Sex and the City 2!

2010-05-31
Igår blev det bio med Emelie, Micke och Anders. Sara skulle också följt med men hon var alldeles för fyllesjuk för att köra bil haha! Sex and the City 2 blev det i alla fall och den var riktigt bra. Rolig och sorglig och helt underbar. Så fort Aidan kom in i bilden så blev både jag och Micke helt suckiga haha!


Filmen har fått så dålig kritik och visst, den lär inte vinna några Oscars men men får ju ta den för vad det är. Underhållning. Har man sett serien i alla år så uppskattar man den verkligen. Jag tyckte den var supermysig och kommer absolut att köpa den på Blu-Ray när den kommer och tvinga Timmy att se den om och om igen haha!

Carrie känner sig missnöjd i sitt äktenskap med Big och känner inte längre igen sig själv. Miranda vantrivs på jobbet och bestämmer sig för att sluta. Charlotte känner att vara mamma ger henne inte allt hon behöver och hon blir mer och mer missnöjd med sitt liv. Samantha genomgår klimakteriet och motar bort detta med allsköns kosttillskott och vitaminer. Det är ungefär här man är när Samantha får en inbjudan till Abu Dhabi och hon bjuder med sina vänner.



Här vart jag lite förvånad faktiskt. Ja det är SATC det handlar om så skorna är ju självklart en stor del men vem fan rider på en kamel mitt i öknen i högklackade Christian Louboutins?



Trackback