The Killing ikväll...

2011-05-30

Ikväll är det äntligen dags för ett nytt avsnitt utav The Killing. Den amerikanska serien i tretton delar med Joel Kinnaman i en av huvudrollerna. Nu börjar det bli så galet spännande så det är nästan jobbigt att man inte har alla avsnitten på en gång att se.
Detta är verkligen en serie att rekomendera! Jag vet att svensk TV har köpt in den också så ni som inte streamar alt. bor i USA kan snart se den också. Gör det!

Dock så är det en sak som irriterar mig så otroligt jäkla mycket och det är Kinnaman i denna rollen. Han var ju sååå bra i Snabba Cash och här känns han nästan som en parodi på någon. Vet inte varför han ska snacka massa slang och så, det låter bara fel med hans brytning. Och det är en annan sak! Varför har dom skrivit Kinnamans rollfigur som amerikansk när han har en brytning utan dess like?? (Och varför bryter han så förbannat? Hans pappa är ju amerikan, han borde vara bättre på engelska tycker jag...)

Nä, Linda ska inte klaga mer utan bara påpeka ännu en gång att ni måste se denna serien!

Red Riding Hood

2011-05-29

Igår såg vi Red Riding Hood. Detta var "ungdomsporr" när den är som sämst kan jag säga. Självklart är det inte en porrfilm men termen ungdomsporr kommer från hemskheterna Twillight så klart. Vet inte vad det är med allt detta med att bli helt till sig över vampyrer, varulvar och annat knytt från skogens vrår men detta är den nya "tantsnusk romanen" verkar det som...

Jag är ledsen. Jag håller mig till Nora Roberts böckerna istället. Detta var uselt. Nej, det var en bra sak... Gary Oldman är som vanligt galet bra!

Glee final...

2011-05-24
Ikväll går vårens sista Glee avsnitt i USA och sen är verkligen ALLA serier avslutade för säsongen. Trist men å andra sidan så är det sommar snart och då ska man inte sitta inne och kolla på TV ändå. Men jag erkänner att jag längtar till hösten, närmare bestämt September, då alla serier börjar igen. Fast först ska vi ha en lång, varm och solig sommar!






Witches vs. Vampires

2011-05-23
Lite mer än en månad kvar så börjar snart True Blood igen! En av dom bättre serierna just nu, och sen när den är igång så är det bara en månad kvar till sista säsongen av Entourage...


I am number 4

2011-05-23

Jag trodde att denna filmen handlade om människor som hade speciella krafter och på ett sätt hade jag väl rätt bara det att det var utomjordningar. Där tappade dom mig lite grann redan måste jag säga. Utomjordingar är inte riktigt det man ska marknadsföra för att få mig på tråden men har man satt på en film så måste man ju faktiskt se klart den...
Dessa utomjordingar, överlevande från en fjärran planet, är jagade av andra utomjordningar som vill döda dom, för tydligen är dessa aliens dom enda som kan stoppa dom från att ta över jorden. De onda freaksen som jagar dom är ca 2 och en halv meter långa och har mycket märkliga näsor och annu märkligare husdjur...

Ja... det finns egentligen inte så mycket att säga om filmen egentligen. Den stjäl 2 timmar ifrån en som man hade kunnat spendera på något vettigare. Det värsta är väl att det säkerligen kommer komma en uppföljare och idiot som jag är lär jag väl se den också för jag kan ju inte hålla mig borta från filmer, bra eller dåliga.

Bye bye...

2011-05-21
Jaha, då har man sett dom två sista avsnitten utav Supernatural för denna säsongen och man förstår ju precis vad säsong sju kommer att handla om. Åhh jag blir så frustrerad! Jag ska inte säga något om vad som hände för att undvika elakheter men åhhhh... Jag säger då det!


Om en stund blir det grillat och potatisgratäng och sallad. Riktigt somrig mat en somrig dag :)

En sista säsong!

2011-05-18

Det blir en säsong nio utav One Tree Hill. Det kommer nog bli den absolut sista eftersom det blir enbart 13 avsnitt denna säsongen. Nästa säsong hoppas jag att många av dom gamla kommer tillbaka, speciellt Lucas och Peyton!

Sista One Tree Hill...

2011-05-17
Det står överallt att det ska vara säsongsfinal men det är fortfarande inte bekräftat att det blir en nionde säsong... Jag hoppas verkligen att det blir en säsong till. Hoppas, hoppas, hoppas! Men men... åtta säsonger är väl inte så illa antar jag ;)

This is my house, this is my home... Säsong åttas sista avsnitt går ikväll i USA. Gissa vad jag kommer göra imorgon på morgonen? ;)




Jag är ju tydligen inte med...

2011-05-14
Haha! Vaknade i morse och gick självklart till datorn för att se om Supernatural hade kommit upp. Det hade det ju inte för det är ju för bövelen nästa vecka det är säsoongsavslutning och inte denna. Jag har ju varit helt ute och cyklat. Vet inte hur jag har kunnat få för mig att det är den 21e idag... Snurrhöna! Nu får jag ju i alla fall en vecka till med Supernatural, nåja, inte riktigt eftersom det inte var något denna veckan då på srund av serieavslutningen av Smallville men ändå ;)


C ya!

2011-05-13
Så var det säsongsfinal på Vampire Diaries också. Det kommer nog sluta med att jag kollar på dom två säsongerna sm finns under sommaren för att inte bli helt utan serien tror jag... Åh den är ju så himla bra! Blir verkligen bara bättre och bättre!

I slutet av augusti bör det vara tillbaka. Det är ju bara tre månader tills dess. Tiden kommer gå jävligt... sakta...


Imorgon är det dags att säga adjö...

2011-05-13
Ja, imorgon är det sista avsnitten av Supernatural för denna säsongen. Åh vad härligt att det blir i alla fall en säsong till. Underbart! Imorgon är det dessutom dubbelavsnitt!

Första avsnittet heter Let It Bleed. Lisa och Ben kommer tillbaka. Usch, jag gillar inte henne. Ungen är ju söt men den där bruden haha! Besatt verkar hon dessutom vara eftersom hon håller en kniv mot sin sons strupe.










Andra avsnittet heter The Man Who Knew To Much. Jag hoppas verkligen att Crowley åker på rejält med stryk och att vi slipper honom i nästa säsong. Eller kanske inte, han är rejält rolig samtidigt. Men någon som vill bli världens nästa djävul är ingen bra grabb...








Supernatural säsongsfinal!

2011-05-12

As I Lay Dying

2011-05-12
Det är så jäkla trist nu för om ett par veckor har alla serier som jag tittar på uppehåll. Imorgon (dvs idag i USA) är det TVD som kör sista avsnittet. Det verkar vara centrerat runt Damon och det faktum att han är döende. Han kan dom väl ändå inte bara döda av? Dom dödade ju ett par av dom "viktiga" förra avsnittet...

Lär väl sluta med en rejäl klipphängare så man inte ens får veta vad som händer förän säsong 3 börjar. Suck!












Vampire Diaries säsongsfinal!

2011-05-11

Näst sista One Tree Hill...

2011-05-10
Japp, imorgon är det dags för det näst sista One Tree Hill för säsong åtta. (Och vad jag äntar är för alltid... Fortfarande inget om en nionde säsong tyvärr)...

Här kommer en liten sneek peek :) Jag skulle ju absolut inte ha någonting emot att åka till Puerto Rico. Det är bara att erkänna tror jag haha! Vackert!


An angels view on God's wrath

2011-05-10



Citat från senaste Supernatural avsnittet "The Man Who Would Be King".

The Man Who Would Be King

2011-05-06
Bilder från morgondagens Supernaturalavsnitt. Längtar precis lika mycket som vanligt ;)






Blir jag lycklig?

2011-05-02
Nu är jag redan lycklig... Dom finaste barnen i världen och den finaste mannen i världen gör mig väldigt lycklig men nu handlar det inte om dom utan om mitt TV-tittande så klart. Har suttit ett tag och funderat på vilka serier som kommer fortsätta i en säsong till och jaa det verkar nog som att jag kommer bli lycklig.

Supernatural fortsätter. Gossip Girl fortsätter. Castle fortsätter. Glee fortsätter. Vampire Diaries fortsätter. Grey's Anatomy fortsätter. Den enda serien som inte blivit förnyad än är One Tree Hill. Jag vill ju självklart att dom ska förnya den eftersom det är en av mina favoritserier men efter åtta säsonger så är jag faktiskt nöjd på något sätt. Fast fortsätter dom en säsong till så gör det mig inget alls, jag godkänner det helt klart ;)


Fast bäst är ju att Supernatural blev förnyat. Den serien får dom aldrig lägga ner ;)