Fem saker ni inte visste om One Tree Hill!

2011-12-09
Nu är det lite mer än en månad kvar tills den allra sista säsongen av One Tree Hill startar. En sista gång får vi träffa dom igen (eller tretton då om man ska vara petnoga) och det känns lite vemodigt måste jag säga... Här kommer i alla fall några saker som ni kanske inte visste om OTH...



1. Sophia Bush älskar alla sina OTH killar!
Dom flesta vet nog att Sophia dejtade sin motspelare Chad Michael Murray, som spelade Lucas, i två år och även gifte sig med honom (dom skiljde sig dock fem månader senare när han tydligen varit otrogen mot henne med Paris Hilton!). Men visste ni att hon nu lever tillsammans med sin on-screen make Julian, Austin Nichols? Och hon har faktiskt även haft ett förhållande med James Lafferty, som spelar Nathan!

2. Jackson Brundage i en klass för sig själv!
Lillkillen Jackson Brundage, som spelar Nathan och Haleys son Jamie, är den enda som kommit in i serien utan att först ha varit en guest star. Han blev så att säga fast anställd direkt!

3. När historier blir verklighet!
Flera av dom storys som har berättats i serien har blivit verklighet då Bethany Joy Galeotti och Tyler Hilton faktiskt åkte på turne tillsammans i USA precis som deras karaktärer Haley och Chris Keller. Och Kate Voegele som spelar Mia har också varit på flera turnéer och spelat på en konsert som varit sponsrad av Starburst.

4. James Lafferty spelar basket i verkligheten.
Det är inte bara i serien som James Laffertys Nathan älskar basket utan även i verkligheten så är han en basketgalning! Han spelade på High School och vann pris för bästa spelare. Han har även spelat i ett NBA All-Star lag i 2008 och har varit värd för flera basket event i Wilmington. Han ägen även en liten del i basketlaget Wilmington Sea Dawgs.

5. Ålder är en lurig sak på TV
Shantel Van Santen, som spelar Quinn, spelar i One Tree Hill Haleys äldre syster fast hon i verkligheten är fyra år yngre än Bethany Joy Galeotti (som snart faktiskt fyller 31!) Om Moira Kelly som spelade Karen skulle varit Lucas mamma på riktigt så skulle hon varit 13 år när hon fick honom!

0 Comments


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback