Luftslottet som sprängdes

2010-02-28
Har inte sett filmen men det ska det blir ändring på snart! På onsdag släpps den på DVD och sambon har självklart beställt hem den.


Nu gråter varenda 15-åring i hela världen!

2010-02-23
Som sig bör så går man ju in på Aftonbladet.se det första man gör varje morgon. Let's face it! Vill du ha det bästa och färskaste skvallret så får man det ju därifrån. Nyheter får ju ta ett steg tillbaka för att mätta svenskarnas behov för kändisskvaller. För några dagar sen rapporterades det att Claudia Galli dejtade Lill-Babs barnbarn. Jaha? Spännande liksom...

Men nu har det hårda slaget kommit som kommer försätta hela den tonåriga flickskaran i världen i en djup och oöverträffbar depression. Det är sant. Jag är ledsen men det är faktiskt sant. Dom ÄR tillsammans. Tror ni mig inte? Läs här.


Vad fan har hänt egentligen undrar jag? På min tid så var flickidolerna Brad Pitt och Johnny Depp. Där har vi snygga män. Och dom håller än! Ha! Nu blir folk helt till sig över en osnuten britt som ser ut som sju svåra år. Jag får liksom inte ihop det. FUL!

Så var man barnledig...

2010-02-21
Sonen var lämnad hos farmor och vi var helt plötsligt barnlediga. Vi hade väl tänkt att dra på en film här men vet inte riktigt vilken. Köpte två nya på stan förut. My Bloody Valentine och The Hitcher. Har sett båda två men dom är båda riktigt bra och Valentine är dessutom i 3D, spännande värre! Är även jäkligt sugen på att se första Boondocks igen...


The Saints Are Coming!

2010-02-20

Så jävla bra! En värdig uppföljare. Rocco är med, katten är med och FuckAss är med. Lovely!

Boondock Saints

2010-02-20
And shepards we shall be,
for thee my Lord for thee.
Power hath descended forth from
thy hand, that our feet may
swiftly carry out thy command.
We shall flow a river forth to
thee, and teeming with souls'
shall it ever be.

In nomine Patris, et Fili, et Spiritus Sancti.

BÄSTA FILMEN NÅGONSIN!


Vilket underbart morgonbesked!

2010-02-17
Det blir en ny säsong! En säsong 6 utav Supernatural! CW släppte nyheten nu på morgonen och bland de serier som förnyas så är det Supernatural, Vampire Diaries och 90210. Dock inga besked ännu ifall Life Unexpected eller One Tree Hill kommer förnyas. Det är väl bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa men det är väl så att man (och då menar jag mig själv) måste inse att serierna kan inte fortsätta i all evighet. Tyvärr. One Tree Hill är ju inne på sin sjunde säsong nu och tyvärr tappades det lite tittarsiffror i och med att Lucas & Peyton lämnade serien. Jag vet inte om Life Unexpected fick de tittarsiffror som kanalen hade hoppats på men enligt mig är det en riktigt bra serie och jag hoppas den förnyas.

Men Supernatural kommer fortsätta en säsong till och sen blir det inget mer. Både Jensen Ackles och Jared Padalecki har sagt att dom vill avsluta efter säsong 6. Men ett år till blir det spänning och komedi i en härlig blandning.


The Pacific

2010-02-13

Jag älskar Band Of Brothers. Det är den bästa avhandlingen av andra världskriget som gjorts. Då fick man följa Easy kompaniets öden under ett antal månader i krigets Europa. I The Pacific har Tom Hanks och Steven Spielberg gjort det igen. Denna gången får man följa en grupp soldater i still havet och deras kamp mot Japanerna.

Den 14 mars sänds det första avsnittet. I can't wait!


Avatar

2010-02-07
Äntligen var Avatar sedd. Den var bra. Inte så bra som alla säger men bra. Jag tror att folk mest blir så imponerade över hur snygg filmen är, och det är den, riktigt snygg, men själva handlingen är väl ganska ordinär egentligen?

Har inte blivit deprimerad än iaf men det kanske kommer. Vacker värld skapade dom iaf för filmen. Nån är duktig med sin dator ;)


Vågar man hoppa av lycka?

2010-02-05
"-while nothing official was confirmed, I would definitely say that I am more confident that Supernatural will be back for a sixth season after talking to the cast and crew.  It sounded to me like the writers and producers are ready, willing and able to tackle the challenge of continuing the Winchester saga."


And the Oscar goes to...

2010-02-02
Nomineringarna inför Oscarsgalan presenterades idag och två svenskar kan vinna priser. Lär inte bli något till Sverige dock, blir det ju aldrig ;)

I de största kategorierna är dessa filmer och personer nominerade.

FILM
Avatar, Up in the air, Precious, An Education, Inglourious basterds, Upp!, The blind side, District 9, A serious man, The hurt locker

REGI

Kathryn Bigelow (The Hurt locker), James Cameron (Avatar), Jason Reitman (Up in the air), Quentin Tarantino (Inglourious basterds), Lee Daniels (Precious)

KVINNLIG HUVUDROLL

Sandra Bullock (The blind side), Helen Mirren (The last station), Carey Mulligan (An education), Gabourey Sidibe (Precious), Meryl Streep (Julie & Julia)
Observera att Sandra Bullock även har blivit nominerad för en Razzie (Den totala motsatsen till en Oscar. Sämst vinner.) för rollen i komedin All about Steve. Hon kan alltså bli årets bästa och sämsta skådespelerska.


MANLIG HUVUDROLL

Jeff Bridges (Crazy heart), George Clooney (Up in the air), Colin Firth (A single man), Morgan Freeman (Invictus), Jeremy Renner (The hurt locker)

KVINNLIG BIROLL

Moni´que (Precious), Vera Farmiga (Up in the air), Anna Kendrick (Up in the air), Maggie Gyllenhaal (Crazy heart), Penelope Cruz (Nine)

MANLIG BIROLL

Christoph Waltz (Inglourious basterds), Woody Harrelson (The messenger), Stanley Tucci (The lovely bones), Matt Damon (Invictus), Christopher Plummer (The last station)

MANUS

The Hurt locker, Inglourious basterds, A serious man, The messenger, Upp!

MANUS EFTER FÖRLAGA
Up in the air, An education, Precious, District 9, In the loop

ICKE-ENGELSKSPRÅKIG

"Det vita bandet" (Tyskland), "Un prophete" (Frankrike), "La teta asustada" (Peru), "El scereto de Sus Ojos" (Argentina), " "Ajami" (Israel)

För övrigt känner jag mig lite fräschare efter en dusch och att ha fått sova nästan hela dagen. Hoppas bara jag är frisk till imorgon nu. Ska ju till arbetsterapeuten vid 10 och sen ska det bakas tårta och sen kommer det ju folk.