Revenge - 1X21 - Grief

2012-05-17
Bara ett enda avsnitt kvar av Revenge nu och det verkar som att det kommer bli en otroligt spännande säsongsavslutning!


Och Sammy är död... Den odödliga hunden fick efter ett antal magiska år på nacken äntligen åka till hundhimlen. Men det var ju ett väldigt bra sätt att få Jack och Emily närmare varandra. För dom kysstes! Det enda jag hade velat se mer var att Emily berättade för Jack vem hon egentligen var men man kan inte få allt här i världen så jag tackar och tar emot den där kyssen! Och hoppas på många fler Jack/Emily moments i framtiden!

Nolan sitter verkligen i klistret. Jag förstår inte hur han tänkte när han infiltrerade den vithårige mannens hem. Han vet hur farlig han är och ändå traskar han bara rakt in... Han vill ju självklart hjälpa Emily, är det något man har förstått så är det ju hur mycket han vill hjälpa och ta hand om Emily, men det gjorde han ju även om han inte gått in i huset. Bättre att sätta in kamera i huset när han inte är hemma! (Lite har man ju lärt sig av att kolla på TV!)

Sen är ju frågan: Vilka är egentligen The Initiative? Är det terrorgruppen bakom flygkraschen? Är det en annan grupp som av någon anledning också vet om konspirationen? Dom är ju inblandade på något sätt annars hade ju Conrad aldrig samlat bevis mot dem!
Jag hoppas på många svar i nästa veckas avsnitt. Det värsta är att det kommer vara några få svar möjligvis men det kommer vara ännu fler frågor! Och dom får man vänta hela sommaren för att på svar på!


Här är trailern för nästa veckas säsongsavslutning!

0 Comments


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback