Revenge - 1X05 - Guilt

2011-10-20
Vilket jäkla avsnitt! Full fart från första sekund! Har du sett avsnittet kommenerat gärna vad du tyckte! Har du inte sett det så läs inte nedan!


För det första. Gabriel Manns Nolan är ju så otroligt bra. Man vet aldrig var man har honom. Ena sekunden så videoövervakar han Emilys hus och nästa så är det för att han lovade hennes pappa att han skulle ta hand om henne. Jag vill gärna tro att hon kan lita på honom men samtidigt så är han alldeles för oärlig för det!

Emilys jakt på hämnd får denna veckan oanade konsekvenser när hon får det att se ut som att Lydia skulle vara den som förstört livet för Victoria. Sen att Lydia "ramlar" från balkongen mot sin död ligger ju på Emilys samvete. Om nu Lydia är död vill säga, hon blinkade ju en gång efter att hon ramlat. Och om nu Emily har något samvete. Det återstår ju att se. Dock så verkar Daniel göra hennes jobb ganska mycket svårare, hon lär nog snart falla hårt för honom. Samtidigt som Jack ligger och lurar i bakgrunden.
För övrigt var det alldeles för lite Jack i detta avsnittet. Jag tror faktiskt att jag börjar bli lite halvkär i honom. Han är ju så himla mysig och charmig (medans skådisen Nick Wechsler säger att han kämpar med att porträttera Jack eftersom han själv inte alls är charmig och ganska konstig haha!)
Nu kommer ju dessa två världar korsas ännu mer för Emily eftersom Daniel, som har blivit av med sin trustfund, ska börja jobba på The Stowaway. Hur smart är det av en som har problem med spriten att jobba i en bar?

Vad är det förresten mellan Frank och Victoria? Hon måste ju ha ihop det med honom på något sätt eller så är det bara skådespelarnas kemi som speglas i rutan. Något är det ju men det slår verkligen gnistor om dom två! Jag tror att Frank har känslor för Victoria eftersom han berättar om Conrads fortsatta otrohet och inte ens försöker rädda Lydia när hon föll, allt för att kamma hem några poäng hos Victoria tror jag.

Detta var helt klart det bästa avsnittet av Revenge än så länge och jag längtar redan till nästa vecka!
Trackback