Once Upon A Time - 1X07 - The Heart Is A Lonely Hunter

2011-12-12
Det sista Once Upon A Time avsnittet för ett tag. Om nästan en månad kan vi se nästa avsnitt. Den 8 januari närmare bestämt kommer 'Once' tillbaka och det kommer bli en lång, lång månad. Här kommer i alla fall mina tankar om avsnittet, har du inte sett avsnittet så bör du inte läsa vidare!


Okej, så dödsfallet som dom spoilrat om ett tag var alltså inte Prince Charming i förra avsnittet. Det var Graham. Jag är så jäkla missnöjd! Graham var ju snygg ju! Och det fanns ju en verklig chans (uppenbarlien) till romans där mellan han och Emma. Markera för att läsa möjlig spoiler!(Dock så står han fortfarande med på IMDB både som Graham och Huntsman (olika för olika avsnitt) så kanske kan han komma tillbaka ändå!? Fast det kan ju självklart vara för att dom vill luras lite så man ska tro att han kan ha överlevt.)

Detta var ju, trots det faktum att Graham dog, det bästa avsnittet i seriens historia. Det var full fart från början till slut och det avslöjades många saker från båda världarna. Det väcktes ju dock frågor också. Vad gjorde egentligen Mr. Gold i skogen med en spade? Är Graham verkligen död? Kommer Emma någonsin öppna sitt hjärta igen? Vad var det för hemlighet som den onda drottningen berättade för Snow som hon sen inte höll för sig själv?

2 Comments

2011-12-12 @ 20:13:08

Läste att han inte kommer tillbaks!

"I'm not sure if this will be the last you'll ever see of my face on the show, but it's certainly the last you'll see of Sheriff Graham. I mean, my fairy-tale character doesn't die, so there's always that option. There's so much that can happen."



asså ville verkligen inte att han skulle dö.

2011-12-12 @ 20:32:51

Sv: Nej jag ville inte heller att han skulle dö. Man förstod direkt i avsnittet dock att han skulle göra det! Men det var ett riktigt bra avsnitt trots att snyggingen försvann. Nu får dom ju dock se till att få in någon ny snygging. Varken Prince Charming eller doktorn är ju några riktiga läckerbitar tycker jag!


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback