av sakerna som gör att man älskar Sons of Anarchy. På femte plats har vi ett helt gäng med bröder och söner som gör allt för varandra, till och med mot varandra.


Det ultimata broderförhållandet hittar vi på fjärde plats. Där Sam brister så tar Castiel vid och har blivit som Deans bror. Dean litade helt på Castiel och försökte lära honom om livet på jorden. Dock så ville ju ängeln vinna tillbaka himlen och gick i maskopi med en demon och på så sätt så sårade han Dean djupt. Men det var underbart medans det varade.På tredje plats hittar vi det ultimata mor och dotter förhållandet! Vem vill inte ha ett sånt förhållande med sin mamma? Vem vill inte ha ett sånt liv egentligen? Det finns ju en anledning till att Gilmore Girls blev en sådan hit och det handlar ju i grunden om relationen mellan mor och dotter!På andra plats hittar vi det bästa on again off again förhållandet på TV. Ross och Rachel. Egentligen behöver man inte säga så mycket mer än så för alla känner till dom. (Eller borde känna till dom!)
Tio år tog det för dessa två att äntligen få till det och fanns det någon som inte brydde sig om vad som hände? Alla ville veta om Rachel gick av planet och om hon och Ross äntligen fick varandra efter pauser, barn och ett antal härliga scener tillsammans! Vi vet ju alla hur det slutade eller hur?På första plats, Damon och Elena! Jag vet att jag antaligen får hälften av er emot mig nu men jag älskar dessa två tillsammans. För mig så krävs det väl egentligen ingen förklaring. Att ha gått från The Vampire Diaries stora antagonist, en elak och mördande 150 år gammal vampyr så är Damon nu seriens stora hjälte. Kemin mellan Damon och Elena är obeskrivbar (man kan förstå varför dessa två är tillsammans i verkligheten) och det ska bli så spännande att se hur deras förhållande utvecklar sig i framtiden!

Downton Abbey

2012-01-08
Eftersom jag är en total fjant och verkligen drömde mardrömmar bara jag funderade på att kolla in The Walking Dead (det är sant, jag drömde mardrömmar om zombies direkt) så har jag bestämt mig för att istället kolla in Downton Abbey. Jag är lite efter som ni märker men bättre sen än aldrig inte sant?!

Jag har faktiskt kollat in dom första trettio minuterna av det första avsnittet och jag är redan helt tagen. Det verkar vara välgjort och välspelat och redan är jag väldigt tagen av karaktärerna. Maggie Smith är enastående (kan hon vara dålig i något undrar jag?) och då har hon bara varit med i två eller tre scener än.

Detta ser jag verkligen fram emot! Har ni sett Downton Abbey? Berätta gärna vad ni tycker! Har ni inte gjort det så kan ni väl passa på att kolla in det ni också så har vi något att diskutera!Price Peterson is a genious!

2012-01-07
Efter varje avsnitt så gör TV kritikern Price Peterson en Vampire Diaries foto recap. Varje vecka är den lika jäkla rolig! Har är ett litet smakprov ur denna veckans avsnitt The New Deal. Här kan ni läsa hela.

Supernatural - 7X11 - Adventures In Babysitting

2012-01-07
Så var Supernatural igång igen efter uppehållet. Det slutade ju med en rejäl cliffhanger och som väntat så fick man inte veta om Bobby gick vidare eller stannade kvar. Här kommer mina tankar om 'Adventures in babysitting', läs inte vidare om du ännu inte sett avsnittet.


Så Bobby är död. Så mycket förstod man ju när det förra avsnittet slutade. Det känns vemodigt och hemskt att Bobby inte längre finns. Frågan nu är ju bara om Bobby gick vidare eller om han beslutade sig för att stanna kvar, där han kunde hålla koll på sina pojkar.

För det var ju hans pojkar, John var aldrig mycket till far, och nu har Dean och Sam förlorat den enda "familjemedlemmen" som dom hade kvar. Det är hemskt att se apatin i vecka ett, ännu värre att se Deans drickande i vecka två och vecka tre har han begravt sig i sorgen och ilskan och är fast besluten att döda Dick Roman och alla leviathains.

Sam ska självklart leka hjälte, eftersom han inte gräver ner sig som Dean gör, och försöker hjälpa en flicka att hitta sin försvunne jägarpappa. Han jagar en Vetala och Dean måste efter ett tag komma och rädda honom. Själva jägarhistorien är inte speciellt intressant i detta avsnittet, mest intressant är hur dom klarar av att handskas med sorgen och förlusten.

Frank Devereaux (som har seglat dom sju haven med Jack Sparrow, fast då hette han Gibbs?) är en rejäl kockosboll men han är ändå en källa till några skratt. Han har, precis som alla andra, en otroligt tragisk historia och han försöker hjälpa Dean med både sorg och Romanproblemen in emellan hans konspirationseorier och idiotier. Han kan nog bli hjälpsam för pojkarna längre fram, fast om dom försöker ersätt Bobby då blir jag otroligt ilsken!

Sista scenen är gripande när Sam erkänner att han inte alls mår bra men att han bara vill jobba. Dean försöker göra som Frank sa åt honom och le sig igenom smärtan tills dagarna gått men hans ögon tåras när han äntligen accepterar den tragiska händelsen som har utspelat sig.

Så vad tror ni? Var det Bobby som "drack upp" Deans öl i ett försök att kommunicera med Dean eller är det någon annan som försöker pocka på deras uppmärksamhet?

Grey's Anatomy - 8X10 - Suddenly

2012-01-06
Det första Grey's avsnittet efter uppehållet var precis som jag trott en rejäl gråtfest. Vad annat kunde man vänta sig efter det förra avsnittet? Som vanligt, läs inte vidare om ni inte sett avsnittet. Ta istället fram stora rullen med papper och kolla in det!


Det var väl ganska väntat att man skulle gråta floder i detta avsnittet men det förvånade mig ändå att det var ganska dämpade känslor som visades. Inget fel i det så klart, det är fint att dom visar alla sorters sorguttryck tycker jag. Ibland sätter sig dom uttrycken nästan värre i hjärtat än dom utagerande.

Jag måste säga att jag har inte tyckt så illa om någon tror jag som jag gjorde medans jag såg 'Suddenly'. Vem tyckte jag så illa om då? Owen så klart. Jag har aldrig varit med om maken till elakhet ärligt talat. Inte bara Teddy, som är helt ovetande om sin makes död, men mot Cristina. Att tvinga in henne i den operationsalen var otroligt elakt och fult. Och jag är inte säker på att Cristina kan förlåta honom för det.

Cristina, eller Sandra Oh snarare, har världens mest uttrycksfulla ögon. Allt hon säger syns i hennes ögon och det är underbart att se henne. Först inne i operationssalen tillsammans med Teddy, skrattandes och skojandes, så syntes allt i ögonen och sen när hon skulle berätta för Teddy att hennes make var död så trots hennes kalla ord, som nog faktiskt behövds för att Teddy skulle förstå, var hennes ögon fulla av känsla och sorg.
Teddys reaktion då? Tack. Hon tackade Cristina. För att hon var ärlig antar jag men herregud mitt hjärta ville bara brista när hon sa 'Thank you'. Ursäkta, jag ska bara hämta mer papper!

Nu får vi bara vänta och se hur Teddys fortsatta reaktion kommer vara. Jag an inte vänta mig att hon kommer fortsätta tacka Cristina för att Henry är död. Det kommer nog vara en hel del ilska, som jag iofs inte tycker att hon i så fall borde rikta mot Cristina utan mot Owen men säkerligen är det Cristina som får ta den smällen.

Men det var inte bara mörker, sorg och tragedi...

Man kan kanske tycka att Lexies möte med Marks nya bad ass flickvän Julia, som kom in för att utföra en av världens äckligaste operationer som någonsin visats, borde vara en tragisk sak. Men inte jag. Jag älskade deras lilla snack efter operationen där man får se att Julia är ganska neurotisk och faktiskt väldigt trevlig, trots att hon är Marks flickvän. Lexie sa det bäst; 'Damn it! Now I like her!' Jag ville inte gilla henne men Julia kan man inte göra annat än att gilla.

Det bästa var ju dock slutet. Zola är tillbaka! Det krävs liksom inget annat än den meningen för att lyckan ska vara total. Dom var så söta där på slutet. En liten familj, äntligen tillsammans igen...

The Vampire Diaries - 3X10 - The New Deal

2012-01-06
Så var The Vampire Diaries äntligen tillbaka! Det första jag gjorde i morse var att leta upp avsnittet och kolla på det. Som jag har längtat efter en dos till! Hör kommer mina tankar om avsnittet, läs inte vidare om ni inte har sett det än för det lär nog bli spoilers på hög nivå i min text misstänker jag.

Jag får be om ursäkt för att jag inte hunnit lägga upp det här tidigare men efter att jag sett avsnittet så har jag skrivit lite, avbrott för tvätt. Skrivit lite, avbrott för att svära över bilen som inte ville funka när sambon skulle åka och handla. Skriva lite, avbrott för att ta hand om barnen. Skriva lite, avbrott för att sambon bara måste fixa något med min dator. Så har det hållt på. Livet helt enkelt... Men här har ni den i alla fall.Låt oss se här nu... Du har försökt döda en tusen år gammal vampyr, misslyckats, och nu har du alltså sagda lite ilskna vampyr efter dig. Vad är det första du gör? Tar en joggingtur. Själv. Det finns liksom inget bra ord för att kunna beskriva en sån dumhet. Det är ju bara puckat, så otroligt puckat!

Och Damon dricker lunch. Han kommer ju knappast dö av en leversjukdom så det gör väl inget. Men det är ju alltid lika intressant att se hur han reagerar på motgångar. Alltid på samma sätt. Alkohol. Det är tur att han är vampyr för annars hade han varit alkis sedan länge. Speciellt med tanke på antal motgångar.

Alla är så arga på Tyler och jag har faktiskt lite svårt för att förstå det. Det är ju faktiskt inte hans fel att han är 'sired' till Klaus och att han instinktivt måste göra som han säger. Att han själv inte inser att han låter lite konstig när han säger att han skulle slita ut sitt eget hjärta om Klaus vill det måste ju också bero på att han är 'sired'. Men den här scenen får mig bara att tro mer att Tyler inte kommer överleva denna säsongen. Tyvärr. Jag gillar Tyler. Dessutom är han snygg när han inte har sin t-shirt på sig.

Jag drog efter andan när Alaric blev påkörd. Högt. Sambon tittade på mig som att jag var knäpp. Jag visste ju att han skulle "dö" på något sätt eftersom Torrey DeVittos karaktär* skulle bli introducerad i detta avsnittet men ändå så blev jag så otroligt chockad över den scenen. Det var så rått på något sätt, det är lättare att ta att Alaric blir dödad om och om igen av Damon. Men hans ring funkar inte så Damon måste nog sluta ta ut sina aggressioner på Alaric för frågan är om ringen kommer funka en gång till.**

*Först tänkte jag att jaha Meredith... En liten eloge till Grey's där då eller? Men efter att ha forskat lite så inser jag (som inte har läst böckerna) att Meredith tydligen är Elenas bästa vän i böckerna.
**Men jag undrar? Var det inte en häxa som gjorde dom där ringarna? Finns det inte en liten häxa i närheten? Låt Bonnie fixa ringen så är saker biff! Så funkar det i alla fall i min värld...

Stefan i detta avsnittet är lite dämpat elak. Jag vill gärna tro att han har några känslor där under det där ilskna, heta skalet men man ska kanske inte hoppas på för mycket, eller? Jag vet inte om det är Paul Wesleys ögon, som bara utstrålar vänlighet och mjukhet, som förråder honom eller om man faktiskt ska tro att han har öppnat upp igen för känslorna men jag tycker verkligen att man ser något i hans ögon när han pratar med Elena.

Är det någon som förresten funderat över vad dom gjorde av Tony, Klaus springande, drinkhämtande, överkörande hybrid? Låg han där på verandan, sans huvud innan Damon kunde komma och hämta honom och sen kasta honom i ravinen?*** Jag vet att folk i Mystic Falls inte är så jäkla smarta, eller hör speciellt bra eller ser speciellt bra med tanke på allt som händer runt omkring utan att någon märker men nog fan borde väl någon märka en kropp med ett huvud som inte sitter fast?

***Hur många döingar ligger där nere i ravinen och ruttnar egentligen? Det är ju Damons favoritplats när det gäller att dumpa kroppar. Snart har han väl fyllt igen ravinen...


Jag tror inte att jag kommer sakna Jeremy speciellt mycket. Jag vet faktiskt inte om han kommer tillbaka men jag känner inte att jag bryr mig. Han har aldrig varit min favoritkaraktär i serien och speciellt inte efter hela 'otrogen med ett spöke' grejen. Och han har i mina ögon alltid varit en alldeles för stor gnällspik men att han åker innebär ju att Elena inte har en enda familjemedlem kvar.

Fast hon har Damon. Damon som skiter i att han inte ska lusta efter sin brors flickvän (eller ex-flickvän numera) och bara kysser henne. Jag blev faktiskt lite besviken över kyssen. Jag tycker att det borde varit mer lusta, mer känsla, mer vilja men det kan ju handla om att jag har två barn och chanserna till romantik i mitt liv är inte enorma. Vadå? Jag lever ut mitt romantikbehov genom TV och Nora Roberts böcker.
Nu ska det bli väldigt intressant att se hur denna kyssen behandlas i kommande avsnitt. Elens var ju inte ovillig precis men frågan är ju bara hur mycket det dåliga samvetet kommer bromsa detta förhållande nu efter detta enorma steg som ändå togs.


Vad tyckte ni? Är ni precis lika nöjda som jag är över TVDs återkomst?

Så där ja...

2012-01-05
Då var man redo för återkomsten av The Vampire Diaries imorgon. Har precis sett det sista av dom nio avsnitten i säsongen som än så länge har visats och det är ju bara att medge att det är en jäkla resa! Det är en otroligt händelserik säsong som trots den snabba farten ändå inte tappar tråden eller blir alldeles för light. Det är helt klart den bästa säsongen än så länge. Fortsätter dom så här så kommer man bli blåst av stolen!


Revenge - 1X11 - Duress

2012-01-05
Efter ett strömavbrott i morse så dröjde det innan jag kunde se Revenge och nu när jag äntligen fått sett det känns nästan som att jag måste kolla på avsnittet en gång till för att ens kunna få med hälften av det som hände men det har jag inte tid med idag. Läs inte vidare om du inte har sett avsnittet än!Tyler Barrol, det lilla äcklet! Jag måste säga att Ashton Holmes som spelar honom gör ett väldigt bra jobb i detta avsnittet. Han ser verkligen så där läskig och creepy ut som man trodde han skulle bli när hans 'slut' väl kom. Dock så är jag inte säker på att detta är det sista vi såg av Tyler. Han sitter hos polisen nu men någon ska ju fortfarande skjuta någon på stranden och jag har fortfarande känslan av att Tyler är inblandad. Eller så är det bara för att jag inte vill att Jack ska vara den skyldige! Men sen är det ju frågan om varför dom ens skulle låta Tyler hitta Emilys hemliga gömma* och sen händer det inget mer med det? Nää, sanna mina ord! Vi har inte sett det sista av Tyler!

*Är det ingen som har hört talas om bankfack i den här serien? Emily gömmer alla delar som skulle kunna få någon att, jäkligt lätt, kunna lista ut hennes identitet under golvplankorna? Och varför har hon allt på samma ställe? Dumt! Nolan har viktiga videoklipp och grejer på en USB-val liggandes framme som dräller?

Och stackars Jack fortsätter vara lite i bakgrunden, helt omedveten om alla intriger som pågår runt omring honom. Snart börjar det bli dags för honom att få en ordentlig story så man får se mer av honom. Kanske är det han som skjuter personen** och på så vis får sin story genom den rättegång som ska komma. För det är faktiskt någon som dör.

** Dom säger inte att det är Daniel som dör längre. Kanske har David Kelley ändrat sig om den vackre britten? Kanske kan vi få njuta lite av hans vackra nuna lite till?

Emily verkar ju mer och mer ha kärat ner sig i Daniel och det är faktiskt ganska fint att se. Även om jag inte tycker att hon och Daniel ska vara tillsammans så är det ju fint att se en annan sida av Emily och inte bara den känslokalla, elaka och trasiga Emily. Där finns ju en anledning till att behålla Daniel eler hur? Bara för att få se en annan sida hos Emily som lockar tittarna att fortsätta tycka om henne trots de hemskheter hon begår.

Jag har en känsla av att skilsmässan mellan Victoria och Conrad kommer bli smutsig, smutsig, smutsig och sen kommer dom inte skilja sig i alla fall. Jag vet inte varför men det är en känsla jag har fått. Dock så är det väldigt intressant att se deras krig nu.

Åh den här serien alltså! Jag blir helt nipprig. Jag är helt fast i Revenges klor och jag kan inte komma loss haha! Det är så jäkla bra ärligt talat!

Här har ni trailern för nästa veckas avsnitt! Jag blev så ilsken när jag såg den på grund av att man ser en person i ett helt annat ljus och detta är en person som jag har sett som oskyldig och 'ren' i alla avsnitt. Dock så kan det ju vara så (eller är med största säkerhet) att dom klipper videon för att luras...


Titta vad jag hittade!

2012-01-04
Snart är det dags för Daniel att fria... Åhh swoon! Fast jag tycker nog ändå att hon ska vara med Jack!


Fler bilder kan ni se här.

To beat the villain you have to be the better villain!

2012-01-04
Åh herre jisses! Nu har det släppts en längre promo för det nästa avsnittet och jag kan nog påstå att vi inte kommer bli det minsta besvikna på fredag efter att ha sett den här videon! Jag kommer inte skriva vad som händer för jag vet att många inte vill bli spoilrade på något sätt, ens genom att se trailers... Men för er som, precis som jag, kollar på trailers kommer inte bli besvikna på denna en minut långa titt på The New Deal.


Recension: Jane by Design

2012-01-04
Jane by Design var en serie som jag var helt omedveten om att den skulle börja. Det var på Twitter som jag hörde om den och eftersom New Girl helt plötsligt inte skulle börja förän den 17/1 så tänkte jag att jag kunde kolla in denna nya serien. Har du inte sett Jane by Designs första avsnitt så läs inte vidare!


Jane lever tillsammans med sin bror, efter att deras pappa dött och hennes stora dröm är att en dag komma in på modeskolan Parsons i New York. För att göra det behöver hon en praktikplats för att göra sig själv mer aktuell i skolans ögon. Dock så blir det en liten mix up  när hon ska på sin intervju för praktiken och istället får hon ett jobb som inköpsassistent.

Jag vet faktiskt inte alls vad jag tyckte om avsnittet. Ibland var det lite tråkigt och förutsägbart men ibland roade det. Men pilotavsnitt är ju pinsamt kända för att inte vara så bra egentligen (kolla bara på The Vampire Diaries!) och så kan det ju vara även nu. Men i detta första avsnitt fick man den stora grunden för serien där karaktärerna introducerades. Nu när man känner dom och storyn så finns det gott om tid att utveckla relationer och konflikter.

Karaktären Jane är på många sätt ganska oorginell. En lite underlig, opopulär tjej med en kille som bästa vän. Det har man sett förut. Dock när hon tas ur sin lilla pool (hennes riktiga liv) och släpps i det stora havet (hennes jobb på en stor modefirma) så blir hon en helt annan och bryter loss från stereotypen som är high-school Jane.
Hon har väldigt svårt för att prata med sin lilla crush, Nick, men hon har inga problem att vara gullig och lite flörtig med Jeremy? Att balansera skola och jobb kommer bli en utmaning för Jane så klart men det som skulle vara mest intressant är att se dessa två personligheter att bli en egentligen.

Jag kommer allt kolla in något avsnitt till för att se vad jag tycker om fortsättningen men det måste bli flera strå vassare för att jag sen ska fortsätta följa den.


Only a week away!

2012-01-04
Nu är det bara en vecka kvar tills One Tree Hills nionde och sista säsong sätter igång och då ska vi äntligen få träffa på Brookes pappa Ted. Det var väl på tiden kan jag tycka och om man tittar på dessa nya bilder så verkar Brooke lycklig över att ha pappa i sitt liv igen!Söta familjen Baker.


Morfar och Jude eller Davis.Far och dotter. Richard Burgi har vi tidigare sett i Desperate Housewives.2 Broke Girls - 1X13 - And The Secret Ingredient

2012-01-03
Först ut efter juluppehållet var 2 Broke Girls och som vanligt så var det många skratt! Till och med Oleg var rolig! Här kommer mina tankar om avsnittet och du bör som vanligt inte läsa vidare under bilden om du än inte sett avsnittet!


Caroline får reda på den hemliga ingrediensen som Max använder när hon ska baka sina cupcakes. Jag kan väl tycka att det inte är speciellt smart att försöka starta en firma på en muffinsmix men det är jag det.

Caroline blir galen i att hitta kuponger. Om man kan få ner priset med 50$ genom några fjuttiga kuponger så hade jag också blivit galen och letat kuponger! Varför finns det inte sånt här hemma egentligen?

Max sätter hårt mot hårt när Han höjer priset på tamponger på toaletten med 200 procent! Jag kan förstå att Max blev helt till sig där för det är ett ganska saftigt pålägg på priset! Men hennes lösning, att dela ut tamponger till varje betalande kvinnlig kund, var ju skitrolig! Period. Hahaha!

Sitter dock här lite förvirrad över att jag skrattade åt Oleg. Jag hade precis avskrivit honom och var glad att han inte är med så mycket men hans rappande var skitkul! Men han är fortfarande bra jäkla slemmig!

Men det största man får veta i dagens avsnitt är ändå att man får veta mycket mer om Max och hennes förhållande med hennes mamma. Herregud vilket liv hon levt! Och det är ganska sorgligt att den hon vänder sig till är en häst och inte till en annan människa. Max är ganska skadad... minst sagt.

Ett bra avsnitt, som vanligt! Men... och detta är ett stort men... var är Johnny? I miss him!

Revenge om bara två dagar!

2012-01-03
Nu är det bara två dagar kvar till Revenge börjar igen. Oj vad jag har längtat! Hittade lite bilder från torsdagens avsnitt och jag måste säga att jag har fortfarande väldigt svårt att förstå varför Jack och Amanda skulle vara på Daniels födelsedagsfest. Tillsammans med Victoria och Conrad dessutom. Kanske är det Victorias påhitt för att se vad Amanda vet? (Ingenting eftersom det inte är Amanda!!!)

Man kan ju bara gissa vad som kommer hända nu när säsongen börjar igen men vissa teorier har man ju... Charlotte till exempel. Är hon verkligen Conrads dotter eller David Clarkes mån tro? Hon föddes ganska lagom där efter att David blev arresterad. Det är ju inte svårt att tro att Victoria kan ha blivit gravid precis innan hennes och Davids heta affär avslutades. Victoria har ju dessutom påpekat att hon ångrar Charlottes födelse (och priset för bästa mamma går till...), varför skulle hon gjort det om det inte var något som hänt?

Jaja, det är bara teorier men det ska bli väldigt intressant att se vad som händer på torsdag!Empire Records

2012-01-02
Igår tittade jag och sambon på filmen Empire Records från 1995 igen. Det var någon sorts directors cut eller något för det var flera delar som jag inte alls kände igen (och jag kan varenda replik i filmen vill jag lova!) och tyvärr tog det bort lite ifrån det underbara minne jag hade från denna filmen. Dock så kan man väl erkänna att man inser nu när man ser om filmen att det inte är någon film som har speciellt hög klass vare sig i story, skådespeleri eller produktion men det var trots det ungdomsminne på högsta nivå som återupplevdes! Har man inte sett filmen så bara man måste göra det. En ung Liv Tyler, en slampig Renee Zellweger och en jättesöt Ethan Embry (eller Ethan Randall som han hette på den tiden) gör detta till en av nittiotalets must-see!


Efter att jag sett denna filmen ville jag ha Coreys (Liv Tyler) kläder och börja jobba i en skivaffär!

Bara fyra dagar kvar!

2012-01-02
Nu är det bara fyra dagar kvar och sen på den femte dagen så är det The Vampire Diaries (och Grey's så klart) för helt slanten! Det har varit ett riktigt långt uppehåll men nu är väntan snart över...

Hittade lite bilder från The New Deal, som avsnittet heter, och visst ser väl Damon och Elena väldigt kärvänliga mot varandra? Förhoppningsvis blir det mycket Delena!

Källa.