Snart är det höst!

2010-08-12
Sommar i all ära. Värme, sol, bara ben. Det är ju underbart helt klart men jag längtar till hösten. Varför? Jo det är väl egentligen inte så konstigt. Det är INGEN bra TV på sommaren (nästan)! Fick jag bestämma så skulle mina favoritserier gå ca 3 gånger i veckan året om. Tydligen så behöver skådisar också semester. Very crazy!

Så vad längtar jag mest efter då? Supernatural så klart! Har spenderat hela sommaren med att försöka hitta info om vad säsong 6 ska handla om. Vad kan man göra efter man har behandlat Armageddon egentligen?


Nu blir det spoilers så vill du inte veta vad som kommer komma i nästa säsong så ska du inte fortsätta läsa...

För ett par veckor sedan var det den årliga Comic Con mässan i San Diego. Supernatural gänget var ju självklart där för att prata om den nya säsongen och även visa några minuter från det första avsnittet på säsong 6.
Sera Gamble sa detta under denna dagen:
"We're not necessarily approaching it as our last season, but we are prepared for the eventuality."
(Zap2it.com)
Kanske kanske kanske kan vi få även en sjunde säsong. Jag tänker inte hålla andan men hoppas kan man ju alltid. Nog om det, vad händer nu då i säsong 6?

I slutet av säsong 5 så såg man ju en gatulykta explodera och sen stod Sam där under och iaktog Dean. Självklart började man undra om det verkligen var Sam och detta är nu bekräftat. Det är den riktiga Sam. Nya säsongen börjar ett år efter att Sam offrade sig. Dean lever ett helt vanligt familjeliv nu med Lisa och Ben. Sam har tydligen hållt på och jagat och inte gjort sig själv känd för Dean som fortfarande tror att Sam är död. Antagligen blir det som i första avsnittet fast tvärtom. Sam kommer och ber Dean om hjälp.

Dom ska i alla fall i denna säsong återgå till början igen. I alla fall om man tänker på vad det handlade om. Då var det mer monster och varelser som jagades. Detta ska dom börja med igen då och denna gång undersöka varför alla dessa varelser har blivit helt galna efter att Lucifer sattes i buren igen.

Nästa avsnitt Exile on Main street kommer visas fredagen den 24/9. CAN'T WAIT!

Varje år på Comic Con så tar dom med sig dom första minuterna utav den nya säsongen. Denna gången får man inte se Dean eller Sam utan Bobby. Här är dom... Dom första 4 minuterna på säsong 6.


Någon mer som längtar precis lika mycket som jag?!
Trackback