Helt tyst!

2011-07-31
Sienna sover. Zakk är i Uddevalla. Timmy sitter vid datorn. Det är verkligen helt knäpptyst här hemma. Känns  så jäkla konstigt. Nu ska jag passa på att kolla på ett avsnitt av Rizzoli & Isles.


God morgon!

2011-07-30
Och så har man spenderat ännu mer pengar då. Fast denna gången var det på något vettigt som mat i alla fall. Kom precis hem ifrån Maxi där vi spenderat en timme och om en liten stund ska vi ta och städa. Dock så sover Sienna just nu så vi bestämde att vi skulle få sitta och slappa en stund. Jag tänkte passa på att kolla på lite extramaterial från Vampire Diaries boxen jag köpte.

Här är en gag reel från säsong 1!


With my spending pants on...

2011-07-29
Shoppade lite på Net on Net förut och igår shoppade jag faktiskt lite också. Det här med att spara pengar till handpenning på ett hus går ju så där ;) Fick ett reklamblad från Hemmakväll om att dom hade bland annat väldigt billiga serier så vi kunde inte motstå! Första säsongen av The Vampire Diaries (för 99 kronor!) och två säsonger av Sons of Anarchy kom vi hem med. Så någon dag här så har jag en jäkla massa extramaterial att kolla på!


Man Up!

2011-07-29


Det här känns som en filmtrailer om jag ska vara ärlig men det verkar ganska rolig ändå tycker jag. Får se om detta är en serie som funkar. Hade nog egentligen varit bättre som film tror jag men jag ska kolla in den så klart och se om det är bra. 18 oktober börjar den!

Scary!

2011-07-28

Vi har precis kollat på Black Swan. Jisses så rädd jag blev på vissa ställen! Timmy bara skrattade åt mig men jag tyckte verkligen att den var äcklig då och då. Har ni inte sett den så gör det för det var verkligen en otroligt bra film och Natalie Portman förtjänade verkligen sin Oscar!

Nu ska jag krypa ner i sängen. Nighty night!

The River.

2011-07-28

The River är en serie som kommer nu under hösten 2011, antagligen kommer den börja i oktober någon gång, som handlar om en grupp människor som försöker leta upp en berömd TV-personlighet som försvann i Amazonas. När dom hittar hans båt så börjar märkliga saker hända.
Ärligt talat så vet jag inte om detta är en serie för mig haha! Den verkar alldeles för äcklig och jag är ju en människa som HATAR skräckfilmer för jag blir alldeles för rädd. Men jag måste nog kanske kolla in ett par avsnitt för att se om det är bra.


Game of Thrones

2011-07-25
Vi har börjat kolla på en serie som heter Game of Thrones. En HBO serie så självklart är det en massa naket och en jäkla massa blod haha! Har bara sett två avsnitt än så länge men det verkar vara en riktigt bra serie. Kolla in den om ni får möjlighet!

Nu ska jag krypa ner i sängen! God natt, sov gott!


Season 5

2011-07-25


Fri frakt på CDON innebär att jag självklart går in och beställer säsong fem utav Supernatural. Dessutom har dom rea på TV boxar så den kostade 249 kronor! Helt klart ett toppenpris! "Bara" två månader tills säsong 7 börjar ;)
Fri frakt på CDON gäller idag till och med midnatt! Gå in och fynda ni också!

Imorgon blir det Entourage!

2011-07-24
Ja då, idag börjar den absolut sista säsgonen utav Entourage vilket innebär att vi galningar som inte kan vänta och streamar kan se det redan imorgon! Lite trist att det är sista säsongen på denna otroligt bra och roliga serien men å andra sidan kan man inte hålla på med en serie för alltid! Men nu ska vi inte gråta över att det snart är slut, det ska ju precis börja!

Ska ni titta på sista säsongen med mig?

Nu ska vi snart sätta på en film och slappa resten av kvällen. Zakk har precis lagt sig och Sienna sover sedan en timme nästan. Vad det blir för film har vi dock inte bestämt. Jag skulle kunna tänka mig en romantisk komedi eller nåt men det lär väl inte hända haha!


New Girl

2011-07-23


Denna serier verkar ju vara riktigt jäkla rolig! Zooey Deschanel är ju hysteriskt rolig dessutom :) Har inget datum dock men den ska gå på tisdagar i USA.

Grimm

2011-07-21


Det här lär ju vara en serie som jag skulle älska med tanke på det övernaturliga och allt det där. Den 21 oktober börjar Grimm som dom har lagt på samma dag som Supernatural vilket skulle kunna vara ganska dumt, speciellt eftersom dom har lagt det på samma tid också. SPN fansen lär ju inte lämna Supernatural för att titta på en snarlik serie. Men jag tror ändå att det kommer vara något som jag gillar!

Charlie's Angels

2011-07-20


Serien Charlie's Angels blev en hit när det begav sig, både när det gällde populära serier och frisyrer. Om detta blir en hit vet jag faktiskt inte. Kan gå hur som helst egentligen. Antingen så älskar folk det eller så hatar dom det! Jag ska i alla fall kolla in dom första avsnitten för att se om det är något att ha.

Entourage på söndag!

2011-07-20

Japp, så är det. På söndag börjar den allra sista säsongen av Entourage. Både jag och Timmy har längtat som galningar efter att det skulle börja igen och på måndag så kan jag garantera att vi kommer sätta oss i soffan så fort barnen somnat och kolla in det nya avsnittet!

Älskar att Kim Coates (från Sons of Anarchy) ska vara med i ett avsnitt också! Han är ju så jäkla bra!


Apartment 23

2011-07-19


Den här serien verkar ju så jäkla kul! Krysten Ritter är ju så jäkla rolig som en människa utan moral som plågar sin nya roommate! Har dock inte fått något startdatum än så den bör väl komma i oktober.

Harry Potter

2011-07-17
Ifall nu ingen fattade det igår så var det alltså Harry Potter jag och Jennie gick och såg igår. Och då såg vi 3D versionen. Ingen av oss hade varit på 3D bio innan så det var ganska häftigt att se det på riktigt. Dock så blev jag lite besviken faktiskt. jag trodde att det skulle vara lite mer som var 3D kanske men vissa gånger var det riktigt häftigt! Speciellt i slutet så ville jag nästan ta fram handen och försöka fånga askan som flög runt i salen haha!

Känns lite trist att det är slut på Harry Potter nu. Dock så är man ju begåvad med två vackra barn, varav en redan gillar Harry, så jag kommer få både ha högläsning av böcker och se filmerna igen så klart!


Jäklar va snygg man är i 3D glasögonen!

Bio ikväll!

2011-07-16






Idag ska jag och syrran gå på bio! Någon som kan gissa vad vi ska se? ;)

Jag har verkligen längtat efter att få gå på bio igen! Ska gå på sena visningen för att Sienna ska hinna somna ordentligt först dock. Ska försöka att inte oroa mig för att hon ska vakna och vilja ha mat och hela den visan (ska lämna mjölk hemma i flaska så klart!). Att lära sig släppa taget är inte det lättaste dock haha!

Source Code

2011-07-16
Den här verkar ju så jäkla spännande! Släpps på bio om några veckor här hemma!


Person of Interest

2011-07-14


Det här kanske till och med kan vara en serie som Timmy till och med kan gilla. Jag tycker den verkar riktigt bra! JJ Abrams, som har gjort bland annat Alias, är producenten till denna spion thrillern och vi vet ju alla hur bra Alias var! Den 22 september börjar Person of Interest sändas i USA.

The Glades

2011-07-12
Nu sover barnen. Sienna somnade som en stock vid sju och Zakk somnade som en stock medans jag satt och läste Harry Potter för honom. Jag har precis fått i mig en bit kladdkaka och färska jordgubbar och nu ska jag sätta mig och kolla på ett avsnitt av serien The Glades. En väldigt charmig serie om en polis i Miami. Låter som allt annat, jag vet, men jag gillar den! Vill man ha något lättittat med hög mysfaktor (även om det handlar om mord?) så är The Glades ett hett tips!


Beautiful Blake!

2011-07-12


OJ OJ OJ! Jag är mållös! Vilken klänning! Jag skulle kunna döda för den där klänningen tror jag! Ååååhhh så vacker! Blake Lively från Gossip Girl strålar verkligen i denna klänningen från Marchesa!

Ringer.

2011-07-12


Sarah Michelle Gellar kommer tillbaka i TVseriernas värld till hösten med den nya serien Ringer. Den handlar om en kvinna som tar över sin döda systers identitet. Denna ska bli riktigt spännande att se. Kan nog bli en riktigt bra serie!

Once upon a time

2011-07-10


I oktober börjar serien Once Upon A Time. Detta kan bli en jätte spännande serie tror jag. Det är ju väldigt intressant att ta sagofigurer och placera dom i vår värld, men så är det ju också dom som skrev manusen till Lost som har skapat serien. Fast å andra sidan spårade Lost ut ganska rejält. Men Robert Carlyle kan ju rädda vad som helst. Ska bli riktigt spännande att se hur dom får sagofigurer att fungera i verkliga livet ;)

You again

2011-07-09

Kollade färdigt på The Romantics  och insåg att klockan inte alls var så mycket. Man måste ju ta vara på tiden som man har ensam liksom så jag satte på filmen You Again också. Ganska rolig faktiskt!

The Romantics

2011-07-09
Ikväll ska jag passa på att se denna filmen eftersom Timmy inte är hemma och kan sucka ljudligt när jag föreslår ett romatiskt drama. Så nu är det godispåsen som åker fram och jag som placerar mig bra i soffan med allt man kan behöva på bordet så jag slipper resa på mig i onödan!

Ha en trevlig kväll! Det ska jag ha i min ensamhet! :)


Revenge

2011-07-09


Ännu en serie som kommer i höst som verkar vara riktigt bra! Fan vad jag längtar tills alla serier sätter igång! Revenge startar 21 september!

Filmtajm!

2011-07-08

Snart ska vi ta och kolla in filmen som jag skrev om för ett tag sen. Sean Patrick Flanery från The Boondock Saints (som för övrigt är världens bästa film! Kolla in den!). Kim Coates från Sons of Anarchy, Johnny Strong från The Fast And The Furious. Förhoppningsvis så är den så bra som jag tror eller så har man blivit totalt lurad av trailern. Det har ju tyvärr hänt förr! (Smokin' Aces till exempel, fan så lurad man blev av den trailern!)

Missing

2011-07-07


Detta är en serie som kan bli en riktigt bra dumaction. Gillar sånt när man slipper tänka speciellt mycket, utan man bara dras med i handlingen i 40 minuter. Sen är ju Sean Bean med och han kan man ju inte göra mycket annat än att älska!
Finns tyvärr inget datum till när denna serien kommer börja heller men det blir väl antagligen i mitten av oktober misstänker jag...

Suburgatory

2011-07-06


Detta är en serie som jag verkligen ser fram emot. Den verkar ju så jäkla rolig! Den ska komma till hösten men än så länge har jag inte hittat något startdatum. Det står bara att den kommer till hösten överallt. Men den måste kollas in när den kommer!

The Secret Circle

2011-07-05

Brittany Robertson sågs senat i Scream 4 och mysserien Life Unexpected. Nu har hon gått över till ännu en CW serie. Denna gången en baserad på en bokserie. The Secret Circle handlar om en tjej vars mamma dör och hon flyttar tillbaka till mammans hemstad för att bo med sin mormor. Väl där upptäcker hon att häxor har en framträdande roll i samhället.

Kanske blir en lika stor hit som The Vampire Diaries. Alla bokserier med övernaturligt innehåll blir ju hittar numera både i serie- och film form.

Hart of Dixie

2011-07-04

Det är många nya serier som börjar till hösten men det är en speciellt som jag är väldigt nyfiken på! Serien handlar om doktorn Zoe Hart som ärver en läkarpraktik. Den verkar mysig, lite lågmäld men ändå lite halvrolig. Kan kanske bli en ny favorit? Jag hoppas det, jag saknar lite en sån där mysserie i lite Gilmore Girls anda...

Hart of Dixie börjar sändas den 25/9 i USA så den 26e kan vi som streamar kolla in den. Spännande!

Wishing for fall?

2011-07-03
Vi har precis gått in i juli månad och redan har jag börjat planera för hösten. Eller TV hösten snarare. Det är som vanligt med mig och mitt galna, over the top TV tittande. Jag älskar sommaren men oj vad jag längtar tills alla serier sätter igång igen. Och vilken TV höst det blir sen!
Precis som vanligt med andra ord. När säsongen börjar i september så kommer det vara några nya serier. Vissa som verkar väldigt intressanta som man måste kolla in men sen är det ju dom gamla klassikerna också som man inte klarar sig utan.

I mitten av september, närmare bestämt den femtonde september, börjar TV-hösten med The Vampire Diaries och dess tredje säsong. Veckan efter, på tisdagen, kan vi se säsong fyra av Castle, sjätte säsongen av How I Met Your Mother och första säsongen av Two And A Half Men med Ashton Kutcher. Det om något ska ju bli väldigt intressant att se, hur serien står sig utan Charlie Sheen.
Veckan fortsätter sen med Glee, Criminal Minds, Grey's Anatomy och på lördagen Supernatural! Veckan därpå drar även Gossip Girl igång igen. Som ni hör så kommer jag ha fullt upp i höst. Och då har vi inte ens kommit in på dom nya serierna...


(Tänk på att detta är hur serierna går i USA, kollar ni på serier i Svensk takt så gäller helt andra datum!)

Snyggaste promotionbilderna någonsin?

2011-07-01
Hittade dessa bilderna på en Sons of Anarchy fansida på Facebook. Så jäkla snygga bilder tycker jag. Älskar verkligen svartvita kort och dessa är ju så hårda och starka på något sätt. Kolla in dom!
På tal om SOA så har vi snart kollat färdigt på tredje säsongen också. Sen är vi liksom färdiga. Då måste vi vänta och kolla avsnitt för avsnitt som alla andra. Det suger ärligt talat. Vi har insett att vi inte bör börja kolla på en serie förän den har lagts ner för då kan vi få sträck-kolla och slipper vänta på att få veta vad som händer...

I september börjar säsong fyra. Undra om bilderna för den säsongen är lika snygga som dom var för säsong tre?


Jax Teller.


Gemma Teller Morrow och Jax.


Clay Morrow.


Gemma.


Tig.


Opie & Tig.


Opie.


Elvis.


Chibs. Ärren i ansiktet är som en liten "bonus" äkta. Han råkade ut för ett rån och han fick ett så kallat
Glasgow grin.


Chief Unser.


Juice.


Piney.


Tara.